It´s a sunny day today!

   It´s a sunny day today!

Heej! ;) Jag kom just in, hade varit på en promenad med lilla vovvsen. Idag är det så fans fint väder, grymt varmt också. Så jag ville gå ut i det varma och njuta av solen.  Före jag kom hem så var jag hos J. Vi for ut i solen och klättrade upp på hennes skräpkorgstak och solade där med kläderna på haha, och så lyssnade vi på musik. (: Men påriktigt det var så varmt att jag hade lust att bara ta fram bikinin och sola. Men tyvärr så hade jag bikinin hemma.  Men sen så for vi in och lagade mat, blev hungriga efter en stund. Men sen så rann tiden iväg och jag måsta åka hem. Jag slapp inte på något sätt hem än att ta bussen, och skit vad det var varmt inne i den, kändes riktigt som en bastu där.

Sorry då jag inte bloggade igår men jag hade inte riktigt tid ;s Igår så gick jag på stan med Josefina och Linda, vi gick lite runt i affärer och jag köpte foundation för mitt är slut. Sen då vi hade gått några timmar så gick jag och J till henne, jag skulle sova över henne, L kom också med för hon orkade inte fara hem. Hos J så åt vi och sedan så for vi till hennes rum och pratade. Sedan blev vi lite uttråkade så vi gick ut i det fina vädret. Vi hörde på musik och hade roligt, vi gick lite omkring där. Sen så måsta L fara hem så jag och J for till Makuuni (en godisbutik nära henne) och köpte massvis med godis, namm ;) Sen for vi tillbaka till henne och såg på filmen Mamma Mia, jag var nog så out som inte ännu hade sett den haha ;) Men det var nog riktigt bra. Efter filmen så gick vi och lade oss.

Men nu så ska jag fara ut och fota lite, ska se om det finns något snyggt man kan fota. Annars så är jag nog bara ute i det varma, det är ungefär 11 grader varmt. Jag vet det låter lite lite men då det har varit en lång tid på 3 grader varmt så känns 11 grader ur varmt! ;)
KRAMAR!


Kommentarer
Postat av: tova

Sv: Aa :), jo det har vart bra , skojigt har det vart :P



Det är så skönt att det har blivit varmt ute!! Sommarn äe snart här :P Cool bild :)

2009-04-12 @ 20:51:13
URL: http://tovasegna.blogg.se/
Postat av: nadya

sv : var glad över ditt :)

2009-04-12 @ 21:30:18
URL: http://nadyas.blogg.se/
Postat av: Evelina

Härligt det! :D jag har varit på barnkalas hela helgen hehe. så grymt roligt att träffa alla syskon och så. och när man kan gå ut efter maten är ju bara så skönt :) o så får man lite motion när man leker med barnen också haha kramar

2009-04-12 @ 22:38:36
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: LuxuryPink - en blondins syn på saken!!

sv; den har varit kanon :)

2009-04-13 @ 03:16:14
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: Victoria

sv: haha, absolut. Det är meningen att det ska se ut som det:)

2009-04-13 @ 10:48:35
URL: http://kalasakuten.blogg.se/
Postat av: stina

ja jagmed:) haft en bra påsk?

2009-04-13 @ 12:00:58
URL: http://kittygitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0