Måndag

God morgon! :) Idag är det ju en ny skolvecka, skulle verkligen inte orka. Hörde för någon minut sedan väckarklockan ringa och steg upp ur sängen. Jisses vad jag är trött, skulle kunna gå och sova igen. Nu så ska jag hoppa snabbt i duschen, och sedan äta morgonmål. Vädret är väldigt mulet och jag tror att det regnar, great!
Jag slutar halv 3 idag, går kanske på stan ett tag innan jag kommer hem, får si.
xo



På sistone så har jag känt mig väldigt snuvig, men jag trodde att det inte var något och att det snart skulle gå bort. Men nejdå, nu så är jag grymt snuvig. Min storebror har feber och min storasyster är också hemma från skolan idag då hon har huvudvärk och är också snuvig, så mamma tyckte att jag då skulle vara hemma idag så att jag inte skulle bli mera sjuk eller gå och smitta ner andra. Så nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik, är inte nå trött så har ingen lust att gå och sova. Kanske ska jag se på tv eller någon film och vi har någon, men jag skulle också ha lust att gå igenom mina gamla kläder men det kan jag väl också göra senare.
Hoppas att ni håller er friska!

H&M






Google bilder

Godmorgon!


Godmorgon bloggen :)
Vaknade för en stund sedan och har just ätit färdigt en skål med bajspluppar, haha nä jag skämta bara. Jag vet inte riktigt vad de heter men jag brukar kalla dem för harbajs haha ;) Idag så vet jag inte vad jag ska göra, solen verkar skina där ute så det skulle vara skönt att vara ute då man har suttit inne hela dagen igår. Nä men nu så ska jag ta och svara på alla kommentarer, förlåt då det har dröjt så länge;s

äkta soffpotatisar

Haloj! :) Igår så var jag ute med mina kompisar och hade det riktigt roligt! :) Har sovit över hos Josefina, just nu så håller vi på att laga mat till oss. På morgonen så var vi så himla snåla på godis så vi gick tvärs över vägen och köpte lite och sen kollade vi på en film. Efter filmen så hade vi ont i magen efter allt godis men då blev vi snåla på chips istället, så vi gick och köpte det och kollade på ennu en film haha. Nu så mår vi dåligt och måste verkligen få lite riktigt mat i oss fast vi inte alls känner oss hungriga. Och gisses vad klockan redan är mycket, vi har ju bara suttit som soffpotatisar hela dagen. Så på kvällen så ska vi säkert fara till Elli och titta på någon film, det är ju villavslutning idag men tror inte att vi ska skjuta några raketer inte ;) Nä men nu så ska vi nog äta, hejdå <3


Hot Hippie



Vad tycker ni, take it or leave it? ;)

Dance when you hear the music


suddig sudd
Hej! :) Jag håller på att städa för fullt här, har bara mitt rum kvar att dammsuga. Har musik på full volym och sjunger med i låtarna. Började städa genast jag kom hem så jag har inte hunnit blogga fören nu. Som ni kanske har märkt så har jag bara hunnit blogga 1 gång per dag om inte enns det, jag har det ganska fullt upp på dagarna så jag hinner inte blogga så mycket. Skulle gärna vilja pröva mobilblogga men har ingen aning om hur man gör det?
Nå nu ska jag fortsätta att städa och sen blir det läxor för mig.
shiao<3

ps. Jag svarar senare på alla kommentarer, har inte hunnit göra det än.

26 augusti

                      
Shena! :) Igår så blev det ingen bloggning för jag slutade 4 tiden och sen så hade jag dansträningar, kom hem sent på kvällen först och jag orkade inte sätta på datorn utan gick genast och sovde.
Nu så sitter jag hos elli och lyssnar på någon konstig musik som jag aldrig har hört förr som hon verkar gilla, haha ;)
Idag så hade jag en låång skoldag, kändes som evigheter innan den äntligen var slut. Fick ganska mycket läxor så måste väl om en stund börja cykla hem och få dem gjorda ;)
Hoppas ni har haft en bra dag! <3

New week!

Hejsan! :)  Idag så är det då en ny vecka, skolan var helt okej. Efter skolan så gick jag på stan med Elli och Josefina, vi gick säkert runt i alla klädbutiker som finns för J ville hitta kläder och till slut så hittade hon nog. Som tur för jag hade inte orkat gå runt så mycket längre till. Sen så gick jag och J till henne, vi gjorde nu inte så mycket. Och nu för en liten stund sedan så kom jag hem.

Nu sitter jag och smaskar i mig melon, mums! Jag ska ta och titta på OC eller någon annan serie som jag har på datorn, har inte tittat på evigheter. Har bara att läsa i historian i boken som läxa tills imorgon men det kan jag göra före jag går och lägger mig hehe ;)
Ciao<3

Söndag


Har tagit bilden nångång på sommarlovet^
God morgon, steg upp för en stund sedan och har käkat lite flingor med banan :) Idag så ska jag vara med Josefina, hon kommer hit till mig. Så jag måste börja fara till duschen och städa mitt rum lite mera (blev inte så bra städat igår hehe).
Vädret ser lite sämre ut än igår, himlen är full med moln, vill inte ha regn!
Hugs!

freezing Cold

Hejsan hoppsan! Kom just hem från stan, har varit ute med kompisar, höll på att frysa skiten ur mig så grymt kallt som det var. Så det är skönt att vara hemma här det är varmt :) Ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket och sådant, sedan så går jag väl och lägger mig, är ganska trött.
Så godnatt bloggen och så hörs vi imorgon :)

God morgon!

God morgon :) Jag har just ätit smörgåsar som jag lagade, var vrålhungrig då jag vaknade. Vädret ser soligt ut, hoppas att det är varmt också. Sommaren är ju slut så man måste ta vara på varenda varma dag som kommer! Det är inte så varmt att man skulle kunna fara till stranden så det får väl kanske bli stan eller bara chilla ute med kompisarna :)
Nu så måste jag verkligen städa mitt rum, det är fullt med en massa kläder som ligger på golvet överallt..
Hejdå<3

Godnatt bloggen!

Ska börja gå och lägga mig, ska vakna lite före åtta imorgon. Först timmen i skolan så har jag gymppa, så jag måste ta med gymppa kläder+handduk och sådant imorgon och byteskläder. Blir lite mycket att bära.
Idag så har jag inte bloggat så mycket, har inte riktigt haft något att skriva om eller någon bild att ladda upp..
Men nu så gonatt <3 :)

Kärleken är blind

Hej! :) Idag så har jag bara varit i skolan och sedan så cyklade jag hem. Vädret ser ganska dystert ut så jag hoppas att det inte börjar regna. Vädret har också blivit mycket kallare nu, man fryser om man inte har en jacka på. Är sommaren redan över?
Nu så sitter jag här hos elli och chattar med kompisar :) Får si vad vi hittar på, ska väl mest bara chilla. Måste ju också städa sen då jag kommer hem, men gör det väl bara om jag orkar.  Nä nu ska vi göra något.
Hug <3

icecream


Har inte gjort så mycket, käkat lite glass. Mumma!
Men jag borde väl börja med läxorna nu, och sen blir det väl sovdags för mig :)
See you tomorrow <3


onsdag

Hej! :) Sitter just nu bara hemma och är på datorn. Idag så har skolan varit helt okej, som den brukar fast idag så hade jag en lite längre dag. Gick på stan sen en liten stund men sen så åkte jag nog hem för jag blev så himla hungrig.
Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske vara med Elli en stund och sen göra liteläxor.
Hur har eran dag varit då? :)
Dagens

T-shirt, hårband, leggins - Gina Tricot
Svart linne - H&M
Väska - Second hand
Halsband - Kappahl

0810

Hej! :) Kom för en stund sedan hem från den nya dansen som jag har börjat på, den heter Dance. Det var nog riktigt roligt, har ju slutat helt och hållet i gymnastiken så roligt med lite omväxling :) Nu så ska jag väl hoppa snabbt i duschen och sen blir det läxor. Har itne hänt riktigt något annat speciellt idag inte :)
Kiss <3

Måndag

Hej! :) Kom just ut från duschen, har tränat idag här hemma. Första gången sen våren haha ;)
Idag så hade jag skolfotografering, gick väl helt okej, hoppas det blir bra då :) Efter skolan så gick jag till stan och köpte ett par jeans, de var på rea så jag tänkte varför inte. Sen senare så for jag till Josefina en stund.
Har inte riktigt hunnit blogga så mycket idag ;s Men jag försöker så ofta jag kan.
Nä men nu så måste jag gå och sova som man nångång kommer i sängs!
Godnatt bloggen! <3


Cheap Monday rea 10€ (100kr)

Gårdagens outfit


vit t-shirt med fransar, armband - Gina Tricot
högajeans - Cheap Monday
skor, bälte - Second Hand
ringar - H&M

Torsdagens fynd




Hittade allting från Gina Tricot


Just nu så sitter jag bara här inne, regnet öser ner där ute och det ser ut att aldrig sluta. Mina kompisar åkte iväg till gallerian men jag vet inte om jag har någon stor lust, men kanske man endå ska åka dit också. Annars kommer jag bara att möggla här hemma. Vad ska ni göra idag då?
Kram

Fotografering

Den 1 augusti tror jag det var blev jag fotograferad av en min kompis och hans vän. Det var nog första gången jag har blivit fotograferad med bakgrund och någon som håller i reflexskärm och allt. Men det var riktigt roligt och jag gör det gärna igen! ;) Btw, de har en blogg här check it out! De är riktigt duktiga!
Här kommer några bilder från fotograferingen.




God morgon bloggen!

God morgon! :) Steg just upp ur sängen, det är verkligen skönt med helg så man inte behöver vakna 7 på morgonen. Idag så ska jag vara med Elli och Josefina, är ännu inte riktigt säker på vad vi ska göra. Tror att vi kanske far på stan, solen skiner så man kanske också skulle kunna åka ner till stranden.
Men nu så ska jag fixa morgonmål till mig :)
Later! <3

Inspiration


Mary-kate Olsen

älskar hennes stil!

Bildbomb nr 1

En härlig sommardag med Alexandra :)

Fick lust och vattna gräset lite, haha!

Sen så satt vi bara ute och drack saft..

..+ hallon som vi plockade från från min gård med vaniljglass, mums!

Pose

Galna jag hoppade från taket till studsmattan ;)
alexandra tog bilden^

Första skoldagen!

Hejsan! :) Idag så var det ju första skoldagen, det var nog helt okej, börjar i årskurs åtta. Roligt att träffa alla vänner som man inte har sett över sommarlovet. Vår klassföreståndare berättade först några saker innan vi for ner till torget och käkade glass, sen senare så for vi till ett ställe där vi lekte någon lek och sen så åkte vi till en strand och där så fick de som ville simma. Jag fick också mitt schema idag, det är nog helt okej, inte för jobbigt eller så. Börjar alla dagar där vid 9 tiden och slutar alla dagar halv 3 förutom 2 dagar då jag slutar 4.
Efter skolan så for jag och Josefina till stan där jag hittade några söta smycken, kommer lite bilder sen då jag kommer hem. Men just nu så är vi hemma hos henne och lyssnar bara på musik, vi har käkat ett halft glasspaket själva och så har vi sovit säkert 2 timmar haha ;) Nå nu ska jag väl snart börja åka hem, klockan är ju redan ganska mycket.
xoxo! <3

I AM BACK!


I´m back!! Hejsan alla underbara läsare <3
Har saknat bloggen grymt mycket och nu är det ur härligt att kunna börja blogga igen! Det sista av mitt sommarlov har varit härligt! Jag har gjort en massa kul! Jag har solat & simmat, shoppat en massa, hängt med mina kompisar och mycket mera ;) Jag har också en massa bilder som jag måste ladda upp!
Hur har erat sommarlov varit?

Vår dator har varit på reparation och idag så fick vi äntligen tillbaka den. Just nu så håller jag på att se på sommarbilderna, måste säga att mina kompisar skickar lite mera för jag har inte så många.
Usch, det är ju skola imorgon! ;s Vart har hela sommarlovet tagit vägen? Kändes som att det just har börjat. Men nog blir det också roligt att kunna gå till skolan igen. Men jag orkar inte bara med en massa prov och sådant som jag kommer att ha. Men det gäller nog bara att sluta gnälla och göra så gott man kan ;)

Nä men nu så måste jag gå och städa upp mitt råddiga rum då jag har städat mina skåp (eller de är nästan städade hehe) Man måste ju vakna tidigt imorgon så jag måste nog gå tidigt och sova idag :)
Det får bli bildbomber imorgon för idag hinner jag inte.
Har ni sätt att jag har ändrat headern, vad tycker ni?
Pussar!


RSS 2.0