Fredag

   Fredag

Shena! ;) Är hemma nu, ska just börja städa. Jag kom just hem, slapp inte tidigare då mamma hade så mycket på jobbet så jag väntade i några timmar. Idag ute så har det varit jätte varmt. Riktigt soligt och man ser att våren håller på att titta fram, yes äntligen! Jag måste städa ganska mycket nu för vi ska ha kalas imorgon och då kommer det en massa hit. Min mommo kommer hit typ 11 tiden på morgonen, man som skulle ha lust och sova lite längre då man har sovit så dåligt på vardagarna men jag tror nog att jag stiger lite tidigare upp.

Igår en halv timme före vi skulle börja släppa in folk till discot så märkte jag att det inte gick att höra på musiken från min Ipod. Och då så insåg jag att ALLA mina låtar från Ipoden hade raderats, och jag hade 689 låtar på den. Så ni kan gissa hur jäkla fittig jag blev, dels för att alla mina låtar var borta och dels för att då hade vi ju nästan ingen musik till discot. Men som tur är så hade Linda med CD-skivor som vi tog musiken ifrån. Så vi hade nog musik så det räckte, tur det säger jag bara! Men jag måste laga in pånytt en massa låtar till min Ipod, men det är ganska bra på ett sätt för jag hade ganska gamla låtar förut och jag måste ändå rensa den. Så nu kan jag bara laga in nya och bra låtar :) Men det blir ju ganska jobbigt också.. Men annars så tyckte jag att discot var jättekul, tiden for jättesnabbt. Men jag hade nog kul där, dansade ganska mycket så man fick jättevarmt. Vi hade köpt 12 kg godis där och allting for, och popcornet och sockervaddet. Ganska bra ;) Vi samlade in ganska mycket pengar, bra det! Men det känns så konstigt då man i lågstadiet bara längade tills man fick ordna disco och nu är det över.. Men som tur är så får vi fixa ett igen på våren också ;) Längtar..!

Men nu så ska jag börja att städa så man kommer igång, och man måste ju ändå städa tills imorgon. Så ikväll ska jag bara städa. Bloggar senare och det inte blir för sent. Men Later! ;)


Google bild.

Kommentarer
Postat av: Erika

sv. okej, det lät inte så skoj :/

Själv så händer inte så mycket för mig heller :P

2009-03-06 @ 19:17:50
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: ja städa måste nog vara det tråkigaste i hela universum :P

2009-03-06 @ 19:26:16
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: jossan

aa ;) åå tack så mycket sötnos! ^^ < 3 allt bra? :) du hade väldigt fin header!

kram

2009-03-06 @ 20:58:46
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja (:

2009-03-06 @ 21:28:10
URL: http://alltomhanna.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: ja visst var den snygg :D

2009-03-06 @ 23:28:31
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Hanna

bara bra tack :) själv?

2009-03-06 @ 23:42:39
URL: http://alltomhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0