Härlig dag!


I dag så har jag varit på stranden med mina kompisar och stekt oss i solen. Det är så himla härligt väder, solen bränner och vinden var ljummen. Gud vad jag har saknat sommaren och nu äntligen är den här! Jag brände mig på kinderna, jag som hade kladdat på mig med solkräm i ansiktet men endå brände jag mig. Så nu ser jag ut som om att jag har varit ute och joggat några kilometer haha, men det borde nog fara bort snart och då blir jag brun istället ;)
Vi låg på stranden från ungefär 2 tiden på dagen till 6 på kvällen, men sedan så började vi åka hem.
Vi solade bara, vattnet var ganska kallt så vi vågade inte riktigt hoppa i.

Nu så sitter jag här och lyssnar på musik, ska väl ta och städa mitt rum lite så som det ser ut. Men ska före ta något att äta.
Kram!

Vårfest outfit







MIn storasyster fixade håret ;)

Vårfesten är över!


Hej! :) Kom just hem från vårfesten, den var ganska långtråkig men som tur så var den inte nå länge. Vårfesten slutade 11 tiden, jag måsta vänta på att mamma skulle sluta så jag for med några kompisar och kollade på lågstadiets vårfest som var strax efter våran.
Nu så ska jag äta något smått, har suttit och proppat i mig godis och sedan så ska jag åka iväg på en studentfest. Ska väl inte vara där så länge, men sedan så ska jag fara till J och sova natten där. Blir ur roligt!
Jag kan inte ännu fatta att det är sommarlov, ska nog se till att slappa nu då man inte behöver tänka på skolan ;)
Kram! <3      

Två dagar kvar!


Hej! :) Jag har börjat att blogga först på kvällarna nu, har inte haft tid på dagen. Måste försöka att blogga mera!
Nåja, utedagen i dag var riktigt rolig, skönt att vara ute och chilla. Men det var ganska kallt för det blåste ganska hårt, men som tur så lyste solen.
Efter skolan så lämnade jag tillbaka de där skorna som jag köpte igår. Gick sen runt lite och kollade bara, köpte ett par solglasögon och två par örhängen, riktigt snygga ;)
Sen senare så for jag och J till en kompis. Vi slappade bara där men sedan så for vi till affären och köpte godis, ibland kan man nog bli så himla snål.
Men nu så ska jag fara och tvätta tänderna och sådant, sen så blir det läggdags för mig.
I morgon så har jag ingen skoldag, ska fara på en konsert vid gymnasiet och sedan så slutar jag. Kan inte fatta att det är sommarlov om två dagar! ;)
Men nu så, byebye! <3

090527



Sha! :) Shit vad dagen har gått snabbt. I dag så var det den sista riktiga skoldagen som jag har, kan ni fatta det?
Nå, efter skolan så gick jag runt på stan efter jakten på några skor. Jag gick mera än 2 timmar runt hela stan, och så hittade jag bara 1 par. De var svarta och en ganska hög klack, men jag tyckte att de var jättesnygga så jag köpte dem.
På kvällen då jag kom hem så prövade jag mina nya skor med min vårfestklänning, och det passade nog men gud vad jag hade svårt att gå i dem. Och dessutom så var de lite för stora men jag såg inte det i affären. Så jag har bestämt mig att jag ska lämna tillbaka de svarta högklackade skorna i morgon. Istället så ska jag ha ett par vita ballerina skor som jag har själv, men jag ska nog ännu se runt lite om jag hittar några söta skor ;)
Men nu iallafall så ska jag fara och sova, har kollat på Ghost Whispere hela kvällen så tiden har farit ganska snabbt.

I morgon så ska jag och min klass och några andra klasser fara på en utedag. Vi ska åka till ett ställe som vi kallar "smulterö", det är en liten ö där det finns en strand också. Där så ska vi bara chilla och leka lite roliga lekar. Jag hoppas verkligen att det blir bra väder i morgon och inte blåsigt för i dag har det varit värsta blåsdagen. Mitt hår flög runt som om det skulle ha varit en orkan runt mitt huvud haha ;)
Nåja, men Good Night! <3


Smoothie


Jag och min storasyster var snål på något gott så vi bestämde oss för att laga smoothie. Vi lagade: juice, banan, hallon och svartavinbär (fast egentligen så skulle det ha varit blåbär men mamma råkade köpa fel). Men den blev endå super duper god! ;)

Men nu så ska jag fara och sova, gosh vad dagarna går snabbt. I morgon efter skolan så ska jag fara på stan och söka efter skor. Hoppas verkligen att jag hittar några annars får jag lite panik.
Godnatt! <3


tisdag

Hej! :) Är hemma, har bara kollat på Ghost Whispere inte gjort så mycket annat. Efter skolan i dag så for jag genast hem, hade ingen lust att fara på stan själv.
I morgon så börjar jag senare och slutar tidigare, det är ju sista veckan före sommarlovet. Tänk, snart sommarlov! Jag kan nästan inte ens fatta det.
Men nu så ska jag fara och se i kylskåpet om vi har något att äta, känner mig lite hungrig. Ska säkert senare fara ute och gå en liten stund, men ska före titta på lite OC, har inte riktigt hunnit kollat på det på ett tag.
Hejdå! <3


Klänningen


Köpte min vårfestklänning från Gina Tricot
29,90 €
(299,90 kr)

Nu då jag har hittat en söt klänning så gäller det bara att hitta ett par snygga skor. Men det är just det som är det svåra, jag har så himla småa fötter att storlek 36 är för stort på vissa skor. Men jag ska fara i morgon och titta igenom hela stan, så hoppas att jag hittar några (;

Hej!


Shena! Är hemma och gör inte så mycket. Har tittat på några Ghost Whispere, och jag insåg inte hur trött jag var fören jag slummrade till några gånger. Men nu är jag vaken och känner mig piggare.
I dag efter skolan så gick jag på stan och prövade en massa kläningar, och till slut så hittade jag en ur söt klänning som jag sedan köpte, kan visa den i ett annat inlägg.
Men nu så ska jag bara slappa vidare, har redan haft gymppa i dag i skolan och så har jag cyklat runt en massa så det får nu duga, har endå inget ork att börja träna nu.
bbye! <3

Ingen soffpotatis i dag inte

Hej! :) Har borstat tänderna och sådant så nu kan jag bara hoppa i sängen och börja sova. I dag på kvällen så for jag ut och gå en sväng med min kompis, sen så hoppade vi lite på studsmattan. Så jag har inte bara varit en soffpotatis i dag inte ;)
I morgon så ska jag fara och se på den där vårfestklänningen som jag har funderat på ganska länge om jag ska köpa den eller inte, så vi får väl se hur det blir. Har inga träningar i morgon så jag ska säkert fara ut och gå eller göra något annat så man rör lite på sig istället för att sitta inne och titta på tv.
Men nu så ska jag fara och sova så jag orkar i morgon,  börjar senare så jag får en liten sovmorgon, skönt (:
Godnatt! <3

söndag

Hej! :) När jag kom hem igår från J, så for jag sen senare till min storasyster. Hos henne så kollade vi på en film, Penelope, den var jättebra! ;) Rekommenderar att ni ska se på den. Sen så var det kväll, men jag fick inte någon skjuts hem så jag sovde över där, så vi kollade på några hemska avsnitt av någon serie, buuh vad man blev rädd. När jag skulle tvätta mitt ansikte så trodde jag att det stod någon där inne vid duschdraperiet, men sen så tänkte jag att äsch, nu skrämmer jag bara mig själv, för nog skulle jag nog se om någon stod där nog haha ;)

För en liten stund sedan så kom jag hem, jag ska ta och äta lite mat som mamma har lagat, ris med fisk. Måste sen städa lite, har inte hunnit så jag får väl göra det i dag. Har endå inget annat speciellt för mig så det får bli en liten städdag för mig (:
Sen då jag har städat så tror jag att jag ska slappa och titta på några OC avsnitt.
Hejsvejs! <3

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f9/Penelope_Poster_2.jpg
Det var den här filmen som vi kollade på^

Hos J

Hej! :) Är hos J just nu, ska sova över. Kom hit för några timmar sedan, vi har inte riktigt gjort så mycket, har inte kommit på vad vi ska göra. Men vi ska säker snart kolla på Saw, har nog sett alla delar redan tror jag men kan nog se igen ;) De är så himla äckliga och hemska. Jag kommer ihåg då jag såg första delen hemma med min storasyster, jag fick nå trauma efter det, våga nästan inte ens sova. Men nu som tur så får jag inte det nåmera, haha ;)
pussar!



http://rugzilla.files.wordpress.com/2007/12/mary-kate-olsen-ashley2.jpg

goood morgon! (:

God morgon! Jag steg upp för en liten stund sedan, vaknade flera gånger tidigare men orkade inte stiga upp då.
I dag är det fredag och man är ledig ;) Jag ska kanske vara med en kompis, får se om hon kommer till mig eller om jag åker iväg till stan. Men nu så ska jag fara och ta lite morgonmål, det blir säkert smörgåsar och så ska jag titta på OC (:
Later! <3

Hiss eller diss?



Vad tycker ni, hiss eller diss?
Själv så hissar jag för de här plaggen ;)

Efter gymppa vårfesten

Hej! :) Är nu hos alexandra, uppträdandet på vårfesten gick nog bra. Tyvärr så har jag inga foton för att jag glömde kameran hemma, typiskt mig ;s Men jag glömde helt och hållet bort att blogga något före den började för att jag insåg först 45 minuter innan vi skulle åka att jag måsta ju fixa mig och jag satt och kollade på OC.
Nå jag ska snart åka hem, och då ska jag bara vila och titta på någon serie. Jag har ganska ont i halsen så jag ska säkert ta och dricka lite te sen.

God morgon!

God morgon! ;) Vaknade för en stund sedan, har bara varit i mitt rum och kollat på Ghost Whispere. Det är ut skönt då man får sova längre i dag då jag inte behöver gå till skolan, samma sak i morgon. Jag har inte någon skoldag fören på måndag, hur skönt är inte det? :) Och sedan om några dagar så blir det ju somarlov!
I dag så ska jag fara på gymppa vårfest. Jag och truppen kommer att visa vårt pogram där, före det så ska vi ha en pickinc ute i det varma och soliga vädret ;) Men den är först på eftermiddagen så jag hinner nog blogga något före. Men nu så ska jag ta och se på OC, jag har ganska många serier som jag följer med nu så jag kan välja lite vilka jag har lust att se haha (;
Bye! <3



Sista skoldagen

hej! :) Sitter just nu hemma hos alexx, vi kom hit snabbt före vi åker iväg på träningarna. Gud vad jag har varit trött i dag, har inte orkat göra någångting, jag vet inte hur jag ska orka med träningarna. I morgon så har jag ledigt, också på fredag, ur skönt!
Men i morgon så har jag vårfest från gymppan, och så ska vi ha picknick, men jag vet inte ännu vilka tider det är men jag får säkert reda på det i dag på träningarna.
Men nu så ska vi inte göra något speciellt, träningarna börjar om lite mindre än 1 timme så vi ska väl börja fara dit så småningom. Hejdå! <3

7 dagar kvar!

Hej! :) Är hos en kompis just nu, kom hit efter skolan. Vi har nu bara varit här och chillat, var just ute och gungade.
Ska väl säkert fara hem om en stund, måste ju plugga mera på historia provet. Först så fattade jag inte vad vi hade om, men då jag läste igår igenom allting så fattade jag nog ;)
Jag har bara 7 dagar kvar i skolan och sedan är det sommarlov, gud vad härligt! Men egentligen så har jag bara 2 vanliga skoldagar och resten är bara chill, skönt! ;)


Dita Von Teese




Tycker ni att det är vackert att ha en sån här onaturligt smal midja? Att man ska operera bort sina rebven bara för att bli snyggare?
Själv så tycker jag att den inte är ett dugg snyggt och jag fattar inte hur man kan operera sig bara för att se ut så här, och det är ser bara dessutom onaturligt ut!
Vad tycker ni?

i´m home

tjena! Kom just hem från träningarna, och nu så sitter jag framför datorn och tuggar i mig en smörgås + ett glas mjölk, smakar gott! Ikväll så ska jag väl ta och plugga lite till historia provet som jag har på onsdag, men egentligen så är det mera som ett förhör så det blir säkert inte så himla svårt. Men jag ska nog säkert också titta på något avsnitt av Ghost Whispere ;)
Jag har en riktigt vårkänsla nu då det är så härligt väder där ute, så skönt. Måste inte ha lika mycket kläder på nu. Men jag har ännu inte köpt mina vårfest kläder, men jag tror att jag ska ha en klänning och några fina skor som jag hittar (:
Men nu så ska jag börja öva på historia, ciao! <3


Måndag

Hej! :) Kom just till alexx, vi gick på stan en liten stund efter skolan och kollade. Skolan har varit tråkig, jag fick ut mitt fysik prov och det gick helt okej. Det var ganska svårt så jag är no nöjd.
Vi har träningar om ungefär 1 timme, tidigare än vanligt men det är för att den här är den näst sista träningen före sommarlovet. Gud, snart är det ju sommarlov också ;)
Men nu så sitter vi bara här och äter blodgrape, hinner inte göra så mycket innan vi måste gå iväg till träningarna.
bye! <3

Good night!

Sha! Det tog en liten stund fören jag laddade upp lite bilder, men jag hade helt fastnat för Ghost Whispere. Jag har nu 2 säsonger som jag har fått lånat av en kompis, man fastnar ur lätt för dem, det är så himla bra! ;) Men nu så ska jag fara och sova lite så man får någon sömn.
I morgon så har jag 2 gånger gymppa, en gång i skolan och sedan på kvällen träningar. Och som tur är så är jag frisk nu som en stjärna (hoppas jag iallafall), så jag ska nog träna i morgon och jag säger bara äntligen! (:
Godnatt!

Bilder











Hemma igen!


Hej! :) Är nu hemma, kom för ungefär 1 timme sedan. Just nu så sitter jag bara på balkongen och njuter av den varma solen och hör på min Ipod, ska ligga här hela kvällen tills solen far bort. Måste sedan också öva på historia prov men det gör jag inte ännu. Jag tog nog lite bilder igår som jag ska visa i ett annat inlägg men det får bli lite senare.
Later! <3

Lördag


God morgon! ;) Jag åt just lite morgonmål, och före det så var jag snabbt i ducshen. Jag ska åka och hälsa på min mormor och morfar + kusiner i dag, har inte träffat dem på ett tag så det blir roligt. I går så var jag med mina kompisar på kvällen vid ett ställe som kallas "vinden", där brukar ungdomar vara och chilla bara ;) Jag hann inte blogga något igår för jag kom hem 6 tiden från stan, och så genast så for jag iväg igen. Men nu så måste jag föna håret, det har börjat att krulla sig riktigt mycket nu. Jag tror inte att jag kan blogga något fören i morgon då jag kommer hem igen. Men det är grymt fint väder i dag, så jag passar på att ta med kameran dit fotografera lite, så får ni se lite bilder istället :)
Later! <3

Blåsigt värre

Hej! :) Jag kom just hem från skolan, och shiet vad det blåser grymt där ute. Man kunde nästan inte gå frammåt. Matematik provet gick helt åt skogen, det var jättesvårt och jag fattade nästan ingenting. Jag blir nog glad om jag ens får godkänt..
Men nu så håller jag och min storasyster på att laga mat, eller det är nog hon som gör det ;) Spagetti med köttbullar blir det, mumsens! ;) Sen efter det så ska jag ta och städa, som jag gör alltid på torsdagar.
Hejdå! <3


Good morning!

God morgon! Fast jag vaknade nog för en timme sedan ;) Jag har fixat mig färdigt och nu så ska jag börja gå ut och vänta på bussen. Det är så skönt då man börjar 11 i dag, man får sova så länge på morgonen. I dag så har jag matematik prov, jag har nog övat men jag hoppas att läraren inte gör för svårt prov. Jag slutar 4 tiden i dag, sent eller hur? Och jag kommer säkert hem efter det för jag måste ju städa. Men nu så måste jag skynda mig iväg så att jag inte missar bussen, måste också gå snabbt ut en sväng med mindy ;)
Hejs! <3

1305



Hej! Jag kom hem för lite över en timme sedan, men jag orkade inte blogga fören nu. Jag for inte på träningarna i dag för att jag måste göra en modersmål grej som måste lämnas in på fredag. Så jag gör den nu så att jag inte måste sitta hela dagen i morgon och göra den. Jag har nog haft en bra dag i dag, men en ganska lång. Är alltid jättetrött då jag kommer hem, jag tänkte nästan somna då jag satt i soffan men Mindy började att skälla så jag blev nog vaken då. I morgon har jag matematik prov, så jag måste också öva på det, först så tyckte jag att det var jättesvårt men nu så har jag börjat fatta lite. Men nu så ska jag börja göra läxor och sådant så jag kommer igång, har lust att fara ut på terassen och göra dem för det är så himla fint väder. Men kanske det inte är en sådan bra ide för plötsligt kan ju alla papper flyga iväg haha ;)
bye! <3


Tisdag

Hej! I dag efter skolan så for jag till Josefina, men före det så ville jag fara på stan och se om jag skulle hitta någon vårfestklänning. Så vi gick dit, och jag prövade en massa klänningar men jag vet ännu inte riktigt vilken jag vill ha, så jag ska fortsätta att leta. Sommarlovet håller ju på att närma sig och snart är det vårfest, gud vad tiden går snabbt! Det kändes som om jag just börjat i högstadiet, och nu plötsligt så är det sommarlov snart, längtar!
Men nu så är jag hemma, kom hem för en liten stund sedan. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag far inte heller på den där marchen som är ikväll, nästan ingen från min klass kan komma så det är ingen vits att vara med. Men istället så är jag hemma, ska se om jag far ut en stund för det är så himla fint väder, man ska ju njuta av den varma solen nu när den äntligen är här ;)



hemma

Hej! Kom just hem från träningarna, eller inte blev det ju nå tränande för mig inte. Just nu så sitter jag här och proppar i mig broilertortilla som är mumsens! :) Jag har inga läxor tills i morgon så det är skönt, så jag tror att jag ska försöka läsa ut Twilight boken idag om jag hinner, den är så jäkligt bra!
I morgon så är det en helt vanlig dag i skolan, men sedan på kvällen så har vår skola någon slags Övis March. Alla klasser ska försöka få med så många som möjligt som går tillsammans med ens klass på en liten promenad. Och den klassen som har skaffat mest människor med sig vinner pengar till klassresan, ganska bra ;) Så vi får nu se hur det går, jag tror inte att jag kan få med någon från min familj, men jag tror att jag kanske tar Mindy med för såklart räknas hon också ;)
Jag ska börja fara på hundskola med Mindy, min ena kompis går också i hundskolan och jag skulle börja gå med henne. Mindy är lite busig av sig och lyder inte hela tiden så hon måste nog börja lära sig. Det blir jätteroligt tycker jag, har aldrig varit på något sådant med min lilla bajskorv. Men jag börjar att fara dit då först nästa vecka ;)




Ny vecka

Hej! Kom just till alexx, efter skolan så for vi på stan en liten stund men vi orkade inte vara där nå länge. I dag i skolan så for vi på någon teater, den var nog helt bra. Sedan efter teatern så for jag tillbaka till skolan och åt lite mat, hade sedan teckning där vi animerar en egen serie i grupper. Sen så hade jag fysik prov, det gick helt okej. Det var lite svårare än jag trodde men det var bra att man fick ha boken som hjälpt.
Nu så ska vi inte göra nå mycket, alexx håller på att öva på prov. Vi har ju träningar på kvällen men jag kan inte träna för jag är ännu lite förkyld och det håller just på att fara bort, och om jag tränar nu så kan det komma tillbaka och det vill jag inte. Så jag ska inte träna nå den här veckan, ska först träna då jag är helt och hållet frisk. Annars skulle jag aldrig bli det.
Men nu så har jag inte så mycket annat att skriva så, bye! <3


pictures

Hej! ;) For idag sen på kvällen ut och gå med min storasyster och mindy. Vi gick vid skogen på någon stig, och såklart så hade jag kameran med så tog vi lite bilder på naturen och sådant.
Men nu så ska jag börja gå och sova, det är ju skola i morgon. Skönt då man inte har haft några läxor, men jag har fysik prov i morgon men jag har mina böcker i skolan ;) Men som tur är så får man titta i boken då man skriver det, så det kommer nog att gå bra. Men före jag far och sover så kan jag visa några bilder (:




















Vad tycker ni om bilderna? (:

Morsdag

   
Mamma lagade någon slags thailändsk soppa, den hade ganska mycket smak i sig men nog gick det väl att äta ;)

Och så blev det frukt med glass till efterrätt..


..+ såklart mommos chokladkaka!

Söndag


Good morning! Igår så blev det inte något mycket uppdatering, jag hade ingenting att skriva om helt enkelt för att jag gjorde ingenting speiellt. Jag var bara hemma och chillade, så som jag gjorde på fredagen också, haha ;) Jag såg färdigt på säsong 2 av OC, shit det slutade så spännande! Sen så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för det gick inte att fara ut då det regnade, så jag tog Twilight boken fram och började läsa. Och så läste jag hela kvällen, men sen så for jag och såg på en vampyr film som kom på tv (;
Men nu så ska jag fara och äta morgonmål, har inte ännu ätit för jag vaknade just. Idag så är det ett härligt väder, solen skiner och inte ett enda mörkt moln på himmlen ;)  Det är ju morsdag idag. Familjen kommer att samlas här och så äter vi lite mat och sådant (:
Kramar!

God morgon!

God morgon! Jag vaknade för någon minut sedan, vaknade av att grannen håller på hammra ihop något litet hus eller vad det nu ska bli. Han har hållt på med det i dagar nu, det är så irriterande då man vill sova..
Igår så såg jag heela dagen på OC, gjorde inte så mycket annat ;) Men nu så ska jag fara och laga något morgonmål, min mage håller redan på att kurra lite.
Idag så mår jag nog bättre, en kompis tänkte komma hit idag och hon skulle troligen cykla hit. Men jag vet inte om det blir av för då jag just kollade ut ur fönstret så ösregnar det. Jag som trodde att det inte skulle regna nåmera, men det gör det visst endå. Så vi får nu se vad jag ska göra idag, finns inte så mycket att göra då det regnar där ute.
Men nu så ska jag laga mat till min mage innan den äter upp sig själv, haha ;)
Pusshej! <3


photo; by me

Färdig!

Nu har jag gjort färdigt om min blogg, det blev en ganska stor ändring endå, den fick en helt ny design. ;) Jag blev nog ganska nöjd med den, men jag tror att jag nångång ska göra en ny header. Men den som jag har nu får duga. Jag har insett att jag har suttit ganska länge framför datorn och kämpat med bloggen, så nu ska jag fara och göra något annat. Jag tror att jag ska ta och se på några OC avsnitt, har inte kollat på det på ett tag. Jag känner mig faktiskt lite bättre nu, iallafall bättre än jag gjorde igår. Pussar!

Vad tycker ni om min nya design? (:

God morgon!

God morgon! I dag så är jag hemma från skolan, är förkyld så jag är hemma och vilar, vill bli frisk ordentligt nu. Gud, jag nyser grymt mycket. Igår så nös jag säkert femtio gånger och nu så sitter jag här och håller på att nysa. Och jag måste gå och snyta mig hela tiden, gosh jag hoppas att jag blir frisk snart.
Jag vaknade för en liten stund sedan, for ner och lagade bröd med en kopp te. Förr så tyckte jag inte alls om te, men nu så har jag lärt mig att dricka det och det är faktiskt ganska gott. Nu så sitter jag bara här och lyssnar på musik. Jag tror att jag ska ta och fixa min blogg lite nu, såna där småa saker som jag inte har tänkt på förr. Så vi får nu se hur det blir ;)



åh nej..

..jag tror att jag håller på att bli sjuk IGEN! Nej, jag vill verkligen inte. Hela dagen i dag så har jag känt mig lite ovanligt snuvig, och nu så har jag ganska ont i halsen och min näsa rinner hela tiden. Fast jag snyter mig hur många gånger som helst så hjälper det endå inte ett dugg. Så jag städade inte så mycket i dag, bara lite. Jag har mest vilat för jag vill verkligen inte bli sjuk igen då jag just nästan har blivit frisk. Så nu ska jag fara ner och lägga på varmt vatten och göra lite te till mig.
Det ska jag börja dricka mycket nu, och äta en massa vitaminer..

lång dag

Hej! :) Kom just hem från skolan, tråkigt då man slutar så här sent, känns som att hela dagen redan har farit. Nu så lyssnar jag på musik och åt just lite mat. Men nu så ska jag börja städa, vill få det gjort så snabbt som möjligt för jag ska sen fara ut och hoppa på studsmattan hela kvällen haha ;) Vädret har hållts ur härligt,  varmt och soligt.
Jag skulle kanske också borda fara ut och gå med mindy, jag tror nog att hon vill sträcka på sig lite då hon bara har varit inne hela dagen. Och just för en stund sedan så hållde hon på att yla som en stucken gris..
Later! <3


God morgon!

God morgon! Jag vaknade för en liten stund sedan och så for jag snabbt till duschen, mitt hår såg så förfärligt ut. Men nu så ska jag fara och äta morgonmål, magen börjar kurra snart. I dag så är jag riktigt pigg, kanske för att jag sovde nästan 9 timmar tihii.;) Solen skiner idag också, ur härligt, hoppas det är så hela dagen :) Men nu så måste jag fara och äta så jag hinner föna håret och andra saker med.
Ciao! <3

yogurtbanan + Twilight

Hej! :) Nu så sitter jag här med ett yogurt glas men banan bitar i handen, det är ur gott fast det kanske låter lite konstigt. Jag håller på att läsa Twilight, gud vad det är spännande ;) Så jag ska ännu läsa en liten stund, men sen så ska jag nog fara och sova. Klockan börjar ju bli ganska mycket redan, fast jag börjar 11.10 i morgon.
I morgon så slutar jag 4 tiden, ganska sent ;s Men jag far genast hem och så måste jag nog städa, inte vill jag börja att städa heller på helgen. Men nu så ska jag fara och fortsätta att läsa, så gonatt alla när ni nu far och sover ;)
Och hörni, min blogg kan sedan se lite konstig ut för jag håller på att fixa den lite.

060509

Hej! Jag kom just hem från träningarna, känner mig frisk nu så jag kan börja träna igen ;) I dag så var det innebandy turnering från skolan, alla klasser spelade mot varandra. Det gick nu helt okej för min klass, vi förlorade nog de två matcherna som vi spelade men det var kul :) Jag gjorde också historia provet i dag, gick väl helt okej. Hade inte riktigt övat så mycket inför det, men jag har ett till prov om någon vecka så den här gången ska jag nog börja att läsa i tid.
Nu så ska jag ta något att äta, jag har inga läxor som jag måste göra, skönt! Så jag tror att jag tänker läsa lite Twilight nu, kanske också se på lite OC sen (:
I dag så lyser solen, ur härligt! Hoppas det hålls nu så här så att det inte börjar regna eller något annat tråkigt. Men nu så har jag inte så mycket annat att säga, bloggar senare (:
Kramhej! <3


pluggat färdigt

Hej! Just så borstade jag tänderna och tvättade ansiktet. Jag har läst igenom allting som jag har till historia provet i morgon, och nu fattar jag vad det är vi har om haha ;) Men jag tänker nog bläddra lite igenom före jag somnar också. Men i morgon i skolan så har jag ungefär 1 halvtimme på mig före provet att läsa på det som behövs, det är bra.
I morgon på skoltid så är det innebandy turnering mellan klasserna i högstadiet. Jag är med i laget från min klass, jag har inte spelat innebandy på ett ganska bra tag nu men jag tycker att det endå ska bli jätteroligt för jag tycker om att spela innebandy fast man inte är något proffs. Förra året så var jag med i skolans innebandylag och vi kom andra och fick silver, blev ganska nöjd ;) I morgon så ska vår klass spela mot en klass i 8:an och i 9:an, det är ganska nervöst att spela mot äldre då man själv går i 7:an. Men jag hoppas att det går bra :) Men nu så ska jag börja fara och sova så man orkar dagen som kommer i morgon ;)
Gonatt söta människor! <3

Shena!

Heej! :)I dag så har skolan varit okej. Efter skolan så for jag bara hem. Sen då jag kom hem så jag orkade inte börja att läsa genast på historia provet så jag såg en film med min storasyster "Paul Blart Mall Cop".  Den var ur bra och humoristisk ;) Efter att vi hade sett den så for jag på vibreringsmaskinen en stund, jag har ju inte kunnat tränat på ett tag men inte tränar man ju riktigt på en vibreringsmaskin så jag for på den. Medan jag var på den så tänkte jag att jag kunde ju läsa på historia provet sådär smått på samma gång, hade inget annat att göra. Men det gick inte så bra, för vibreringsmaskinen har ett så himla högt ljud så att man kunde inte riktigt koncentrera sig. Så jag lagade på tv:n istället ;)
Men nu så har jag gjort färdigt på den och jag ska fara och öva på historian, det är ganska invecklat så jag måste nog läsa några gånger om allting så att något ska fastna.
Gud vilket tråkigt väder det har varit nu i början av veckan, regn båda dagarna. Och de har ennu lovat regn hela veckan, neeej jag orkar inte med regn. Kan det inte bara vara varmt och soligt nu?



Godmorgon

Godmorgon! :) Jag vaknade för ungefär en timme sedan, for snabbt i dushen och just så åt jag morgonmål. Men nu så håller jag på att föna håret, det tar så himla länge att föna då jag har så långt hår ;s Jag har det ganska stressigt för att jag ska just åka iväg till skolan och jag är inte ännu färdig, så jag måst skynda mig. I dag till modersmål timmen så skulle klä sig i såna kläder som visar hurdan stil man har, och sedan ska våran studerande fota oss, jag fattar inte varför men okej ;)
Men nu så måste jag skynda mig så att jag inte blir försenad, har inte ännu gjort matematik läxan men den kan jag göra i skolan för jag kommer lite tidigare dit, jag börjar 09.45.
Kramar!

Dagens fynd



Medan vi var på stan i olika butiker så hittade jag en söt liten svart t-skjorta från Second Hand.
Kostade 0,50£ (5kronor)


Måndag

Hej! :) Jag kom just hem från träningarna, men jag tränade inte något. Jag såg på för att jag har u just blivit nästan helt frisk och jag vill ta det lite lugnt med att träna så att jag inte blir sjuk igen, för det vill jag verkligen inte!
Efter skolan så for jag på stan med Alexandra, vi gick runt i affärer och prövade en massa kläder. Vi glömde bort tiden och plötsligt var klockan 6 och våra träningar skulle börja halv 7. Så vi fick lite bråttomt och gick snabbt hem till henne och åt lite mat och skyndade oss iväg till träningarna.
Nu så måste jag öva på historia prov som jag har på onsdag, men vi har inte änns nå mycket och läsa så jag behöver inte läsa så himla länge. Men före jag börjar läsa så ska jag fara ner och se om det finns något att äta, känner mig lite hungrig :)
Later! <3


Gonatt

Hej! :) Just så slutade jag att läsa fjärde boken av Twilight, jag har nog ennu typ halva boken kvar. Men jag är inte så himla snabb på att läsa så ;)
Då vi firade min storasyster, hon fyllde egentligen på tisdag men vi firade henne idag, så mamma lagade ris och fisk som hon hade stoppat i ugnen. Det var nog helt gott, och sen så åt vi mommos bakade tårta sen senare, mumsens! Jag känner mig riktigt på träningshumör, men det är så störande då jag inte kan träna då jag ännu är förkyld, så jag hoppas att förkylningen snart far bort. Sen då vi hade ätit färdigt tårta och min storasyster åkte hem till sig så for jag in på mitt rum och satte mig på sängen men Twilight boken framför mig. Så de senaste timmarna har jag suttit och läst Twilight, jag har inte kunnat sluta att läsa (som vanligt) för det var så jäkligt bra! Åh, varför måste det bara finnas 4 böcker? Kan det inte finnas hundra?
Men nu så måste fara och sova, jag får sova lite längre i morgon, eller det får jag nog göra varje morgon för jag börjar inte en enda dag 08.15 i den här perioden och det är så himla skönt!
Gonatt! :)

030509

Hej! :) Min kompis kom till mig på fredag och hon har sovit här tills i dag. Hon for just hem, och nu så måste jag städa. Jag har inte hunnit göra det tidigare. I går så vissta vi inte riktigt vad vi skulle göra, först så var vi bara inne i mitt rum och pratade. Men sen så bestämde vi oss för att fara ut i det fina vädret istället för att vara inne och möggla. Så vi tog Mindy med oss och gick ut på en lång promenad. Sen senare då vi hade kommit tillbaka så hjälpte vi min styvpappa att bygga upp vår studsmatta som vi har. Vi hade den senast uppe för två år sedan, men gräset blev så förstört så mamma ville inte laga upp den förra året, hon är så himla noga med hur gården ser ut. Men äntligen så fick vi laga upp den i år. Det var inte så jättejobbigt, men svart blev man nog om händerna. Sen då vi var färdiga så började jag och josefina att hoppa, gud vad det var roligt! ;) haha, men vi blev nästan genast trötta. Sen på kvällen så såg vi på en film, men vi for nog ut och hoppade lite till sedan. Så den här sommaren så tänker jag hoppa grymt mycket, det är sjukt kul och dessutom så tränar man ju lite på samma gång ;)
NU änrligen så har jag inte ont i halsen nåmera, och jag kan prata helt vanligt, grymt skönt! Men istället så har jag fått snorig näsa, neeej. Varför kan jag bara inte bli frisk helt och hållet? Så jag vet inte om jag ska träna något i morgon, för det kan bara bli värre. Asså jag har inte tränat på 1 vecka, men jag har ju inte kunnat för jag har ju varit sjuk ;s
Men nu så ska jag nog strax börja att städa, och vi ska fira min storasyster i dag på eftermiddagen så man måste ju städa före så att det blir lite fint iallafall ;)
Pussar!



1 maj!

Hej! :) Idag är det ju 1 maj! Äntligen så börjar sommaren ätt närma sig. Jag vaknade för en liten stund sedan, kunde inte sova mera fast jag hade lust.
Vad ska ni göra på 1 maj, har ni några speciella planer eller ska ni bara ta det lugnt? :)  Jag fara på stan med mina kompisar, gå runt på torget och kolla på saker. Och godis såklart måste man ju också köpa ;)
Igår på torsdag så slutade jag tidigt från skolan, jag hade inte egentligen någon skoldag för jag var bara på någon konsert. Efter skolan så for jag på stan med min kompis, det var nog kul. Vi gick runt och chillade. Men gud, jag har ännu grymt ont i halsen. I går så kunde jag nästan inte prata, det var inte nå kul. Då jag skulle åka med bussen till skolan så sade busschauffören hej, och jag bara pep något liknade, det som jag fick ur mig. Ni ska veta, det är verkligen inte kul att ha grymt ont i halsen och rösten är helt borta. Jag har nog haft det så här i 3 dagar nu, och jag hoppas att det verkligen far bort för jag orkar inte med det nåmera. Och jag har också tagit en massa halstabletter men de hjälpte inte ett dugg, men min storasyster hade några med någon mint/peppar smak i sig. Så nu sitter jag bara här framför datorn med en sådan halstablett i munnen, de hjälper faktiskt lite nog. För nu har jag fått lite min röst tillbaka.
Men strax så måste jag fara till duschen och börja att fixa mig, men före det så måste jag äta lite morgonmål. Jag känner mig inte för nå mat nu men något smått måste man väl endå ta.
Kramar!    


RSS 2.0