pluggat färdigt

   pluggat färdigt

Hej! Just så borstade jag tänderna och tvättade ansiktet. Jag har läst igenom allting som jag har till historia provet i morgon, och nu fattar jag vad det är vi har om haha ;) Men jag tänker nog bläddra lite igenom före jag somnar också. Men i morgon i skolan så har jag ungefär 1 halvtimme på mig före provet att läsa på det som behövs, det är bra.
I morgon på skoltid så är det innebandy turnering mellan klasserna i högstadiet. Jag är med i laget från min klass, jag har inte spelat innebandy på ett ganska bra tag nu men jag tycker att det endå ska bli jätteroligt för jag tycker om att spela innebandy fast man inte är något proffs. Förra året så var jag med i skolans innebandylag och vi kom andra och fick silver, blev ganska nöjd ;) I morgon så ska vår klass spela mot en klass i 8:an och i 9:an, det är ganska nervöst att spela mot äldre då man själv går i 7:an. Men jag hoppas att det går bra :) Men nu så ska jag börja fara och sova så man orkar dagen som kommer i morgon ;)
Gonatt söta människor! <3

Kommentarer
Postat av: Emma

svar: okej :P <3

2009-05-05 @ 22:14:46
URL: http://emmasfotoo.blogg.se/
Postat av: J e n n y

Oj, inte överdrivet mycket faktiskt.. Solade en hel del :) Själv då? Någon demonstration? Hehe

2009-05-05 @ 22:40:17
URL: http://jennydontbehasty.blogg.se/
Postat av: LuxuryPink - en blondins syn på saken!!

sv; typ jobbat, spelat sqash & sen simmat..du då? :)

2009-05-05 @ 22:44:37
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: misssangel

sv:ååå tack! själv har jag inte gjort nåogot speielt men om du har tid så rösta gärna på min blogg i veckasn blogg på onerose.blogg.se :D♥

2009-05-06 @ 10:40:02
URL: http://misssangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0