HALLOWEEN

Glad Halloween alla! =)

Vad skulle du ha valt?

Hej! :) Idag så hade jag en kort skoldag vilket var skönt. Efter skolan så väntade jag på Josefina och sen så gick jag till henne. Hann inte vara nå länge hos henne innan det var dags att byta om till danskläder och traska iväg dit.

Kom från dansen för ungefär 2 timmar sedan, har käkat och kollat på en serie. Och just så har jag checkat igenom bokrecensionen och läsdagboken. Men jag tror nog att jag kollar igenom snabbt en gång till innan jag sen printar ut dem :) Känner mig redan ganska trött så ska väl gå tidigt att sova idag.
Kisses!

PS. Gissa vem som har namnsdag idag, jo lilla jag! Grattis till alla andra Sabinor ;)

monday


Har just skrivit färdigt bokrecensionen, blev riktigt bra =) Nu så är jag bara på datorn och chattar och spelar några konstiga spel haha ;) Ska snart börja göra matematik läxan, men det blir om en liten stund. Sen så blir det läggdags för mig.
Later!

Friday


Först så lagade vi våra egna pizzor, mumma!


Sen så blev det film men en massa godis..

.. och chips!


Emmas söta hund Hector älskade sin nalle och ville alltid ha den nära sig ;)

discokula =)


Sen så sjöng vi lite singstar, men inte var kvällen slut efter det inte ;)

Den kvällen var grymt kul!


God morgon!

God morgon :) Steg just upp från sängen, och gick och satte på datorn. Visst vet ni att man ska ändra om klockan nu 1 timme bakåt till vintertid, det hade jag nästan glömt. Så kom ihåg det.
Nu så tänkte jag att nu när jag har vaknat lite tidigare så kan jag ta och renskriva min läsdagbok så jag har de gjort sedan, måste ju också skriva en bokrecension. Men före det så ska jag laga lite morgonmål och ladda upp lite bilder från fredagen, bye <3 =)

OLD PICTURE


Gud vad jag är trött, somnade i sängen i typ 1 halvtimme. Men tänkte sedan att inte kan jag bara ligga hemma och sova på en lördag kväll. Nu så håller Linda på att skicka lite bilder från igår och sen då jag har fått de så går jag iväg till Elli med någon film som vi ska titta på. Så ni får se lite bilder sen senare då jag kommer hem, har inte riktigt någon ork att ladda upp dem nu.

Vad ska ni hitta på att göra på en lördagskväll då? =)

Puss


Tjejkväll!

Halo! Hann inte blogga innan jag åkte iväg till Emma. Men nu så är vi här hos henne och lyssnar på musik. Vi har kollat film, sjungit singstar och varit ute en snabb stund. Kommer bilder sen imorgon ;) Men nu så ska jag gå och checka vart de andra tog vägen, märker att jag är ensam haha :)
Gonatt bloggen!

23/10

Hejsan! Kom hem för någon timme och har bara kollat lite på tv. Nu så ska jag fixa mig lite och packa väskan, jag ska nämligen på tjejkväll hos Emma och så blir det övernattning där. Vi ska kolla på en hemsk film och käka en massa gott! ;) Bloggar snabbt innan jag åker iväg sen.
Later <3

Thursday

Hej! Har haft en grymt lång skoldag och är glad att den är över. Åkte genast hem och eftersom jag inte blev färdig igår så har jag de senaste 2 och 1 halvtimmarna suttit i min säng med min bok och papper och penna framför näsan. Och nu äntligen är jag färdig med läsdagboken och har läst ut boken, känns lättande för nu behöver jag inte tänka på det fören nästa vecka då jag måste renskriva och skriva en bokrecension till onsdag.
Nu så ska jag gå ner och äta en god smörgås & ett glas mjölk!
Ha det bra <3

WHAT!

Shoosan! Sitter framför datorn och håller på att ladda ner musik till min mobil, vill ha en massa mera låtar men mitt minne är för fullt hehe ;) Idag har jag bara varit i tråkiga skolan och sedan gått runt lite på stan.
Jag har funderat på om jag ska ta en bloggpaus/sluta blogga helt och hållet för det här funkar inte riktigt så himla bra. Vissa dagar hinner jag inte blogga alls och ibland flera gånger om dagen, men måste tänka lite till..
Nu så ska jag gå och läsa ut en bok och skriva läsdagbok, är ett måste att få det gjort idag!
bye <3

19/10


photo: by me
Shallo! Har inte riktigt så mycket att skriva. Idag har jag varit med Josefina och Elli en stund, sedan gick jag hem. Nu sitter jag på datorn och har gjort en matematik läxa som jag skickade till min lärare. Skola imorgon, jipiie? Har varit så skönt med lov och skulle gärna ha det ännu (!) Nåja, men nu så ska jag checka om jag har några andra läxor att göra. Off I Go!

sunday

Shaba! Sitter bara hemma och tittar på Mammas Pojkar. Har inte gjort något speciellt idag, borde börja lite på min bokrecension som jag måste lämna in om ungefär 1 vecka. Sen senare så ska jag säkert vara med Elli.
Snart är höstlovet slut, men är ännu ledig imorgon så det är skönt ;) Nu så ska jag gå ner och titta vad mamma lagar för gott för hungrig är jag, Ciao <3

MY FRIDAY


Gick runt i alla affärer tills vi inte orkade nästan gå nåmera =)

Sen då vi blev vrålhungriga så gick vi till en resturang och åt pan pizza, grymt gott!

Sötnosarna

suddsudd

Tåget gick 1 halvtimme senare än den egentligen skulle borda ha farit, först trodde vi att vi skulle ha hela tåget för oss själva med sen så började det nog strömma in en massa folk

Och så på väg hem till Vasa igen

Shopping..


3 t-shirt från Vero Moda
1 t-shirt & en vit stickad långärmad från H&M
en brun väst & en vit t-shirt med knappar från Second Hand
fejk Uggs & läderbyxor från Seppälä

..fast läderbyxorna såg inte så bra ut på mig nu när jag kom hem så jag tror att jag bara köper liknande leggings istället. Japs, det här var allting som jag hittade igår från Seinäjoki.

hello =)

Hejsan!:) Sitter nu hos Elli och har kollat på tv en stund, vi kom hem ungefär 8 tiden på kvällen. Vädret var ganska tråkigt med regn, men endå hade vi det riktigt roligt! Visar några bilder imorgon då jag är hemma eftersom jag ska sova över hos Elli idag. Nu så ska vi inte göra något speciellt, känner mig trött fast det inte är så himla sent ännu, det beror väl på då jag har gått runt på stan hela dagen idag ;)
Nu blir väl att kolla mera på tv eller bara prata resten av kvällen. Hoppas ni alla ha haft en bra fredag!
Puss

CYA!


Nu har jag fixat mig färdigt och packat väskan, så nu måste jag gå till Elli och därifrån åker vi till tågstationen. Bloggar sen då jag kommer hem, tar med kameran så det blir nog lite bilder sen =)
Later!

(!!)


Jag har inte kunnat bloggat på ett ganska bra tag nu för att min dåliga dator har varit på reparation en vecka nu ungefär, men nu är den fixad. Det blev som en liten bloggpaus för mig på samma gång, men nu så ska jag börja blogga igen!

Nu så kom jag just hem, har varit hos Elli med Josefina, Lille och Ria och sjungit Sing Star ;) Nu så ska jag börja gå och sova snart.
Imorgon ska jag, Josefina och Elli åka med tåg till Seinäjoki, tar ungefär 1 timme att åka dit. Där så ska vi shoppa och ha det grymt roligt! Men vi kommer nog hem på kvällen samma dag. Men nu så ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, bloggar mera imorgon. Gonatt bloggen! =)

New favorite

Jay-Z - Run This Town ft. Rihanna & Kanye West


TIME


Hejsan! Har inte blivit så mycket bloggande idag, har inte gjort någon speciellt så jag har inte haft något att skriva om. Nu så lyssnar jag på musik och väntar på att mitt huvud ska sprängas eftersom jag har en så j'vla hård huvudvärk!
Ikväll så tänkte jag gå ut och gå med Elli, men det regnar där ute så det frestar inte så mycket nåmera. Nä nu så går jag och tar en panadol!
Shao!

Saturday

Hello! :) Vaknade fö några timmar sedan, lagade den godaste mackan till morgonmål och tittade på lite serier. Nu så vet jag inte vad jag ska göra, bara chilla tills kvällen då Josefina kommer hit. Jepp, har inte så mycket annat att skriva så Later! (:

I wonder


Hejsan! :) Josefina och Elli åkte just från mig, de har varit här och så kollade vi på Idol. Det är så himla många som är så grymt bra där, har många favoriter.Men jag tycker att det var skit då inte Clara kom med, hon var ju så himla bra! Men nu så ska jag kolla lite mera på tv och sedan gå i sängs tror jag. Hoppas ni har haft en bra fredagskväll! =)

Just nu..


..håller jag på att försöka göra min vägg klar. Jag insåg inte hur många bilder jag har innan jag spred ut alla i mitt rum, och som ni kan se så är de ganska många. (Ni får en liten titt på hur mitt lilla rum ser ut)
Innan jag började med väggen så har jag städat som jag vet inte vad, riktigt noggrant och nu skiner det nog här hemma =) Men nu så ska jag fortsätta med väggen, ni får sen si lite bilder när den är färdig :)
Hugs!

Leather bracelets


Har gjort 3 stycker armband av läder, ett vitt, ett brunt och ett smalt svart med vita läder bitar (det blev inte så lyckat)

Idag så hade jag historia provet och det gick nog bra, vad mittemellan svårt. Just nu så håller jag på att städa mitt rum så som det ser ut. Ett riktigt bombnedslag! Har inte några planer för ikväll så ska säkert bara vara hemma. Imorgon så är jag ledig från skolan för vi har dagsverk, ska tjäna 10€ som jag sedan måste ge till skolan. De flesta har gått runt i butiker och frågat om de kan jobba där men jag tror nog att jag bara är hemma och städar ännu mera hehe. Nu så ska jag fortsätta att städa mitt rum, ciao! =)

RSS 2.0