;))

Shaba! Igår så väntade jag på att Linda skulle komma till mig. Jag orkade inte fixa mig så jag var i pyjamas medan jag väntade på henne, haha. Jag hade ganska tråkigt så jag gick runt och fotade lite i huset :) Jag fick nog några bra foton.
sen innan Linda skulle komma så skyndade jag att fixa mig för inte vill man ju si ut som nått kråkbo innan hon kommer ;)
Jepps. När hon kom hit så gick vi upp på mitt rum och pratade lite. Och sen så for vi på datorn och chattade lite med roliga personer ;) Sen så stack vi iväg och fotade lite, vi är nog några fotonördar ;)
På kvällen hade vi nog roligt, vi var uppe enda till klockan 6 på morgonen :P
ojoj..
Men fören jag ska fara så kan jag visa några bilder som jag har tagit :)


(klicka)


Go'morgon

go'morgon :) jag vaknade kvart över 11 idag. Gud vad jag är trött idag. Jag är inte riktigt vaken ännu.
men jag ska väl just fara och äta morgongmål :)
Det är helt öde här hemma. förutom millan och mindy. Idag ska jag städa lite huset här och där, för att linda kommer kanske till mig och sova till torsdag ;) Jag måste alltid städa och någon kompis kommer till mig, jag kan aldrig ha råddigt. Inte enns lite råddigt . ;P  Jag vet, jag är lite konstigt.
Men nu så börjar min mage att skrika så jag måste väl skynda mig ner och käka innan den äter upp mig. haha ;)
ciao <3


dagens köp;

Det här köpte jag då idag från Vero Moda;
Tyvärr men jag har ingen aning om var de här priserna är i kronor ;s


Ett par mörka jeans tights som jag diggar ;)
Kostade: 29,95€


En grön huppare med en ur schön luva.
Hade kostat: 29,95€ men fick för: 10,00€


En mörkblå huppare.
Hade kostat: 19,95€ men fick för: 10,00€


Och ett svart linne.
Hade kostat: 21,95€ men fick för: 10,98€







Tjena!

Tjalopp!
Idag så åkte jag med buss med min syrra till stan, man ska ju passa på att shoppa när det är rea.;)
Vi gick runt och sen så for vi ti Vero Moda, vi fick ju presentkort dit så vi skulle checka om det fanns nå fina kläder.
Det var nog ganska mycket folk där, man måste nog stå i kö till omklädningsrummena.
Men det gick nog bra endå (;
Jag hittade 2 huppare, 1 linne och ett par byxor :)
Sen så for jag till min kusin Alexandra en sväng men sen så drog vi oss ut på stan igen.
Vi skulle söka något till henne men vi hittade ingenting ;s
Sen så for vi ti henne igen, men sen efter en stund drog jag mig hemmåt.
Nu så har jag bara fotat en massa. :)
Ni vet inte hur kul det är att fota ;)
Jepps, jag ska väl bara vara på datorn ikväll, och se på tv.
ha det bra <3

Klädesplaggen;

Det här är då mina klädesplagg som jag fick från min farmor ;)
Jag vet inte sen varför jag tog vissa klädesplagg. ?


rosa jacka (gillar)


grön jacka (helt okej)


blå jacka (gillar)


lila jacka (alldeles för gammalmodig
för mig, kommer inte att använda)


ljusblå jacka (gammalmodig,
kommer inte att använda)


vit t-skjorta (gillar)


Blå klänning
(helt okej)

Hemma igen ;)

Shao! ;)
Nu är jag hemma från Jakobstad :) Vi hade det nog roligt där, vi gick runt, såg på filmer och sånt :) Igår på lördag så for vi till min farmor och farfar och hälsade på där hos dom. Det tog ungefär 1 halvtimme att åka dit från pappa.
Där hos dem så åt vi, och sen så for jag och min storasyster till dems ena garderob som de har. Vi rotade lite igenom kläderna och sen så hittade jag en jätte fin jacka och en t-tröjja. Jag frågade farmor och jag fick dom och hon bara; joo, klart du får. Di är endå försmåa. Jag blev jätte glad, haha :D Di passade jätte bra på mig. Sen så tog farmor fram många andra par jackor som hon inte använder, jag prövade många och ville ha dem. De ser nog lite gammalmodiga ut då man bara ser de sådär, men sen om man prövar de så är de mycket fina :) jag fick 5 jackor, 1 t-tröjja och en klänning. Allt är från 50-talet tror jag, vissa ser ganska gammalmodiga ut, men om man lägger något mode till så blir det bra.
Jag kan senare visa dem, men jag kan inte göra det nu för jag måste städa ;s

Hejdå! <3

Go'morgon

hej!
Jag vaknade kvart före 9 och så hoppade jag i duschen, vi ska fara till mommo idag, och sen på kvällen ska jag och min storasyster fara till pappa och sova till söndag där. Det blir roligt :) Nu så håller jag på att packa färdigt, och vi ska just fara :)
Jag tror inte att jag kan blogga något före söndag kväll då jag är i Jakobstad. ;s
Men nu så måste jag sticka :)

Hejsvejs ! <3

Hellou!

sha! ;)
Idag så vaknade jag 13.00 :o Jag kan inte fatta hur jag kunde sova så länge..
Jag har ätit gröt med bärkräm och det var mums ;) nu sitter jag bara här framför datorn och går igenom lite bilder :)

Hur var eran jul igår då? :)
Min var jätte bra, man åt så mycket att man nästan inte kunde gå ;s haha.
Vad fick ni i julklapp?
jag fick;
Jag fick en stor och en liten handduk, örhöngen, morgon tofflor som är så sköna som bara den, godis, ett armband, mascara+borttagningsmedel+kräm och 70&euro; presentkort till Vero Moda.. ;)
Jag fick inte så mycket för att man delar ju men 4 syskon till ;s
Men jag är nog nöjd, nu är det nog shopping time för mig ;)

ha de bäst! <3


Här är min lilla julklapps hög då ;) jag har sen ätit upp hälfen av mitt godis sen. ;p
(dålig bild)

Juldagen!

God Jul allihopa & Ha Ett Gott Nytt År!
Idag så vaknade jag halv 10 :) Det känns inte som att det är jul idag.. Jag vet inte varför, inte vet jag nu om den här dagen kommer att bli super duper rolig för jag vet renn vad jag kommer att få i julklapp.. det är inte någå roligt att veta det för då har man ingenting att se fram emot..
Jepps, men nu så sitter jag här framför datorn som är äntligen ledig!
Orsaken till att jag skriver om vad som har hänt de här 3 dagarna bakåt först idag beror på att alltid då jag skulle fara på datorn så kom alltid min storasyster och sade; Hey, nu ska jag komma på datorn! och jag är sådär; NÄ, jag är här nu!
Och så håller vi på sådär och till slut så stänger hon av datorn.. *SUCK* ååh jag blir så fittig, och sen igår då jag sade till min storasyster att jag skulle fara på datorn efter henne så sen då hon for så for min storebror på datorn.
så där, nu vet ni hur det är att ha syskon och om man är minst så bryr de inte sig i vad man säger eller tycker.. det är jätte störande! Nå nu så kom jag iaf på datorn, idag är det första gången på 3 dar som jag är på datorn ;s haha, jag vet det låter jätte lite men det känns som evigheter när man har ingenting att göra här hemma.
Men nu så ska jag fara ner och äta gröt som mamma har kokat :)

Ha en bra jul! <3



tisdagen;

hejsan!
Idag så vaknade jag 13.00 :o Men jag var jätte trött men jag kan inte fatta hur jag kunde sova så där länge.
jag såg på tv som enda till klockan 4 :P Men sen så for jag till djuraffären med mamma och köpte julklappar till vår hund och katt. :) det tog ganska länge för att vi hade ingen aning om vad vi skulle köpa men sen till slut så hittade vi nog bra saker :)

Sen när vi kom hem så hann vi inte ta bort påsen med julklapparna som är till Millan & Mindy så Mindy for genast och luktade i påsen och hon märkte att det fanns hundgodis där. men vi tog bort den och lade den i hjälpköket så att inte Mindy kunde ta den.
Sen hade jag ingenting att göra, datorn var hela tiden upptagen så jag kunde inte fara på den.
Men sen så kom jag på att jag kunde paketera Millan & Mindys julklappar som vi just köpte. :) När jag for ner och tog påsen med godiset och annat så sprang genast Mindy till mig och så följde hon mig upp till mitt rum men jag stängde dörren framför henne ;P sen då jag var på mitt rum och hållde på att paketera så hörde jag bara Mindy som satt utanför och luktade under dörren.. Hon visste nog att nånting var på gång ;) Sen tog jag en liten paus för det var nog ganska mycket som jag skulle paketera. Jag for till vardagsrummet och satt i soffan, och så då såklart kom Mindy framför mig och tittade mig med sina gulliga ögon i mina och hon gjorde det en stund, och jag hållde på att säga till henne att jag inte hade något till henne. Hon blev typ helt galen för hon hållde på med sina tassat på min arm och så skällde hon.
Men sen så for jag nog till mitt rum tillbaka och fortsatte och då kom mindy utanför och hållde på att krafsa på dörren.
Jag bara; men Mindy fa nu!
Sen senare så for jag och se på tv, och sen då det var paus så skulle jag fara ner och hämta något att äta så märkte jag att min dörr var uppe. Jag bara; Nej! sen så såg jag att Mindy hade tagit en av hennes julklappar dit ner och ätit upp den, jag bara åååh.. :P Haha, Mindy ser nog till att hon får det hon vill ha :p
Mindy är sen en hund om ni inte har märkt det, och Millan är en katt :)

1 DAG KVAR!

ha det bra!

Måndag;

Hey! :)
Idag så vaknade jag halv 6. ;o Jag måste göra det för att jag och mina två storasystrar skulle åka till Jakobstad med buss för att hälsa på vår pappa som bor där :) Bussen gick väl helt bra, fast jag sovde som hela vägen. Det tar ungefär 2 timmar att åka från Vasa till Jakobstad. I Jakobstad hos pappa så såg vi på film, gick runt på stan och åt pepparkakor och drack glögg :) Det var roligt att få träffa pappa för jag hade inte träffat han på ett tag :)
Vi åkte hem med bussen som for 10 över 6.

Idag har jag påriktigt haft en otursdag, det var inte riktigt min dag idag.
För att se det har hänt en massa saker till mig idag, som t.ex. då jag skulle stiga ut ur bilen då jag skulle gå till bussen då vi skulle åka till Jakobstad, ja så genast jag satte ner min fot i snön så halkade jag och jag tänkte falla på marken men som tur gjorde jag inte det. Och sen då hos pappa så då jag skulle ta ketchup från flaskan så den hade varit uppochner för att det skulle komma mera ketchup, ja så då jag öppnade flaskan så sprutade det ketchup på min arm och på bordet jätte mycket. Jag var så där *suck* . Och sen då jag skulle ta min storasyster kopp från vardagsrummet och lägga den i köket så då jag hade tagit den och så jag visste inte att det fanns vatten i den och jag hade koppen snett då jag gick mot köket, och gissa vad som hände? Jo, allt vatten for på golvet. Jag bara; ååh, nej inte igen något!
Och sen ännu då vi hade åkt med bussen tillbaka till Vasa så då jag skulle stiga av bussen så halkade jag igen och jag tänkte falla. :o Som ni märkte så var det inte riktigt min bästa dag idag. ;P

puss

sunday;

Hej! :)
Idag så kom jag hem från Linda nångång på kvällen :) Hos henne så gjorde vi väl inte så mycket.
Hemma så tog jag och mamma fram granen vår, vi har en plast för att vi har ju en hund och en katt så annars skulle de fara och bita på granen om den skulle vara äkta :s jepp, men det var nog kul att klä granen, det tog nog en stund då man måste virra lamporna runt granen och sen med alla bollar och glitter band. Men jag tycker nog att vår gran belv riktigt fin om jag får säga :) Vad tycker ni?
Efteråt så gjorde jag som ingenting..
Hey, föresten det är bara 3 dar kvar till jul ;)

Ciao! ;)



Inte nu världens bästa bild men, så här ser iaf. vår gran ut ;)
(man ser inte lamporna då det är så ljust, men de finns nog där)


Lördag;

shaba! ;)
jag vaknade idag 8.20 för att jag måste ju fara till kyrkan med skolan. *suck*
Kyrkan var ur mega trååkig.. jag tänkte påriktigt somna, kyrkan är inte riktigt min största hobby ;)
Vi slutade nångång före 12 och då for jag på stan lite, men sen åkte jag buss hem.
Nu sitter jag här framför datorn och hör på musik och chattar lite ;)
Jag väntar på att min kompis pappa ska komma och hämta mig för jag ska fara till hon och sova :)
Jag vet, ganska pinsamt att de kommer och hämtar mig men annars skulle jag inte slippa dit.
Jag skulle måsta fara och packa färdigt för jag har som bara packat hälften.
men nu måst jag fara för di kommer och hämtar mig nu.

Hejdå :) <3


fredag;

Halloj! ;)
Idag i skolan så var det ganska chill, vi såg på film och inte gjorde vi så mycket annat.
Efter skolan for jag på stan en stund och köpte ett rött nagellack till min syster i julklapp, jag har nog andra saker till henne också ;) När jag kom hem så såg jag bara på tv, det är nog det enda jag har gjort här hemma idag..
Jag har inte kunnat bloggat tidigare för att datorn har som varit upptagen nästan hela tiden. Jag sku bara vila ha en minidator som jag kan ha på mitt rum och då sku jag kuna vara på datorn hur mycket som helst och när jag vill. hur skönt skulle det inte vara? ;)
Nu sitter jag här och proppar i mig choklad och ser på filmen Bewitched, jag har nog sett den förr men jag vill se den igen. haha ;)
Imorgon måst vi fara till kyrkan med skolan och höra på prästen.. *suck* det är ju såå tråkigt eller hur? -.-
Jepps. men nu så ska jag fortsätta att se på filmen och sen så ska jag väl fara och sova :)
förlåt men jag orkar inte ladda upp någon bild nu för jag har ingen att ladda upp. ;s

Ciao! <3

dagens låt;



Darin feat. Kat Deluna - Breathing your love

torsdag;

Ciao! ;)
Idag i skolan så var det en såndär transvestit-dag, att flickor skulle klä sig till pojkar och pojkar till flickor. ;)
Men ja glömde bort det så jag kom i mina vanliga kläder dit. men det var nog vissa som var som pojkar och flickor.
haha, alla killar blev typ sminkade ;) naajjjs.
jepps, jag slutade 4 idag och jag missade bussen -.- men jag slapp nog hem med mamma.
När jag kom hem så såg jag på tv, men sen så städade jag i några timmar, det var uur jobbigt! Men jag måste städa varje torsdag.. trååkigt jag vet men om man måste så måste man ;s nu sitter jag bara här och vilar efter allt städande.
Men nu så ska jag fara och göra läxor som jag gör varje kväll.. -.- vi får så himla mycket..

Ha det bra!


onsdag;

Hejsan allihopa :)
Idag så har skolan varit ganska rolig. Vi hade såndä Music Happening där 7-9 fick uppträda som att sjunga eller någå :)
och det var bra.
Efter skolan så får jag och köpte lite julklappar för det är ju jul snart ;) men jag tror att jag måst fara imorgon och köpa ännu något. Sen då jag kom hem så såg jag bara på tv, och så somnade jag framför tv. asså påriktigt jag måst nog verkligen skärpa mig! jag måste lära mig att inte sova på dagarna utan på nätterna.
jaa, men nu så ska jag göra engelska läxan och sen så ska jag paketera in julklappar ;)

Hejdå! <3

Ciao!

Hejjsan! ;)
Idag efter skolan så gick jag på stan med min Linda, vi skulle se på julklappar till varandra.. Och nu vet jag vad jag ska köpa till henne ;) Efter en stund så for linda hem och jag for på stan med Josefina för hon skulle köpa ett par byxor..
Vi for till Vero Moda och där hittade jag ett par ur fina byxor och ur många billiga fina tröjjor och toppar.
Men tyvärr hade jag ju inga pengar så det blev inget köp idag. ;s
När jag kom hem från stan så bakade jag, min storasyster och min mamma pepparkakor ;)
De blev jätte många och de lämnar säkert i flera månader. :P
Det var jätte kul att baka, man gör ju det bara 1 gång i året så ;) vi bakade nu i några timmar.
Men nu så sitter jag bara här på datorn och är uttråkad.
Jag måste göra lite läxor. men jag orkar inte.
Jepps.

Men seeya ;) <3



1.                                                       2.                                          3.


              4.                                    5.

1. Först började vi med att knåda degen.

2. Sen så kavlade vi ut degen och tryckte olika pepparkaks former.

3. Sen så tog vi bort pepparkakorna och lagade de på plåtar.

4. Sen så lagade vi de i ugnen. ojj de här blev nog stora.

5. Och sen så var de färdiga :) Och goda blev dom!

måndag;

Hej! ;)
Idag har skolan varit helt ok, vi bakade pepparkakor men degen smakade jätte dåligt och pepparkakorna blev inte goda! ;s
Väl hemma så var jag jätte trött och for och vilade en stund, men det var inte en så liten stund för jag sov som mera än 3 timmar.. det är därför jag inte ha kunnat bloggat något fören nu.
Nu så har jag just ätit något smått och är på datorn ;) Jag ska just fara ch göra läxorna och sen ska jag säkert göra något annat :)

Ciao! <3


sunday

Shena! :)
Igår for jag, Linda och Josefina och sova ungefär klockan 4 på natten så vi sovde ganska länge idag, vi sov enda till 12. ;)
Vi pratade till klockan 13 och sedan for vi ner och äta, sedan for vi upp på mitt rum och pratade igen :)
vi var bara i mitt rum och chillade, men sen då for Josefina hem och då for jag och Linda ner och åt spagetti med maleköttsås :) namm. sen så gjorde vi inte så mycket, bara var.. men sen så måsta Linda också fara hem så nu sitter jag här ensam.
jag har inte gjort så mycket sen dess.. sett på tv och varit på datorn. men nu så ska jag fara ner och hämta glass och mysa ;)


Vi syns ;)

lördag kväll;

Hej! ;)
jag hann inte blogga något igår om gårdagen ;s men jag kan gör det nu så får ni veta vad som har hänt ;D
ja, Igår på julfesten så var det helt roligt. Sen då man skulle dansa så tänkte jag inte göra det, men sen så övertalade min kompis att vi skulle fara för att det skulle bli roligt.. och det blev det ;D
haha då vi dansade polones så då måsta man gå i en cirkel hand i hand, men vi gick inte, vi SPRANG hela tiden.
från början så var det roligt men sen då man hade sprungit en tid så orkade man inte riktigt göra det nåmer. ;s
hahah.. men annars vat det nog helt roligt. :)
vi dansade nog annat också och då måsta jag dansa med gymnasie elever, men det var nog kul ;)
jag dansade men en uuur snygg kille. ååh.. haha ;D

ja, efter julfesten så kom Josefina och Linda till mej, Matilda kunde inte komma ;s
men vi hade jätte roligt, vi skrattade, åt godis och en massa annat :)
tack för den kvällen tjejer <3



Linda, jag och Josefina ;)

lördag;

Yess, Kevin vann!
jag är jätte glad ;D

Nu sitter jag här och fixar mig till julfesten som vi har idag, jag har 1 timme på mig ännu men jag hinner nog :)
Nej, man ska dansa polones där men jag vet inte om jag tänker göra det för inte vill jag nu dansa med någon gymnasie elev.
jepps, efter julfesten som räcker evigheter ska josku, linda och kanske matilda komma till mig och sova över ;)
det blir jätte kul för vi ska härja en massa, men det bloggar jag mera om senare.
men nu så måst jag fara så att jag inte blir försenad.
Jag hinner tyvärr inte ladda upp någon bild :s

Hejdå! <3

Shao!

Hej!
Jag har inte gjort så mycket idag, jag somnade nästan genast då jag kom hem för jag var påriktigt jätte trött.
Jag sov nog mera än 3 timmar ;)
Jag vaknade av att min storasyster öppnade dörren och sade;
SKA DU INTE SE PÅ IDOL? ELLER SKA DU SOVA ISTÄLLET!
Jag var som bara så där; ajj va?
haha, jag visste inte att jag hade sovit så länge ;D
jo men jag steg nog upp och for och se på Idol som var så jätte bra.
Jag hejar lika mycket på Alice som jag hejar på Kevin, men en liten bit av mig hejar lite mera på Kevin ;)
ååh, det är såå spännande!
Jag har nästan ingen skillnad om vem som vinner för jag tycker att båda förtjänar det lika mycket, men det skulle nog vara kul om Kevin skulle vinna ;)
Jag säger bara Lycka Till Båda Två! <3

Hejsvejs! <3


fredag;

Hejsan allesammans ;)
Skolan har varit som vanligt, vi hade en jätte lång dag idag enda tills halv 4 ;s
Efter skolan så for jag hit till biblioteket för att jag måste lämna in 2 par böcker :)
Och nu sitter jag här på datorn och väntar på att mamma ska hämta mig.
Hoppas mamma kommer snart för jag vill hem ;s
Idag tror jag inte att jag ska göra något speciellt, vara hemma och chilla som jag oftast brukar göra ;)
Men jag skulle måsta se vad jag ska ha på för kläder imorgon för vi har ju julfest ;s
den är som 3 timmar lång, oh my god hur ska man orka?
Men nu så ska jag börja fara :)

Tjao! <3

torsdag;

Heeloou! ;)
Idag i skolan så har det nu inte hänt så mycket, det var en helt vanlig skoldag ;)
efter skolan så for jag på stan me min kompis, men vi var inte så länge för hon måsta fa ganska snabbt ; s
Efter att hon hade farit hem så for jag också sen.
Sen efter att jag har kommit hem så har jag som inte gjort nåå.. tittat på tv lite och spelat lite playstation ;) haha men på det där ena spelet fattade jag som inte nå ;s
Men jag har inte kunnat bloggat fören nu för min storasyster var på datorn.
Just nu så har jag städat lite eller ganska mycket, jag har bara att dammsuga kvar. men sen är jag färdig och då måste jag läsa på religion ;s

Men hejdå! <3

wednesday;

halloj!
Skolan idag har nog varit helt ok, inte har vi nu gjort något speciellt.. bara haft lika tråkiga timmar som vanligt.
Nu sitter jag bara här hemma och är på datorn som vanligt ;) jag har just kollat på några The Big Bang Theory som vi har laddat ner på datorn, de är ur humor att kolla på :) Jag rekomenderar om man inte har sett de.
Igår på kvällen så städade jag mitt rum och gjorde läxorna, jag gjorde de grejer som jag skulle förutom att jag inte läste på prov för jag hann inte. haha halv tolv på natten så bytte jag lakan ;D
jajja, men nu så ska jag snart fara och se om jag har några läxor tills imorgon annars ska jag väl vara på datorn en stund och sen ska jag läsa på prov, för jag har det på fredag ;s

Hejdå & ha det bäst! <3


kvällen

tjao!
ja, av allt det där som jag skulle göra idag så jag har inte ännu gjort det. fan vad lat jag kan vara ibland..
Men nu påriktigt måst jag göra det, men jag gjorde inte det tidigare för jag somnade och vaknade lite före 9 ;s
men jag var ur trött och nu när jag har sovit lite orkar jag städa bättre (:
ojoj. jepps men nu så ska jag städa mitt rum sen blir det läxorn, nä jag tror nog att jag börjar med läxorna ..
jå så får det bli :)


Ciao

dagens outfit;

Inte hade jag nu nå speciellt på mig idag.
randig skjorta från Kappahl, svart linne under skjortan från H&M, svart bälte från H&M och ett par Cheap Monday byxor ;)



dagens låt;



Paramore - Decode

Den här låten älskar jag ;)

tjao!

Hej!
Nu är jag hemma, skolan var väl helt ok :) jag var till tandläkaren och han sa att de nog kan laga tandställning till mig, men på lappen så stod det om 1 år. *suck*
Nu sitter jag här på datorn och hör på musik, jag har just druckit upp min choklad som jag tog från mammas jobb :) mums
Dagens planer;
Göra läxor, öva på prov och städa. Det där måste jag göra idag, annars blir det andra bullar ;)
jepps men nu så ska jag fara och fota lite :)

Hejsvejs!


a new day

Helo! :)
Nu är jag bara hemma och sitter bara i soffan och är på datorn. I skolan gick det helt bra förutom att jag hade det där husekonomi provet som jag pratade om ;s Det gick nog helt bra, det var mycket kortare och lite lättare än jag hade tänkt mig. Men det är ju bara bra.
jag är också förskyld så kände jag mig lite sjuk ;s men hoppas min förskylning snart far bort och aldrig kommer tillbaka!
Här hemma så har jag tittar på 3 Andra Avenyn avsnitt, jag missade det som kom igår så jag såg det idag på datorn men jag orkade inte vänta tills imorgon så jag kollade på de 2 andra också ;D
På den här sidan kollar jag på Andra Avenyn från om man vill se och inte vet var man kan; http://media.svt.se/play/playprima/
Jepp men nu så måst jag nog börja öva på religion prov som jag har imorgon, haha jag vet jag övar alltid i sista minuten men det ska jag nog ändra på ;)

Ha de underbart! <3


(dålig kvalité, taget med webcam)

Gonatt

Hej :)
Jag läste just igenom allt som vi hade i boken till husekonomi provet som jag har imorgon och det är det enda som jag har läst ;s men jag ska nog fortsätta nu och läsa :)
jag har nog mått ganska bra idag faktiskt förutom att jag har haft jätte hård huvudvärk och så är jag snuvig ;s
Hur har ni mått? :)
jepp men nu ska skynda mig iväg till mitt rum för jag hör att husekonomin boken ropar på mig ;)

Gonatt & Ha de bäst! <3

söndag !

Sha! ;)
Jag hade en jätte konstig dröm inatt, jag drömde om att jag hade en grön stickad tröjja i skolan med svarta
leggins under.Sen så märkte jag att mina svarta leggins började bli gröna av min tröjja. ja, och sen så såg min
storasyster det och hon blev helt chockad och så drog hon in mig till toaletten så vi skulle ta bort dedä gröna. Men när vi kom in i toaletten så märkte vi att det inte var någon toalett utan det var ett dushrum och där fanns det
också en bastu och sånt. Sen när vi skulle gå och söka efter en toalett med spegel så började dusharna spruta
och det bara regnade vatten som i alla rum och jag och min storasyster bara sprang men vi blev endå blöta.
Och plötsligt så var vi i en simhall. Och sen så plötsligt så föll våra väskor i bassängen och vi hoppade i och försökte
ta upp dom. och så hände det något annat som jag inte kommer ihåg, men sen så vaknade jag.

Haha vilken konstig dröm man kan ha ;)

Ja, efter det så steg jag upp och hoppade i dushen och
nu så sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik och är på dans humör ;)
min storebror fyller år idag GRATTIS ;) så vi ska väl äta någonting snart.
Jag ska nog bara vara hemma idag och ta det lugnt :)
men jag hittar nog på nånting att göra ;)

Puss


aa-a :)

Hej på er alla ;)
Hela dagen har jag bara sett på Andra Avenyn som är så bra att man fastnar för det :)
Javet jag är lite nörd ibland men man måst väl få vara det någon gång? ;)
Jag har nog varit så lat idag, men vad kan man..
Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag skall göra, jag tror att jag ska bara mysa :)
Jag bloggar mera senare.

Ha de bra! <3


dagens låt;



The Pussycat Dolls - I Hate This Part

Sha ;)

Heloujj! ;)
 Yes, jag har sluppit min feber! :) äntligen
Men jag har nog ännu snuva och så ibland får jag nå hostattacker ;s
Hoppas de snart far bort för jag vill bli helt frisk!
jepp, men idag ska jag inte göra så mycket, vara hemma och chilla :)
vad ska ni göra då? :)

Men nu ska jag se på några Andra Avenyn avsnitt för jag har hängt lite efter på sistone ;)

Ha de bra allesammans! :)

ååh :(

Haloj!
Jag är ännu sjuk.. ååh jag vill inte vara det nåmera, det suger ;s
och jag som hoppades på att bli frisk ida..
Ja, och den där filmkvällen som jag tänkte fara på den får jag nog glömma.
jag som hade längtat så länge till den och nu får jag inte änns fara ;(
men jag hoppas nog på att jag blir frisk :)
nåja men nu så ska jag bara vila (:

hej så läng! <3

Sjuk ;s

Hejsan! :)
jag har inte bloggat på ett tag för jag är sjuk, jag har haft feber :s jag for inte till skolan idag, jag har bara sovit hela dagen. men jag har inte orkat blogga för mitt huvud har värkt så jätte mycket. :s det har kännts som om att det skulle sprängas :p
ja, men nu så mår jag nog lite bättre :) men jag far inte till skolan imorgon heller för då kan bli mera sjuk ;s men det är ganska bra för jag har religion prov imorgon och jag har inte övat ett dugg! ;D
men nu så ska jag bara vila och hoppas på att jag blir frisk tills imorgon för då ska jag fara på filmkväll ;)

Ha de bra! <3

Hos kusinen ;)

Tja! :) 
Jag for till min kusin alexandra efter skolan :) Skolan har nog varit helt ok. Jag for till tandläkaren och fixade min framtand som jag har haft ett hack i från några år sedan då jag krockade i en stege då jag simmade ;s ja, men äntligen fick jag det fixat!
Ja, jag och alexandra har nu inte gjort så mycket, käkat lite och vari på datorn ;) Vi ska just fara på träningar, men jag vet inte om ja ska vara med för jag känner mig lite sjuk :s 
jepps, men nu ska vi börja göra oss färdiga :) 

Hejdå! ;)



today;

Haloj!
Jag har färgat håret just ;) eller min storasyster gjorde det.
jag valde en ljus ask guldblont färg, det blev nog helt bra :)
men det blev inte lika blont som jag skulle ha vilja, men jag ska kanske färga blonda slingor senare ;)
idag har jag inte gjort så mycket annat. Jag var på stan med min kompis och vi hade roligt och gick i affärer :)
men nu så ska jag inte göra så mycket, grabba någånting att äta kanske :)

Ha de bäst! <3


Ja, det var en sådan här färg jag valde :)


            Före ^                                   Efter ^
(okej, jag ser som ingen skillnad ;s)

dagens låt;



Lady Gaga - Pocker Face

Den här låten är bra! ;)

Home again :)

Hej! :)
Då jag var hos min kusin så fick jag 3 par armband och 1 klocka av henne ;)
Tack! <3
ja, jag har kommit för en stund sen hem från träningarna :)
åh, vad man är trött då man har jomppat 2 gånger idag ;s
men nu så ska jag hoppa in i duschen och sen så ska jag gör läxor :)

Ha de bra! <3


De här fick jag av henne^ ;)


och den här fina klockan^ ;)

Hos alexandra :)

Hej! :)
Nå just nu är jag är hos min kusin Alexandra (www.alexxandrah.blogg.se)
Vi har just ätit och nu sitter vi bara här framför datorn ;) 
Vi ska väl just fara och göra lite läxor och sen så ska vi kanske fara på stan och fara till den där nya butiken VILA . :) 
Sen senare ska vi far på träningar som vanligt (: 
men nu ska vi börja fara så,
Shaba! ;)

RSS 2.0