Lördag kväll

Hej :) Nu på kvällen så har jag inte gjort så himla mycket. För någon timme sedan så satte jag och min storasyster oss framför datorn och tittade på några avsnitt av The Big Bang Theory. Det är en jättebra serie som vi har hundra avsnitt av på datorn ;) Jag rekomenderar att ni ska ta en titt på det om ni inte redan har gjort det. Medan vi såg så hade jag lagat en stor tallrik med frukter i, apelsin, banan, äppel och päron. Det var jättegott! Efter det så har jag inte gjort så mycket, tittat på en film som kom på tv:n som heter Taxi. Den var jättebra :) Nu så tittar jag på en annan film som heter Legally blond, jag har nog tittat på den förut men jag kommer inte ihåg så mycket så jag tittar på den igen. Haha det brukar jag göra ibland, titta på filmer fast jag redan har tittat på dem.
Jag ska säkert fara och sova när den slutar, det är redan ganska sent. Men nu så ska jag fortsätta att titta på den så Godnatt alla! (: <3


Jag lagade kanske för mycket frukt eller så hade jag bara en för liten skål ;)

nothing to do..

Shena! ;) Vi åt för en stund sedan tortilla, det var jätte mumsigt och jag är jättemätt nu. Jag tänkte fara på stan efteråt men det blev ganska sent och alla butiker stänger snart och alla var påväg hem ungefär. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, det är ju lördag idag och jag har inga planer!? Inte ska jag väl bara sitta hemma och mögla då det äntligen är lördag. Men jag kanske ändå måste göra det, måste ju göra en massa skolprojekt som ännu inte är färdigt. Så jag kommer säkert att göra dem färdiga om jag hinner. Nu så sitter jag här och tittar på Du är vad du äter. Jag tycker att det är jätteroligt att titta på det, för man kan få ideér på nya nyttiga saker och så är det roligt att titta på hur mycket vissa äter på en vecka.
Men dom bestämmer ju själv hur dom ser ut. Men nu så börjar det så seeyou ;) <3

Godmorgon

Godmorron! ;) Jag vaknade just, lite sent. Jag tycker inte så mycket om nåmera att vakna 11 eller 12 tiden för då känns det som om jag har sovit bort dagen lite. Men såklart är det ju skönt ibland at sova lite längre ;) Jag ska väl fara just och hämta morgonmål till mig, känner mig ganska hungrig. Idag på eftermiddagen typ så ska jag äta tortilla med min familj och min styvpappa, förutom min ena storebror, för att vi ska fira mamma som fyllde år på tisdag och så ska vi ge våran present till henne :) Sen senare om det inte blir för sent så ska jag fara på stan med mina kompisar, om dom ännu är kvar där ;) Josefina fyller år idag, ska ge min present åt henne om jag far på stan. Man måste ju då också göra något roligt så hon har ett bra minne från sin födelsedag eller hur? ;) Men nu så far jag och lagar några smörgåsar till mig eller vad vi nu har där. Ciao! <3



Godnatt

Klockan är ganska mycket så jag ska väl börja fara och sova nu. Åt för en stund sedan pitabröd med fyllning i. Men jag fattar inte, på förpackningen så visar det ett pitabröd men en massa sallad och tomater och sådant i, men sedan då man öppnar påsen så finns det bara ett pitabröd med hundra jäkla kebabskivor i. Blev ganska missnöjd för jag hade ingen lust att börja skära en massa paprika och sådant. Men jag stoppade den i mikron och lagade dit lite salladsblad iallafall. Men den var inte så god som jag hade trott, och stark var den också. Sitter här nu och gör inte så mycket, börjar känna mig lite trött. Haha, min katt ligger här brevid mig och sover redan. Man hör bara då hon snarkar ;) Hon är helt inne i sin egen lilla värld.
Men nu så ska jag börja fara och klä mig till pyjamas och sådant. Godnatt och sköt om er! <3



Blev lite suddig men fick ingen bättre för hon vaknade av pipandet från kameran då jag fotade..
Lite bullig är hon nog alltid ;)


MIn söta kissemisse. Har haft henne sedan jag var 3 år gammal och älskar henne över allt annat!

Home again

Hej! ;) Kom hem för ungefär 1 timme sedan. När jag satt i bilen så lade jag märkte till hur otroligt vacker månen var idag. Det var en halvmåne och var ganska smal, riktigt som om den vore ritad från en tecknad serie. Jag försökte så snabbt som möjligt då jag kom hem att fotografera den, men jag har inte en riktigt bra kamera som tar bra foton på månen så tyvärr fick jag ingen bra bild som jag kunde visa till er. Men om ni inte ennu har sett den så skynda er ut och titta snabbt! ;)
Nu så lyssnar jag bara på musik och chattar med vännerna. Det verkar ganska öde här i huset, som om ingen skulle vara hemma. Jag har tagit lite bilder på min börs som jag hittade från Indiska så jag ska ta och ladda upp dem så ni får se :) Men den är inte riktigt en börs men jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den haha.
Jag känner mig lite hungrig så jag ska fara och checka om vi har något smått och gott som jag skulle kunna ta. Ska väl se om det kommer några bra pogram på tv:n. Också sen om jag orkar så ska jag börja läsa den där serieboken som jag måste skriva en bokrecension om, har ennu inte gjort det. Börjar känna lite press nu fast den först ska lämnas in nästa veckas onsdag. Men det är ju skönt om jag börjar med den så tidigt som möjligt så jag inte sitter och gör den snabbt dagen före. 
Kramar




Praktiskt med många i olika storlekar ;)

Hos Alexandra

Shena! ;) Kom från stan för över någon timme sedan. Vi gick runt och provade kläder, hittade jättefina men köpte inte för jag måste spara lite pengar till andra saker. Men jag hittade en jättefin "börs" från Indiska. Var billigt och då man öppnade den så fanns det en mindre där inne, och när man öppnade den andra så fanns den en tredje som var ennu mindre. Så hållde det på tills det blev en jätteliten där inne. Så sammanlagt så fick jag 5 olika storlekar, ganska praktiskt eller hur? ;) Men jag kan visa den senare då jag har tagit lite bilder. Sedan då vi skulle börja fara till Alexandra så köpte vi på samma gång något gott. Man blev ju lite snål, jag köpte en stor glass och Alexandra en godis påse. För en liten stund sedan så åt vi något slags bröd som hade varit i ugnen, det var jättegott. Nu så sitter vi bara här och gör inte så mycket. Jag blir om någon stund hämtad. Later! ;) <3 

På väg till stan

Hej! ;) Just nu så sitter jag och fixar mig, kom just från duschen. ska väl snart fara iväg till stan med Alexandra :) Det blir roligt att äntligen slippa från hemmet då man mest har varit här. Jag vet ennu inte riktigt vad jag ska ha på mig. Men jag tänker ta varma kläder då jag är förskyld för inte vill jag att det ska bli värre och leda till feber. Men nu faktiskt så känner jag mig bättre. Hoppas att förskyldningen försvinner snart ;) Men nu så måste jag skyna mig att göra mig färdig för mamma kan komma vilken minut som helst och hämta mig. Ciao! ;) <3

God Morron!

God morron på er! Jag vaknade just, kunde inte sova någåmera. Igår så kunde jag inte blogga mera för jag hade problem med blogg.se så jag slapp inte inn på min sida,  den är jättestörande. Brukar det hända för er?
Men nu iallafall så ska jag fara och äta morgonmål och se på Little People Big World. Det är ett jättebra pogram :)
Just så skickade Alexandra om jag kunde komma på stan med henne idag på eftermiddagen, och det kan jag för jag har inga andra planer. Så vi kommer att gå runt i våra älsklings affärer då :) Men nu så ska jag kila iväg och göra en smörgås till mig med mjölk ;) Seeyou!


Brukar någon av er också se på det?

Hello & Sorry

Hej! ;) Återligen förlåt då jag inte har bloggat nå mycket de här dagarna, men det ska jag nog se till att ändra på nu :)
Idag så vaknade jag av att jag inte kunde andas med näsan, den var så stockad. Natten var så hemsk, jag sovde helt dåligt pågrund av att jag måsta andas med munnen öppen, och det är inte något roligt skulle jag säga. Nå men till slut så överlevde jag nog natten som tur. Men en sak som var ganska roligt var en av drömmarna som jag drömde. Visst vet ni att Paris Hilton har ett nytt pogram där hon söker efter en ny Best Friend Forever? Ja, så jag drömde om att jag var med i det pogrammet. Jag var med Paris Hilton och hennes mamma i en mataffär och köpte mat. Och sen så köpte Paris Hilton ett par rosa morgontofflor till mig för att jag inte kunde gå med mina klackskor. Haha, ganska knäppt eller hur? Det var ungefär det enda jag kom ihåg. Och en annan dröm var att jag satt i en resturang med Sex And The City gänget och åt med dem. Haha, jag har nog lite konstiga drömmar ;) Jag vaknade samma tid som jag har gjort de här senaste dagarna. Sen så for jag och min kusin ner och åt. Senare så ringde hennes mamma och sade att hon kommer om ungefär 1 timme och hämtar henne. Så vi började fixa oss. Sen så kom hennes mamma och jag sade hejdå till dem. Det var kul att hon var här :) Men genast så tänkte jag att jag nog måste börja städa, så jag tog på mig ett par mjukis byxor och ett linne och började städa huset med full fart. Och sen när jag äntligen var färdig så slängde jag ner mig i soffan av trötthet. Jag skulle komma upp och blogga lite men of course så var min storebror där, och där tänkte han vara i en ganska bra stund. Sen så märke jag hur utsvulten jag var, men vi har ingen mat här hemma. Eller nog har vi men inte något som jag ville ha. Nåmen min storesyster tog vad hon hittade och lagade spagetti med tonfisk åt oss, det var faktiskt riktigt gott. Men som tur är far mamma till affären idag så vi behöver inte "svälta" nåmera, haha. Sen så for vi upp och lagade på filmen Picture This som vi har laddat ner på datorn, jag kom inte på att blogga före.
Och nu så sitter jag här och bloggar, min storesyster är där nere och ser på ett pogramm som hon tycker är så himla bra, 1010210. Men jag har inte riktigt hängt med i den serien, är den bra tycker ni och ska jag börja se på den?
Jag känner mig riktigt förskyld nu, mitt huvud gör jätte ont och jag har säkert snytit mig hundra gånger idag. Och jag har också jätteont i halsen, jag har försökt hosta upp något som har lämnat där men det kommer inte bort. Så nu låter jag helt sjukt konstig. Men det far säkert bort snart. Men nu så ska jag före vi börjar att se på filmen igen kanske ska fara ner och laga en kopp te till mig, det har jag gjort ganska mycket nu på sistone. Och så ska jag ganske passa på att ta en panadol, fast jag vet inte om det kommer att hjälpa så jättemycket men jag tar den kanske endå.

Igår så for jag och min kusin med min mamma och hälsade på Alexandra och hennes mamma. Vi mest i Alexandras rum och pratade, och skrattade haha ;) Alexandra provade också på att fläta mitt hår då, en sjömansfläta eller var det nu heter, kommer inte ihåg. Den blev riktigt fin och hon har bara gjort sådana i sitt liv förr 2 gånger tror jag ;) Och jag råkade somna med den på kvällen och när jag tog bort den på morgonen så var mitt hår ganska lockigt, men snyggt tycker jag :) Jag tog en bild så ni kan se ungefär hur det blev ;)
Pussar!




Här ser man inte så bra men lite iallafall ;)

Tisdag

Hej! ;) Idag så har jag och min kusin inte gjort något speciellt. Vi har varit ute och gått med vovven min, det var så fint väder då solen sken och så var det dessutom varmare. När vi kom hem så åt vi makaronilåda som mamma har lagat, gott var det. Sedan så bestämde vi oss för att gå till en galleria med affärer som finns här nära mig. Så där så gick vi runt i alla affärer och tittade. När vi kom hem igen så satte vi oss framför tv:n och käkade glass. Idag hela dagen så har jag inte mått så bra, jag mår sådär konstigt. Jag har smått huvudvärk och känner mig lite snurrig och sånt. Jag tror att jag håller på att bli förskyld, åh gud nej. Det vill jag verkligen inte bli nu! Jag tänker ta det riktigt lugnt och sånt för jag vill inte att det ska bli värre. Vi sovde ungefär 1 timme idag lite senare, vi var så himla trötta så det var ganska skönt att sova lite och koppla av. Nu så gör vi inte så mycket, tittar lite på tv. Vi ritade just lite för en stund sedan. Idag så har jag inte riktigt haft någon lust att göra någonting, men nog måste man göra iallafall något då man har en kusin som är 10 år, liten och sprallig och blir lätt uttråkad. Så imorgon måste man nog hitta på något att göra, fast jag inte skulle ha som någon lust då man mår såhär..
Men nu så ska jag fara och klä mig till pyjamas. Men jag ska inte riktigt fara och sova ennu, klockan är ju jättelite. Men jag tror att jag måste läsa serieboken som jag måste skriva en bokrecension om, så jag kommer väl sitta i sängen och läsa den och skriva lite läsdagbok om den. Men jag bloggar mera imorgon, förlåt då jag jag bloggar så lite de här dagarna men jag hinner inte så mycket  "/  Ha det bäst! <3





god morgon

Godmorgon på er alla! ;) Vi vaknade där vid 9 tiden. Sen efter en liten stund for vi ner och åt lite morgonmål. När jag vaknade så kände jag mig lite konstig, som om jag håller på att bli sjuk. Så jag lagade té till mig. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk, iallafall nu när det är sportlov! Sen så stannade vi och såg på tv, men det kom inte så bra pogram så vi stängde av den. Nu så håller vi på att klä på oss och sånt. Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag. Men nog hittar vi säkert på något. Men nu så ska jag fara och klä på mig och sådant. Seeyou! ;)

måndag

Hej! ;) Nu så sitter jag och min kusin bara i soffan och ska just se America´s got talent. Det är ett bra pogram som jag brukar titta på. Idag så vaknade vi kvart över åtta på morgonen och så for vi i dushen. Vi fixade oss, for och åt morgonmål och åkte med bussen till stan. Därifrån så gick vi till mammas café och började hjälpa till där. Och såklart måste vi ta hand om disken. Vi var där och hjälpe till i ungefär 3 timmar men sen så orkade vi inte nåmera utan vi åt mat och sen så drog vi iväg till köpcentret. Där gick vi bara runt och tittade och så hittade min kusin ett par byxor som hon köpte. Vi gick typ som runt i hela stan och till slut orkade vi inte gå runt nåmera så vi for tillbaka till mammas café. Där väntade vi på att slippa hem medan vi drack kakao och var jättetrötta. Sedan så åkte vi iväg tll mataffären och köpte lite saker, bland annat lite glass ;) Vi ska baka senare kladdkaka, haha det är så gott så man bakar det hela tiden typ. Och som tur så köpte vi smör och så har mamma köpt vetemjöl så nu borde jag nog ha alla ingredienser, haha.
Men nu så börjar pogrammet så Hejdå! ;) <3


Shiao ;)

Hej! :) Nu så sitter jag här med min kusin brevid mig. Hon kom hit för några timmar sedan, och då for Alexandra hem ungefär. Vi har nu inte gjort så himla mycket, har inte kommit på något att göra. Men vi har ätit lite franskisar med korv mumsfilibabba ;D Och så har vi sitt lite på tv och sådant. Vi ska väl snart fara och sova om en liten stund, men det är nog ennu ganska tidigt. Imorgon så ska vi säkert vakna halv 9 på morgonen för vi ska fara med halv 10 buss till stan. Sen så ska vi fa ti mammas jobb och hjälpa till lite där och sådant. Men sen om vi blir lite uttråkade eller om vi inte orkar jobba någå mera så då far vi säkert till köpcentret och tittar där runt lite.
Jo idag då jag och Alexandra skulle laga kladdkaka så visade det sig att jag inte hade vetemjöl, suck typiskt mig jag vet. Men vi lagade dit någå brödmjöl istället haha. vi hade den ungefär 1 timme i ugnen, lite länge men det måste vi ha för den var lite degig ennu efter 1 halvtimme. Sen så tog vi nån bit och for upp och tittade på Yes Man. Den var nog en bra film, ,men jag trodde att den skulle vara roligare. Sen senare då vi skulle hämta mera kladdkaka så var den helt stenhård nästan och det var jättesvårt att få bort den från plåten, vi kämpade lite men till slut lyckades vi nog. Jag tyckte faktiskt att den var riktigt god  men man mådde lite illa efteråt då man hade stoppat i sig ganska mycket.
Men nu så ska jag och kusinen fara och göra något, eller så sitter vi och pratar och tar det lugnt och checkar på tv:n.
Men jag tror att det här blir min sista uppdatering idag för jag har inte så mycket annat att säga.
Men ha det så bra! <3


Godmorgon!

Godmorgon på er alla ;) Jag och Alexandra vaknade för någon timme sedan. Vi gick ner och åt cornflakes med banan på, mums. Nu så sitter vi bara här och inte gör så mycket. Det visade sig att jag endå hade kakao i ett skåp högst uppe, men jag hade inte sett det igår. Men nu så ska vi fara ner och göra kladdkaka, det blir gott ;) Idag så vet jag inte vad vi ska göra, men sen när mamma kommer hem från mommo och moffa så måst hon fara hem ;<  Medsamma så kommer min andra kusin och hon är yngre än mig. Hon ska sova här i några dagar. Så imorgon ska jag fara med henne till mammas Café och hjälpa lite till där för det vill hon göra. Så jag ska jobba lite imorgon. Men nu så ska vi kila iväg till köket och börja med den goda kladdkakan, och jag hoppas nu att jag har alla ingredienser ;) seeyou! <3


Lördag kväll

Shena! ;) Just så såg jag och Alexandra färdigt filmen Step Brothers. Det var andra gången jag såg på den men den är så bra så jag kunde nog se den igen. Man skrattar nog lite då man ser den haha. Vi skulle ju göra en kladdkaka tidigare istället men det visade sig att jag inte hade någå kakao, så det blev ingen kladdkaka för oss. Det som skulle ha varit så gott. Men istället så fixade vi oss varma smörgåsar som vi åt medan vi såg på filmen. Nu så sitter vi bara här och skulle kunna somna när som helst. Men jag måste hämta madrassen från vår läskiga vind och bädda fram den med täcke och sådant så Alexandra har något att sova på. Och då kommer jag säkert att bli lite piggare, bra de så jag inte somnar någånstans, haha okej inte tror jag nu att jag skulle göra det. Men nu iallafall så ska jag ta ner stegen till min vind och hämta madrassen. Så God Natt! ;)


Hej

Hej! :) SItter nu här med Alexandra brevid mig ;) Hon kom hit till mig för några timmar sedan. Vi har nu inte gjort så mycket, varit på datorn, sminkat oss lite och fixat frisyrer. Tiden har gått ganska snabbt faktiskt, det kände som om det just var morgon typ. Nu så sitter vi bara här och är ganska uttråkade, men vi ska väl just fara och ta lite foton. Vi gjorde det nog för en stund sedan men det var bara lite som vi testade. Idag annars så ska vi se på film och nog något annat. Vi kommer att vara ensamma hemma på kvällen så man kanske ska fixa lite party, haha nånej. Men nog ska vi hitta på något kul nog. Men nu så ska vi börja att ta lite foton så Ciao! <3


Lördag

Godmorgon på er alla ;) Igår så somnade jag där vid 10 tiden på kvällen, jag var jättetrött. Idag så vaknade jag av att min storasyster pratade i telefonen, klockan var ungefär 09.00. Mitt rum var ganska råddigt, det brukar bli det ganska snabbt. Men jag vet inte vad jag fick för fel, jag hoppade upp ur sängen och började städa. Haha städa jag vet, men nu så har jag städa färdigt rummet och det är fint och oråddigt ;) Jag har inte ännu ätit något morgonmål, ska fara och se om vi har något gott som mans skulle kunna stoppa i sig. Sedan så måste jag fara till duschen, inte vill man gå nånstans då man ser ut så här som jag gör. Men jag vet inte ännu hur det blir då jag ska vara med Alexandra, hon skulle ringa till mig efter att hon hade städat så då ska vi se hur vi ska göra. seeyou! ;)

Äntligen helg!

Shao! ;) Yes, det är äntligen helg och det betyder att jag har över 1 vecka ledigt. Hur skönt blir inte det? Men jag har nog lite skola också som jag måste göra, men det kan jag tänka på lite senare :) Efter skolan så for jag till mammas jobb och väntade på att slippa hem, det blev ungefär över 2 timmars väntan. Skulle ha kunnat åka buss eller något istället, vet inte varför jag inte gjorde det. Men nu så sitter jag bara här hemma och är ganska slö efter att ha varit ute och joggat med Linda på gymnastik timmen, men vi sprang nog mest runt i skogen och sånt haha (; Ikväll så ska jag inte göra något speciellt, har inte några direkta planer. Men imorgon så ska jag kanske fara till Alexandra och sova natten. Det blir kul, vi far säkert på stan och sådant. Men jag vet inte ännu hur jag ska slippa dit för mamma far till mommo och moffa på morgonen ungefär. Eller så  kommer Alexandra kanske hit, jag vet inte får se hur det blir.
Men nu så ska jag fara och fortsätta och se på America´s got talent. Det är jätteroligt att se på vad människor kan göra ;)
Later! <3




kvällen..

Sitter bara här och gör absolut ingenting. Har kollat lite på tv:n för en stund sedan. Men klockan börjar bli ganska mycket nu så jag tror att jag ska börja fara och sova faktiskt. Ska kanske före läsa några Twilight sidor, jå jag måste också checka igenom finska läxan som jag har tills imorgon. Men jag har nog gjort den ungefär. Känner mig ennu lika deppig som jag var förut, det suger. Hoppas det händer snart något riktigt roligt för jag vill inte sitta här och deppa hela tiden. Ja just det, det är ju sportlov nästa vecka, skönt med en hel vecka ledigt. Ska ta det riktigt lugnt, vara med kompisar och sådant. Men jag måste också göra lite skola för jag har ganska mycket just nu. Men jag orkar inte tänka så mycket på det just nu.
Imorgon så har jag gymnastik sista  timmen, slutar ungefär där vid 3 tiden, ska fara ut och jogga i snön. Skulle igentligen måsta fara och skida men jag har inga skidor eftersom jag hatar att skida. Men dett blir skönt att fara ut och jogga en bit. Jag är ennu inte riktigt säker på vad jag ska göra på helgen, antingen så far jag oc hälsar på släkten eller så far jag till min kusin och sover ;) Får se vad som händer. Men nu så ska jag börja fara och sova, känner mig ganska trött. Godnatt<3

inköp


Det här är den väskan som jag hittade idag, en liten brun väska
Från Second - Hand




Man kan ta bort axelbandet och ha den som en liten handväska också.


De här väskorna köpte jag igår:

En blå handväska från Second - Hand (lite mörkare i verkligheten)

Och en liten brun väska igen ;)
Från Second - Hand

Jag är jättenöjd men mina nya väskor, kommer säkert att använda dom mycket ;)
Vad tycker ni om dem?

Torsdag

Hejsan! :) Idag så har skolan varit tråkig och lång. Jag fick ut mitt betyg idag, fick väl helt bra. Det högsta man kan få i betyget är 10, jag fick en 6, en 7, fyra 8 och åtta 9. Det enda jag inte är nöjd med är med 6 som jag fick i finska. Men finska är så himla svårt och det går inte så bra för mig just nu,  men jag ska nog skärpa mig. Annars så var jag nog nöjd med betyget. Idag så har jag säkert vaknat upp på fel sida, jag är helt störd på allting, vet inte varför men jag är det bara.
Jag slutade klockan 4 idag och sen så for jag med Alexandra till stan, eller vi gick runt och sökte efter Second - Hand butiker. Vi for till två nya, det fanns jättefina saker där och jag skulle ha kunnat köpa allting, haha ;) Men i den där ena så vet ni vad? Jag hittade en jättegullig och snygg liten armväska. Blev helt kär i den :) Jag laddar upp bilder på den då jag har tagit foton, jag visar medsamma dem som jag köpte igår. Men såklart så hade jag inga pengar med mig men jag kunde låna av Alexandra, vad skulle jag göra utan henne? ;)
Sen här hemma så tog jag en semla och åt. Sedan så proppade jag i mig en fastlagsbulle, min andra idag. Haha, asså ni vet inte hur många fastlagsbullar jag har ätit och jag iss inte ens säga hur många ;)  Men de är så himla goda för tusende gången. Nu så ska jag börja städa, jippie.. Eller så inte. Men måste göra det endå fast jag inte skulle ha någon lust.
Så nu ska jag börja städa, men jag laddar upp lite bilder på väskorna först så ni kan se hur dom ser ut ;)
Seeyou! <3

hemma

Shao! :) Det blev inte något mera stan för mig och Alexandra, genast vi skulle stiga ut ut hissen så ringde mamma och sade att hon kommer och hämtar mig, *suck* Men nog hinner vi fara någon annan dag :) Just nu så sitter jag bara här och inte gör något, for inte på träningarna idag som sagt. Jag har nog hunnit göra alla läxor tills imorgon. Skönt. Jag har inte ennu hunnit tagit några bilder på mina nya väskor, men jag lovar att jag ska visa dem för er, tycker om dem jättemycket :)
Jag har läst lite Twilight idag, men hann inte så mycket då min storasyster hela tiden kom och störde mig. Men jag ska nog fara och läsa just mera :) Men idag så måste jag fara tidigare och sova för att igår så for jag 23.30 på kvällen. Jag som hade bestämt mig att fara 22.00 tiden. Men det var så jäkla svårt att lägga boken ifrån sig. Jag tänkte att jag bara ska läsa den här sidan till sedan far jag och sova men till slut så hade jag redan läst 2 kapitel. Men genast jag tänkte lägga boken ifrån mig så hände det något spännande och jag kunde bara inte sluta ;) Men idag ska jag nog fara och sova tidigare, för jag blir annars så trött på dagarna (nog för att jag redan är det ibland) men endå :)

Ja just det, jag har helt glömt bort att berätta att jag fick ju ut mitt engelska prov idag! Jag blev inte så jättenöjd, fick 7½.
Men på ett sätt var det ganska bra för att den bästa i klassen fick 8-, och det var 4 som fick underkänt. Men jag kan inte fatta hur det kan ha gått så dåligt, provet kändes lätt och jag trodde att jag skulle få jättebra. Men det fick jag ju inte. Men nu så ska jag skärpa mig, ska följa med på timmarna och så för jag vill nog ha ett bra betyg i engelskan och så vill jag ju få bra i proven. Men det ämnet som jag verkligen skulle behöva skärpa mig i är finska, men jag tycker att engelska är mycket roligare. Det är säkert därför jag kan det bättre. haha ;)

Imorgon så börjar jag 08.45. Jag slutar klockan 4, oj gud hur ska jag orka? Det är verkligen jobbigt med sådana här långa dagar, hoppas jag klara det. Efter skolan så måste jag fara hem och städa, det är ju torsdag. Ska städa snabbt imorgon så jag får det gjort. Inte ska jag väl göra så mycket annat. Men nu så ska jag fara och läsa lite Twilight och sen blir det sängdags. Goodnight! <3


Hur vacker är inte Kristen Stewart?

Hos Alexandra

Hej! ;) Är nu hos Alexandra. Efter skolan så for vi till en Second - Hand butik, hade varit ett tag sedan så vi ville checka om det fanns något litet gulligt fynd som man kunde hitta. Och det gjorde vi, jag hittade två väskor och Alexandra en. Jag kan visa senare. Men jag hade inga pengar så jag lånade av Alexandra. När vi kom ut ur affären så måste vi fara tillbaka till skolan för jag hade glömt min gymnastik påse i skolan som jag hade kommit på då vi var på väg till stan. Så det blev lite att gå för oss. Nå väl här hos Alexandra så stekte Alexandra plättar som vi sen stoppade i oss. Mums ;) NU sitter vi bara här och hör på musik. Idag har jag ju träningar men jag tror inte att jag ska fara för jag har så himla mycket i skolan nu just som jag måste göra. Men bokrecensionen, discot, då jag måste forska om han där engelska gubben och en massa andra saker ;s Så jag tror att jag skippar träningen idag, inte gör det ju ändå så mycket för inte ska vi ändå öva programmet. Men jag tror nog att jag tar lite på hantlarna där hemma.  Nu så ska jag och Alexandra kanske fara till andra Second butiker och titta in där, men vi vet inte ännu måste se lite :) Ciao<3

Skolan

Hej! ;) Sitter här nu i skolan i datasalen. Har engelska timme och jag måste forska om någon Simon Wiesenthal eller vad han nu heter. Hittar som ingenting om han men jag har nog printat ut något men der kommer aldrig.. Men jag vet iallafall att han är någon slags hjälte och har hjälpt värden. Men hoppas jag hittar något :) Jag måste efter sportlovet stå 10 minuter framför klassen och berätta om han muntligt. Vet inte hur jag ska klara mig :s Hoppas det kommer att gå bra.
Har ennu modersmål, sedan slutar jag ;) Har träningar idag så jag far till Alexandra före.
Men nu så måste jag fortsätta att söka fakta :) Later<3

Halo!

Sitter bara här hemma nu och chillar. Som tur var så ringde min storasyster till mig innan jag hann fara från biblioteket och sade koden som jag hade glömt bort, så jag lånade boken ;) När jag kom hem så åt jag skinkpaj, den bästa av dem alla och såklart har min mamma gjort den :) Men jag kände mig ennu lite hungrig så jag stoppade en mikrohamburgare i mikron och åt upp den också. Jag stannade och tittade på tv en stund, kom ett par bra pogram som jag tittade på. Nu så tyckte jag att det var dags att stiga upp från soffan, annars skulle jag stanna där hela kvällen också. Jag tänker fara till mitt rum nu och göra lite läxor, sen ska jag ta fram Twilight boken, jag har redan börjat på tredje boken Ljudet av ditt hjärta. Har fastnat så hårt för de här böckerna! Så jag ska fara nu och göra snabbt läxorna så jag hinner läsa en riktigt lång stund. :)
Kram


Bästa skinkpajen som finns!

Don't worry be happy


Nature's Sunshine Employees Lip-Sync - Don't worry be happy

Tycker att den här låten är bra, man blir på glatt humör då man hör på den ;) Men just nu så blir jag inte på bättre humör då jag hör på den.
Jag sitter ännu här i biblioteket, Linda har renn farit hem. Och jag får fortfarande inte tag på min storasyster.. Jag börjar bli fittig ;p

Hejsan

Hej! ;) Har slutat skolan just hade bara två block, finska och biologi. Det gick ganska långsamt men äntligen är skoldagen slut. Nu sitter jag här i biblioteket med min kompis Linda. Vi gick hit efter skolan, vi måste låna ett seriealbum till modersmål timmen. Jag måste göra en bokrecension om den. Suck, skulle inte alls orka, har så mycket annat på gång. Men som tur så har jag hittat en bok som inte är så tjock. Den heter Starke Staffans äventyr: Tant Adolfina. Jag har aldrig sett eller hört den boken förr så jag tänkte att det skulle vara lite roligare med något nytt. Men jag har ett ganska stort problem, jag har min storesysters biblioteks kort för jag har inget eget. Men jag kommer inte ihåg koden till den som man måste ha, och inte kan jag ju låna boken om jag inte kan koden. Och inte kan jag ju fara och fråga dem som jobbar här för de jag ju tro att jag kan ha stulit det här kortet då jag inte kan koden. Så jäklar, jag vet inte alls vad jag ska göra, min storesyster svarar inte, hon är i skolan. Och jag skulle måsta låna boken idag för att jag måste säga till min lärare imorgon vilken bok jag har valt. Oj guud.. Nå jag hoppas att hon svarar snart för jag kan inte vara här hur länge som helst. Jag ska väl börja snart ringa till mamma och se hur jag slipper hem. Där hemma ska jag äta något och göra lite läxor. Jag har lust att fara ut och fotografera idag, solen skiner så vackert ;) Later<3

Pictures

Jag har inte ennu hunnit ladda upp några bilder som jag var och tog på lördag då det var så fint väder, så jag tänkte att jag kunde passa på att visa nu några lyckade ;)











monday

Shena ;) Det har gått lite segt med uppdateringen jag vet och det är jag ledsen för, försöker att blogga genast jag slipper till datorn.
Idag så har skolan varit ganska tråkigt, så som skolan är. Hade trott att jag skulle ha fått ut mitt engelska prov, men nej det fick jag inte. Får väl det på onsdag istället då. Efter skolan så såg jag att min tränare hade skickat till mig att det blir ingen träning idag för vi har ingen som kan träna oss. Hade släpat med alla gymnastik sakerna då i onödan, men vad kan man? När jag kom hem så skulle min syrra träna och så tänkte jag varför inte, jag hade ju ändå inga träningar idag och annars skulle jag väl endå bara sitta fast vid tv:n eller något sådant. Så jag drog på mig mina gymppa kläder och började träna ;) Vi har en springmaskin och en magmaskin. Först for min syrra 10min på springmaskinen och jag for på magmaskinen, sen bytte vi och gjorde tvärtom. Jag drog ungefär 100 gånger på magmaskinen, det började nog värka lite i magen men också i armarna.  Sen när vi var färdiga med det så for vi upp och tog fram hantlarna och började med dem. Vi gjorde en stund med dem men sedan så tänjde vi. Efter det så hoppade jag snabbt i duschen, eller det blev nog en ganska lång dusch faktisk :)
När jag kom ut ur duschen så lagade jag på mig mjukis byxor och en huppare, skönt med något slappare. Sen for jag ner och tog lite skinkpaj och kom upp igen och tittade på filmen Wild Child, den var faktiskt jättebra. Rekommenderar er att se på den :) Sen for jag ner och grabbade en fastlagsbulle som mamma hade tagit hem som hon hade lagat på dagen. Haha, jag har nog ätit fastlagsbullar så det räcker för mig ;) Men de är så goda!
Nu sitter jag bara här och tycker att det är skönt då jag har gjort läxorna tills imorgon, eller jag gjorde finska läxan för någon minut sedan :) Ska väl vara på datorn en stund nu. Ska sedan fara och läsa färdigt andra boken av Twilight: När jag hör din röst. Den är så sjukt bra, om jag ska vara ärlig så började jag faktiskt gråta igår på kvällen då jag läste den. Så bra är den! Vill bara läsa mera, mera och mera. Så jag tror nog att jag för det mesta nu kommer att ligga i min säng med Twilight boken framför mig, kanske några tårar fälls.. Vem vet? ;)


Ja, det var den här filmen jag såg^  Var jättebra faktiskt.

Så här såg jag ut..

...före jag for iväg till Linda. Hann inte ta någon bättre bild för jag hade så himla bråttomt. Men man ser iallafall vad jag hade på mig.




Min lille vovve i bakgrunden ;)
btw, förlåt för en dålig uppdatering men det har gått lite dåligt med att få slippa till datorn. ;s

After the party

Shao! ;) Nu är jag hemma från filmkvällen som var riktigt najs ;) Jag hann inte blogga något före jag skulle fara iväg för att jag fick så himla bråttomt, hade just fixat mig färdigt och tänkte börja paketera in presenten då Elli ringde och sade att jag måste komma nu. Då fick jag lite panik, packade snabbt väskan, fixade håret och stoppade Lindas present i en påse med paketeringspapper. Haha. Jag och Elli kom dit lite tidigare än de andra, jag for snabbt upp på tredje våningen och paketerade presenten som var till Linda. Efter en stund så kom Emma dit och då sprang vi upp och fixade Lindas kort, haha jag vet vi hade inte riktigt bli färdigt med allt det där före, fast vi hade haft ganska mycket tid. Men jaa, endå.. Sen senare så började resten komma. Vi började med att äta tortilla, det är så himla gott. Med glass till efterrätt ;) Sedan så skulle vi se på film men det funkade inte på tv:n så vi trängde ihop oss och kollade på den från laptopen som Linda hade. Filmen vi såg hette Tjena Kungen. Den var nog bra tycker jag :) Sedan så satte vi på Guitar Hero och började spela. Haha, det var nog ett tag sedan jag spelade men det gick nog riktigt bra om jag ska säga :) Kul är det också att spela. Tiden for ganska snabbt iväg och vissa började fara hemåt. Jag och Elli åkte taxi hem, eller vi for via ett ställe och plockade upp Ellis mamma och hennes kompis. Hande taxichauffören var ganska konstig. Emma åkte också hem med taxi, men hon for själv så jag och Josefina for med henne ut och väntade. Vi alla tre väntade oss att det skulle vara någon riktigt äcklig gubbe som körde men då taxin stannade framför oss så stog jag och Josefina och gapade. Det var en riktigt ung och snygg kille som satt där framme. Vi sprang tillbaka och bara skrek; Vi sku ha farit med den taxin också! haha..
Jo, men kvällen var riktigt rolig :)

Före jag började fixa mig så var jag ute och fotograferade då det var så himla fint väder, jag bara fotograferade hela tiden och tiden rann iväg tills den var 15.30 och jag skulle ju fara till Linda ungefär 16.00. Så gissa om jag fick lite panik. Men jag ville inte sluta fotografera då det var så himla fint väder, solen bara sken för fullt.  Klockan var ungefär 16.00 och solen sken ennu lika mycket som den gjorde 13.00. Man skulla ha kunna trott att det skulle ha varit sommar om man inte skulle ha sett snön. Jag blev lite förvånad då det var ljust så länge, förr så blev det alltid mörkt ungefär 16.00 - 17.00. Fick en riktigt sommarkänsla och nu längtar jag till sommaren dubbelt så mera!
Men nu så ska jag börja fara och sova, ska ju fara till pappa imorgon på morgonen. Men före jag far och sova så skulle jag faktiskt kunna ta och visa lite bilder från då jag fotade på dagen för imorgon så tror jag inte att jag hinner.
Kramar! <3

hungrig.

Jag har just städat färdigt, skönt ;) Men jag har inte ännu ätit någon morgonmål, vet inte varför och klockan är redan 13.00 så såklart är jag jäkligt hungrig nu så här sitter jag och stoppar i mig limpor med ett glas mjölk ;D Ska klä på mig jeans och sådant och sedan fara ut och fotografera med Elli. Det är ju så sjukt fint väder idag, solen är högt uppe på himlen, och himlen är helt blå! perfekt dag :) Oj shit, jag måste ju ennu paketera in Lindas present, haha det har jag inte ennu gjort. Men det hinner jag nog göra :)
Men nu så ska jag äta snabbt upp maten och sen klä på mig, ringa till Elli och fara ut i det fina vädret! :)
Ha de så bra<3

Glad alla hjärtans dag + grattis till min söta Linda!

Hej på er alla! :) Vaknade just, jag kunde inte sova nåmera men det var bra för annars skulle jag väl ha sovit till 12 på dagen. Idag är det ju alla <3 dag, vad har ni för planer inför dagen?
Själv så ska jag ta och städa färdigt nu snabbt, men självklart ska jag först äta morgonmål :) Sen så ska Elli komma hit, vi ska väl hitta på något kul men sen senare så måste vi börja fixa oss för min kompis fyller ju år idag så jag ska fara till henne och fira med ett par andra :) Jag ska fara dit 16.00 eller 16.30, hennes tjejkväll börjar 18.00 men jag ska hjälpa henne lite med att ordna saker och ting. Jag tror att hon sade att hon skulle ha något tema, det var rött eller lila. Måste ringa till henne och checka så jag vet vad jag ska ta på mig, men det skulle vara bättre om det skulle vara ett lila tema för jag har inte riktigt några röda kläder :s Jag tycker om Alla Hjärtan Dag, delvis för att min kompis fyller och för att man kan ge så fina kort till varandra. Men jag har ingen aning nu om jag ska ge till någon och isåfall till vem, men jag tänker nog ge iallafall några tror jag :) Men på ett annat sätt så tycker jag inte så mycket om Alla Hjärtans Dag för att om man har en pojkvän så då har man ingen aning om vad man skulle köpa till han. Men såklart skulle det vara mysigt att sitta med han och mysa på kvällen och så men det skulle ju vara jättesvårt att väjla något att köpa. Eller jag är iallafall inte så bra på att köpa presenter ibland. Men det behöver jag ju inte oroa mig för idag för jag har ju ingen pojkvän, så idag så blir det en liten myskväll för oss tjejer ;) Men nu så ska jag fara ner och ta något att äta.
Kram


Snart alla <3 dag

Har fått lite städat idag, måste väl städa resten imorgon på morgonen :) Nu så mår jag lite illa för jag har stoppat in i mig en massa godis, och jag åt endå fasten jag mådde illa. Haha sån är jag, äter fast man mår illa av det. Men godis är ju så gimla gott, vem håller inte med mig om den saken! :) Men nu så börjar jag känna mig ganska trött, ska väl börja fara och sova. Men jag ska nog vara uppe till iallafall klocka 12 på natten för då ska jag skicka grattis till min lilla söta Linda som fyller år! ;)
Grattis i förskott. Imorgon så ska jag vakna tidigt, för jag vill inte vakna sent för då är jag trött på dagen också.  Måste paketera Lindas present men det gör jag imorgon, kommer att bli lite svårt men jag får nu försöka :)
Och hörni ha en så bra Alla <3 dag i förskott nu! :)
Nu så håller mina ögonlock på att bli tunga så jag ska fara och göra något så jag inte somnar framför datorn ;)
God natt på er alla söta små läsare <3


Disco

Ja, det var de här två plansherna som jag hållde på med att fixa till, igår på torsdag kvällen ;) Längtar verkligen tills det blir dags för vårt disco. Jag och min klass ordnar ett disco för lågstadieeleverna till de som går i 4 - 6. Vi kommer att sälja godis, popcorn, läsk och en massa annat + en massa lekar och grymt bra musik ;) Det är jätte spännande, det är ju första gången för mig som jag ordnar något disco. Men vi har ganska mycket att planera och det blir ganska bråttomt, men allt kommer nog all lösa sig hoppas jag :) Det kommer att bli grymt bra det säger jag bara!






13.02

Hej! :) Idag så var skolan ganska tråkig, men de sista timmarna var roliga för då hade jag gymnastik :) Idag är det ju otursdagen, haha eller är det idag? :D Ja men inte  hände det riktigt något oturligt idag. Eller kanske då efter skolan så for jag på stan med Josefina och Emma, vi skulle köpa en födelsedags present åt Linda. Först så köpte vi något  till henne men vi tyckte att vi nog skulle måsta köpa något mera, vi skulle köpa tillsammans :) Så vi for till en affär och där hittade vi en sak som vi tyckte var en bra present, men Emma måste fara hem så då gick jag och Josefina till kassan och betalade. Sen just då jag hade gett pengarna till kassatanten så tänkte jag: oj nej, Linda har ju nästan en likadan som den här som vi köper. Jag sa det till Josefina och hon undrade om jag var säker och det var jag. Nå vi gick ut ut affären och tänkte: Ej jäklar, vad ska vi nu göra. Nå, men vi for till H&M:s omklädningsrum och satt där och pratade. Vi väntade på att Elli skulle komma till stan. Nå när Elli kom så bestämde vi oss för att gå tillbaka till affären och fråga om vi kunde byta ut den som vi köpte till den en bättre (och en som inte Linda hade redan) och det fick vi som tur och Elli betalade också för den saken ;) Tyvärr så kan jag inte säga vad vi köpte för att inte vet jag ju om Linda kommer och tittar på min blogg och om jag skulle skriva vad vi köpte så då skulle hon få reda på det, så.. ;D Men jag kan sen säga då vi har gett den till henne. Jaa, men sen så for vi tre till Josefina, det var en liten bit att gå men vi skrattade så det tog ganska snabbt :)
När vi kom dit så inte gjorde vi så mycket där, bara satt i hennes rum och pratade. Sen lite senare så blev vi alla snåla på något gott, det är ju fredag idag. Haha okej, nog brukar jag äta gott på vardagarna också ;) Så vi sprang över vägen till den affären som finns där, den heter Sale.  När vi kom dit så började Elli plocka lösgodis åt sig, jag och Josefina hade inga pengar så vi kunde inte riktigt köpa något. Sen så for vi till glassidan, och Elli ville ha glass.  Men det var ganska svårt att välja för vi alla tre ville ha olika smaker. Men sen hade vi äntligen bestämt oss, det blev lakrits. Namm, det är så gott :) Jag gav min 10cent till Elli, det var det enda som jag hade med mig, men så märkte hon att det saknade 5cent. Men ingen av oss orkade springa till Josefina och hämta, så vi stod där och tänkte. Sen så sade jag; Hey, vi kan titta under hyllorna, det gjorde jag då jag var mindre och då hittade jag 2£, hahah.. Så då for jag iväg och tittade under hyllorna men jag hittade inte en enda slant. Haha, vilken knäppgök jag är.
 Sen då jag for tillbaka till de så sade Elli riktigt sådär högt; Vittu, det saknas 5cent. (vittu är ett svärdord). Sen så kom det en gubbe förbi oss och sade: Jag kan skänka dig 5cent om du slutar att svära och så gav han 10cent och gick iväg. Och gissa om vi alla tre började att gapskratta! Haha, ej gud. Men till slut så gick vi och betalade ;) Sen hos Josefina så åt vi glass och gjorde inte så mycket annat. Sen så kom Ellis mamma och hämtade mig och Elli och nu sitter jag här hemma och hör på musik :)
Jag skulle måsta städa idag nu på kvällen för jag hann ju inte igår att göra det då jag kom hem så sent på kvällen ;s Så jag ska nog börja städa snart, sen så ska jag väl bara vara på datorn. Chilla lite på kvällen bara :)
Pussar


Har inte hunnit tagit någon bild så jag laddade upp den här söta bilden.

icecream.

Hos Josefina så blev vi riktigt snåla på något gott, vi hade några slantar i fickan så vi sprang till affären som finns över gatan hos henne. När vi skulle fara in så såg jag en kille komma ut med ett glasspaket i handen och då plinga det till i mitt huvud och jag visste att jag ville ha glass. Men vi hade ganska svårt att bestämma oss, jag ville ha laktris eller choklad smak medan hon ville ha någon fräsh smak som hallon, min eller något. Men jag fick min vilja och vi tog nå choklad glasstårta liknande. VI for in till hennes rum släkte lampan och slog på tv:n. Det kom inte så jätte bra pogram men vi hade iallafall vår glass i famnen som vi mumsade i oss. Men sen efter en stund så fick jag lite ont i magen, men gott var det ;) Sen ringde mamma och sa att jag skulle börja komma ut för de var färdiga på jobbet.

 Kom just hem från affären, sitter och har just proppat i mig en av våra hundra bananer som vi har köpt ;) Nu så ska jag svara lite på alla kommentarer som jag har fått. Ska sen fixa lite plansher som vi ska ha som reklam för vårt disco som är om några veckor. Har tagit 2 hem, har gjort ena färdig och ska nu göra den andra. Vi har varit ganska smarta, vi har gjort en plansh och kopierat det till så många som vi behöver. Så nu behöver vi bara färlägga lite plansherna, men vi behöver inte skriva allt om igen. Haha, smart va? ;) Har också finska läxa, ska göra den om jag orkar idag. Annars kan jag göra den imorgon före skolan för jag ska fara lite tidigare än jag börjar. Ibland är det skönt att komma lite tidigare till skolan så då kan man bara sitta där och lyssna på musik, haha ni tycker säkert att jag är jätte knäpp. Men jo, nog skulle jag heldre vara hemma och sova nog. Men nu ska jag börja färglägga lite, är ganska roligt att färglägga :)
Pussar <3


Sheenaa ;D

Hej! ;) Det brukar alltid vara varje år så att de som går sista året på gymnasie klär ut sig och hoppar upp på en lastbil och åker runt och slänger godis. Idag var det den dagen, jag hade hålltimme idag i skolan så då passade jag på att fara till stan och checka om jag fångade nå lite godis. Men då jag kom dit så började de flesta gå hemmåt med godis med sig och då fattade jag att jag hade kommit försent. Men det var kul att se alla lastbilar som åkte förbi en med en massa ungdomar som var utklädda och hållde på att ropa ramsor. Det var första gången jag hade farit på något sånt här för igentligen får jag inte fara för skolan men jag for endå då jag hade hålltimme ;) Sen då mina kompisar började gå tillbaka till skolan så for jag till tandläkaren. Jag måste ta avtryck från mina tänder. När jag kom dit så lagade tandläkaren nå järnformade formar som tänderna rymdes i och så hade hon lagat nå gegga dit och så tryckte hon fast den i munnen på mig. Så där satt jag med en grejj upptryck i munnen, hade den på några minuter innan hon tog bort den igen. Men sen så började hon mumla nå där att min ena tand inte syntes på avtrycket så då måste hon göra om det.  Igentligen så gjorde det inte nå sjukt, men det spände lite i bakre käken då man hade haft den en stund. Men när det var färdigt så for jag iväg till skolan igen.
 Jag slutade 4, ganska jobbig dag på ett sätt och efter skolan så for jag på stan med Josefina :) Vi skulle fara och se om vi hittade nå fint till Linda för hon fyller på Alla Hjärtans Dag och då ska hon ha en liten tjejkväll ;) Men vi måste gå imorgon och köpa hennes present för vi hittade inte så mycket bra idag, och vi ska köpa tillsammans med ett par andra så det blir en liten större present :) Sen så for vi till Josefina där vi lagade nudlar och stekte ägg, mums :) Och nu sitter vi här och inte gör så mycket. Ska vara här hela kvällen, för sen far jag med mamma till affären och köpa food (;  Men nu så ska väl vi hitta på något, eller så chillar vi bara.
Later<3

Top Model

Nu börjar Top Model 11 från tv3, så nu sitter jag fastklistrad i soffan ;) haha, men ni får inte missa det. Är så himla bra och spännande, undra vem som åker ut idag? :)

Top Model

Nu börjar Top Model 11 från tv3, så nu sitter jag fastklistrad i soffan ;) haha, men ni får inte missa det. Är så himla bra och spännande, undra vem som åker ut idag? :)

Onsdag

Hej! ;) Idag efter skolan så for jag till mammas café, där åt jag en fastlagsbulle. Mums, jå javet att det ennu inte är fastlagstisdag men man blev så snål. Och god var den :) Sen så for jag på träningarna där vi hade mycket muskler. Och det var jätte skönt att bara ha muskler en träning, vi gjorde magen, benen, ryggen och armarna. Kommer säkert att träningsvärk imorgon i kroppen, men det det visar bara att jag har tränat bra ;) Sen så tänjde vi, jag kom nästan ner i spagat med båda benen, har ennu en super liten bit kvar och jag ska nog tänja så jag kommer helt ned! ;) Vi tänjde också spiral och där så kom jag nästan ner. Det är nog bara att tänja mera för mig :) Nu så kom jag just hem, är helt slut i hela kroppen. Men det är skönt då man har tränat. Ska väl fara ner och äte lite korvsoppa. Jag gjorde biologi läxan efter skolan så jag ska bara göra huslig ekonomi nu, men det tar nog snabbt :) Ja just det, jag hade ju engelska provet idag. På morgonen fick jag lite panik för jag hade inte övat nästan nå dagen före och jag kände mig inte så himla redo. Men i skolan så hann jag öva lite på rasterna som vi hade före provet och då hann jag öva tillräckligt mycket så jag kände mig redo inför det :) Och sen så fick vi fram provet och det var lättare än jag hade trott. Jag gjorde det ganska snabbt, men sen de där sista minutrarna så gick jag igenom noga och rättade till slarvfel. Och nu så känner jag mig nöjd och ganska säkert med det, hoppas jag får bra :)
Men nu så ska jag fara ner och värma lite korvsoppa med ett glas mjölk :)
Later! <3


Hur goda är inte fastlagsbullar? Skulle kunna äta hur många som helst av dem ;)

oh my.

Nu så slutade Top Model. Nej, Marjorie for ut, hon var min favorit. Elina som for ut förra gången var min andra favorit. Och nu är båda borta "/ Men men.. de tre finalisterna förtjänar att vara där tycker jag, alla tre är otroligt vackra :) Undra hur det går, vill veta vem som vinner ;) Nu så ska jag fara och tvätta ansiktet, borsta tänderna och läsa mera på engelska provet. Har inte ens läst igenom allting ennu.. Jag måste verkligen skärpa mig med provläsningarna, annars kommer jag att få underkänt i alla. Men hoppas jag inte får det i engelskan, hinner ennu öva lite innan jag far och sova och ennu imorgon före provet so hinner jag också. Det kommer nog att gå bra :) Men nu ska jag kila iväg.

Kramar


läsa, Top Model, läsa..

Nu så har Elli farit hem och jag sitter här och ska just fara och läsa på engelska provet. Vi gick ut en sväng med dogsen, men min lilla fjant hund började frysa så vi började gå hemåt igen ;) Hinner läsa en stund fören jag ska se på Top Model som kommer från tv3. Har missat ett avsnitt, det där då Sheena åkte ut men inte gör det så mycket. Hänger med iallafall. Igår så läste jag igenom några sidor i engelska boken, men nu så måste jag läsa ganska mycket då jag har varit så lat med läsandet. Men nog kommer det att gå helt bra för att engelska är ett ganska lätt språk. Men man vet aldrig, plötsligt kan det bli underskänt på provet.  Nä, men jag hinner nog läsa så jag iallafall kan någolunda det.  Men jag hinner också läsa lite efter Top Model ;) Imorgon så har jag träningar, Alexandra är ju i Isosyötä (ett ställe i Finland där man skidar och sånt) så jag far inte till henne efter skolan. Ska väl försöka släpa med någon till stan ;) Blir skönt med träningar, har inte tränat något den här veckan så det borde nog bli dags att börja träna nu :) Men nu ska jag börja fara och läsa lite english. Later Alligator! <3

jao ;)

Ja, som ni ser så ser man ingen skillnad på håret efter klippningen. Men det känns mycket skönare och fräschare som sagt ;) Mitt hår verkar också gilla det då det lockar sig så fint, tihii..
Men om ni ser bilden på mig uppe vid headern så kan ni se att jag har lite längre hår där.



Har varit hos frisören .

shao! ;) Hade bara 2 timmar idag i skolan, finska och biologi. De for ganska långsamt frammåt men sedan var dagen plötsligt slut. Efter skolan for jag till mamma och hämtade pengar som jag måste ha till frisören som jag sedan for till. När jag var där så tvättade hon först håret på mig. Det är nog så härligt då man blir tvättad i frisören, det känns så skönt. Men där så fick jag ganska ont i nacken då jag måste luta mig bakåt ganska länge ;s Jag sade till henne att bara klippa bort det nödvändigaste som behövs. Hon klippte nu och det blev lite kortare än jag hade förut, man ser inte så stor skillnad men det känns mycket skönare och slätare nu när alla torra toppar är borta ;) Sedan for jag till mammas jobb och väntade på att jag skulle slippa hem. Det blev en ganska lång väntan men jag proppade i mig två bullar som mamsen just hade bakat, mums ;) Men till slut slapp jag nog hem. Och nu sitter jag här hemma med Elli bredvid mig, hon kom för en liten stund sedan. Vi ska fara ut och gå idag, det är jus å härligt väder :) Kanske ska jag passa på att fotografera lite då solen skiner ;) Hoppas det blir någo fina bilder, men man får nu se :) Men jag kan visa senare en bild på mitt nyklippta hår fast man inte ser någon skillnad men endå ;) See you! <3


Måndag

Hej! ;) Idag har skolan varit helt ok. Jag var ju på det där hälsogranskningen idag. Jag tyckte att det var roligt haha :) Hon kollade min vikt, längden, ryggraden, synen (också i färg), min hörsel och mitt HB. Allting var jättebra, men min vikt var lite på minus sidan men hon sade att det inte gjorde något :) Och på de senaste 2 åren så har jag växt 7 centimeter, jag vet det låter lite men för mig är det ganska mycket för då vi är så kort i familjen och jag vill inte vara kort. Och jag kommer nog ennu att växa och det är ennu bättre ;)Senast jag for på en sånhär granskning var ungefär för 2 år sedan och då var mitt HB 100 ganska lågt. HB är att man sticker sig i fingret och tar enn litet blodprov och kollar hur mycker järn man har i blodet och sådant. Men nu så var det 130 och det var normalt så det var ju skönt att höra :) Jag berättade för henne att jag har börjat blivit ganska trött på dagarna och det beror på då jag sover så lite, så jag måste nog skärpa mig och börja sova mera! :)

Efter skolan så for jag på stan en stund med mina kompisar, inte gjorde vi nu så mycket speciellt. Sen så kom min ena kompis till mig och vi såg på tv och åt ;) haha, vi som tänkte fara ut och gå med hundarna men istället så sitter vi och jäser på soffan, haha ;) Jag hade ju ingen träning idag och det var ganska skönt, fast jag borde röra på mig endå. Men imorgon så har jag mycket tid på att vara ute och gå då jag slutar 13.05 (;
Imorgon ska jag ju till frisören, jag ska inte klippa mig något speciellt utan bara klippa bort de torra topparna som jag har. Jag har inte varit till frissan sedan sommaren så jag tror nog att det blir att klippa bort några centimeter. Måste börja fara regelbundet till frissan så håret mår bättre :) För det är inte bra om jag bara får nångång i året och håret blir jätte slitet och jag måst klippa jätte mycket bort då..

Nu så ska jag fara och läsa på engelska provet då, orkar inte haha ;) Jag orkar aldrig med något som har att göra med skolan. Men nu måste jag verkligen öva så att jag hinner läsa allting. Skulle också måsta fara och sova tidigt så allting som jag har läst fastnar i hjärnan också. Har finska och biologi läxa tills imorgon, men jag tror att jag gör det på morgonen för att jag börjar 09.45 men jag måste fara till skolan 08.15 för att jag orkar inte ta bussen och den skulle endå fara 08.20. Och jag skulle inte slippa på ett annat sätt till skolan. Så jag måste endå vakna 07.00 tiden imorgon. Jättekul jag vet. Men nu ska jag börja läsa så hejdå på er alla söta människor <3


shao

Efter att Linda hade farit så for jag iväg till Elli. När jag kom dit så bakade hon kaka med Matilda & Josefina. Så jag hjälpte till lite och det blev lite skrattande där och sen så stoppade vi den i ugnen. Sen när den just blev färdig så måste Josefina och Matilda fara hem men de tog med lite kaka så de kunde smaka hur den blev. Sen så tog jag och Elli en liten bit och den blev nog god :) Sen så gjorde vi inte så mycket annat, spelade lite kort och så men se så blev klockan ganska mycket och jag började fara hemåt. När jag kom hem så åt jag lite bröd och en banan, och nu så är jag på datorn medan jag på samma gång försöker hänga med i Bones ;) tihii.. Skulle måsta fara och öva på engelska prov men jag orkar verkligen inte! Jag har det ju endå på onsdag så nog hinner jag öva imorgon och på tisdag tillräckligt eller? :) Skulle också måsta föra upp madrassen på vår läskiga vind.. Tycker inte alls om att öppna den då det är såhär mörkt. Men jag brukar bara slänga den upp och stänga snabbt luckan för då är det inte lika läskigt :)

Imorgon så börjar jag 08.15. Hur ska jag orka stiga upp klockan 07.00? Måste fara tidigt och sova idag så jag orkar. Imorgon i skolan så händer det inte så mycket, eller ja just det jag ska fara på hälsogranskning. Man brukar alltid fara ungefär 1 gång om året för att checka om man har växt och så ska man ta blodprov och sådant. Så får se hur jag har skött mig då ;) Jag slutar imorgon 14.30 och då ska jag fara på stan med min kompis. Har ingen träning imorgon, så jag far inte till Alexandra då. Men jag ska nog sen fara ut med min hund och gå så jag rör på mig iallafall något lite ;)
Men nu så ska jag slänga upp min madrass på vinden ;)

Pussar

;)

shao! ;) Har farit till duschen och sådant nu, känner mig fräsch :) Har tagit lite foton. Ska just fara till Elli eller så kommer hon hit tror jag. Det är så bra då vi bor så nära varandra så man kan vara med varandra varje dag om man inte har något att göra ;) Linda håller på att ta foton, medan jag bloggar lite haha (; Om vi far till Elli så ska vi säkert fotografera lite där också tror jag. Det är verkligen kul att fotografera tycker iallafall jag. Jag gör det ju nästan varje dag :) Skulle nån dag måsta fara ut och fotografera då det är så härligt vitt här ute, kanske man skulle få några bra foton :) Men jag är nog endå på sommarens sida och jag längtar bara tills de gröna löven ploppar ut från träden (;
Men nu så måste Linda fara hem.. Så ja ska väl ta och ringa till Elli och ser hur vi ska göra. :) Later <3


God morgon.

God morgon, okej det är inte riktigt morgon nu men det är det för oss ;) Vi vaknade ungefär klockan 12 på dagen, vi gick och la oss igår klockan 3 på natten. Jag kände mig riktigt pigg då jag vaknade, men det berodde säkert på att vi hade sovit 9 timmar. Vi har just ätit morgonmål, något smått för mamma håller på att laga mat så vi ska nog säkert äta snart (igen).
Idag så vet vi inte ännu riktig vad vi ska göra, kanske bara vara här inne? Nä, vi måste nog fara och göra något vettigare istället haha (: Har skola imorgon då igen, jee det blir ju kul. Eller så inte. Jag har engelska prov på onsdag så jag måste nog börja läsa idag så man inte börjar stört läsa dagen före provet, som jag alltid nästan brukar göra men nu har jag bestämt mig att jag måste skärpa mig! Har väl också några läxor som jag måste göra, men det blir nog lite senare :)
Men just nu så sitter vi bara här och chillar.. Ciao! <3

Snart natten.

Snart är det natt och jag och Linda är ennu vakna :) Elli kom hit en sväng, och vi var nu bara här på datorn och hörde på musik. Men sen så började det bli senare och Elli måste fara hemmåt. Linda skulle också ha måsta farit men hon sover över mig istället. Bra det för då behöver jag inte vara "ensam" ;) Nu så sitter jag bara här, ska väl snart fara och sova. Okej, det vet jag inte om det stämmer men endå ;) Linda håller på att ta nå foton, och jag hör på samma låt om och om igen.
Men jag tror att det här blir mitt sista inlägg för idag, har inte så mycket annat att säga. Har i princip sagt allting som har hänt :) Men god natt på er alla när ni nu än far och sover ;) <3

haha..

Då jag och Linda hade ätit och så for vi på datorn igen, sen sedan så började hon gnälla att hon vill ha godis. Jag var sådär men jag har nog här hemma men hon bara men jag vill ha tills ikväll. Jo, så for vi iväg då, fick skjuts av min storebror som just har fått sitt körkort, haha det var nog lite svängit ;) Men vi överlevde nog som tur enda fram. Sen så for hon och köpte sitt älskade godis men sen så lämnade vi vid wc som finns där och pratade, till slut så sade de i högtalarna att de skulle stänga affären så då måste vi ju börja dra oss hemmåt. Det tar ungefär 10-15 minuter att gå från affären hem till mig. Men tråkigt hade vi iallafall inte! Vi sjöng som ett par stuckna grisar hela vägen hem till mig. Folk bara tittade på oss men vi bara skrattade haha ;) Och sen nu då vi kom in till mig så känner jag att jag har riktigt ont i halsen, undra vad det kan bero på :p
Nu ska vi äta godis och göra något roligt som vanligt. Ha det bra! <3

Hej!

Hej! ;) Har fixat mig och sånt och nu sitter Linda här brevid mig, hon kom för en stund sedan. Idag så inte vet ja nu vad vi ska hitta på men nog gör vi alltid något roligt ;) På kvällen så ska vi vara med Elli. Ska väl hitta på något kul, haha ;)
Men nu så sitter vi här och hör på musik och sånt :) Ska snart fara ner och äta lite mat som mamma har lagat, är inte så värst hungrig men tänker ändå äta lite :) Ciao! <3


Utmanad

Blev utmanad (igen) av http://erikabackman.blogg.se/index.html


"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"

Nå nu får ni veta 8 saker till om mig ;)
1. Jag brukar oftast sova på helgerna till 11 eller 12 tiden.

2. Om jag har en godispåse i famnen så brukar jag äta den tills jag börjar må illa.

3. Jag har iallafall 64 par örhängen (använder inte ens hälften)

4. Det brukar hända då och då att jag tycker att jag ska sluta med gott sakerna och brukar hålla upp med det i någon dag men sen så brukar jag inte orka med det utan äter något gott.

5. Jag är ganska lat med att fara ut med min hund.

6. Tycker om att fara på discon, konvent och sådana ställen.

7. Jag är singel, men det finns nog bra killar här.

8. Om det händer något mig så bukar jag gå runt och tänka på det ganska länge.


Utmanade:

http://aujmalm.blogg.se/

http://hogsta.blogg.se/

http://sthlmbeat.blogg.se/

http://blondis81.blogg.se/

http://reebbeeckaa.blogg.se/

http://n3lli.blogg.se/


http://monkann.blogg.se/

http://eeeelins.blogg.se/

God morgon!

God morgon på er alla! ;) Vakande just, har bara sovit 7 timmar men kan inte sova nåmera. Nu så känner jag mig inte så värst hungrig faktiskt, men måste väl endå ta något smått att äta. Idag så ska jag kanske vara med Linda. Men vet inte ennu. Vad ska ni göra idag då? :) Igår började det att snöa jätte mycket och idag är allting ute täckt av snö. Hur länge ska vinter ennu hålla på riktigt, man ju vill ju sommar! Men nog är det helt kul att ha vinter då man kan vara ute och busa lite ;)
Men nu ska jag dra iväg och göra något annat, Se you!

Blev utmanad av..


Blev utmanad av Alexandra www.alexxandrah.blogg.se (går inte att länka ;s) att skriva ner 8 att saker om mig.

1. Har ett stort födelsemärkte vid armbågen som jag hatar!
2. Har aldrig prövat dricka
3. Har aldrig prövat röka
4. Skulle vilja vara tusen gånger längre
5. Har en ganska konstig humor med min kusin Alexandra ;)
6. Älskar sommaren och solen
7. Tycker om att resa och upptäcka nya saker
8. Sjunger för full hals samma melodi om och om igen då jag städar med min syrra.

Jag utmanar, Erika http://erikabackman.blogg.se ,http://takai.blogg.se/index.html & love from missbui

Hemma igen

Ciao! Kom hem just från konventen, skit det var nog ganska kul där faktiskt ;) Man dansade tills man inte kunde gå nåmera, det började värka så jäkla mycket i benen.. Och gud vad det var varmt där, men kul var det ;) Det var nog många människor där så det var inte bara nån liten grupp som dansade utan alla dansade ;) Jag är ur trött nu, jag kände mig helt borta där i slutet men det var för att jag inte hade druckit och ätit nästan nå och så hållde jag på att dansa, men nu när jag har druckit vatten  känner jag mig "pigg". Alla sover här hemma, ska väl vara en stund på datorn och sen fara och tvätta bort sminket och sådant och sedan fara och sova. :) Hej så länge <3


Bråttom

Hej! Är nu här hemma med Elli och Linda, vi håller på att fixa oss till konventen som börjar om 1 halvtimme :o Jag sitter som bara här osminkad och med en lite hungrig mage så jag måste nog skynda mig. Men inte gör det nå om vi lite senare för det brukar alltid vara ganska ödet från början. Idag efter skolan for jag snabbt och köpte ett par tjocka leggins från kappahl, skulle ha köpt ett par glansiga med de var så dyra och jag hade inte pengar ;s Men de som jag köpte är nog bra (y)
Okej, men nu måste jag skynda mig, det här blev ett ganska litet inlägg men jag hinner inte skriva så mycket mera så Ciao! <3

I´m sorry

Hej! Förlåt då jag inte har bloggat på ett tag men det har varit lite svårt då min storasyster har hållit på att tjata på mig att jag ska sluta vara på datorn så mycket och att jag behöver mycket sömn då jag är så här liten (okej det stämmer). Men sen då jag bara struntar i henne så börjar hon skrika åt mig och ni vet inte hur fittig jag blir då! Men nu så har hon sagt att hon ska sluta att tjata på mig, hon fattade inte ens själv varför hon gjorde det från början. haha ;) Men hon har nog rätt, jag måste verkligen börja sova mera för jag är jätte trött på dagarna då jag sover för lite ;s
Ja, men idag är det torsdag, när jag kom hem från skolan så åt jag nudlar och ett fat med grönsaker. Sen så såg jag lite på tv och så somnade jag ;p Men nu har jag vaknat och ska börja städa, helt påriktigt! :) Skolan idag var helt okej, ganska tråkig men jag klarade mig igenom den som tur. Imorgon är det konvent, skulle måsta fara och köpa ett par tjocka leggins för jag har inte hunnit då jag har haft så fullt upp. Men imorgon måste jag hinna fara för annars måste jag fara med benen bar i det här iskalla vädret och det vill jag inte göra. Men nu så ska jag börja fara och städa så Bye! <3



Efter skolan

Hej! Kom just från stan men Alexandra till henne. For efter skolan till Second Hand och köpte en fin väska, kan visa senare. 
Skolan var helt okej, bytte period idag och den är ganska tråkigt på onsdagar ;s Hade två nya ämnen idag, kemi och biologi. Kemi är ut tråkigt och biologi är väl helt ok. Vi ska fara på träningar om 1 timme typ ;) Men hinner bara vara på halva träningen för att jag måste fara till skolan och ha det där loppmarknaden och sälja lite saker. Jättekul jag vet. ;) Bye! 

Ååh..

Äntligen blev jag färdig med kläderna! Jag började ungefär klockan 8 på kvällen och blev färdig nu nästan klockan 11 på kvällen. Alltsammans tog ungefär 3 timmar. Schönt att det är över! Jag måste ju si vilka kläder som inte passade mig och sen rensa vilka jag skulle sälja och ge bort och sen måste jag laga prislappar på kläderna som jag skulle sälja. Jobbigt värre.. Men nu så längtar jag bara till sängen. Måste fara och borsta tänderna och tvätta ansiktet men sedan så ska jag genast hoppa i sängs. Men jag berättar mera imorgon om jag hinner om vad jag mera gjorde idag och kan visa lite bilder ;)
Men nu God Natt! <3

Shena på er allihopa!

Hej! :) Är hemma från stan. Slutade 13.05, men stannade i skolan men min kompis. Haha, jag vet vi är lite konstiga. Var i skolan ungefär 3 timmar men sen så måste jag fara till stan. Men före det så for jag snabbt till min mammas jobb och frågade efter pengar så jag kunde köpa fondation. Och där såg jag då Alexandra som slet så hårt och jobbade, fattar inte hur hon orkar med det efter skolan. Det skulle inte jag göra. Men sen så skyndade jag mig till stan och  for och laddade upp busskortet och sen for jag och köpte min fondation, jag har som bara en liten fläck kvar av min gamla så det var tur att jag hann och köpa mera :) Åkte med 16.15 bussen och kom hem ungefär 16.45. Och nu sitter jag bara hör och är trött..
Ska snart fara och käka något. Idag så måste jag iallafall se igenom mitt klädskåp med försmåa kläder för att jag måst ta med till skolan tills imorgon för att vi ska ha loppmarknad på kvällen, vi samlar in pengar till skolresan på 8:an sidu ;)
Men nu ska jag fara ner och laga lite mat till mig, Ciao! <3


Hos Alexandra

Hej! :) Är hos Alexandra nu, kom just från stan.  Efter skolan så for jag till mammas café och släpade på mina skridskor. Bytte om där. år snabbt en macka och for iväg till stan sedan. For med Alexandra till makuuni där man kan köpa lösgodis. Det var länge sen man for dit och det finns så mycket goda godisar där, så v stod där en stund och plockade åt oss ;) Sedan for vi snabbt till Second Hand butiken och kollade om det fanns några snygga grejer där, men vi hittade ingenting. Sedan for vi iväg till Alexandra, orkade inte vara på stan nåmera. Nu sitter vi här och hör på musik. Ska på "träningar" om några timmar. Vi har knytkalas så det blir riktigt mycket godis för oss, och så ska vi ju sy våra dräkter också :) Bye! <3

Godbye

Hej! :) Det blev ingen mera kladdkaka för mig idag för då jag tittade i kylskåpet så hade vi inte några ägg :s Men istället stoppade jag en mikropizza i mikron och for upp och tittade på en film som vi har laddat ner på datorn. Den hette Pretty Persuasion. Den var nog bra att se på :) Sen när jag hade tittat färdigt på den så insåg jag hur mycket klockan igentligen var, men som tur så har jag inte nästan någå som jag måst göra tills imorgon till skolan. Och YES,  engelska provet som jag har berättat om att jag har på onsdag så det är inte först om 2 veckor. Det lättade mycket för nu behöver jag inte stressa med läsningen ;) Imorgon så ska vi skrinna i skolan sista timmarna så jag måste ta med skrinnskor, det är nog ganska kul att skrinna men inte så jätte då man är så dålig som jag är och jag får jättelätt ont i fötterna av mina skrinnskor. Men det är bara att skrinna på då man inte gör det nå ofta om åren.Men nu så måste jag fara ner så mamma kan skriva på mitt dåliga finska prov :s Sen ska jag borsta tänderna och fara och sova min shönhetssömn, haha (; Go natt! <3


Live your life

Åt för en stund sedan ris och broilersås som mamma lagade. Såg sen bara på tv men sen tyckte jag att det var dags att fara upp och göra något vettigare istället. Jag har ju haft sådä att jag inte får äta godis, chips eller glass på vardagarna, men nog på helgerna. Men i torsdags så tänkte jag att igentligen så är det ganska knäppt att göra så. För att man ska ju leva livet så länge man lever. Okej, inte lever jag livet om jag äter varje dag godis eller något sådant. Men jag menar att man inte ska behöva gå runt och tänka på sitt utseende då man är så här ung som jag är. Och jag är nog nöjd med mitt utseende och inte vill jag bli smalare eller tjockare, jag vill se ut som jag gör. Nog kan man ju sen tänka lite på det då man blir äldre och får lättare former och så. Men jag orkar inte tänka på att: ojj, om jag nu äter den här chokladen så kommer jag att bli fet. Jag tänker bara äta ;) Det är ju också knäppt att vissa kändisar har slutat äta för att komma i zero-size. Halå, inte måste man sluta äta för att bli smalare, man kan ju äta nyttigare och mindre och börja träna mera. Annars ser man bara sjukt smal ut och det är ju inte någå fint. Det är ju just fint då man har en såndär tränad kropp som ser frisk ut. Eller det tycker i alla fall jag. Så jag säger bara Live Your Life!
Men nu så vill jag fara och baka en kladdkaka (igen). Men de är så himla goda och så lätt att göra så why not? ;)
pussar


shaba :)

Hej! :) Vaknade 12 tiden, klädde på mig, åt snabbt en banan och cyklade sen till Elli, vi bor ganska nära varandra så det tar bara några minuter att cykla hit :) Nu är jag här och jag och Elli och Josefina bakade just en kladdkaka. mums.. Kommer att smaka gott. Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, äta kladdkaka i alla fall :) Sen senare så måste jag fara hem och göra läxor och öva på engelska prov som jag har på onsdag, det är ganska många sidor så jag måste nog börja läsa idag. Alla verkar ha prov nu, jag har också haft ganska många prov nu men som tur har jag bara 1 kvar. Hoppas det kommer att gå bra. Men nu far jag så Ciao! <3

RSS 2.0