Hejsan :)

Kom just från duschen, blev en lite senare dusch idag. Smörjde in mig och klädde på mig. Nu sitter jag här med vått hår, kanske borde föna det innan det torkar och blir super lockig.. Ska se om jag kan vara med någon idag, annars blir det en liten chill kväll för mig med fim och choklad ;) Har bara ätit morgonmål idag så såklart skriker min mage för fullt nu. Ska fara ner och äta lite mat som mamma har lagat för en ganska bra stund sen, haha ;)
Jag håller ju på att läsa andra boken av Twilight. Den är super bra! I början av boken så hände det någånting som jag hade hoppats på att inte skulla hända genast efter jag hade sett filmen och sedan dess. Men såklart så hände det ju och gissa och tårarna bara började flöda ner från kinderna.. Jag tror nog att det hände samma sak för en andra också. Men jag säger inte vad som hände för då blir det inge kul för en som inte ennu har läst boken. Men jag fortsätter och läser och undrar vad som kommer att hända.
Men nu ska jag äta så Bye<3

God morgon!

God morgon! :) Steg upp från sängen för några minuter sedan. Har sovit ganska bra inatt faktiskt. Sitter nu här och bloggar lite, men jag är ennu inte riktigt vaken. Min mage är jätte hungrig så ja ska väl fara ner och äta frukost just.
Idag så ska jag vara med Elli och Josefina tror jag, vi kommer att ha så roligt ;) Men före det så måste jag hoppa i duschen och fixa mig lite då jag ser så färdig ut då jag har sovit :)
Men nu måste jag gå ut med hunden, klappa katten lite och äta frukost. Ska laga min favorit idag igen tror jag, corflakes men bananer. Kan aldrifg tröttna på det ;) Ciao! <3


Den här bilden är från igår. Ni kan se lite hur jag så ut då^
Hade farmors tröja, ett blått smalt bälte, ett par svarta Cheap Monday byxor( men det syns inte på den här bilden) och så hade jag lagat en stor boll med håret ;)

Hej! :)

Hej! ;) Idag hade jag en ganska lång dag, enda till klockan halv 4 :s Jobbigt och sluta så sent på vardagarna..
Skolan var helt ok. Jag hade ju matematik prov idag. Var 4 sidor långt :o De första sidorna gick väl helt bra men sen när jag kom till de sista uppgifterna så blev det lite svårare. Nä tiden nästan var slut så tänkte jag att jag kunde snabbt fara och fråga min lärare hur man skulle göra den för jag förstod inte så då börja hon bara säga nå; Är du färdig nu? Jag var såder: Nä, asså jag vet inte hur jag ska göra på den här uppgiften. Så började hon säga: Men du gjorde ditt bästa. Och så tog hon in provet. Jag var såder: Men, men.. Jag hade ju som inte hunnit göra den där uppgiften och så tog hon in provet. ååh. Men nog tror jag att jag iallafall får godkänt, eller jag hoppas på det.
Jag fick ut mitt nya schema idag. Den var väl helt okej. Jag slutar bara en dag halv fyra och alla andra dagar nångång vid 3 tiden. Har också några sovmorgnar så det är ju schönt (; Byter schemat på onsdag nästa vecka tror jag det var.

Oj hörni vet ni vad? Igår fick vi en Stockmann tidning, och min storebror är med i den. Det känns ganska konstigt då man ser ens syskon med i en tidning, han är nog med i andra tidningar också och på webbsidor :) Det har gått ganska bra för han nu, det började med när han bodde i Danmark. Men nu är han i Helsingfors och studerar. Om jag får säga så är jag nog lite avundsjuk på han faktiskt. Skulle också själv vilja vara med i tidningar och så.. Får se hur det går för mig. haha ;)

Kom hem ungefär 5 tiden. Hjälpte mamma med att laga varma smörgåsar. Åt just smörgåsarna och det var namm. :) Nu så tänkt ja vara en stund på datorn och chatta lite men sen ska jag fara och städa, ni vet jag gjorde det ju inte igår så jag ska göra det idag istället. Men man kan ju lyssna på musik så det tar lite snabbare (;
Nu på kvällen ska jag inte göra så mycket annat, bara vara :)
Later<3Hur vacker är inte Heidi Klum?


Orkar inte

Jag orkar inte städa.. Och det tänker jag inte heller göra ;) Jag har inte städat något idag, har bara fastnat framför tv eller datorn. Jag tänkte att jag inte orkar stressa med städningen nu då jag har haft det ganska stressigt hela veckan. Det är ju inte bra att stressa mycket har jag hört :) Kan ta det någon annan dag eller hur? :)
Just nu är jag bara på datorn och skriver med kompisar och hör på Miley Cyrus låtar, fastnar så lätt för dom :)
Har fått huvudvärk för en stund sedan, hoppas jag inte håller på att bli sjuk eller något ;s Ska kanske ta berocca eller något så att huvudvärken far ner lite. Men ska nog vila också.
Miley Cyrus - These four walls

Det är en av henne bra låtar :)

Torsdag

Hej! :) Kom just hem från skolan. När jag var på väg till bussen så lyssnade jag på musik och gick riktigt sakta. Sen då jag just var vid busshållplatsen så såg jag bara bussen åka förbi mig och jag tänkte: NEEJ! Så jag började springa och som tur hann jag ;) Om jag skulle ha missat den så skulle jag ha måsta vänta på mammas cafe och kommit först hem 22.00 tiden.. ;s Men som tur gjorde jag inte det.
Idag måste jag städa..Vill bara få det gjort så snabbt som möljigt, men före så måste jag äta något. Hoppas vi har något för allt är som tomt i kylskåpet. Annars slänger jag bara ihop något. haha ;)
Men nu ska jag börja dra mig bort från datorn så jag hinner göra andra saker också (:
Puss


Träningar

Hej! :) Är hemma från träningarna. Jag är jätte trött i kroppen, men shönt att man har rört på sig lite. Men snart så ska jag äta fara och äta något. Måste sen se om jag har nå läxar att göra men jag tror inte det för vi har inte fått så mycket på sistone, har bara haft prov. Ja, jag måste öva lite på matematik prov som jag har på fredag. Har övat lite men måste öva mera. Det kommer ju Top Model 11, ska kolla på det som jag alltid brukar göra :)
Men nu så ska jag fara och äta, bye<3


Hej :)

Hej! :) Kom just till Alexandra från stan. HIttade några småa saker, ett halsband, ett par örhöngen och två bälten. Kan visa senare :) Slutade 11.40 idag, åt snabbt i skolan efter det. Det var nog härligt att sluta så tidigt. For på stan med Alexandra och gick runt lite och nu är vi här. Vi for till Second Hand och tittade och det fanns några fina fynd man kunde hitta. Hittade de där 2 bälten därifrån, Kostade bara 1.40€ tillsammans..! Oh God vad billigt asså (;
Vi har träningar idag klockan 17.00. Ännu några timmar till att göra andra saker, som t.ex. att läsa Twilight ;) Är på första kapitlet men den är ren jättebra. Ni alla som inte har läst böckerna går nog miste om något skulle jag säga (; Men nu far vi och gör något så shao :) <3
Brunt bälte (second hand)
Kostade 1€
Ett halsband från H&M
Fick det för 2€ (rea)
Blått bälte (Second hand)
Kostade 0.20€
Ett par örhängen från H&M
Fick på köpet då jag köpte halsbandet

Tisdag

Hej! ;) Idag så slutade jag tidigare och det var schönt, hade hälsokunskaps prov idag och det var så himla lätt. Svarade på allting, tror nog att jag kommer att få ganska bra i det faktiskt. Efter skolan for jag till Elli, vi skrattade nog mycket. haha..Jag glömde helt bort att blogga där, därför bloggar jag först nu. Kom hem därifrån för en stund sen för hon måste fara på träningar. Skulle också ha lust att träna lite men vet endå inte om jag skulle orka. Nu så sitter jag här och lyssnar på Jesse Mccartney - Leavin´. Har fastnat för den låten nu ;) Han är så otroligt söt.

Oj jag måste berätta en sak! Idag när jag kom hem snabbt åter och fram så märkte jag att mina älsklingsbyxor Cheap Monday som jag har haft i evigheter hade repat uppe i benet. Och jag bara: Åh, nej, nej, nej, nej, neeeej!
Min storasyster bara skrattade. Tänk nu om jag har gått runt i skolan med ett hål nästan vid röven. Hah, tänk nu om nån har sett det? Men som tur hade jag ett långt linne som for över röven så inte tror jag att nån kan ha sett. Men de kan ju också ha repat här hemma då jag sprang upp för trappan (a). Men det var väl lika bra att jag märkte det nu än att jag om skulle ha haft en kort tröja på mig i skolan och de där byxorna på mig med ett stort hål..
De var exakt sådana byxor jag älskade, tighta och fina.. Måste verkligen köpa likadana byxor nu, hoppas de ennu finns kvar för det var som ungefär 1 år sedan jag köpte de. Annars får jag väl köpa i en annan färg. (:

Känner mig ganska sugen på någå frukt just nu, åt hos Elli och det var så gott där så nu vill jag bara ha mera. Men inte vet jag nu om vi har lika goda här hemma. Skulle faktiskt på samma gång fara och göra några goda smörgåsar, min storasyster kom just snålade mig med rågbröb, ost, kalkon och sallad. Såg så super gott ut!
Ja just det, idag kommer det ju Top Modell 11. Måste kolla på det :)

Pussar


home sweet home

Shao! Sitter här framför datorn och chattar med lite vänner och hör på musik. Åt just för en stund sedan och läste Twilight. Har börjat på andra boken "När jag hör din röst" och iihhk.. vad den är bra! :) Vill läsa läsa läsa..
Ja, jag fick ju ut finska provet ida.. fick 6-. Sämre än förra provet och jag som sade till mig själv att jag skulle få bättre men tydligen så hade jag inte övat tillräckligt mycket. Det här provet borde ha varit mycket lättare nu när det handlade om samma saker som förra provet. Men måste bara kämpa vidare. Har bestämt mig för att börja prata finska med mina kompisar som kan finska, då lär jag mig lite snabbare ;) Fast det kommer att bli en pina för jag lovar att de kommer att skratta åt mig och min finska. Men måste väl stå ut med det om jag vill lära mig :)
Imorgon har jag en schön dag, slutar 13.05. wuhuu. Ska sen vara med Elli tror jag :)
Men nu ska jag fara och öva på hälsokunskap provet så god natt ;) <3


Måndag

Hej! :) Är hos Alexandra nu, skolan var som vanligt. Idag så har jag gått ganska mycket, först så gick jag från skolan till simhallen som ligger utanför stan och skolan ligger i stan ungefär. Sen gick jag till Alexandra från simhallen och det tar ungefär 10 minuter. Sen när jag var här så tänkte jag lite ock jag var sådär: Ojj shit jag har mina hälsokunskap böcker i skolan och jag har prov i det i morgon och jag har inte övat ett dugg. Och skolan stängde halv 4 och klockan var kvart över 3 så jag skyndade mig till skolan och som tur så hann jag innan dörrens stängdes. Sen gick jag tillbaka till Alexandra. Det tar ungefär 10 minuter från Alexandra till skolan. Och från skolan till simhallen tar det ungefär 10-15 minuter ;) Så idag har jag ungefär 40 minuter. ouu yeah ;)

Vi åt just, eller jag åt för hon hade renn ätit, två smörgåsar och kladdkaka :) Så nu sitter vi bara här och och hör på musik.
Träningarna börjar om nån timme så vi ska bara ta de lugnt innan dess ;D 
bye! <3

Frryser..

Kom just in från den långa promenaden. Det var nog schönt men kallt var det :s Mina händer är helt isiga så jag kan nästan inte röra på dom. Och mina fötter ännu värre. Vi gick runt lite här och där, och gud var det är mörkt. Längtar till sommaren!

Oj, nu märkte jag först hur slarvig min blogg ser ut, måste fixa till den. Men inte nu för jag har inte tid, men sen!
Jag vet inte hur den bara blir såder konstig ibland, nå det är kanske för att jag bara brukar fara och trycka på en massa utan att vet vad jag gör eller vad det är, tihii. Men nu ska jag sluta göra det för då blir min blogg helt åt skogen och då måst jag börja söka vad som är felet och det brukar ta evigheter! Så, förlåt då min blogg ser lite konstig ut just nu men jag ska nog fixa den så snabbt jag vet vad jag ska göra ;D

Nu så ska jag göra lite läxor och måste öva på hälsokunskaps prov som jag har på tisdag. Men det borde inte bli så svårt för jag har nog lyssnat på timmarna ;) Behöver säkert bara läsa igenom en gång. Ska sen också läsa på Twilight boken om det inte blir för sent, har en liten bit kvar att läsa och vill bara fara och läsa ut den nu! :)
Men har inte så mycket annat att säga så godnatt (; <3


Helo ;)

Hej! ;) Hur är det med er allesammans? Med mig är det toppen :) Är hos Elli nu, kom hit för en stund sen. Vi har varit hos mig och sett på Sex And The City filmen. Var nog bra men inte på långa vägar bättre än Twilight! ;)
Efter att vi hade sett på filmen så kände vi oss som äkta soffpotatisar så vi bestämde oss för att ta ut hundarna på en låång promenad. Elli har en hund som heter Siri och jag en som heter Mindy. Men vi gick först till Elli för hon måste äta. Och nu är vi här ;) Ska just fara ut och gå, blir shönt att få vara ute då man bara har varit inne hela dagen.
Shao! ;)

Shao

Hej! Igår blev det ingen träning för mig, jag och min storasyster hållde på att se på tyg för hon ska sy lite kläder till sig själv och hoppas lite till mig också och jag glömde helt bort tiden. Den bara rann iväg. Sen senare var jag med Elli och Josku, skulle ha varit med de tidigare men glömde bort det på grund av tygerna.. ;)
Vaknade just av att min katt Millan hoppade på mig och började slicka mig i ansiktekt, först trodde jag att jag drömde men sen så började jag vakna och då märkte jag att hon gjorde det påriktigt. Sen när jag for ner så började hon mjama och då visste jag varför hon väckte mig, det var matdags för henne. ;)
Nu så ska jag just fara ner och ta morgonmål, tror att det blir cornflakes men bananer för mig. Sen ska jag göra lite läxor och sen ska jag vara med Elli. Måste fara till duschen så som jag ser ut..
Förlåt hörni då jag inte har bloggat något mycket de här sista dagarna, måste verkligen rycka mig i nacken och börja blogga mera!


Diggar hennes stil^ otroligt mycket!

God morgon

God morgon på er sötisar! ;) Vaknade för nån timme sedan, har inte ännu ätit nå morgonmål. Känner mig inte så hungrig idag, men ska väl endå fara och äta nån liten frukt eller nå :) Idag så har jag inga direkta planer för mig. Det skulle vara ur shönt om jag skulle ta och tränat lite idag, har varit ganska lat med det. Så det kanske händer att jag hoppar i mina gymppa kläder och tränar nån timme :) Nu hör jag på lite disco låtar, är så himla danssugen nu. Snart är det ju konvent så då kan jag dansa allt ur mig ;) Konvent är ett disco ungefär, min skola och två andra skolor fixar ett stort disco där alla vi tre skolorna får fara till. Men det som är tråkigt är att det bara är ungefär 3 gånger om året.. Men nu är det den 7.02 så då ska man no passa på att fara ;)
Ja, jag har fått tag på noterna till Bella´s Lullaby från Twilight. Nu håller jag på att printa ut dom och sen är det bara att börja spela för mig, äntligen ;) Alexandra hittade noterna och skickade dom till mig. Tack! ;) Om hon inte skulle ha hittat dom skulle jag aldrig ha kunat spela, för jag skulle knappast ha hitta själv. ;)
Det här är en verison av Bella´s Lullaby^ Men jag har också en annan och det är den här under. Ska spela lite och se vilken som är bättre.


Guru Josh ProjectGuru Josh - Infinity

Bara för att den här låten är otroligt bra & får mig på danshumör ;)

Äntligen helg!

Hejsan! :) Är hemma från skolan och gud vad det är shönt att det äntligen är fredag! Vad har ni för planer inför helgen? Jag ska bara vara hemma, vara med kompisar och sånt. Inte så mycket speciellt. Mina planer för idag är att jag ska först käka något. Sen ska jag ladda ner lite låtar på datorn och sen ska jag försöka hitta toner till den där Lullaby låten från Twilight. Ja, så jag tänkte prova spela lite på den idag :) skulle vara så himla roligt att kunna den på pianot ;) Men det kommer nog att ta en tid för jag har nog hunnit rostat lite på den tiden jag inte har spelat något, och det är över 1 halvår. Go me haha ;)


Torsdag

Hej! :) Såhär har min dag sett ut: for till skolan på morgonen efter att jag hade fixat mig, började 9.45. Första timmen hade jag modersmål, skulle skriva nå brev med klassen som vi ska skicka till någon stad i Sverige. Vi och deras skola ska typ skicka brev till varandra och sånt ;) Andra timmen hade jag engelska som var helt roligt. Sen så tredje timmen så hade jag finska prov. Oh, shit. Jag vet inte alls hur det gick, jag fyllde nog i allting och kände mig ganska nöjd men jag tror endå att det inte kommer att gå så himla bra :s Sen sista timmen hade jag hälsokunskap och vi såg för det mesta på film.
Kom hem halv 5 ungefär och åt snabbt någånting och sen började jag städa, det är ju torsdag idag. Hade ingen lust att städa och skulle bara ha vilja fara och läsa Twilight. Men jag har nog aldrig lust att städa, vem skulle nu ha det? ;)
Men nu iallafall är jag klar och det känns jätte shönt! Har inga läxor eller något sådant tills imorgon, så nu ska jag bara läsa lite Twilight och sen ska jag fara och sova :)
Btw, om ni märker att jag inte har skrivit på en stund eller så, så är det för att jag inte hinner eller att jag inte slipper på datorn. Men jag försöker blogga så mycket jag kan :)

Puss


Shao :)

Hej! :) Är hos Alexandra, skolan var lång och tråkig.. Inget nytt med det. Vi åt just bröd med o´boy :)  Nu sitter vi bara här och hör på musik. VI har ju träningar idag men jag vet inte om jag ska fara för att jag har finska prov imorgon och jag har som inte övat nästan nå och jag är inte nå bra på finska. Men får se hur jag ska göra :) Annars kan jag ju läsa lite Twilight, jag han inte läsa så mycket igår. Eller jag var ganska trött då. Men idag ska jag nog ta fram den och läsa några hundra sidor. tihii :) Men nu så har jag inte så mycket anant att säga så bye! <3

Hej

Hej! :) Asså gud vad jag är trött. Jag har sovit idag typ två timmar, var så hiimla trött. Jag är som trött varje dag. Kanske det beror på att jag inte får i mig alla fibrer eller att jag inte tränar tillräckligt mycket. Ska börja träna mera. och äta mera fibrer :)
Idag har jag inte riktigt orkat bry mig i läxorna så mycket, inte är det nu så att världen går under om jag inte orkar göra de så mycket just nu. Man går ju ändå bara på 7:an ;)
Det går ju runt en spysjuka här i staden, ojj nej. Vill verkligen inte bli sjuk då jag för en stund sen redan har varit några dagar och det var hemskt! Men nu faktiskt så känner jag mig lite illamående, vet inte vad det beror på men hoppas det  försvinner!
Men nu så ska jag börja fara och sova. Öva lite mera på finska prov tror jag, kanske läsa lite Twilight, eller jag vet inte för då är jag säkert uppe halva natten och läser. haha ;)
Gonatt alla söta människor <3


Slapp dag

Hej! ;) Nu är jag hemma från skolan som var riktigt schön, slutade 13.05. Fick ut religion provet som jag hade haft på fredagen förra veckan. Fick 9 1/2, nog är jag nog nöjd :) Men jag hade 2 fel och jag visste de men jag hade slarvat lite ;s
Men 9 1/2 är jag nöjd med! :) Hade matematik sista timmen och det kändes som en lång pina. Då man frågade om man fick sluta tre minuter tidigare vår lärare bara: Aldrig! man bara. *suck* Hon är nog bra lärare för hon lär nog en men hon är ganska sträng.

Ska fara ner och se om det finns något att äta. Ska väl sen fa och titta en stund på tv, men sen måste jag göra min läxor som jag har tills imorgon för annars kommer jag först göra de på kvällen och då kan jag inte göra andra saker.
Men annars så är det nog en chill dag idag för mig ;) Ska inte göra så himla mycket. Men en sak som jag verkligen ska göra är att läsa Twilight! Är så fast i den boken. Igår somnade jag först halv 1 på natten för jag var uppe och läste Twilight och jag kunde inte sluta läsa. Men tills sist så måste jag nog lägga boken ifrån mig så att jag inte skule vara hela natten och läsa.
Så ena skälet till att jag nu sen genast ska göra mina läxor är förr att jag sen kan fara och läsa Twilight. tihii ;)


Tröttare än tröttast.

Shao! Är hemma från träningarna nu, glupskade just i mig en liten portion broilersallad som mamma har lagat + ett glas mjölk. Var så himla hungrig, men nu är jag mätt. Är så mega trött nu att det bara skulle kännas bra att fara och ligga i sängen och läsa Twilight ;) tihii.
Men nu så måste jag fara och läsa på prov och göra läxorna. No,no..
Men senare så here I come Twilight ;D
Vet inte vad jag ska säga nu, har inte så mycket annat att berätta. Blev nu ett lite kort inlägg men men. ;)

Puss


Hos Alexandra ;)

Hej! Är hos Alexandra idag då ;) Skolan kändes inte så lång så det var shönt. Hade gymppa sista timmen, hade något cirkus liknande. Gjorde kullabyttor, hjulningar, stå på händerna och såna saker. Var nog helt roligt :) Just så åt jag och Alexandra hembakad pizza som hon hade gjort med sin mamma, den var mums. Nu så hör vi på musik och sånt bara. Jag har börjat att läsa lite på Twilight boken "Om jag kunde drömma". Ur bra hitills. Kommer säkert att fastna för den och bli helt till mig för jag kommer inte att lösa den förän träningarna. Haha. Men hinner säkert läsa den någon annan gång :) 
Men nu så ska vi baka kladdkaka. MUMS! ;) haha. bye<3 

Hej

Hej! ;) Idag har jag bara chillat som jag redan sade att jag skulle göra ;) Har sitt på tv, olika bra pogram :) Bland annat Bones, Americans Next Top Model 11, Miami Ink. Sådana pogram som jag tycker om att se på :) Känner mig väldigt utvilad nu då jag har inte gjort något idag, är redo att börja den jobbiga veckan som väntar. Eller det hoppas jag på iallafall.
Men nu så ska jag börja fara och sova, det här blev ett lite kortare inlägg :) Gonatt och sov sött <3


Misha BartonVilken frisyr tycker ni att passar bäst på Misha Barton?

No, no, no

Vet ni vad? Att jag ska ju få tandställning, jag har kanske glömt bort att berätta det för er. Ja, men nu vet ni de. Jag har en tid för avtryck 12.2 och så hade jag en annan tid för röntgen. Det stod på lappen för röntgen att tiden var 18.12.2008 och jag läste att det skulle vara nångång i Februari. Omg, jag missade tiden hos tandläkaren. Jag som vill ha tandställningen så in i norden och så missar jag en tid där de ska röntga mina tänder och inte kan jag ju inte få tandställning om man inte röntgar för då vet de ju inte hur de ska laga tandställningen. Asså hur klantig kan jag vara!? Det är andra gången som jag läser fel på en tandläkar tid.  Jag måste nog verkligen skärpa mig ordentligt nu. Men som tur så stod det på lappen att man kunde skicka dit  och fråga om en ny tid om man hade glömt bort tiden eller något sådant och det gjorde jag ju förståss! Och som tur är sa de att de ska ge en ny tid ti mig så snabbt som möjligt. huh. ;)Godmorgon

Hej! Godmorgon är det för mig ;) Vaknade för en liten stund sen, kom hem så sent igår så jag sovde lite länge. Oj, saken vad jag frös igår då jag skulle fara och sova. Måste riktigt lägga på mig yllesockor, ett linne, en långärmad, en stickad tröja och ett par mjukisbyxor på mig. Så ni kan nog förstå hur mycket jag frös. Fast jag hade på full värme i rummet.
Hade jätte roligt igår!  Vad gjorde ni för något på en lördag kväll då? :)
oj, gud jag jätte hungrig! Har inte ätit något på över 20 timmar. Måste fixa en rejäl frukost nu innan jag svälter ihjäl. 
Idag så ska jag väl inte göra så mycket, göra lite läxor, läsa på prov. Det blir nog kanske en liten pluggdag för mig idag. Nångång måste man ju ha det.
Nä men nu måste jag verkligen fara och äta något. Bye! <3


Shao!

Hej! Nu så ska jag fara med Elli och Josefina iväg nånstan, vet inte riktigt ännu vart men jag känner på mig att vi kommer att ha roligt. :) Äntligen slipper jag iväg nånstan efter att bara har varit här hemma och tråka. Men jag tänkte bara blogga lite snabb fören jag far så ni vet vad jag håller på med. Men nu så måste jag fara och fixa mig och sånt, men jag bloggar senare. :) Bye! <3


Ursäkta för bilden men jag hittade ingen annan.

Canon 300D

Här kommer det lite olika foton på vad jag har tagit ;)
Det är inte de som jag har tagit idag, men de blev inte så lyckade så jag visar lite andra bilder.

Nothing to do

Hej! Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Jag har fixat mig men det visade sig att jag inte slapp till Linda och sova över. Ska väl då vara med Elli idag men jag vet inte när för hon är på sin lillebrors ishockey match nu så. Jag har ganska tråkigt, håller att se igenom lite bilder som jag har tagit för en stund sedan. Kan visa senare ;)
Lyssnar på Pink just nu, hon har så sjukt bra låtar! Har fastnat speciellt för den här låten;Pink - Sober

today

Shallå! ;) Igår på kvällen blev det inget Twilight för mig, först då jag hade borstad tänderna så insåg jag hur mycket klockan igentligen var och hur trött jag då var så jag gick genast till sängen och somnade. Idag så vaknade jag ungefär något över 12, sovde jätte bra och är pigg nu :) Jag kunde inte blogga nå fören nu för jag har haft lite problem med att kunna logga in på min blogg :s Men nu äntligen så funkade det :) Nu så ska jag fara till duschen och sen fixa mig. Vet ännu inte vad jag ska göra ida, kanske vara med några kompisar med det är inte ännu säkert. Annars så ska jag väl bara vara hemma och fota lite, kanske spela lite piano och sådant :) Ciao<3


Twilight igen

Hej! ;) Nu har Elli och Josefina farit till Elli, klockan börjar nu bli ganska mycket redan. Nu så vet jag inte vad ja ska göra. Tror att jag ska fara och borsta tänderna och sådant och sen se på Twilight igen ;) Den är så bra att jag kan se den hur många gånger som helst. Jepps, jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag har inte så mycket att berätta för er. Imorgon så ska jag kan vara med kompisar tror jag, vara ute i det friska och ha roligt :) Men nu ska jag börja fara så att det inte blir så sent då jag ännu ska se på Twilight, fast klockan renn är ganska mycket ;) Gonatt<3

Hellou ;)

Hejsan! ;) Är hemma från skolan nu eller från stan. I skolan så hade vi hålltimme 1 timme ungefär så jag och min kompis Linda for såklart ut på stan. Vi gick runt lite och skrattade och så köpte hon några saker från H&M. Sen så måsta vi fara tillbaka till skolan och ha ni skit pyssel som var uur mega tråkigt! Efter skolan for jag med Elli och Josefina till min mammas jobb och väntade, vi skulle fara hem med mamsen. Det tog uur länge, vi satt där säkert i några timmar. haha ;) nä men det kändes som evigheter iallafall. Nu så är vi hemma hos mig och de håller på att fixa håret och jag sitter här och bloggar :) Snart så ska vi äta franskisar med korv och titta på Twilight. Den har äntligen kommit ner på datorn så nu kan jag sitta här och nörda mig framför den hur länge jag vill ;);))

Hej! Äntligen har jag städat allting färdigt ;) Känner mig ganska duktig faktiskt. haha ;)
Då jag bloggade sist så just då jag skulle börja damma pianot så började jag spela lite. Jag fastnade där och spelade en liten stund, saknade det lite nog. Jag har gått i piano i ungefär 4 år, eller jag gick för jag slutade för att vid slutet så började jag glömma nästan allting. Jag orkade aldrig öva och jag visste inte nåmera hur man skulle läsa noterna och sånt. Det berodde delvis på mig för jag var så lat då och delvis på min piano lärare för att vi gick aldrig igenom nå teori så jag lärde mig det aldrig riktigt. Men nu så har jag tänkt lite och jag vill nog ännu kunna spela piano för jag vill inte glömma bort det helt och hållet. Men jag tänker inte börja fara på lektioner. Jag tänker börja spela lite för mig själv här hemma då och då ;) Saknar förr då jag kunde spela flytande låtar som jag brukar sjunga till, men nu kan jag inte nästan änns spela gubben noa.. Måste se till att börja spela hemma rejält nu.

Nu så jag känner mig lite hungrig, kanske ska fara och grabba en liten banan eller så. Men sen så måste jag fara och göra en inlämningsuppgift som jag har i matematik. Love it or live it? Och sen måste jag öva på religion prov som jag har imorgon, måste typ läsa 20 sidor. Alltså hur mycket kan man ha i skolan igentligen? Läxor och prov borde förbjudas! Eller hur?

Imorgon har jag en låång dag, börjar 9.00 och slutar 15.30. Ska man skolka kanske? Nej, men de 2 sista timmarna har vi nå pyssel som alla ska göra och sen så ska vi sälja det på nå loppmarknad som vi sedan ska ha. Vi håller på att samla in pengar till klassresan. Nå det är iallafall inte så tråkigt ;) Nog klara jag mig, har haft värre dagar. Men hoppas att nästa period är mycket chillare ;) Men nu så måste jag börja fara, tror att det här blir mitt sista inlägg för dagen.

Puss
Städa, städa, städa..

Hej! :) Är hemma från skolan som var ok :) Håller på att städa nu, det är ju torsdag så. Det är som bara jag och min storasyster som städar i familjen, vi är de som håller huset rent. Utan oss vore huset en katastrof ;) Jag har just städat köket, nu så ska jag damma, städa mitt rum och sedan dammsuga. suck. Vi måste städa varje torsdag, jag vet som ingen annan som har en bestämd dag då de måste städa, de städar bara då det blir råddigt. Men vi städar för att det blir så lätt stökigt här och så förtjänar man ju lite pengar också, något måste man ju få för besväret. ;)Men nu måste jag fortsätta så jag blir färdig nångång.
Kram
Hemma från träningarna

Ciao! Är hemma från träningarna, åt just något för att mätta magen lite. Träningarna var nog roliga, skönt att äntligen få börja röra på sig regelbundet så att man inte blir en riktigt soffpotatis. Jag är helt slut. Orkar inte göra någonting. Jag håller på att ladda ner Twilight på datorn. hihi.;) Men den måste ladda ännu över 90 procent, måste vänta ett litet tag innan man kan börja se.  Åh, nu började det att snöa igen, just för någon dag sen så var allt snö borta och jag var super glad för att jag vill att den ska bli vår. Men sen så började det att snöa och nu är allting vitt. Okej, jag vet att det ännu är bara januari och våren brukar komma först i mars ungefär, men kan  inte våren komma lite tidigare? ;)
Nu så ska jag fara och göra hundra matte uppg. och sen måste jag öva på religion prov som jag har på fredag och jag har inte övat ett dugg. Men som tur är börjar jag 9.45 imorgon så jag får en liten sovmorgon ;)


Hej

hej! Nu är jag här igen hos min Alexandra, vi ha träningar snart om nån timme. Skolan var helt ok, fick skit mycket läxor att göra på kvällen sen.Vi åt just mat och vi hela tiden pratade/pratar om Twilight . Man är helt beroende av den ;) Nu så ska vi säkert se på Twilight igen på hennes datorn, haha man tröttnar aldrig på den. ;) Hej, vi är två Twilight fans här! 
bye! <3 

Twilight!

Oj herregud! Twilight var så himla j**la bra! oj, jag vet inte vad jag ska säga. Den är den bästa filmen jag har sett, genast jag kom ut från biografen jag bara; wow... ååh jag vill se den igen och igen och igen! Jag har helt enkelt blivit kär i den. Nu vet jag hur ni andra kände då ni såg den för första gången. Den var lite humoristisk, romantisk, spännande och sorlig. Åh vad jag älskar den filmen ;) Jag kände riktigt då det blev sorligt hur mina ögon fylldes med tårar. Jag var nog lite avunsjuk då jag såg på filmen. Den var så unerbart bra ;)
Men som tur är ska min storasyster ladda ner den på datorn så då kan jag se den hur många gånger jag vill! ;)
Nu så ser jag på Top Model 11, det får mig lite att tänka lite på andra tankar (:


Bio dags

Hejsan! Nu så har jag fixat mig lite och jag är färdig att fara och se på Twilight ;) Väntar bara på att mamma ska hämta mig och sen är det bio dags.  Tänkte bara blogga lite innan jag far iväg. Hoppas att filmen är bra, det var ganska länge sen jag var på bio. Ungefär något år sedan. Det blir kul, ska säkert köpa lite popcorn eller något. Igentligen så har jag lovat ett löfte till mig själv att inte äta onyttigt på vardagen men idag måste jag göra ett litet undantag ;) Men nu är mamma här så jag måste fara. Ha de bra!

After school

Hejsan! :) Jag är hemma från skolan, den var nu som den alltid brukar vara. Jag åkte buss hem, jag tänkte nästan missa bussen för att jag började gå mot den 5 minuter innan den for och det var nog en liten bit att gå och jag fick nå lite panik för jag ville verkligen inte missa den för då skulle jag ha måsta vänta i stan över 1 timme.. Men jag hann nog med den som tur var ;) Nu så har jag ätit och jag gör inte så mycket annat, måste göra matte läxan och något annat också.. Ni undrar säkert varför jag hela tiden skriver om att jag ska göra läxor, nå för att vi får läxor varje dag ;s

Igår på kvällen så före jag skulla fara och sova så tänkte jag starta på datorn och blogga lite snabbt, men jag gjorde inte det för att jag visste att jag endå skulla fastna framför datorn och efter en stund så skulle jag jag bara; Ojj, klockan är redan 12 på natten. För att jag brukar alltid tänka så här att jag bara ska snabbt blogga och sen far jag och sover men det brukar jag aldrig göra. För att efter jag har bloggat brukar jag tänka; Men jag gör bara det här och sen far jag. Och så håller jag på så jätte länge tills klockan är ur mycket och då får jag inte sova nå mycket. så. ;s

Men vet ni vad? Jo, att idag så ska jag fara på bio och se på Twilight med två kompisar och kanske Alexandra! Första gången för mig ;) Alexandra övertalade mig att fara, hon var så besatt och sade varje minut att det var den bästa filmen hon har sett och att hon inte kan få den ur huvudet. Då insåg jag att det nog måste vara en super bra film för hon har aldrig varit så där förr :p Och jag har läst lite här och att alla som har sett den älskade den! Undra om filmen förhäxar alla som ser på den. haha ;) Hoppas att den är värt att se, kanske jag kommer att också att bli beroende av den som nästan alla andra har blivit ;) Eller så tycker jag att den var skit. Vet inte (: Får se.


Home

Hej! :) Nu är jag hemma från träningarna och gud vad jag är trött. Har lust att bara fara och sova på en gång, men det kan jag inte för jag måste göra lite läxor och sånt, synd. På träningarna så var jag och Alexandra uur trötta och vi hade ingen lust att träna, och då jag är trött och måste träna så då blir jag lite upp i varav. haha ;) Jag och Alexandra hållde på att skratta åt en massa som ingen annan fattade. Vi har en sådan humor, en som ingen annan fattar Då vi håller på att skratta så alla andra bara skrattar så där smått men undrar endå vad vi skrattar åt. Så träningarna blev lite roligare då man skrattade nästan hela tiden (: Men nu så ska jag hoppa i duschen snabbt och sen så ska jag äta för jag är vrååålhungrig ;)
Kram!Hos Alexandra

Hellou! ;) Nu kom jag till min kusin Alexandra från skolan. Skolan var helt okej, det enda om var roligt var gymppa timmen där vi hade innebandy och det tycke jag är jätte roligt ;) Efter skolan så måsta jag fara med mamma på utvecklingssamtal med min lärare, alltså man ska prata om hur man har varit i skolan och vad läraren tycker om en och sådana saker. Det gick nog helt bra, inte sade hon så mycket negativt om mig bara att jag pratar lite mycket ibland på timmarna. ;P Äntligen var det gjort. Nu så sitter vi bara här och är på datorn. Ska senare fara på träningarna, första gången efter jullovet för oss ;) Man är lite otränad då man ha bara lata sig på julen ;) haha.  bye <3 

Ingen dator för mig nåmera

Ciao! yes, som ni kan se så kom jag på var jag kunde fixa bilder till en bild. Nu så måst jag bara ta reda på hur jag ska få bort det där vita runt bilden :s Men om ja har kommit på allt annat såhär långt så fixar jag nog det här med. Det gäller bara att pröva sig frammåt ;) Just så tittade jag på serien Bones som kom från TV3, jag vet jag tittar mycket på serier men då det finns så många bra. Nu så skulle jag måsta fixa mina naglar, nagellacken håller på att fara bort nu. Så jag måst göra det snabbt men noggrant så att jag också ska hinna göra lite läxor och sånt. Jag måst verkligen börja fara tidigare och sova, jag har sagt det till mig hela tiden men endå har det inte blivit så. Men idag så ska jag nog göra det, så nu måste jag fara.
Men ha det bra!

Kan det vara så svårt för mig?

Hej! Nu sitter jag bara här framför datorn och chattar lite med kompisar. Jag håller också på med att försöka ändra mina bilder så jag kan ha den som en header, men jag har inget pogram så man kan laga flera bilder så att det blir en bild tillsammans. Asså jag har försökt ur mycket men jag vet inte hur jag ska göra, och jag iss inte ladda ner något pogram för om vi får virus eller något sånt för jag vet inte alls vad jag ska ladda ner. Kan nån säga något tips var man skulle kunna editera bilder eller något liknande för jag vill verkligen ha en header för utan en så sir min blogg så konstig och tom ut som ni kanske har märkt nu. Så om ni kommer på något är det bara att skicka till mig ;)

Söndag

Hejssan! :) Idag så vaknade jag 12.30 ungefär. Jag måste sluta att sova så länge på helgerna för då blir jag bara trött på dagen och då orkar man inte göra lika mycket som jag annars skulle ha gjort. Det kanske inte är så för er andra men för mig är det så.Jag for och tog cornflakes med bananer i, det är super gott att äta till morgonmål. Jag satte mig framför tv och började svischa förbi kanalerna för se om det kom något bra som man kunde titta på. Igår så såg jag på en serie som heter Veronica Mars. Det var första gången jag såg på den och tyckte att den såg bra ut och det var den. Idag så såg jag att det kom gen Veronica Mars på samma kanal samma tid. Då blev jag glad för att den hade slutat så spännande igår och jag hade velat se fortsättningen men jag visste inte när den skulle komma igen.
Jepps, så satt jag här i soffan och tittade på serien och tiden rann iväg utan att jag hade märkt det och plötsligt så ropade mamma att maten var färdig men jag var så inne i serien att jag tittade först på den och sen senare for jag och åt.
Och om ni undrar varför jag inte har bloggat något fören nu så är det för att jag har sett på den här serien.


Såhär ser serien ut^ och jag rekommenderar att man ska se på den om man inte har gjort det förr. Man behöver inte se från första säsongen för att fatta något, det tar nog några avsnitt innan man förstår något men sen tycker man nog att den är bra! :)

Ice is fun

Hej! :) Idag på kvällen så for jag ju och skrinnade med mina kompisar ;) Vi for till en isplan som finns brevid en skola här nära mig. Först då man skulle fara ut på isen så visste man inte hur man skulle göra, men efter ett tag så kom man nog ihåg. Det är en sån härlig känsla då man bara glider iväg på isen, tycker ni inte det?
Vi hade med Ellis hund som heter Siri. Alltid då Elli skrinnade iväg så sprang Siri hela tiden efter och sen om man hållde i kopplet så drog Siri en jätte hårt frammåt så man behövde inte åka själv. Man trodde nästan att man skulle flyga i diket.Det var nog kul ;)
Det var nog ganska mycket andra människor där men det fanns nog gott om plats att skrinna på. Då och då så sprang Siri iväg och rusade hit och dit, man fick som aldrig fast henne men sen till slut då hon blev trött så satt hon sig bara ner så man kunde bara ta tag i kopplet.:P Efter att vi hade skrinnat i nån timme så började det att kännas i fötterna.
Men tills slut så for vi nog tillbaka till Elli :)
Sen så for vi hem till mig, och har ni sett hur månen lyser nu? Den lyser upp hela vägen som en stor lampa så man ser riktigt bra var man cyklar. Den var jätte fin men jag hann inte ta någon bild, och dessutom är det ganska svårt att få nå bra bilder på månen. Eller har någon försökt?
Hos mig så fixade vi lite håret för nöjens skull ;) Ibland då jag har tråkigt här hemma så brukar jag bara fara och gör någon frisyr eller komma på något snyggt som man skulle kunna ha. Det är ganska bra för då kan man bara göra samma sak till skolan nångång. Jag har nog fått ganska långt hår nu, och min pannlugg är mega lång. Jag skulle måsta gå och klippa mig för mitt hår har blivit så nött i topparna. Och det kanske borde vara dags för att jag var sist på sommaren och klippte mig så det borde nog vara dags att ringa och beställa tid ;)
Men jag skulle vilja ha mitt hår så där fint som t.ex. Kenza har det. Hon har så underbart hår!
Exakt sånt hår skulle jag vilja ha, jag har ungefär lika lång pannlugg som henne men endå kan jag inte ha det som hon har.. störande, för jag vet inte hur ja ska ha mitt hår för jag skulle vilja ha det annorlunda för jag har hela tiden haft samma frisyr som jag alltid har haft.
Jepps, men nu så börjar jag bli trött så jag ska nog börja fara och sova nu. Alla i huset sover redan så kanske jag också borde göra det ;) Gonatt och dröm söta drömmar! <3


;)

Nå nu har jag hållt på ett bra tag att försöka ändra min blogg, som ni sir ser den inte riktigt klok ut. :P Men jag hinner inte fixa den nu för att jag skall fara till Elli och vara men hon och Julia. Vi ska sen på kvällen far och skrinna ut på isen, det var nog ett bra tag sen så jag kommer nog att falla några gånger, men då gäller det bara att hoppa upp igen och försöka pånytt ;) Men nu så ska jag dra iväg. Hejdå, jag bloggar senare <3

Love this song

hej! Nu sitter jag här framför datorn, har fixat mig färdigt om sånt. Väntar bara att Elli ska ringa till mig sen ska vi fara och ha roligt ;) Just nu så håller jag på att försöka få en bild vid menyn, men det funkar inte och jag vet int hur jag ska göra ;s
Jag har läst instruktionerna många gånger och det verkar jätte lätt men sen då man ska försöka göra det själv så blir det ur svårt. Och sen då det har funkat och bilden syns så är den antigen för stor eller för liten ;s Men så lätt ger jag inte upp, jag ska nog ha bilden där ;)
Jag hör på Jordin Sparks låtar och jag har fastnat för speciellt den låten som heter Freeze. Jag har säkert lyssnat på den hundra gånger och genast det kommer en ny låt så lagar jag om den pånytt ;) haha.. Men den är jätte bra! Om ni nu lyssnar på den så kommer ni att fastna för den (:Jordin Sparks - Freeze

Frukost

Godmorgon allesammans :) Jag vaknade för en stund sedan av att min storasyster och min mamma var där nere och åt frukost och pratade som om de skulle ha varit hundra meter ifrån varandra. haha nåne :) men jag försökte nog somna om men sen då jag såg på klockan så tyckte jag att jag måste stiga upp för den var så mycket. Jag sovde nog bra inatt, hade nån konstig dröm som jag inte kommer ihåg. Nu ska jag fara och äta frukost och sen senare ska jag vara med min kompis Elli, har inte varit med henne på ett bra tag så det blir kul att man äntligen ska vara :)
ciao! <3


Saleisha, vinnaren från Americans Next Top Model 9
(tror jag det var)

Sov dags

ojj nu är jag riktigt trött, har sett på tv en stund nu, jag somnade nästan ;P haha.. Jag är som den enda som är vaken i huset. Jag tänker nog vakna tidigare imorgon så man inte sover bort hela helgen ;) nä, men annars är blir jag så trött om jag sover jätte länge imorgon. Eller idag för klockan är ju över 1 på natten ;) ojoj. Men nu så ska jag fara och borsta tänderna och sen skutta iväg till sängen och sova :) sov gott! <3

Katy PerryKaty Perry - Lost
Den här låten är jätte bra :)

Sundom

Ja, det tar nog en stund att fara till Sundom. Vi skulle igentligen fara till ett ställe som heter Vinden där, ungdomar far dit och sånt ;) Vinden skulle öppna klockan 7 och vi kom dit kvart före 7. Vi stod där ute en stund och undrade var alla var, till sist kom det några killar som går i min och Lindas klass dit. Jepp, så stod vi alla där och frös och väntade på att Vinden skulle öppna. Vi stog där i över 1 halvtimme tills vi insåg att Vinden var stäng idag. suck, jag som ville fara dit för jag hade inte varit där på evigheter.Men vi kunde inte fara hem för att sundom är som ute på landet och det tar nog en bra stund att åka innan man kommer till stan, men jag, Linda och Judith frös så in i norden så vi sade till killarna att vi far hem till nån av dom så int vi fryser ihjäl. Och det gick de med på ;) Vi gick en bra bit innan vi kom fram. Gissa om jag inte hade någon känsel i fingrarna och tårna ;s Det var svin kallt ute. Jepps, men där inne så åt vi godis och drack limsa, såg på tv och hade roligt :) haha.. Jo, det var dagen i Sundom det ;)

Sha

Hej! Nu är jag hemma från en låång dag :) Skolan var ok, jag slutade halv 4.. på en fredag javet.
Efter skolan for jag på stan med min kompis Judith, vi gick runt,, åt glass och hade roligt ;)
Sen på kvällen for vi med Linda till Sundom, en by i Vasa, och vi hade nog roligt där. Jag berättar senare :)
Nu så ser jag på Hulk filmen och ja ska fa ner och hämta något att äta för jag har bara ätit gott efter 12 tiden på dagen, så jag är nog lite hungrig. Dagen har nog farit snabbt idag :)
ciao! <3


Go´natt

Okej, nu ska jag börja fara och sova :) Min storasysters hår blev jätte fint, det blev blond med brun färg under. Det sir ut som eldflammor ;) haha.. Ja, men nu har jag försökt att laga in en header på min blogg men det funkade inte ;s
Störande eller? Jag har försökt hundra gånger men nej.
Men nu är jag trött så jag ska fara och borsta tänderna och sånt :) Godnatt alihopa! <3

Please help me!

Asså nu har jag hållt på att ändra min blogg lite här och där. Men jag har ingen aning om vilken färg den skall vara så jag har lagat den rosa tills jag kommer på/ hittar någon fin färg. Men snälla kan ni ge mig lite tips eller något, säg vad ni tkr att skulle passa? :) Det skulle verkligen vara jätte snällt och till en stor hjälp! :)Done

ciao, äntligen har jag städat färdigt :) huuhh.. gissa om jag är trött, jag städade ganska mycket. Först började jag med att städa vårt kök och sånt. Vi har 2 våningar i vårt hus, andra våningen är som vi "barnens" våning för att vi har våra rum här + wc. Så jag dammade hela andra våningen. Sen så dammsugade jag ännu andra våningen.. -.- ååh.. men nu har jag gjort det så det är shönt att jag slipper göra de fören nästa vecka.
Alla vet ju att det är jätte tråkigt att städa, men jag har ett tips till er. Ta fram er musikspelare eller vad ni nu har och hör på era älsklingslåtar medan ni städar. Då far tiden mycket snabbare och städning blir till och med lite roligare. Jag gör det varje gång jag städar ;)
Jag hjälpte inte min storasyster med att färga hennes hår för att hon orkade inte vänta på mig tills jag hade städat klart så hon färgade själv. Nu efteråt då hon har varit i duschen så ärligt talat så ser man ingen skillnad ;s Men hon skall också färga slingor i håret och det är de hon håller på med nu.
Nu så ska jag kanske se på ett pogram som heter Generation Fett som börjar om några minuter och det kommer på TV3. Sen efter att jag har sett på de så ska jag väl göra lite läxor :)
Eller nej vänta, ja kom just på att jag renn har sett Generation Fett förr nångång.. Nå då ska jag väl vara en stund på datorn, SEN ska jag göra läxorna ;) haha..
bye<3


home

Hej! Jag kom nog hem för nån timme sen. Skolan var nog helt bra idag :) Åt just mat och grönsaker och ska nu fara och städa så jag slipper det :) Sen så ska jag färga min syrras hår, muhahaha.. ;D
Jag har nog haft en bra dag idag men det var ganska jobbigt då vi slutade 4 så då måste jag skynda mig ti bussen för att inte missa den. Men nu måst jag städa innan min storasyster blir fittig på mig :P bloggar senare.
bye<3


Gonatt

hej! Jag lagade just en liten tallrik full men grönsaker och en kopp te nu då Top Model har slutat. Mums.Tycker ni att rätt person for ut? Jag tycker det på ett sätt för att hon var ju ganska sådä för självsäker då hon hela tiden sade att hon var Americas Next Top Model, det är ju bra att ha bra självförtroende men hon hade nog lite för bra.
Snart så ska jag väl fara och borsta tänderna och sånt och sen ska jag börja fara och sova så jag orkar imorgon :)
Imorgon har jag de ganska shönt för jag börjar först 9.45 så jag kan sova lite längre nu, men jag slutar klockan 4. Det blir en jobbig dag. ;s Gonatt<3


En kopp te med en liten grönsakstallrik är ett bra slut på dagen ;)

Dagens köp

De här 3 grejerna hittade jag då på stan. Alla var på rea och kostade bara 1€.
Alla är från Kicks :)

De här ska igentligen vara silver men färgen blev konstig ;s

back home

hej! :) Nu är man då hemma, första skoldagen efter jullovet var väl helt okej, så som skolan brukar vara ;) Jag skulle igentligen ha farit på träningarna idag, men vi skulle först ha nästa vecka första träningen men så hade di ändra de tills ida så jag glömde att ta med gymppa kläder till skolan, och jag skulle inte hinna att fara hem och hämta. ;s men mamma skulle endå inte ha hunnit föra mig så jag for med kusinen till stan en stund :) Vi gick lite runt och tittade på rea saker och så hittade jag nog några grejer :)
Nu just så har jag ätit spagetti med köttbullar så här sitter jag och är proppmätt..
Ska väl efter en stund fixa nå grönskakstallrik, så man får något nyttigt i sig ;)
bye <3

Top Modell 11

Idag så är det ju säsongstart i Top Modell 11. Alla kommer väl ihåg att se på det?
Det kommer på TV3 klockan 20.00 tror jag det var ;) Det blir så spännande att se det för jag älskar alla Top Modell pogramm ;) Jag håller ännu på med att ändra min blogg, snart är den färdig. Men jag kan inte ändra så mycket mera på den nu för att min storebror kommer på datorn och han kommer säkert att vara hela kvällen så jag tror int heller att jag kommer att kunna blogga ;s Men jag hoppas att jag kan :)
Glöm inte top modell!


Ändring på gång

Hej, ursäkta för att min blogg ser ut såhär nu men jag håller på att ändra den för jag var inte riktigt nöjd med mitt utseénde som jag hade från början. Ja så ni kanske kan se att den ser lite konstig ut ibland ;)
hoppas jag får den som jag vill ha .D

Godmorning everybody

Godmorning everybody! Nu sitter jag bara här och gör ingenting, jag är ur hungrig så jag ska väl fara och äta frukost.
Inatt har jag nog sovit bra, jag vaknade för en liten stund sen. Men jag vet inte hur jag skall kunna sova på kvällen för det är ju skola imorgon.? nåjaa, igår var det flera minus på dagen, men nu är det på plus sidan. Hoppas allt snö smälter bort för jag har verkligen ingen lust med vinter. Hur kan alla vilja att det ska vara vinter, det är ju sola och simma som gäller ;)
Men nu är det frukost som gäller för mig :) bye<3


The VeronicasThe Veronicas - Untouched

Dagens köp;

Idag så hittade jag dehär grejerna på stan;


mössa från H&M, på rea


ett nagellack från Kicks, på rea


ett par örhängen från Kicks, på rea


en halsduk från Vero Moda, på rea


och sen om man har glömt sina vantar
kan man ha händerna i fickor som finns på halsduken ;)

hey

Jag kom hem för en stund sen men jag slapp först nu på datorn, på stan så gick vi runt lite och jag hittade ett nagellack, ett par örhängen, en mössa och en halsuk ;) blev glad att jag äntligen hittade en halsduk för jag behövde en. Nu så ser jag på filmen Föräldrarfällan, jag har nog sett den för men jag vill nu bara se den igen.
Nej, på onsdag börjar skolan. *suck* jag sku inte orka med skolan just nu och med alla prov som kommer. -.-'
Men nu fortsätter filmen så jag ska fortsätta att se på den :)
Hejdå! <3

hellou

Sha! PÅriktigt igår så var min storebror hela dagen på datorn, jag skämtar inte. Han for inte bort från den en enda gång.. Jag som blev ur fitti för jag ville ju fara och blogga, men nej det fick jag inte -,-'
Nå igår så var jag en äkta soffpotatis, Jag bara satt och såg på tv och chäkade chips. Det kändes som att jag bara blev större och större.. Haha, nä kanske int. ;) som sagt igår gjorde jag exkat ingenting.

Idag så ska jag fara på stan med min kusin alexandra, jag ska fara och se om jag skall köpa ett par Cheap Monday byxor som är silver färgade. De är uur fina ;)
Men nu så måst jag fara och fixa mitt hår så attjag hinner med bussen. Men jag lovar att jag bloggar senare om jag så måst kasta min storebror ut ur huset! ;) ciao! <3


nati nati

Ciao! Nu är klockan 04:53 på morgonen, jag såg på tv ensam ungefär från klockan 11på kvällen till klockan 2 på natten innan min storebror kom hem. Tur att han kom just då för jag had just sett på något hemskt pogramm så om han inte skulle ha kommit så skulle jag säkert inte ha vågat fara och sova ;s Sen så somnade jag i soffan en stund, men sen bestämde jag mig för att städa upp lite efter filmkvällen och tvätta bort sminket, borsta tänderna och fara och sova. Nu har jag gjort allt det där och jag bara längtar att få fara till min säng. Jag kommer säkert att vakna ganska sent imorgon då jag har varit uppe så länge nu. Men hoppas jag inte sover bort hela dagen. Men nu ska jag fara och sova innan jag somnar framför datorn ;)
Gonatt <3

filmkväll

Hej! Nu är filmkvällen över. Den var roligt, vi såg på film och gjorde en massa annat efteråt ;)
Den där filmen The Alphabet Killer fanns inte i makuuni så jag hyrde en annan som heter One Missed Call och den var ur bra :) Nu så sitter jag och ser på tv och äter chips, mums ;)
Jag är ensam hemma men jag hoppas att min storebror kommer snart.
Ha det bra! <3


Det var den här filmen vi såg^ den ser ganska läskig ut eller hur?

Hi

Sha, jag vaknade för några timmar sen, jag har hållt på att städa huset då jag ska ha filmkväll ikväll. Inte vill man ju att det ska se ut som ett hönshus då alla kommer hit ;) Jag måste fara snart till makuuni och hyra en film som vi ska se på, hoppas det finns den som jag vill ha; The Alphabet Killer. Den verkar jätte bra och spännande ;)
Men nu så måst jag fortsätta att damma och sen ska jag dammsuga -.-
Men ja bloggar senare ;) ciao <3Visst ser den bra ut? ;)
Är det någon som har sett den?

The Ting Tings


The Ting Tings - That´s not my name

today;

Hello! Idag så har jag bara chillat, varit till affären och köpt lite snacks för jag ska ha filmkväll imorgon ;)
Det blir jätte kul, ska se på en skräckis.buuuuhh.. Och såklart är ingen från familjen hemma, bara kompisarna.
Nu ska jag planera lite tills imorgon, vad man kan göra och sådant :)
Vitsi dagen har farit snabbt idag, det känns som om jag just har vaknat ;o oj, vad dagarna far snabbt. snart är det ju skola också ;o men nu så ska jag fara ner och ta lite skinkpaj som mamma har lagat..mums..
bye <3


Tja ;)

Såg för en stund sen på Victoria Secret Fashion Show ;) Var nog bra tyckte jag.
Ska väl just fara ner och grabba något smått att äta. Ska väl snart fara och sova, måste bättra dygnsrytmen lite ;)
Ska fara på stan med min storasyster imorgon och shoppa lite om man hittar något :)
Haft en trååk dag idag, inte gjort ett minsta på hela dagen. Bara suttit här och mögla nästan.
Påriktigt man måste hitta något som man kan göra när man är helt uttråkad annars sitter man bara här och slöser bort hela dagen istället för att göra något vettigt. Kan någon säga vad man kan göra?
Nå nu ska jag börja fara, men vi syns! ;) <3


Gott Nytt År! ;)

Sha, gott nytt år på er alla! :)
Igår så hade jag och Linda det nog roligt, exakt klockan 00.00 så for vi ut på balkongen och ropade;
GOTT NYTT ÅR! till alla ;) haha.. Sen såg vi på raketer och såg på film och en massa:) Vi gick och sovde klockan 6 på morgonen (igen).
Nå va gjorde ni andra igår på kvällen då?

Idag så vaknade vi halv 3 på eftermiddagen. Vi sovde som bort nästan hela dagen..
Sen så for vi ner och äta, sen på datorn ;)
Men nu har Linda farit hem och jag sitter här och bloggar :)
Men uschh vad jag har hård huvudvärk nu, känns som om att mitt huvud ska explodera. ;s ska väl fara och ta en panadol eller något.
men idag så måst jag väl städa, Jipiie, städa på ny året jag vet.. -.-'
annars ska jag väl kanske fota lite och sånt, mest bara vila då man har varit uppe så läng. :)
shao! <3


Den bästa bilden jag fick typ.


här är några andra bilder men de blev inte så bra.

RSS 2.0