BLOGGPAUS!

Hejsan! :) Jag har tänkt lite och har bestämt mig för att ta en bloggpaus ett tag. Det har blivit så konstigt/råddigt då jag bara bloggar ibland, då jag hinner och det är sällan. Så nu så ska jag ta en bloggpaus, jag tror att det blir enda tills skolan börjar igen (det blir om ungefär 3 veckor) för då har jag mera tid. Så nu ska ni alla ha det grymt bra nu de här sista veckorna tills  skolan börjar, det ska iallafall jag ha! Och så hörs vi sen då jag börjar att blogga igen ;)
Puss&kram!

xoxo


Köpte tröjan och hatten från Helsingfors, hittade dem från H&M.
Jag drog iväg till stan nu med J, hoppas ni alla får en super härlig lördag! <3
puss

lördag morgon

God morgon! Igår så for nog jag och J på den där festivalen dit utanför, vi var där med några kompisar. Det var ur mycket folk där och alla var typ fulla haha ;)
Just nu så vaknade jag för en stund sedan. Jag har ont i min armbåge och benen, för att igår då jag skulle cykla hem så min kompis har en moped. Och hon kom ganska nära min cykel med den så jag kunde inte riktigt styra så jag vinglade lite, och sen så råkade jag krocka med mitt framhjul  hennes bakjul på mopeden och sen så krockade jag med J som cyklade bredvid mig. Och rätt som det var så flög jag över min cykel och landade på magen. Jag förstod inte riktigt vad som hade hänt innan det började värka så fans i min mage och på mina händer. Men jag tänker bara tur att min huvud inte träffade marken, vem vet vad som då kunde ha hänt..
Och nu så har jag skrapsår på armarna och 3 blå/lila och stora blåmärken på mina ben, väldigt snygg asså, hehe (;
Nä, nu ska jag gå och laga något att äta till mig, Later! <3


Köpte det här söta linnet från Gina Tricot

Köpte också de här söndriga byxorna från Gina Tricot igår
Jag köpte också en blå liten stickad tröja från men jag har glömt den hos J så jag kan inte ta en bild.

Det repade ett större hål då jag landadepå marken men jag tycker att det nästan bara blev snyggare haha ;)

Fredag

Shaloj! :) Är hos J och är på datorn. Idag så vaknade jag 06.45 för att jag måste jobba, som tur så orkade jag stiga upp från sängen och gå till duschen. Jag jobbade i ungefär 5 timmar, gissa om jag var trött efteråt. Men sen så for jag till stan med J, hittade ett par söta kläder som jag köpte :)
Jag har inte riktigt hunnit att blogga så mycket som ni kanske har märkt, men nu då det är så himla fint väder ute så orkar jag inte vara inne utan är ute i det varma! Jag har ännu en massa bilder som jag ska visa till er men det får bli när jag kommer hem om jag orkar.
Just nu så funderar jag och J om vi ska fara till Rockperry (en festival) och vara där utanför eller om vi ska hyra en film istället och titta på den. Jag har ingen aning om vad vi ska göra  

090716

God morgon! :) Är på datorn hos J, vi vaknade för en timme sen och åt för en stund sedan morgonmål.
Igår så var jag ute med kompisar, satt på stranden och hade det riktigt roligt!
Idag så ska jag jobba hos min mammas café, eller jag måst rättare sagt städa där. Har inte riktigt någon lust för sen då jag kommer hem så måste jag städa ännu mera, men vad kan man.
Nu så ska vi inte göra så mycket, måste fara om någon timme så vi ska väl bara chilla tills dess (;
Ha det bra!

Sista dagen i Helsingfors


Jag och min storasyster var riktiga tjuvsovare, men vi var ganska trötta efter gårdagen då vi gick ungefär 6 timmar på stan.Så vi åt morgonmål 1 halvtimme innan det skulle stängas.

Men mycket hann vi nog smaka på, och gott var det också ;)

Sen då vi hade ätit färdigt och magen var mätt så måsta vi gå till hotellrummet och börja packa våra väskor.
Man skulle gärna ha vilja vara där några dagar till men nångång måste man ju åka hem ;)

tisdag morgon

Godmorgon! :) Vaknade nog för en liten stund sedan, har bara svarat på kommentarer och sådant. Idag så är vädret riktigt härligt, solen skiner och jag hoppas att det också är varmt. Dagens planer är att åka till stan med en kompis, ska väl gå igen runt i affärerna och si om man hittar något fint fynd, som igår då jag hittade de här söta shortsen från Gina Tricot ;)


Helsingfors dag 2


Lördag morgon så vaknade vi ganska tidigt, man ville ju hinna shoppa mycket ;)
Vi gick och åt morgonmål och sedan så började vi gå ut på stan i alla affärer.

Det fanns jätte många spårvagnar (tror jag att de hette) där som åkte överallt

Såg den här långa gubben som gjorde en massa ballongfigurer ;)

Jag med shoppingkassar i handen (:

Jag och min storasyster blev så hungriga att vi for till Mcdonalds och köpte en Mcflurry och en milkshake, fast det räckte inte så himla långt ;)

Men sen på kvällen så åkte vi familjen nog till en kinaresturang och smaskade i oss, mumsigt!


13 juli

Hej! :) Just nu så sitter jag hos alexandra och chillar. På stan så gick vi runt i affärer och jag hittade ett par söta jeans shorts på rea, kan visa sedan då jag har kommit hem. Vädret är ganska molnigt, men det kommer att bli varmare, jippie! ;) Ska se om man kan åka ner till stranden då, har inte kunnat åka till stranden så mycket den här sommaren för vädret har inte varit så himla bra. Nu så vet jag inte vad vi ska göra, inte så mycket tror jag. Är själv ganska trött så ibland är det skönt att inte göra så mycket.
Bye! <3

Godmorgon!

Godmorgon! :) Vaknade nog för någon timme sedan, har inte riktigt gjort så mycket. Just nu så håller jag på att laga smörgåsar till mig, har inte ännu ätit något. Ska sedan fa till duschen och fixa mig och sådant. idag så ska jag på stan men alexandra, vi ska väl gå runt i affärer och si om man hittar något ;)
Nu så hörde jag brödrosten ploppa upp mina bröd så ciao! ;)

home sweet home!

Hejsan! :) Är hemma nu från Helsingfors, kom hem för några timmar sedan men har inte riktigt orkat bloggat något fören nu. Har tittat på Numbers avsnitt men tog en liten paus nu. Jag har lite bilder från resan som jag ska visa er, kan börja med första dagen (:


Hade suttit i bilen i över 4 timmar men sen äntligen var vi framme. Åkte och hälsade på min storebror som bor där och sedan så körde han oss runt lite i staden och visade fina ställen och sådant :)


Såg den här snygga bilen som jag lyckades ta en bild på haha ;) En sådan skulle man inte tacka nej till!

Sen senare så åkte vi till en mysig resturang och åt gott :)

Jag beställde en chicken tortilla, mums!

Åkte sen på kvällen till hotellet och chillade med min storasyster, vi hade ett eget hotellrum. Och utanför fönstret så såg jag de här luftballongerna, skulle gärna vilja pröva det nångång ;)


0710

God morgon bloggen! :) Just nu så håller jag på att lägga lite nya låtar in på min ipod så jag har något nytt att lyssna på i bilresan. Jag har packat färdigt så jag behöver nästan bara borsta tänderna så är jag redo att åka iväg. Min storasyster lagade milkshake av glass och mjölk så det blev nu mitt morgonmål ;)
Men nu så ska jag se om jag snabbt hinner ladda ner en låt innan vi måste åka iväg.
Ha de så bra nu alla och vi hörs då jag kommer hem! :) <3

städdag

Hej! :) Håller just nu på att städa, har fastat framför 90210 och slet mig för en stund sedan ifrån mig ;) Men jag hinner nog städa allting idag, kommer ändå bara att vara hemma. Det ösregnar där ute så inte jag har någon stor lust att gå ut. Men nu så ska jag fortsätta städa, hoppas ni har en bra dag!:) <3

onsdag


Shaba! :) Sitter just nu bara hemma och lyssnar på musik. Idag så har jag varit med kompisar och tittat på film. Inte har vi gjort något annat speciellt.
Imorgon så blir det en städdag och packdag för mig. Jag ska åka till Helsingfors och shoppa med familjen på fredag och kommer hem på söndag kväll. Blir grymt roligt att shoppa där, tills man inte orkar gå nåmera ;) Då kan jag ju inte heller blogga på några dagar. Önskar att jag skulle kunna mobilblogga men jag vet inte hur man gör riktigt ;s Men nu så får ni iallafall se lite bilder för jag kommer att ta med en egen kamera nu!
Jag har inte ännu fått några bilder från Elli, vet inte heller om jag kommer att få för hon vet inte riktigt hur man ska skicka. Men ni sir ju om sen om jag har fått dem eller inte.
Nåja, men nu så ska jag äta något och titta på lite tv, ska väl snart gå och sova.
hejsvejs! ;)

07.07

Hej! Sitter just nu hos Elli och lyssnar på musik. Josefina och Elli åkte iväg till gallerian men jag orkade inte åka med för vi kom just därifrån så jag är här hos Elli och vaktar hundarna ;)
Förlåt, jag vet att jag inte har bloggat nästan något nu på sistone, men jag har inte riktigt orkat och inte vetat vad jag ska skriva om för det har inte nu riktigt hänt något speciellt. Och jag har inte riktigt heller hunnit så mycket då jag har fullt upp nästa varje dag. Men jag ska nog försöka blogga oftare.
Jag har inte ännu fått bilderna av Elli, men nu då jag är här hos henne så kan jag försöka få in dem på datorn och ladda upp här på bloggen.
Btw, min storasyster fyller 17 år idag. Grattis till henne!
Kisses!

090705

God Morgon! :) Jag steg just upp ur sängen, min näsa är helt stockad och jag nyser hela tiden..
Igår så kom jag hem på kvällen, jag hade det grymt roligt där! Men nog är det kul att vara hemma igen och kan fortsätta blogga :) Jag tog inte med min egen kamera utan min kompis hade en så jag kan visa lite bilder sedan då hon har skickat dem till mig.
Men nu så ska jag äta något till morgonmål och så måste jag också gå ut med vovven. Solen är framme idag så jag hoppas att det inte börjar regna.
Kram

God Morgon!

God morgon! Sitter och lagar in lite nya låtar på min Ipod, har fixat mig färdigt och packat allt som jag behöver tror jag ;)
Väntar på att Elli ska ringa så börjar jag gå ut. Egentligen så far tåget 09.30 men jag skulle inte slippa till stan då så jag åker nu med Elli.
Hoppas ni alla har det super! Jag bloggar sen då jag kommer hem igen, hejdå mina söta läsare!
xoxo

Packa väskan

Är nu hemma och lyssnar bara på musik, kom hem för någon timme sedan. Klockan börjar bli ganska mycket så jag ska nog börja fara och sova :)
MEN, före jag går och sover så måste jag packa min väska. Jag ska nämligen fara till Ellis villa med henne, Josefina och Ellis lillebror imorgon. Vi kommer att vara där i 3 dagar så jag måste nog packa med alla saker som jag behöver ;) Jag kommer hem på lördag, vet inte vilken tid ännu.
Ellis villa ligger ungefär 1 timme från Helsingfors, vi ska åka dit själva med tåg imorgon på morgonen och sedan hem på lördag också med tåg. Det blir så sjukt kul att jag bara inte kan vänta! Men det betyder ju att jag inte kan blogga på några dagar för vi har ju ingen dator där, men inte är det väl så farligt. Jag tar ju en massa bilder som jag sedan visar för er ;)
Nej, nu måste jag börja packa väskan med bikini och sådant. Måste ju också få sova lite eftersom jag måste vakna klockan 7 på morgonen imorgon :)
Puss!

Bilder från idag:


Vår kompis jobbade vid glass kiosken så vi fick gratis glass :)

Alexandra

Hittade den här söta ringen på Second Hand

Vi satte oss i en park en liten stund och pratade.

Dagens outfit^
Vitt linne - H&M
Väska - Second Hand
Skor - Second Hand (hittade dem idag)
Jeans - Gina Tricot

1 Juli

God morgon! :) Idag så vaknade jag tidigare för jag måste jobba, måste vara där ungefär klockan 8 så jag ska börja cykla dit snart. Skulle bara ha lust att fa och sova igen men det kan jag ju inte göra.
Idag så ska jag vara med Alexandra, antingen så far vi till stranden eller så åker vi runt i alla Second Hand butiker, får se.
Men nu så ska jag gå och borsta tänderna, hejdå! :) <3

RSS 2.0