Dagens låt


Akon - Beautiful

Är jag allergisk eller?

Mina ögon kliar sjukt mycket och är ganska röda, jag börjar bli snorig och så kliar det i halsen också, och så nyser jag tusen gånger. Håller jag på att få pollenallergi eller? Det hoppas jag iallafall inte! Jag som har varit så glad över att inte vara allergisk mot någonting, och det vill jag inte bli nu. Så jag hoppas verkligen att det här beror på något annat, och att det snart går över.
Har någon av er pollenallergi?

Om en liten stund så ska jag gå i duschen och sedan fixa mig lite, måste fara till cykelaffären idag och sen senare så ska jag vara med kompisar. Men jag behöver inte fixa mig på en liten stund så jag kanske kollar på ett avsnitt av OC eller något sådant ;)

En härlig sommardag!

Hej! :) Kom just hem från storesystern. Vi har varit ute och fotat, käkat lite glass och tittat på en film, riktigt roligt! :)
Nu så ska jag svara på kommentarerna och sedan titta på OC och äta mera glass.
Jag for ju och lämnade min cykel vid cykelaffären för den behöver fixas och han sade att jag kan komma tillbaka imorgon, om det blir för dyrt att fixa den så ska vi prata om hur vi ska göra. Om jag kan byta ut den mot en annan eller något sådant, jag skulle nog vilja ha en ny haha :)

Här kommer lite foton som jag tog idag:



Gott med glass! :)

God morgon!

God morgon! Vaknade för en liten stund sedan, kan inte fatta att jag har sovit så här länge haha ;)
Igår, på minigolfen hade vi det jätteroligt. Det var grymt varmt där så man fick nästan värmeslag men det var ändå skönt.
Tyvärr så hade jag inte med min kamera så jag har inga bilder..
Men efteråt att vi hade spelat färdigt så åkte vi iväg till en resturang och åt, det var jättegott :) VIssa tog också glass till efterrätt, mums :)

Men nu så ska jag fara och äta morgonmål. Igår på stranden så brände jag mig ur mycket i ansiktet, det brände bara hela dagen så jag kanske inte ska sola så mycket idag. Istället så ska jag föra min cykel till en cykelaffär för den behöver fixas. Sen så ska jag fara till min storasyster och vara hos henne, vi ska ut och fota, vara ute och göra andra roliga saker.
Cya! <3

Shoppat..


En randig t-skirt från Gina Tricot


Ett par skor från Second Hand


En svart väska från Second Hand


Ett par platåskor från Cip Cap

söndag


Gd morgon! :) Just nu så sitter jag och äter flingor med banan, jag har varit till ducshen och fixat mig färdigt, väntar bara på att håret ska torka. Idag så ska jag åka till stranden med några kompisar, sen senare mot kvällen så ska jag spela minigolf med min gymppagrupp och senare så ska vi säkert fara till en resturang och äta. Blir jättekul! ;)
Men nu så ska jag börja cykla till stranden så man hinner sola också.
Ciao! <3

0627

Shena! :) Jag drar iväg till stranden nu. Vädret är toppen och inte ett enda moln på himlen. Idag ska jag bara steka mig på stranden och simma i vattnet, grymt härligt!
Vad ska ni göra idag då? (:

Life is good!

Hej! :) Idag så har jag gått runt på stan och sedan på kvällen så åkte jag ner till stranden med kompisar och simmade och hade det roligt. Nu så är jag bara hemma, kom hem för en liten stund sedan. På stan så hittade jag en fin väska och ett par söta skor, men min kamera har slocknat och jag måste ladda den och det tar ett ganska bra tag så imorgon så har jag ett inlägg på saker som jag har köpt på sistone ;)
Alla sover här i huset så kanske jag också skulle borda göra det snart, men tror att jag ska zappa genom kanalerna på tv:n och kolla om det kommer något bra som man kan se på.
Har ni haft en bra dag? :)
Det har nog jag iallafall haft, så himla härligt väder att det inte är klokt! Känns som om man är utomlands ;)
xo

King Of Pop!

Jag kan inte fatta att det är sant! Jag som diggar Michael Jackson otroligt mycket och nu finns han inte längre.
R.I.P.

It´s friday morning!

God morgon! :) Ska ta och äta något till morgonmål och sedan kanske titta på ett OC avsnitt, har inte gjort det på ett tag.
Idag så ska jag kanske fara på stan eller till stranden, vet inte ännu. Vädret är iallafall härligt och jag tänker inte vara inne.
Men nu så ska jag fara och laga några smörgåsar till mig :)
Later! <3

Sunshine!

Hej! :) Kom just hem från Elli, var hos henne med Josefina och kollade på en film och åt bulla. Idag så har jag jobbat och sedan bara legat på stranden, har också simmat, ur härligt!
Nu så ska jag kolla om det kommer något bra på tv:n, har inte riktigt någon lust att fara och sova ännu.
Bilden är tagen från igår, grymt roligt att hoppa ner från bryggan, jag är längst till vänster ;)

Torsdag morgon

God morgon! :) Just nu så håller jag på att städa mitt råddiga rum, vaknade ganska sent idag så jag har inte hunnit städa så mycket så det får bli sen på kvällen. För om ungefär lite mindre än 1 timme så måste jag åka iväg och jobba, jag måste fara till ducshen före. Efter att jag har jobbat så far jag säkert till stranden, det var så härligt igår så jag tänker åka dit så mycket som möjligt nu då det är så fint väder :)

090625

Hej! :) Idag så har jag varit hela dagen på stranden! Har stekt mig i den heta solen och tagit mitt första dopp ;)
Sen senare så for jag till Elli, hos henne så gick vi först ut och gå med hundarna och sen så såg vi på film.
Nu för en stund sedan så kom jag hem, jag är helt knallröd i ansiktet, har brännt mig. Ser ut som en tomat, fattar inte hur jag kan bränna mig så lätt?
Men nu så ska jag svara lite på kommentarer och sådant som jag inte har hunnit med, ska sedan fara och sova.
XOXO

Ut på stan



Börjar åka iväg till stan nu, vet inte riktigt hur jag ska slippa dit men på något sätt så far jag nog ;) Hoppas ni alla har en super dag, sola nu riktigt ordentligt då sommaren är här för det ska jag iallafall göra!
xx

Good morning sunshines!

Good morning sunshines! Idag är det solig och varmt, det blir nog att ligga på stranden hela dagen ;) Men jag tror också att jag far snabbt en sväng till stan och se om jag hittar något fint.
Ska väl nu fara och äta något till morgonmål och sen hoppa till duschen.
Shao! <3

Rösta rösta på mig här;)

solig vecka!

Hej! :) Idag så har jag varit på stan efter jobbet, hittade några söta saker som från H&M. Det är ju rea överallt nu så jag ska nog shoppa nu, fast jag egentligen skulle behöva spara pengar eftersom jag och familjen ska åka till Helsingfors om några veckor och där ska jag också shoppa, men men.. :)
Efter att vi hade varit på stan så åkte jag och J iväg till stranden, men det var ganska kallt där för vi kom dit på kvällen så vi var inte där nå länge. Vattnet var också svinkallt ;s
Men just så kom jag hem och nu så ska jag inte göra så mycket, kolla lite på tv kanske :)
Puss


En lila högkjol för 5€ (50kr)


Ett halsband 2€ (20kr)
En ring 2€ (20kr)




Har glömt att visa, men de här så köpte jag från H&M för några dagar sedan.
3 stycken t-shirt och en kort jacka

bilder från igår




Åt först potatis med någon slags biiff

Sen då alla hade ätit så blev det tårtdags

Jag som skär min älsklingstårta som mamma har gjort själv, mumma!!
smile..

mums!


Nu så måst jag börja åka iväg och jobba, skulle inte alls ha lust nu då det är så fint väder men vad kan man..
Efter att jag har jobbat så ska jag vara men J, vi far säkert på stan och sedan till stranden. Skulle verkligen vilja ta mitt första dopp snart :)
Jag hinner inte svara på kommentarerna nu men jag gör det sen då jag kommer hem!
Ciao! <3

måndag morgon :)

God morgon! :) Vaknade för någon minut sedan. Solen skiner där ute och varmt är det säkert också, nu har det riktigt sommarvädret kommit som jag alltid har väntat på!
Idag så ska jag fara och jobba 2 tiden, efter det så ska jag säkert fara på stan med några kompisar.

Igår hos Elli så hade vi det nog kul, kollade på någon film, cyklade snabbt till affären fast den skulle stänga om någon minut, var ute och hennes lillebror sprutade vatten på oss så man blev jätteblöt haha.. Jag kom hem på natten så jag orkade inte riktigt blogga.
Men nu så ska jag gå och äta morgonmål. Jag kan visa lite bilder från igår i ett annat inlägg. (Det var en jätte härlig solnedgång igår, tur så hann jag ta bild på den).
Kramis! <3

happy day

Shena! :) Just nu så sitter jag hos Josefina och lyssnar på musik. Jag kom hit för en stund sedan.
Före det så var vi hela familjen samlade och firade mig med tårta, mumsigt var det! Tyvärr så har jag alla bilder där hemma men jag laddar upp några sen då jag kommer hem.
Nu strax så ska vi åka iväg till en kompis som bor nästan granne med mig hehe, josefina tog sig äran att kunna cykla med mig på pakkaren hela vägen till Elli. Jag tänkte först fara till stranden idag men vädret är ganska kallt i luften så det får bli en annan dag, är istället med J och E och ser kanske på en film och hittar på annat roligt :)
xoxo

Frukost på sängen


Jag vaknade av att mamma kom till mitt rum med en bricka med frukost på och sade grattis till mig. Så länge som jag kan minnas så har mamma alltid lagat frukost på sängen då jag fyller år. Roligt är det att bara vakna och se allt gott som kan finnas på brickan och bara smaska i sig det!
Okej, just idag så väntade jag sådär halvvaken på att hon skulle komma ;)

My birthday

Det är en ganska speciell dag idag, jepps för jag fyller nämligen år ;) Hela 14 år har jag levt, och kommer ännu att leva i hundra år till haha.
Just nu så ser jag på en film här med mig själv, Tomb Raider heter den. Fast jag hänger inte riktigt med i den för jag tittar sådär halft på den då jag är på datorn just nu, men den verkar nog ganska bra :)
Nå imorgon så ska jag äta tårta med familjen och sedan kanske vara med kompisar.
Borde gå och sova snart, men ska kolla filmen färdigt först (:
Godnatt när ni far och sover! <3

Lördag


Just nu så sitter jag bara här hemma, är på datorn och äter lite godis. För en liten stund sedan så for min kompis hem, hon kom till mig för några timmar sedan och vi har nu bara chillat.
Förlåt så himla mycket då jag har bara bloggar lite då och då nu ett tag, jag har inte riktigt hunnit blogg så himla mycket. Har inte ännu svarat på alla kommentarer som jag har fått men det ska jag göra nu, förlåt om det har tagit lite länge fören jag svarar.  Nu så ska jag nog skärpa mig!

Vad gjorde ni på midsommaren då? :)
Jag var hos en kompis med några andra. Vi hade det mysigt, lagade lite mat och skrattade en massa, tack för en härligt kväll tjejer! ;)

Good morgon!

God morgon söta läsare! :) Åt just morgonmål och just nu så väntar jag på att Elli har duschat färdigt så att jag sedan kan fara.
Har ni sovit gott? Det har iallafall jag, riktigt bra faktiskt ;) Jag har läst i tidningen och där så stod det att det skulle regna idag, men titta solen kikar fram och bara några moln på himmlen. Men det blåser nog lite. Men skönt att vi slipper regnet idag, eller jag hoppas det iallafall.

sleeptime

Hejsan! :) Är just nu hos Elli, vi har borstat tänderna och allting så nu är det bara att gå och sova.
Idag så har jag gått på stan, hittade några söta klädesplagg men tyvärr så har jag inte hunnit tagit någon bild på dem men jag visar senare. Nu så ska vi börja fara och sova, ja, jag sover över här ;)
Jag har varit så himla dålig på att uppdatera på sistone men jag lovar att jag ska förbättra mig. Men nu så Gonatt! <3

torsdag

Hej! :) Har just fixat mig färdigt, ska åka iväg till stan med några kompisar. Tidigare så har jag städat för fullt, vaknade lite tidigare så jag också skulle hinna fara på stan senare. Men nu så måste jag börja åka iväg så att jag hinner vara där och gå igenom varenda klädaffär, det är ju midsommar rea nu ;)
PS. min blogg har haft något fel igår för det gick inte att spara inläggen på bloggen, de syndes inte och texten for bara bort. Det gick inte heller att ladda upp bilder ;s Men som tur så funkar det nu!


170609

Hej! :) Igår så var jag med Elli och Josefina. Vädret var ganska dåligt så vi hade inte så mycket att göra, så vi cyklade till affären och köpte lite chips. Sedan så åkte vi till mig och kollade på Numbers medan vi smaskade i oss chipsen.

Nu för en liten stund sedan så tyckte jag att det var dags att stiga upp. Jag känner mig lite snuvig i näsan, men det är säkert bara morgonsnuva (jag brukar vara det ibland på morgonen). Jag hoppas iallafall det för jag vill inte bli förkyld nu!
Idag så ska jag fara och jobba igen, men före det så måste jag äta morgonmål och fixa mig. Solen skiner där ute och jag hoppas att det är varmt, äntligen så kommer det här sommarvädret som jag har väntat på! Men jag kan inte riktigt fara till stranden för jag ska ju jobba 2 tiden och är säkert färdigt 4 tiden. Men jag tror nog att efteråt så åker jag till stranden med kompisarna och tar mitt första dopp ;)

tisdag morgon

God morgon! Sitter just nu och äter músli men mjölk och kollar på 90210. Det är ännu dåligt väder där ute, regnar och regnar hela tiden. Tänkte först gå på stan idag men jag tror inte att jag gör det, inte orkar jag gå då det regnar så.
Jag kanske istället är med några kompisar och hittar på något kul :)
Later! <3

efter jobbet

Hej! :) Just nu så tittar jag bara på tv, gör inte så mycket annat. Jag kom hem ungefär 6 tiden på kvällen, är jättetrött efter att ha jobbat. Men nu så ska jag titta på OC och äta något gott, kanske någon liten frukt eller nå.
Pussar!

Ska och jobba nu.

Hej! :) Ska nu åka iväg och jobba. For ut och fotade lite för en stund sedan, man kan få ganska fina bilder då det har regnat :) Men nu så ska jag fara och klä på mig, jag bloggar sen då jag kommer hem och det blir säkert om några timmar.
Ha en bra dag! :)

God morgon bloggen!

God morgon, vaknade för en liten stund sedan. När jag kollade ut från fönstret så märkte jag att det ösregnar, neej.. Jag vill ha sol och varmt! Nå jag hoppas att vi får det snart. Nu så ska jag kolla i kylskåpet om vi har något att äta, känner mig lite hungrig. Ska sedan fara i duschen och fixa mig lite. Måste ju fara och jobba där vid 2 tiden. Men det är bra att det inte är riktigt strandväder nu då jag jobbar, fö då skulle jag ju inte kunna fara ut.
Men nu så måste jag fara och ge lite mat till Millan, hon mjamar och mjamar, slutar aldrig..om inte hon får mat då ;)

söndag kväll



BIlden är från Taurito i Spanien, vill tillbaks!

Sitter just nu bara framför datorn och svarar på alla kommentarer som jag inte har haft tid att svara på förr.
För en liten stund sedan så for mina kompisar hem, de kom en stund till mig och vi var ute och pratade, hoppade på studsmattan och sådant :)
Men nu så ska jag nog börja fara och sova (;
Godnatt bloggen! <3

Glöm inte bort att rösta på mig som veckans blogg här;)

090614

Hej! :) Sorry då jag inte har bloggat på ett bra tag men jag har inte alls hunnit.
Igår på morgonen så for jag och jobbade, vaknade ganska tidigt men orkade nog ändå. Efter att jag hade jobbat så for jag hem och började packa och byta kläder, jag skulle nänmligen fara till min mormor och morfar och mina kusiner. Och just när vi skulle fara så tänkte jag blogga snabbt före men min mamma var jättestressad och ropade till mig att jag inte hann vara på datorn nu utan vi måste åka iväg genast! Så det blev ingen bloggning igår ;s
Men hos mormor så for jag till bastu på kvällen, skönt ;) Alltid då man kommer dit så är det bastukväll på lördag.

Idag så for jag till min kusins konfirmation med släkten. Vi satte i kyrkan i någon timme, ganska tråkigt faktiskt..
Sen då den äntligen var färdig så åkte vi iväg till mina kusiner och åt lite tårta och annat gott. Men efter det så började vi åka hem igen, kom hem för några timmar sedan. Har varit ur trött idag, sovde hela vägen på hemresan. Jag har inte riktigt orkat blogga fören nu, så det här blev ett lite långt inlägg men inte är det så himla farligt.
Nu så ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt, måste ju jobba igen imorgon ;)
xoxo

shoppat lite


En klänning från H&M 19,90€ REA fick den för 9,00€ (ca.90kr)


En t-shirt från H&M 9,90€ (ca.99,90kr)


Ett par svarta leggins från Gina Tricot 14,90€ (ca.149kr)


it´s a lovely day!

Hej! :) Kom just hem från stan. Solen skiner och varmt är det där ute, äntligen! Det är så här sommaren ska se ut :)
På stan så hittade jag några söta plagg, kan visa sen.
Just så åt jag lite mat, gör inte så mycket nu. Ska säkert vara med Elli då hon har ätit där hemma, tror faktiskt att vi tar och solar nu då solen är framme :)

Gaah..

Måste skynda mig iväg nu, ska möta några kompisar och sedan gå till stan. Solen tittar lite fram och det är ju bra, hoppas att det blir varmt. På stan så ska vi säkert gå runt o affärer och kolla, jag ska säka efter några tröjor och sådant som jag behöver. Men nu så måste jag gå iväg annars hamnar de att vänta på mig. Hinner inte ladda upp någon bild nu så jag gör den sen då jag kommer hem. Ha en bra dag! <3

rostbröd med bananskivor på


Finns inget bättre sätt att börja dagen på!
Mums!

120609

God morgon! :) Så är det fredag idag, jag ska fara på stan med några kompisar. Hoppas bara att det inte börjar regna!
Jag hoppas att jag hittar lite kläder, skulle behöva. Så vi får se om jag kommer hem med något nytt :)
Men nu så ska jag fara och äta morgonmål, ska sedan fara till duschen och sånt.

Igår så kom jag först hem på kvällen, gud vad jag städade mycket igår. Först här hemma och sedan så for jag ju och jobbade, vad där i några timmar. Jag var ur trött då jag kom hem så jag orkade inte riktigt göra något. Men jag slapp inte på datorn för min storebror var på den typ hela natten, typiskt honom.

Regnig dag


Hej! :) Alltid då jag dammsugar så gömmer Millan sig, för hon är så rädd för dammsugaren då den låter så högt. Och sen om man kommer nära henne då man dammsugar så börjar hon att fräsa. Hon brukar alltid springa iväg och försöka hitta ett gömställe och Mindy springer alltid efter henne och skäller, haha ;) Den här gången så gömde hon sig under mitt täcke, sen då jag hade dammsugat färdigt så vågade hon titta fram.

Har städat färdigt, farit i duschen och klätt på mig. Kollade just på ett avsnitt av Gossip Girl. Jag ska börja fara iväg och jobba, det blir lite mera städning för mig idag. Skönt då man redan har städat här hemma :)
Hugs! <3


Städa städa..

Shena! Håller just nu på att städa som en tok, vaknade för någon timme och då började jag redan. Jag har inte nå mycket kvar så jag tänker städa det snabbt färdigt.
Före jag började städa så satt jag i soffan och åt flingor med Mindy i min famn. Just då jag lagade skålen närmare mitt ansikte och skulle stoppa lite flingor i munnen så börjar Mindy att skälla och hoppar upp från min famn. Och gissa vad som hände, joo jag fick helt mjölk i ansiktet, i håret och på min pyjamas. Great, tack mindy! Så nu luktar jag sur mjölk, men jag tänker nog hoppa i duchen efter att jag har städat det här dammiga huset, såklart!
Men nu så ska jag fortsätta så jag nångång blir färdig.
Later! <3

onsdag kväll


Random bild

Hej! :) Efter att jag och Elli hade gått på den där promenaden så gick vi hem till mig och kollade på en film. Vi var så himla slöa så efter filmen orkade vi inte riktigt göra något. Men sen efter en liten stund så gick vi iväg till Elli, där så bestämde vi oss för att göra något kul så vi började laga våfflor. De blev nog ganska goda men jag har nog smakat bättre haha ;)
Nu för en stund sedan så kom jag hem igen, alla i huset verkar sova så jag är den enda som är vaken + Millan också.
Känner mig inte så himla trött men far endå om en stund och sover. För imorgon så ska jag lägga på min väckarklocka tidigt på morgonen och börja städa, haha jag vet vad är jag för en människa som börjar städa tidigt på morgonen då det är sommarlov ;) Men jag orkar inte skjuta upp städningen som jag hela tiden gör, så nu tänker jag städa på morgonen så jag slipper det sedan! Ska också fara och jobba imorgon, jag jobbar ju istället för Alexandra som får åka till det varma Kreta och steka sig brun och shoppa en massa. Gud, jag vill också!

out for a walk

Hej! :) Kom för en stund sen ut ur duschen, klädde på mig och sådant. Nu så är jag färdig, mitt hår har strax torkat färdigt. Jag orkar inte vara inne hela dagen och inte göra något så nu går jag och min kompis Elli ut med våra hundra, det blir säkert en lång promenad, det behöver jag.  Det är helt molnigt där ute så jag hoppas att det inte börjar att regna.
Krams! < 3

"En vän med en bil"



Älskar den här låten!

God morgon bloggen!

Steg upp för någon minut sedan, vaknade av hur trångt det var i min säng. Mindy breder sig ut över halva sängen på min ena sida och Millan på min andra, så där ligger jag som en packad sill. Det är så varje morgon..
Men nu så ska jag fara och äta morgonmål. Tänkte faktiskt ta och sola idag men det visade sig vara mulet (igen), *suck*.
Måste också fara ut och gå med mindy, stackarn håller på att sova för hon är så trött men jag ska nog endå släpa henne ut så många gånger som hon har väckt mig!


snaaark..

ZZzz..

Jag tror att jag ska börja fara och sova nu, klockan är ganska mycket.
Imorgon så ska jag kanske fara till stan (igen), men jag är inte ännu säker. Min cykel är sönder så jag skulle måsta gå isåfall, det tar ungefär 40 minuter men det är inte nå jobbigt.
Men nu ska jag fara och borsta tänderna och sådant och sedan blir det nati dags.
Good night! <3

dagens inköp


Ett rosa litet läppglans 0,50€ (ca. 5kr) REA normalpris: 1,00€
En stor flaska parfym med doften av kiwi 4,90€ (ca. 49,90kr) REA normalpris: 9,80€
Jag vet, kiwi låter lite konstigt men den doftar riktigt gott och fräsht faktiskt!


Man blir beroende av det här läppglanset, vill bara laga mera och mera hela tiden haha ;)

Köpte de här sakerna från Yves Rocher

Home!

Hej! Kom just hem från stan, gick med min kompis och hon kommer kanske till mig ännu idag. På stan så blev vi så himla snåla på glass så vi åt det 2 gånger, mums! Köpte ett litet läppglans och en parfym som jag kan visa senare.
Nu så ska jag äta någon liten frukt, har grymt ont i fötterna så jag ska vila dem lite.
Ciao! <3


Jag före jag åkte iväg till stan

Good morgon!

God morgon! :) Steg just upp ur sängen, känner mig ganska trött fast jag jag har sovit över 10 timmar haha. Ska fara och laga något att äta till mig, måste sen börja fixa mig och sådant. Just för en liten stund sedan så hållde jag på att fundera på vad jag skulle göra idag, men så kom jag just på att jag måste åka till stan för att träffa Alexandra. Hon ska ju åka till Grekland imorgon så jag ska ta över hennes jobb så länge, så idag ska hon visa mig allting som jag ska göra och vad jag ska använda för "redskap" och sådant. Får se vad jag hittar på efter det.
Kisses! <3

I loove smoothie!


Jag älskar shake/smoothie! Det är så himla gott ;)
Idag så blev det en med naturell youghurt, blåbär, banan och jordgubbar. Mumsens!

Nu så ska jag börja fara och sova, känner mig faktiskt ganska trött fast jag inte har gjort något speciellt idag.
Får se vad jag hittar på att göra imorgon, kanske stan eller stranden med kompisar. Eller så kanske jag bara är hemma och slappar, det är ju också skönt det ;) Godnatt! <3

Solväder


Hej! :) Kom just ut ur duschen, tog ett par shorts och ett linne på mig och satte mig framför datorn. Jag solade lite över 3 timmar men sedan så började det bli lite kallt så jag for in. Skönt med riktigt sommarväder nu, det har ju varit så tråkigt väder på sistone. Men nu så ska jag fara och äta mat, har inte ätit något sedan morgonen så jag är nog hungrig!
Följ min blogg med bloglovin

Ojdå

Opps, jag märkte att jag har glömt bort att visa vad jag köpte förra veckan. Glömska jag!


En t-shirt (4,90€, ca 49,90kr) och ett par svarta solglasögon (5,90€, ca 59,90kr)
från Gina tricot

Second Hand
Ett par rosa högamidjade shorts 1,00€ (10kr)
En leopard tröja 3,00€ (30kr)

Second Hand
Ett par svart/blåa klackskor 2,50€ (25kr)



Shaba!

Hej! ;) Gud vad jag har varit dålig med att uppdatera! Nåjaa, igår så var jag nog bara hemma på dagen, men sedan på kvällen så kom J och L till mig. Bra det annars skulle jag redan ha mögglat fast i soffan haha ;) Vi var nu ute och åt vindruvor och kex och drack saft, värmde oss i solan (som äntligen har kommit fram!).

Nu så äter jag min macka som jag hade ork i att göra själv ;) Idag så tänkte jag först fara till stranden med mina kompisar, men det visade sig att de skulle fara på stan istället. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om inte jag hittar på något så är jag bara hemma och solar i den så hoppas varma solen :)
Kram! <3

Good morning!

Good morning! Vaknade för någon stund sedan. Min storasyster är så snäll att hon lagar morgonmål till mig ;)
Jag märkte att vi har mera avsnitt av OC, yes! I´m happy! Så jag måste se ett nu.
I dag så vet jag inte vad jag ska göra, vädret har inte blivit något bättre så man kan inte fara till stranden eller något. Så jag tror att jag bara är hemma och kollar på OC hela dagen (igen) ;)
Hejdå! <3

Ni kan även rösta på mig här! (:

Är ännu vaken

Jepps, är ännu vaken fast klockan är så här mycket. Jag har tittat färdigt på alla OC avsnitterna som vi har på datorn, och gud jag vill bara se nästa avsnitt. Slutade så himla spännande att jag inte kan vänta något mera, och några tårar kom också fram. Nåja, men nu så ska jag fara och borsta tänderna och sådant och sedan fara och sova. Kommer säkert att sova läänge imorgon ;) Men före jag far och sover så måste jag hämta lilla mindy upp till mitt rum, hon ligger nu utanför mammas rum och håller på att gnälla och krafsa på dörren för hon vill in men tydligen så kommer mamma inte att öppna dörren. Så den lilla lipsillen får komma och sova med mig inatt nudå ;)
Godnatt! <3

090606

 
Hej! Har inte kunnat blogga på hela dagen för min storasyster har suttit framför datorn och haft OC maraton från morgonen till kvällen. Så nu äntligen for hon bort en liten stund så jag kan blogga lite :)
Min dag har bestått av att jag har varit inne på mitt rum, suttit i sängen och kollat på avsnitt av Numbers en efter en. Men för någon timme sedan så åkte jag iväg till stan för att jag och vår gymppa trupp skulle träffas och bestämma vad vi skulle göra nu i slutet. Så vi bestämde oss för att fara och spela lite minigolf och äta lite mat efterråt, blir kul ;)
Men nu så ska jag fortsätta med mitt maraton med Numbers, har inte så mycket annat att göra. Det är endå ganska skönt att bara slappa.
xoxo

Glöm inte att rösta på mig HÄR!
:)

slöat hela dagen

sha! :) just nu så sitter jag bara här i soffan, har kollat på (kommer inte ihåg hur många) avsnitt av OC. Man fastnar ur lätt för dem, man tänker; bara den här till. Men tills slut så har man kollat alla man har haha ;)
Nåja, men nu så måste jag ruska upp mig lite, hoppa i duschen och städa mitt rum före min kompis kommer hit.
Måste göra något annat än att bara sitta i soffan och kolla på OC, men nu så måste jag börja fixa mig för hon borde komma snart hit.
Kram! <3

Fredag morgon

God morgon! Vaknade här hemma för en liten stund sedan, har inte gjort så mycket. Idag så ska jag säkert bara vara, ska väl ta och städa lite. Vädret är ju ganska tråkigt så jag har ingen större lust att gå ut, och det blåser ju så jäkligt.
Igår så åkte jag hem från alexandra på kvällen, vi tittade på CSI Miami och spelade lite spel. Men sen så blev klockan ganska mycket.
Men nu så ska jag fara och äta morgonmål, jag har inte märkt att min mage har hållt på att kurra hur länge som helst.


Dagens outfit


Läderjacka, skor - H&M
T-shirt, solglasögon - Gina Tricot
byxor - Cheap Monday
tygpåse - alexandras

God morgon

God morgon! Vaknade för en stund sedan, och sen så åt jag och alexandra morgonmål. Just för en stund sedan så har vi spelat ett spel som heter "Kimble" och det är jätteroligt, iallafall då man vinner ;) Nu så vet jag inte vad vi ska göra, säkert inte så mycket. Man kan inte heller göra så mycket för att det är helt molnigt där ute och det ser ut att börja regna, och det verkar vara en tornado där ute ;s Hoppas att det snart blir finare väder för inte orkar man sitta inne hela sommarlovet!
Kram! <3

Hej!

Hej! Tidigare så var jag och alexx på stan, vi gick runt i olika Second Hand butiker. Jag hittade några söta saker, kan visa senare sen då jag kommer hem. Men sen så orkade vi inte gå så mycket mera och vi blev hungriga så vi gick hem igen och käkade lite mat. Sen så for jag lite snabbt och hjälpte till på mammas café för det var ganska kaos där men det ordnade nog sig till slut. Nu så har vi bara chillat, och just nu så lyssnar vi på musik. Vet inte ännu om jag ska sleepa en till natt här, får se ;) Seeyou! <3

Bilder från igår

For til Gina Tricot och prövade en massa kläder
Glass är mumsens!

Det var den där tröjan som jag köpte^
(kan visa en bättre bild senare)

Gårdagens outfit
Sorry för den dåliga bilden.

Ny design på gång

Min design kommer sen att se lite konstig ut nu för att jag håller på att göra en ny men hjälp av alexx, men ni kan bara tryck på uppdatera så kommer den säkert att se lite bättre ut ;)

Nu så ska vi börja fara och sova, klockan har blivit ganska mycket nu då vi har hållit på med min blogg. det blev inte så mycket bilder i dag men jag laddar säkert upp några i morgon.
Good night! <3

tisdag

Hej! :) Sitter just nu hos alexx, vi åt mat för en stund sedan. Vi har gått några timmar på stan, kollade runt i affärerna. Jag hittade en snygg T-skirt och solglasögon från Gina Tricot, kan visa senare i ett annat inlägg. Nu så ska vi vila magen lite och sedan så får vi se vad vi ska hitta på för något kul att göra, kanske far ut och fotar lite och något sådant. Jag ska sova över här så det blir en liten sleep over ;)
bye! <3

Good morning!


God morning! Vaknade för en stund sedan, somnade om fast jag vaknade för någon timme sedan.
I dag så ska jag kanske vara med alexx, får se nu vad vi ska göra. Tror att vi går runt på stan och kollar runt lite, men det får jag se senare. Solen lyser i dag men det verkar lite mulet så hoppas att det inte börjar regna.
Men nu så ska jag fara och äta morgonmål.
Later! <3

chill dag

hej! I dag så for jag heller inte till Emma, istället så var jag ute med några kompisar och chillade bara. Sedan på kvällen så började jag cykla hemmåt igen. Josefina och Elli kom till mig en liten stund, vi började kolla på en skräckfilm, men efter halva filmen så måsta de gå hem så vi hann inte se hela. Tur det, annars skulle jag inte ha våga gå och sova.
Men nu så är klockan ganska mycket, men jag känner mig inte nå trött. Tror att jag ska si på OC och kanske äta någon smörgås innan jag far och sover. Jag kan ju sova hur länge som helst i morgon.
Godnatt när ni nu än far och sover! ;) <3


1 juni

I dag är det 1 juni, det börjar närma sig till min födelsedag ;) Jag vaknade för en halvtimme sedan. Ska fara ner och äta lite morgonmål. I dag så ska jag fara till en kompis, hon bor inte så långt ifrån mig så jag tänkte att jag skulle ta och cykla till henne.I dag så är det en riktigt solig dag, hoppas att den är så varm som den ser ut att vara, har hört att den här veckan ska bli en riktigt kall vecka. Första veckan på sommarlovet och så blir det kallt.. hoppas inte att hela sommarlovet blir såhär.

RSS 2.0