31.03

Jag tänkte blogga snabbt före jag far och sover. Jag har läst alla kapitel igenom som jag har till biologi provet, men orkade inte öva så mycket mera så jag övar mera i morgon. Nu för en liten stund sedan så gjorde jag lite på vibrerings maskinen, gjorde mest med benen men också lite med armarna. Då man har stått en stund på den så då man stiger bort så känner man ännu då det vibrerar lite i benen och sen så börjar det klia så grymt haha.  Men kul är det att göra på den.
I morgon är det ju 1:sta april, det är ju skämt dagen. Så som man brukar säga, eller jag gjorde det i alla fall då jag var mindre. Först så sade jag något jätte dåligt skämt, och sedan så sade jag: april, april din dumma sill. Jag kan lura dig nu vart jag vill haha!
oj gud jag kommer ihåg då jag skämtade till min ena kompis att min katt (millan) hade ätit upp alla mina pennor, och hon trodde på det och jag tyckte det var så himla kul. Haha ;)
I morgon så kanske jag busar lite med mina kompisar till vår ena lärare som vi har i fysik/kemi. Han är så dum att han går nog på vad som helst, seriöst haha.
Men nu så ska jag fara och sova, God natt! <3

home

Sha! :) Kom just hem från stan. Det fanns bara 1 nummer kvar av läder jackan som jag tänkte köpa, och dessutom så vet jag inte ännu om den nummern är för kort till mig ;s Så jag får se om jag ska köpa den eller inte, men jag hoppas i alla fall på att det kommer flera numror. Men jag hittade en grymt fin jacka från en butik som heter Alexi, det var riktigt en sådan som jag länge velat ha. Men såklart så fanns det bara 1 nummer kvar av min storlek, men jag hoppas på att den inte försvinner och jag kanske köper den i stället. Jag måste fundera ;)
Men nu i alla fall så ska jag öva på biologi prov, har ingen som helst lust men jag måste ju göra det ändå. Jag kanske lagar lite nudlar till mig före, vi har inte direkt någon annan mat så. Men nudlar är super gott ;)
Pussar!vår väder

Hej! :) Jag slutade för några minuter sedan, och Linda måste fara och föra en bok till biblioteket (igen). Så nu sitter vi här, jag hinner bara vara med henne en liten stund för att jag måste fara hem och öva på biologi prov och sedan så måste jag sy den där gymppa dräkten, det kommer att ta hundra år eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska sy.
Idag så är det jättefint väder, inte så jätte kallt och solen skiner fint. Det är ganska lite snö kvar, det har smältat bort ganska mycket nog. Nu gäller det bara för snön att smälta helt.
Jag tror att jag tänkter köpa den där läder jackan som jag hittade från H&M som jag hittade igår, men det får nog bli isåfall i morgon för jag glömde pengarna hemma ;s Men jag vet inte riktigt om jag ska köpa svart eller brun, för jag tycker att båda är lika fina. Men det hänger kanske lite mera på svarta jackan.
Men nu så ska vi kanske fara till stan en stund och gå runt, jag kan ju på samma gång se om det finns kvar några nummror på läder jackan, om inte så blir jag sur.
Hejdå <3

http://digital-photography-school.com/wp-content/black-and-white-beach.jpg
google bild

hemma

Hej! ;) Jag kom nog hem ungefär för 2 timmar sedan. Jag stekte lite ägg till mig och lagade dem på ett par smörgåsar och drack ett glas mjölk. Sedan så tittade jag resten av Thw City avsnitten som har kommit ut, och just så tittade jag slut det sista. Asså gud det är så himla bra! Kan inte vänta tills nästa avsnitt kommer. Men nu så ska jag börja fara och sova, har en sovmorgon i morgon så jag får sova lite längre. Jag slutar tidigt imorgon, och då ska jag vara med en kompis.
Men gonatt! <3


Före träningarna

Hej! :) Sitter just nu här hos Alexandra och lyssnar på musik, vi gick på stan efter att hon hade slutat. Vi gick nu runt lite i affärer, jag har sökt länge efter en läder jacka men inte riktigt hittat någon. Men idag så hittade jag en från H&M, men jag köpte inte den men jag tror nog att jag ska göra det, eller jag får se. Vi åt för en stund sedan, vi har om ungefär 1 halvtimme träningar så vi hinner inte riktigt göra något. Har lite ont i magen, men hoppas att det far bort snart för inte är det kul att träna med ont i magen ;s Men nu så ska vi börja byta om till tränings kläderna och börja gå till träningarna, så Later! <3 

monday

Hey! ;) Sitter just nu i biblioteket, hade ingen lust att gå på stan ensam och jag orkade inte sitta i skolan och vänta på Alexandra. Idag på engelska timmen så såg vi på filmen "Mean Girls", jag har nog sett den förr, men det var en ganska chill timme då vi inte behövde göra något annat. Och på modersmål timmen så presenterade jag och några andra det där Kalle Anka planshet som vi har hållt på med tillsammans, det gick riktigt bra. Fast jag hade inte så mycket att berätta.
Idag så har jag ju träningar, ska fara till Alexandra efter skolan som vanligt. Dagens träninga plus den som jag har på onsdag är de sista träningarna som vi har före tävlingarna, de är ju på lördag. Ouh shit, man börjar att bli lite nervös. Jag måste ännu fixa min dräkt och sy ett mönster på den, har glömt bort att göra det. Men det är ju inte säkert att vi ska ha våra egna dräkter för att för några i gruppen är de för småa, så vi kanske får låna våra tränares grupps dräkter. Hoppas vi får låna deras för de är så himla fina :)
Men nu så ska jag bara sitta här en stund i biblioteket, alexandra slutar nog endå snart så jag kommer inte att måsta sitta här någå länge.
Kramar

http://www.m2kstudios.com/images/fashon_06.jpg

Sushi

Hey, jag glömde att berätta att igår så lagade mamma sushi, så hela familjen satte runt matbordet med sushi pinnar i handen. Mamma lagade en massa sushi bitar, det var nog 4 stora fat på bordet fulla. Det var andra gången som jag åt sushi och jag tycker inte att det är något himla gott, men några fick jag nog i mig. Jag hade inte heller några problem med att äta med pinnarna, jag som trodde att jag skulle ha måsta tagit fram gaffel och kniv men det behövde jag inte.
Jag smakade bara bitarna med sjögrös på, jag åt nog 2 sånader fisk bitar men jag tog bort den råa fisken och åt bara riset för jag tycker inte om rå fisk ;)
Har ni smakat sushi och tycker ni om det, eller har ni smakat bättre som jag tycker? 
slappat hela dagen

Heela dagen idag har jag absolut gjort ingenting, jag har bara suttit i min säng och tittat på maraton av Hogan Knows Best. Men sen då jag hade suttit där ett ganska bra tag så släpade jag mig upp ur sängen, och nu så känner jag mig riktigt på träningshumör. Jag tror att jag ska ta och cykla på cykelmaskinen och sen sedan på magmaskinen. Jag har nog möglat tillräckligt nu.

Idag så åker min storebror iväg till Helsingfors igen, det är ganska tråkigt då han bor så lång borta men jag är glad att det går så bra för han nu :) Nästa torsdag så åker min mamma och min styvpappa iväg till Spanien och de ska vara där 2 veckor, fuskigt eller hur? Jag vill också åka utomlands och steka mig brun och shoppa en massa. Men nej, jag och min storasyster och min storebror stannar här hemma. Någon måste ju ta hand om katten och vovven ;) Men jag har ett problem, jag vet inte hur jag ska slippa till skolan och sedan hem igen efter skolan. För min storebror far halv 7 tiden på morgonen och inte orkar jag ju fara på samma gång så tidigt, men jag måste säkert åka buss. Inte finns det ju så många andra alternativ heller.Men nu så ska jag fara och göra något vettigare än att bara mögla här, Bye <3
sommartid

hejsan! Jag vaknade för något timme sedan, gick ner och tog lite rågbröd med ost och skinka på och for upp till mitt rum och satte på tv:n. Man ska ju ändra 1 timme frammåt, eller man skulle nog ha gjort det på lördag natt. Jag trodde att det var först idag på natten som man skulle göra det men det visade sig nog vara igår ;)
Nu när det är sommartid så känner man att våren snart är här, det är ju snart april också. Egentligen så har tiden gått ganska snabbt, man hinner ju inte nästan med haha.
Mamma har gått igenom sina skåp så jag fick lite smink av henne som hon inte behövde ;) Hon gick också igenom sina kläder och lagade allt i en påse som hon inte ville ha. Jag hade inte så mycket annat att göra så jag gick igenom dem och tittade om det fanns något som jag skulle kunna använda, och jag hittade nog några fina tröjor som jag gillade :)
Men nu så ska jag fara och städa mitt rum, det är som ett bombnedslag haha ;) Jag tycker inte om så mycket att ha råddigt rum fast jag har det nästan hela tiden.
Later <3


Earth Hour

Hej! :) Idag är ju den där dagen då man ska en viss tid släcka alla lampor som man har i huset i en timme. Så nu så sitter jag här i mörkret med en ficklampa bredvid mig ;) Jag skulle ha måsta släckt lamporna 20.30-21.30 på kvällen, och nu är klockan lite över 9 och jag hade helt glömt bort att jag skulle ha måsta släckt lamporna för över 1 halvtimme sedan. Så jag sprang snabbt igenom hela huset och släckte alla lampor så snabbt jag kunde. Tänk att länder över hela världen också gör det här, det är ganska coolt tycker jag. Att man har kommit överens om när exakt och vilken dag man ska göra den här saken. Och jag tycker att det är roligt att få vara med i det i alla fall en liten stund

Har ni också släckt lamporna eller tycker ni att det bara är en dum sak och orkar inte göra det?
Jag glömde bort tiden, men jag släckte nog lamporna i alla fall fast det bara var ungefär 20 minuter kvar av tiden man skulle ha dem släckta.


Shena

Hej! :) Idag så vaknade vi där vid 12 tiden. För igår så for vi ut med några kompisar, vi måsta gå ganska långt till det stället där vi skulle träffas men det tog inte så himla länge att gå. Vi hade så roligt igår, var helt upp i varv och så skrattade vi en massa ;) Men vi började att gå till mig där vid 1 tiden på natten och så kom vi hem ungefär halv 2. Och skit vad det var kallt då vi gick hem, man kunde nästan inte röra sig då man var här inne, händerna var som is.
Ja, men just så tittade vi på en skräckfilm, The Unborn. Den var grymt bra! Men man blev inte så jätterädd nu då det är dag, om man skulle ha sett den på kvällen så skulle vi inte säkert ha våga fara och sova haha ;)
Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi tänkte fara på stan men vi orkar inte heller. Kanske Linda kommer till mig lite senare och så hittar vi på något roligt att göra.
Just nu så sitter jag och Josefina bara här i soffan framför datorn och hör på musik (:
Förlåt då jag inte har svarar på kommentarerna men jag har inte riktigt haft någon tid.
Shao! <3

http://www.ceticismoaberto.com/imagens2/SweetDreams3.jpg
Grymt bra film, jag rekommenderar att ni ska se på den!^

FREDAG!

Hej!:) Just nu så sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik med Josefina. Jag for till henne efter skolan, sedan så kom hon till mig för hon hade ändå inget annat att göra. Vi har sett lite på tv och ätit broilersallad, mumsens!
Ikväll så sk avi väl ta lite foton, och sedan titta på något bra film och käka gott ;)

Skolan idag har varit helt okej, hade gymnastik sista timmen. Vi hade lite med hula hula ringar (eller vad de nu heter), och så hade vi lite volleyboll.  Volleyboll är super roligt, men man får alltid jätteont i handlederna då man ska passa bollen till någon annan.  Efter gymppa timmen så stannade jag i skolan en liten stund och väntade på att Josefina skulle sluta, jag skulle fråga henne om vi kunde vara haha ;) Och det gick ju nog för henne då (:
Men nu så ska vi säkert far och göra något annat, så bye! <3


Han är hetast och jag diggar brillorna!^

Hey!

Godmorgon!:) Jag vaknade ungefär för en halvtimme sedan, jag for snabbt i duschen och jag åt just upp mina flingor.
Nu så ska jag bara föna håret och sminka mig, sedan är jag färdig.
Igår så lagade jag mina kläder till mitt nya rum, eller jag flyttade bara till ett skåp med en massa lådor i. Men jag har nog ennu lite kläder kvar i mitt gamla rum men jag får väl flytta dem nån annan gång.
Idag så ska jag vara med mina kompisar tror jag, jag slutar där vid 3 tiden och jag har gymnastik sista timmen.
Men nu så ska jag fara och föna håret ;) Later! <3

torsdag

Hej! ;) Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Idag så har skolat varit ok, har inte gjort något speciellt. Men idag är det ju torsdag, och det betyder ju att jag måste städa. Så nu så ska jag börja att städa mitt rum, det är så himla råddigt. Jag kan inte nästan ens gå där utan att trampa på något. Så nu blir det städdags för mig.
Senare idag så ska jag inte göra något speciellt, kanske fara ut och gå då det är så fint väder. Jag skulle också ha lust att pröva den där cykelmaskinen, och kanske också sen på vibreringsmaskinen, jag får se ;)
Jag måste också göra lite läxor idag som jag har men jag orkar inte göra dem nu, det får bli efter att jag har städat isåfall.
Shao! ;) <3


Godmorgon!

Godmorgon alla! Jag vaknade just, hade lite svårt att stiga upp men till slut så tvingade jag mig själv ut ur sängen. Nu så ska jag fara ner och äta morgonmål, sedan måste jag klä på mig och sminka mig. Idag så börjar jag 08.45, och slutar 16.00. Gud vad jobbigt! Men det är ganska skönt för jag har en hålltimme på förmiddagen :)
Idag så skiner solen riktigt mycket, hoppas det smälter bort allt snö nu. Men det är så himla kallt i luften så jag måste ta på mig lite varmare kläder fast det ser så varmt ut då solen skiner.
Men nu så ska jag börja fara ner, så jag hinner med de andra sakerna jag också måste göra.
So Long! <3

What do you think?


Vad tycker ni om den här klänningen?
Själv tycker jag att den är jättefin och en riktigt bra sommar klänning, jätte härlig rosa också! ;)

hemma

Hej! :) Kom just hem från träningarna, de gick riktigt bra. Vi hade ett öppet hus, så vi visade vårt pogram för några andra trupper också. Man måste ju vänja sig vid publik nu då jag har tävlingar om lite över 1 vecka. Men nog är jag redan van för att jag har ju tävlat förr. Nu så ska jag fara ner och hämta något att äta, åt inte så mycket före träningarna så jag är nog ganska hungrig nu. Jag har ett förhör i husekonomi i morgon så jag ska väl ta och öva på det sen, men jag har inte så mycket man måste läsa så inte kommer jag att sitta och plugga hela kvällen inte. Har inte så mycket annat att berätta nu så Hejdå! :)
Check out ;)

Jag har tagit lite foton på vibreringsmaskinen och den där cykelmaskinen, jag märkte att jag hade glömt att visa den.


Det här är cykelmaskinen, har inte ännu prövat den men jag nog göra det då jag har tid och har lust. Om ni kan se på "styret" så finns det någon silver sak där på, det är den som mäter pulsen. (Den är i mitt gamla rum så man ser min snygga tavla där i bakgrunden, har glömt att tagit bort den)Här är vibreringsmaskinen, vi ska också lägga den i mitt gamla rum men har ännu inte gjort det. Men den är jättebra, då man har stått på den en liten stund och stiger bort igen så börjar det klia så grymt mycket i benen, haha som om man skulle ha nå myror i byxorna ;) Men man kan nog vara på den på olika sätt, man kan till exempel också sitta på den.


Det finns också handtag på den så man kan göra lite med armarna på samma gång.


Hejsan

Tja! :) Just nu så är jag här hemma. Idag var jag bara halva dagen i skolan för att min skola skulle fara på en mässa, en slags yrkesmässa. Man fick nu gå runt där och kolla på lite saker, godis fick man och så fick man smaka på lite andra saker. Det var nog roligt där, bättre än att sitta inne i skolan och möggla. När jag satt i bussen på väg tillbaka till skolan så märkte jag att jag hade glömt mina gymnastik kläder hemma, och om jag skulle ha åkt hela vägen tillbaka till skolan så då skulle jag inte ha vetat hur jag skulle ha sluppit hem efter kläderna. Men bussen for förbi där en liten bit från mig så jag hoppade av där och gick hem. Jag kom just hem, och gud vad jag har ont i huvudet och i öronen. Kanske för att det blåste ganska hårt och jag hörde ännu på musik.
Men nu så måste jag äta lite och sedan byta om till gymnastik kläderna, sedan så ska jag åka buss till mina träningar. Som tur är så kommer inte bussen hit på över 1 timme så jag har inte så himla bråttomt.
Kramar! <3


Yes!

Hej! :) Just nu så sitter jag bara här hemma och gör inte så mycket :) På dagen så for jag och träffade Josefina då hon hade slutat, vi gick till henne genast för hon orkade inte komma på stan. Så jag får köpa de där småa sakerna imorgon.
Hos henne så satt vi i hennes rum och pratade och hade kul. Nu för någon timme sedan så kom jag hem. Och vet ni vad, då jag kom innanför dörren så såg jag bara något stort paket som var där framme på golvet. Och det var den där vibrerings maskinen, Yeees Äntligen! Så nu ska jag och min syrra slita bort paffet och greja ihop delarna. Ingen annan verkar ha planer för att göra det så vi gör det nu haha :) Oj gud vad skönt, äntligen har vi fått en sån där maskin, tänker vara på den varje dag ;)

På torsdag så kommer min storebror och hälsar hit hem, han bor i Helsingfor. Så imorgon ska jag städa lite mitt rum och stoppa in mina kläder dit, de är ännu i mitt gamla rum. Men då min storebror aldrig har tagit bort sin stora mega hög som ligger där i skåpet.
Men nu så ska jag dra min storasyster från allt pluggandet som hon gör och börja att fixa ihop delarna, jag kan senare visa hur den ser ut då vi är färdig ;) Ha det bäst! <3


Är i biblioteket just nu.

Shena! ;) Jag kom just till biblioteket och nu sitter jag här på en dator. Jag är här med min kompis, vi ska säkert fara på stan men hon måsta före fara till biblioteket och lämna in en bok. Så såklart istället bara för att sitta och tråka medan hon söker en ny så kan jag ju blogga :) Biblioteket är bara en backe nedanför min skola så jag kan komma om jag inte har något att göra hit och blogga lite, haha ;)
Jag tror att jag ska vänta på Josefina, hon slutar halv 4. Vi ska säkert på stan då hon slutat, men nu före så ska jag fara med mina kompisar tror jag.
Inatt så sovde jag riktigt bra, över 8 timmar. De flesta nätterna så brukar jag sova något på 7 timmar så det var skönt att få sova lite längre nu. Och dessutom så känner jag mig riktigt pigg idag, de flesta dagarna då jag har sovit lite ungefär 7 timmar så brukar jag känna mig ganska slö. Jag måste nog försöka att sova i alla fall 8 timmar nu på nätterna.
Jag har inga läxor tills imorgon så jag behöver inte stressa med något sådant idag. Jag bloggar säkert senare då jag har kommit hem. Later! <3

Hemma

Shao! ;) Kom hem från träningarna för någon timme sedan. Har ätit paj och sett lite på tv. Hela dagen idag så har jag haft huvudvärk, inte kul. Och sedan då träningarna började så hade jag jätteont i magen, men sen senare så for det nog bort. Och nu för en stund sedan så har jag har huvudvärk igen, det är jättestörande och man känner sig tröttare då. Hoppas att jag inte blir förkyld eller något sådant, det vill jag verkligen inte bli.

Idag hos Alexandra före jag for på träningarna så såg vi på några The City avsnitt. De är faktiskt jättebra och nu har jag fastat för dem, måste se här hemma de andra avsnitten. Och jag har också bestämt mig för att titta på The Hills avsnitten från allra början, börjar känna mig lite efter nu då jag inte har sett dem, haha.

Imorgon så får jag sova lite längre för jag har en sovmorgon, skönt. Har biologi läxa tills imorgon, ska just fara och göra den. Jag har en ganska chill dag imorgon, börjar 9.45 och slutar 13.05, kort dag och det är verkligen skönt. Efter skolan så ska jag fara till stan och köpa lite små saker som jag måste ha. Jag kanske far med Josefina men hon slutar först 15.30, och jag vet inte om jag orkar vara i stan och vänta på henne så länge så jag kanske far med någon annan då jag slutar om jag kan släpa med någon. Men jag får nu si hur det blir.
Men nu så ska jag fara och göra den där biologi läxan, ska sedan borsta tänderna och sådant. Tänker fara riktigt tidigt idag och sova så jag hinner sova ut ;)
Gonatt när ni nu än far och sova och ha det bäst! <3Måndag

Hej! :) Just nu sitter jag hos Alexandra kom för en stund sedan och vi sitter nu bara här och är på datorn och lyssnar på musik. Vi har träningar i kväll, men inte ska vi väl göra så mycket före dem. Göra kanske lite läxor, äta och sådant :)
Jag tycker att alla börjar att bli sjuka, alltså förkylda för att nu så har alexx blivit förkyld, hon sitter här och dricker te. Och min storebror har börjat att få hostattacker och går och snyter sig hela tiden. Så jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk, det är ju så himla tråkigt då man måste vara inne medan det är fint väder där ute. Dessutom så tycker jag inte om att vara sjuk, vem gör nu det? Men nu så har jag inte så mycket annat att säga här så, so long! <3
in school

hej! ;) Nu så sitter jag här i datasalen och färlägger lite bilder, måste se från google för att jag kommer inte ihåg hur de ser ut så jag har printat ut dem ;) Jag har haft engelska prov, det var 3 sidor. Inte tyckte jag att det var så himla svårt, men nog tror jag att jag kommer att få såndär småa fel lite överallt.
Efter den här modda timmen så har jag klasstimme, jag slutar efter det. Kanske där vid 2 eller 3 tiden. Alexandra är hemma idag för att hon är förskyld, hoppas hon kryar på sig nu! Men jag far ändå till henne efter skolan, inte tror jag att hon smittar så lätt. Men nu så ska jag fortsätta att färglägga och sedan fara upp till klassrummet och göra färdigt planshen. Hejdå! :) <3Våren är på väg

Hej! :) Jag har läst igenom allting som jag ska ha i engelska provet och det verkar inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, men jag ska nog läsa mera. Jag har också gjort modersmål läxan som är tills imorgon, jag måsta färglägga lite bilder som jag hade kopierat från en kalle anka tidning, blev lite konstiga färger men det fick nu vara :)
Jag tänkte ta en paus nu med pluggandet, känner mig lite hungrig så jag ska se om vi har några goda frukter som jag kan äta. Jag ska vara med Elli tror jag om en stund, så jag måste fixa mig och ta på lite andra kläder. Sitter ännu här i pyjamas ;)
Jag kommer ihåg på förra sommaren så då vi hade sommarlov så var jag säkert 1 vecka hemma och gick runt i pyjamas hela tiden. Det var ganska skönt, chillade ordentligt haha.
Vet ni vad jag har märkt? Det har blivit mycket ljusare nu på dagarna än det var förut. Förr så blev det mörkt vid 4-5 tiden på kvällen men nu så blir det ungefär där vid 7-8. Så våren är nog påväg fast det kanske inte verkar så på vädret riktigt. Men faktiskt så har snön börjat att smälta nu, det finns nog ganska mycket snö ännu men man börjar se lite gröna fläckar här och där. Jag får en liten vår känsla ;)

http://static.devote.se/gallery/big/20090120/d7ecf2ab1f43a8bca184fc848c015d14.jpg

Godmorgon!

Godmorgon på er alla! :) Jag vaknade för någon timme sedan, gick ner och lagade bröd till mig med banan på (det är så grymt gott). Sen så tittade jag lite på tv, och nu så sitter jag här framför datorn. När jag vaknade så hade jag så himla sjukt där nedanför nacken, jag kunde nästan inte röra min ena arm. Jag kanske sovde i någon konstig ställning eller något sådant, men vi har en säck med havre frön i eller vad det nu är där inne. Ja, så man ska lägga den i mikron och ha den där i ungefär 1 minut. Sedan tar man ut den och lägger den på axlarna eller var man nu har sjukt, för den gör så att musklerna mjuknar upp, så jag tror nog att jag ska lägga den i mikron en stund nu.

Idag så måste jag öva på engelska prov, heela dagen! Vi har ganska många sidor så jag kommer säkert bara att vara hemma hela dagen i mitt rum och ha engelska böckerna framför mig. Men sedan på kvällen så ska jag vara en liten stund med min kompis Elli. Kanske far jag till henne eller så kommer hon till mig eller så far vi ut och går en sväng. Det är så fint väder idag också, solen är uppe på himlen.
Men nu så ska jag nog fara ner och stoppa den där säcken i mikron, börjar få riktigt sjukt här vid nacken nu ;s
Pussar!


Så här sir den där säcken ut som jag pratade om^

Shao!

Hej! :) Nu sitter jag här på datorn hos josefina. Vi kom hit för något timme sedan. På stan så gick vi runt i alla affärer och prövade lite skor, men hittade inte riktigt några ;s Men sen så blev vi lite hungriga och det blev tråkigt på stan så vi gick till henne. När vi kom hit så for vi till hennes rum och hörde på musik och pratade, käkade lite chips också haha. Vi ringde till en kompis och pratade lite, sedan så ville jag fara på datorn och nu sitter jag här ;) Senare idag så ska jag fara till min storasyster, hos henne så ska vi säkert titta på film eller något sådant. Det var en stund sedan jag var hos henne så det kommer nog att bli roligt :) Jag måste ju också senare öva på engelska prov men det gör jag när jag kommer hem. Men nu så ska vi fara och göra något om vi orkar, annars sitter vi säkert bara här vid datorn. Later!

Lördag

Godmorgon! Jag vaknade just, känner mig riktigt pigg. Gud vad fin väder det är där ute, solen skiner och himlen är blå, riktigt perfekt väder. Idag så ska jag tror jag vara med Linda och Josefina, men jag vet inte ännu vad vi ska göra så jag måste prata lite med dem. Nu så känner jag mig lite hungrig så jag ska väl fara och ta något att äta, måste också fara ut med min lilla mindy vovven.

Oj jag har engelska prov på måndag, jag tror nog att jag måste öva idag, och sedan imorgon. Men det är nog ganska lätt ändå. Men det är en sak som vi ska ha till provet som jag inte riktigt fattar, visst vet ni att det brukar stå sådär konstigt brevid ett engelska ord, det är hur man uttalar det. Ja, så det står ju jättekonstigt och man fattar ju inte vad det står där. Men jag måste kunna läsa de där konstiga texterna där det står hur man uttalar, ja, och jag kan inte det så..
Okej, det här blev riktigt råddigt så förlåt om ni inte fattade ;)
Men nu drar jag iväg till kylskåpet, Shao! :)snaark..

ZzZzZ.. Jag håller nästan på att somna här framför datorn, så jag tror nog att jag ska fara och sova nu innan jag gör det. Millan min katt har somnat på min arm så det är lite svårt för mig att skriva men det funkar nog ;)
Imorgon så ska jag vara med kompisar, får nu se vad man hittar på för något kul. Hoppas det är fint väder för då vill jag gå på stan (:
Så jag tänkte blogga lite före jag far och sover, blev ett lite kort inlägg men vad kan man ;)
Godnatt mina söta läsare! <3

tråkigt.

Gud vad tråkigt jag har, har en sån stor lust att fara och göra något. Men jag har ingen aning om vad jag skulle göra.
Just nu så sitter jag bara framför datorn och hör på Sofijah och chattar med mina kompisar. Sofijah är från Sverige, hon har så himla sjukt bra texter. Jag har hört om hennes låtar säkert hundra gånger nu.  Alltid då jag har har det svårt så sätter jag mig någånstans där jag är ensam och hör på hennes låtar, det tröstar mig lite och jag brukar då kunna gråta ut allting inom mig. Men jag brukar nog annars också höra på hennes låtar annars bara, brukar göra det då jag tänker. Hon kan skriva så himla bra texter, de brukar kunna stämma in på en själv. Hon har haft det ganska svårt i sitt liv och berättar om det genom sina sångtexter.
Så jag säger att ni ska fara in på youtube och skriva Sofijah dit, tyvärr så kan jag inte laga in en av hennes låtar hit för det är något fel på min blogg så jag kan inte laga in videon ;s Men far och höra på hennes låtar, sjukt bra enligt mig!Fredag

Hej! Äntligen är det fredag igen, gud vad veckan har gått snabbt. Men det är ju bara bra för då bli sommarlovet bara närmare snabbare. Just nu så sitter jag och äter godis och lyssnar på musik. Jag kom hem för en liten stund sedan, oj då klockan är redan ganska mycket. Ikväll så ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma tror jag.

Idag i skolan så fick jag ut mitt finska förhör som jag gjorde förra veckan, gick verkligen inte så bra, fick underkänt. Asså jag börjar bara att bli dåligare på finska, eller det känns så i alla fall. Det har inte gått så bra för mig på sistone. Jag ska prata med min finska lärare och fråga om jag kan flytta till stödfinskan istället, för jag har ingen aning om hur jag annars ska kunna lära mig något. Det är så hiimla svårt..

Sista blocket så for jag från gymnastiken till simhallen, det var jätte roligt att fara och simma lite. Riktigt skönt, skulle kunna fara och göra det varje dag. Sedan jag varit liten så har jag älskat att simma, eller dyka för det mesta. Jag kommer ihåg då jag var mindre så genast jag kom ut till vattnet så lagade jag på mig mina simglasögon och dykte iväg. Jag simmande nästan aldrig ovanför vattnet, det tyckte jag var tråkigt. Jag var alltid under vattnet för det mesta. Det är nog ännu samma sak med mig, jag älskar att dyka. ;)


Det här är jag för 3 år sedan, jag var i Rhodos (Grekland) med min familj och alexx och hennes mamma. Vi hade jättekul där och jag längtar grymt  mycket tillbaka. Som ni ser så har jag simfötterna på fötterna och simglasögonen i handen. ^Och så hoppar jag i ;)

Second HandHittade den här söta börsen från Second Hand igår^

Färdigt ;)

När jag skulle börja städa så kände jag mig inte riktigt på städ humör endå, men jag började städa och nu så är jag färdigt. Skönt det, känner mig duktig ;) Just nu så lyssnar jag på musik och chattar lite. Jag har inga läxor tills imorgon, skönt för då behöver jag inte sitta och plugga före jag far och sover.

Imorgon på gymnastik timmen så ska vi fara till simhallen och simma, det blir kul för det var en ganska lång stund sedan jag gjorde det sist. Så jag ska packa ner bikinin och handduken i väskan tills imorgon. Det är bra att vi ska simma sista blocket för annars skulle man ha måsta gått med blött hår i skolan, och det är ju inte så himla kul.
Nå jag har inte så mycket annat att säga nu så Hejdå! :) <3


Visst får man en sommar känsla då man tittar på den här bilden? :)

Hey

Hej! :) Kom just hem från skolan, hade en ganska lång dag idag så det är skönt att vara hemma. Nu så ska jag äta något och sedan börja att städa. Jag är lite på städ humör idag, haha jag vet jag är lite konstig. Men ibland är det lite roligare än vanligt att städa, vet inte riktigt varför.
Idag så är det riktigt vår väder, ur skönt att vara ute då solen bränner en i ansiktet. På hålltimmen som jag hade idag så for jag på stan med min kompis. Vi gick runt lite och hon köpte lite grejer som hon behövde. Jag hittade också många par grymt snygga solbrillor, skulle verkligen behöva nu då solen skiner så stark. Så jag tror nog att jag ska fara och köpa ett par imorgon eller någon annan dag ;)

Igår så var jag så himla trött, jag somnade i sängen framför tv:n haha. Jag vet inte riktigt hur länge jag sovde men nog någon timme. Jag vaknade där vid åtta tiden på kvällen och jag blev lite sugen på att läsa på Twilight boken så jag tog den och började att läsa. Jag läste, läste, läste och läste. Jag blev fast i boken så att jag inte kunde sluta, jag kunde inte änns dra den ifrån mig så jag kunde fara och blogga. Så nu vet ni varför jag bara bloggade 1 gång igår, jag satt fastfrusen framför Twilight boken. Jag håller ju på att läsa tredje delen, och den är sjukt bra som de andra två delarna. Jag satt och läste enda till halv 1 på natten, men sedan så bestämde jag mig för att jag måste lägga den ifrån mig. För lite sömn vill man ju i alla fall ha. Jag hann läsa över 100 sidor igår, så nu har jag bara ungefär några på 20 sidor kvar av hela boken. Neeej! Då kommer jag inte ha något att läsa efter det, men jag måste läsa för jag vill ju veta fortsättningen.
Jag har en sak att säga till er och det är: I Looove Twilight!

Men nu så ska jag fara ner och värma lite lasagne, mumsens! Sedan blir det städning för mig ;)
Shao! <3


photo: by me

i skolan

Hej! :) Nu sitter jag här i skolan i datasalen, håller på att renskriva lite. Men jag blev just färdig så jag behöver bara nu söka efter bilder och sedan printa ut ;) Jag slutar om en halvtimme ungefär, ska sedan vara med alexx. Vet inte vad vi ska göra, men vi hinner inte göra så himla mycket för vi har just träningar efter att skolan är slut.
Jag har hålligt på att småätit en massa gott nu den senaste tiden, och det är inte bra så jag har bestämt mig för att sluta göra det! Jag ska inte äta något snask på vardagarna, eller jag ska försöka nu här i början.

Igår så fick vi den där cykel maskinen. den var i bitar så jag med min storasyster och min styvpappa hållde på säkert i något timme med den och lagade den ihop. Den är ganska bra faktiskt, den har ingen sladd som man måste stoppa in i väggen utan den går på batteri. Och på styret så finns det små grejer så om man håller på dom så mäter maskinen hur hög puls man han. Och dessutom då man cyklar så hörs det nästan ingenting, så man skulle kunna cykla fast på natten. Så den är nog faktisk ganska praktiskt, men det är typ min storasysters för hon har köpt den för hon ville ha en egen, men jag tror nog att jag får cykal på den ;)

Men nu så ska jag börja printa ut, jag vet inte riktigt hur man gör men jag får väl pröva mig frammåt haha :)
Jag bloggar sen senare före träningarna eller efter, och jag kan också visa hur den där cykeln ser ut så ni får se.
Kramar
Tisdag

Hey! Idag så har jag ju varit i en liten by som heter vörå och haft en skiddag med skolan. Det var nog helt roligt där. Då jag inte skidade eller något sådant så då måse jag fara ut och gå. Och gissa hur långt jag måsta gå, joo 3,5 kilometer. Det var skit tråkigt och då man var tillbaka så hade man så himla varmt och var trött. Då jag hade gått färdigt så åt jag lite mat som skolan hade tagit med som man fick, och det var en semla och en tripp. De grillade också korv där men det åt jag inte, var inte så snål. Men såklart hade jag nog med en egen matsäck men jag kände mig inte så hungirg efter det, men något åt jag nog därifrån. Efter det så gick jag upp med mina två kompisar upp på slalom backen, det var ganska jobbigt att gå upp för den då den var ganska brant. Men till slut så kom vi upp ;) Vi var en ganska lång stund där, tittade på då alla åkte förbi. Jag hade också en av mina kompisars kamera, så jag tog ganska många foton med den då alla hoppade på hoppan som fanns där. Jag fick nog ganska lyckade foton faktiskt, men jag kan inte visa dem till er för det är ju inte min kamera så jag har inte fotona här hemma. Men sen om hon skickar lite bilder till mig så kan jag ju visa.Det var jättefint väder, rikitgt varmt också så det var jättekul att vara ute.
Sen så började klockan bli mycket och vi började packa in sakerna i bussen och åka iväg. I bussen så var det så himla varmt, jag tänkte påriktigt få värmeslag, fast jag hade tagit bort min jacka och halsduk så kändes det som att jag satt i en bastu, haha ;)
När vi kom fram till skolan så gick jag till min kompis en liten stund, men sen så for jag nog hem efter en stund. När jag kom hem så tyckte jag att det var så fint väder så jag passade på att ta lite foton, kan visa till er om det nu blev några lyckade. Nu så sitter jag bara här och chattar med mina kompisar, min storasyster håller på att färga håret, jag orkar inte hjälpa henne men nog klarar hon sig själv. Jag måste renskriva lite texter om Kalle Anka på datorn haha, måste ha det färdigt tills imorgon. Jag har också biologi läxa och engelska så jag ska senare göra dem.
Jag är så himla glad då solen skiner och snön smälter, det är ungefär 5+ eller något sådant ute. Yippiie ;) Hoppas vädret håller sig lika fint så allt vitt försvinner. Men nu så ska jag börja renskriva, Sköt Om Er <3
Den här lilla sötnosen följde efter mig vart jag än gick^
jäkla snö..

Shao :) Sitter nu här hos alexx och lyssnar på musik och hon läser en Frida tidning, dom är riktigt roliga att läsa.
Och vet ni vad, det har börjat att snöa här ute. Guuud, varför? Kan det inte bara smälta på en gång istället för att ändra väder hela tiden, man blir så himla störd. Nåja men, vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi tänkte fara på stan men vi orkade inte riktigt och dessutom är det så tråkigt väder. Hoppas det är fint väder i morgon då man ska vara ute hela dagen. 
Vi ska väl säkert äta om en stund, har träningar om någon timme så man ska ju sedan fara på dom. Jag skulle måsta fara och köpa något litet mellanmål tills i morgon, men jag vet inte om jag hinner så jag ska fråga om mamma kan det istället. Hejdå! :) 

Hej

Hej! ;) Nu så sitter jag här i biblioteket, gick hit efter skolan med min kompis. Just nu så håller hon på att söka efter en bok som hon måste ha till skolan och jag sitter bara här och bloggar. Jag har ju träningar idag så jag väntar tills alexx ska sluta, men jag vet inte riktigt när för hon ska efter att hon har slutat göra någon sak. Så jag ska bara vänta tills hon ringer, hoppas det inte räcker så himla länge.
Första skoldagen i veckan, den var som den brukar. Imorgon så ska jag åka till en liten by som heter Vörå, det tar ungefär 45 minuter att åka dit. Hela högstadiet tror jag ska fara dit, vi har en skiddag. Gud, jag hatar att skida, okej inte är det nu så hemskt. Det är roligast att åka ner för backarna, haha. Men jag kan inte skida så det är kanske därför jag inte tycker om det så värst mycket. Man kan också åka slalom eller snowboard, men det kan jag verkligen inte. Det skulle nog vara roligt att pröva och lära sig men jag vet inte varför jag inte gör det. Men istället så ska jag fara på stavpromenad med mina kompisar. Men jag har inga stavar så jag tror att jag kanske lånar från skolan eller så går jag helt enkelt utan. Men jag hoppas att det blir kul, man får grillad korv där och jag ska ta med lite matsäck och lite pengar.
Men nu så ska jag inte göra så mycket, vara lite på datorn och sådant.
Pussar

http://farm1.static.flickr.com/38/94418527_dadd38a678.jpg

Halo ;)

Hej! ;) Just nu så gör jag inte så himla mycket, ska börja fara och sova men jag tänkte blogga lite snabbt före :)
Jag har läst på engelska, och det var 45 stycken ordtryck som jag måste kunna tills imorgon, och nu när jag har övat så kan jag nog dem. Men såklart så finns det några som är lite svårare och jag inte kan så bra. Men jag känner mig nog redo för det där skriftliga förhöret nu ;)

Idag så har jag också tittat på High School Musical 3 med min storastyster, vi hade den på datorn. Den var nog jättebra!
Jag rekommenderar nog att ni ska se på den om ni inte ännu har gjort det, men jag iss inte avslöja så mycket om filmen. Då blir det inte lika roligt för er som inte har sett den, men den är nog lika bra som de andra två delarna.

Imorgon så börjar jag 8 tiden, så jag måste vakna där vid 7 på morgonen så jag hinner fa till duschen och sådant.
Jag har träningar imorgon på kvällen så jag tar med mina gymppa kläder med till skolan, efter skolan så far jag till alexx.Vi ska väl fara på stan om vi orkar, haha vi brukar nästan alltid göra det på måndagar.
Men nu så ska jag börja tvätta tänderna och lite andra stuff, ska väl också göra lite med hantlarna före jag somnar.
Ha det bäst! <3


home

Hej! :) Jag kom just hem, har gått från Linda hem till mig. Det var inte så himla kallt men nog sen då jag hade gått i över 1 halvtimme så började man att frysa lite.Jag har ännu lite kallt, benen är lite frysta men annars mår jag bra.
Jag ska fara och hämta lite chips och säkert sätta mig framför tv en liten stund. Men sedan så måste jag ta fram dammsugaren och börja städa lite, skulle inte orka men ska göra den så det blir lite finare här i huset.
Idag så är det ganska slaskigt, yes! Det betyder att våren är på väg, hoppas att den kommer då snart så det inte börjar snöa igen för då blir jag fittig, haha :)
Men nu så ska jag fara och göra något annat, men före det så ska jag svara på mina kommentarer som jag har fått. Jag har inte hunnit svara fören nu så ;s
Bye! <3


söndag

hej! :) Jag sovde en till natt hos Linda, vi vaknade för någon timme sedan. For ner och åt mat, så nu är vi mätta.
Igår så proppade vi i oss en stor pizza från en pizzeria, gissa hur ont i magen man hade sedan resten av dagen. Men gott var det! :) Vi var uppe till 5 på natten igår och spelade Guitar Hero, haha. Men det är ett jättekul spel tycker jag.

Idag så vet jag inte vad vi ska göra, kanske spela ännu mera? ;D Jag ska nog fara hem idag, skulle måsta städa lite då jag inte har hunnit göra det. Jag måste också läsa på hundra ordtryck till engelskan som jag har i morgon, har ett skriftligt förhör ;s Okej, inte är det nu hundra men det är jätte många i alla fall.
 Men nu så ska vi hitta på något att göra, det blev ett lite kortare inlägg men jag har inte så mycket annat att skriva om.
Seeyou! <3

Hej! ;)

Hej! Förlåt då jag inte har bloggat på en ganska bra stund.
 Just nu så sitter jag här uppe i Lindas rum, hon är nere i duschen och jag kom just därifrån. Josefina är också här och hon sitter i köket och lyssnar på musik från sin telefon hon ska också fa till ducshen men efter att Linda är färdig.
Vi kom hit igår, alltså jag och Josefina, före det så var vi hos mig och tittade på tv och skrattade. Ja just det, det var ju fredagen den 13 igår, buuhh.. Det hände nog några saker, haha jag vet inte om jag kan skriva det här men jag kan säga att vi skrattade så att vi lever nog säkert minst 100 år till ;)
Nu så ska vi fixa oss lite, ska fixa håret och annat roligt. Vi ska väl säkert idag senare fara till en pizzeria och äta, mumsens! Och vi ska också hitta på annat roligt.

På torsdag så var jag ju till tandläkaren och röntgade mina tänder, det tog jättesnabbt och jag trodde att jag också skulle få tandställning men jag får säkert det en annan gång. Tandläkaren sade att hon skickade iväg röntgen bilderna till en annan tandläkare så dom kommer säkert att ringa till mig när jag ska komma dit. Men jag hoppas att det inte tar någå länge för jag vill ha tandställningen nu! Eller för min ena kompis så tog det ungefär 2 år innan hon fick tandställningen efter röntgen, men det kanske berodde på att hon var så liten då och hade ännu sina mjölktänder kvar, eller?
Men jag håller tummarna..

Jag bloggar senare,  men nu så måste jag föna håret, eller så gör jag inte det. Haha, får se ;)
Later<3

hemma

Hej! ;) Kom just hem från träningarna, nu sitter jag här och käkar korvsoppa som mamma har lagat. Träningarna var lite kortare idag, så dom var inte så himla jobbiga. Ikväll så ska jag inte göra så mycket, ska fara ganska tidigt att sova. jag gjorde lite läxor hos alexx så jag behöver inte göra några nu skönt.

Oj shit, jag kom just på att jag ska ju fara till tandläkaren imorgon på morgonen, jag som hade trott att jag först skulle fara om 2 dagar. Tur att jag kom på det nu för jag skulle ha dött om jag skulle ha missa den tiden, för jag har ju redan missat en annan tid då den var i  december. Men jag bara längtar tills imorgon, för då är jag lite närmare med att få tandställning :) De ska ju röntga mig imorgon, jag tänker fråga om de på samma gång kan sätta dit tandställningen. Hoppas de gör det, för jag vill ha den så snabbt som möjligt! Jag vet att det kommer att ta jättesjukt och man ångrar att man inte skulle ha tagit, men jag är berädd på smärtan haha ;D

Nu så ska jag vara en liten stund på datorn sedan så börjar jag att tvätta ansiktet och sådant, kanske lägger mig framför tv:n. Jag har inte ännu flyttad mina kläder till mitt nya rum för min storebror har ännu sina kläder där, så det är jättestörande på morrnarna då jag måst fara till mitt gamla rum och välja kläder. Så jag hoppas att jag kan flytta snart! :) Later!  <3


Hur jäkla hott är inte han?^

Efter skolan

Hej! :) Kom just till Alexandra från skolan. Skolan har varit nog ganska rolig, fick ut biologi provet och fick 8 och ett halvt  i det, blev nog ganska nöjd. Fick också ut min bokrecension och fick en 9 i det. Jepp jepp, inte har det hänt något annat speciellt i skolan riktigt. Nu så ska vi äta lite, vet inte sedan vad vi ska göra, vi har ju träningar snart så inte hinner vi riktigt göra så mycket. 
Jag sov dåligt igen i natt, tredje natten i rad, vet inte riktigt vad det beror på. Kanske jag far och sova för sent, men i alla fall så ska jag försöka att fara lite tidigare idag och sova och ser om det hjälper. 
Jag har inte så mycket annat att skriva om, bloggar mera sen då jag kommer hem från träningarna. Ciao! :) 

Shao!

Hej! ;) haha, jag har inte riktigt fått några läxor gjorda, har bara fastnat här framför datorn ;p. Jag har fixat lite musik till min Ipod då alla hade ju raderats, har redan lagat in över 300 ;) Men jag tänker nog laga in mera, haha men man måste ju ha något att lyssna på. Jag ska inte ha tv:n nåmera i mitt rum, vi ska laga den i mitt gamla för vi ska ha några träningsmaskiner där så man kan se på tv på samma gång. Jahass.. Så åker tv:n iväg då, men inte är det ännu säkert men jag tror nog det. Men det gör egentligen inte nå för mig för jag kan ju ändå fara någon annan stans och titta och man får ju lite mera space i rummet ;)
Imorgon så börjar jag tidigt så jag måste vakna 7 tiden på morgonen. Jag har ju träningar efter skolan så jag fara antingen till Alexandra eller så far vi på stan, får se det imorgon. Det ska bli skönt att fara på träningar då man bara annars skulle sitta och jäsa här hemma. Inte händer det något speciellt imorgon i skolan, det gamla vanliga.
Men nu så ska jag sticka iväg till mitt rum. Hejdå! :) <3


Tisdag

Shena! ;) Kom just hem från Linda, åkte med buss till henne efter skolan. Skulle ändå ha inget annat att göra här hemma. Hos Linda så hade vi kul, gick ut och fotade i skogen och sådant :) Det blev nog några lyckade foton men vi fjantade oss mest haha.. Nej, det började att snöa just då vi skulle gå ut. Jag som hade trott att sommaren påriktigt skulle komma då det hade blivit så varmt och snön börjat smälta, men nej den tänker nog stanna suck..
Hur har eran dag varit? Min har nog varit bra tycker jag ;)
Idag så hade jag ju biologi prov, jag hade läst passligt mycket till det. Det var inte något svårt tycker jag, bara några uppgifter men jag tyckte nog att det gick bra. Idag så slutade jag klockan 12 på dagen, grymt skönt! Tänk om man skulle sluta så alla dagar, hur skönt skulle inte det vara?
Nåja, men nu så ska jag fara ner och hämta något att äta, är ganska hungrig. Inte ska jag göra något speciellt nu på kvällen, titta lite på tv och göra lite läxor. Later! <3


 

Hemma

Hej! ;) Kom just hem från träningarna, skönt att ha tränat lite. Ska väl nu fara och ta något att äta och sedan hoppa i duschen. Sen senare så måste jag öva på biologi prov som jag har imorgon, är inte så himla svårt så det kommer säkert att gå helt bra. Fick just veta att vi har beställt en vibreringsmaskin och en springmaskin, hur härligt kommer det inte att bli? Jag kommer kunna att springa, ta magmuskler och fa på vibreringsmaskin här hemma, ett litet gym ;) Längtar! Tänker säkert göra på dem varje dag, haha :) Men nu så ska jag fara ner och ta något att äta, är hungrig. Jag ska säkert fara upp på mitt rum och se på tv :) Jag har haft huvudvärk nästan hela dagen, ganska störande. Men den far nog säkert bort om jag äter något. Ciao! ;)


Hos Alexandra

Hej! ;) Är hos alexx (Alexandra) nu, kom hit för en stund sedan. Vi gick på stan en stund före hon skulle fara till gymmet med sin kompis Ida. Jag köpte en svart sport-bh från H&M, vet nu inte om det är så bra kvalité men den fick nu duga. Gick sedan till gymmet där jag väntade på att de skulle vara färdiga, passade på att göra lite finska läxa. Men jag hade glömt boken i skolan så det var lite svårt att göra den men nog gick det lite i alla fall. Vi åt just köttsoppa, och nu så sitter vi bara här och lyssnar på musik och käkar kex ;) Har snart träningar så vi ska väl om en liten stund klä om och sådant. Skönt att ha köpt en sport-bh så nu behöver man inte gympa med vanliga bh:n. Inte har jag så mycket annat att säga så Bye! <3 ;>

shao ;)

Shena! (: Nu är jag här i biblioteket, gick hit efter skolan. Jag måsta lämna in det där seriealbumet, så jag tänkte att jag kan ju blogga på samma gång :)
Inatt så har jag sovit ganska dåligt, det tog jättelänge innan jag somnade och jag vaknade på natten. Så jag var ganska trött på morgonen men jag tvingade mig upp från sängen. Igår så hann inte min storebror ta sina kläder bort från mitt nya rum så jag har ännu mina kläder i mitt gamla rum, så jag hoppas att jag kan flytta dem idag för inte orkar jag hålla på att gå till mitt gamla rum fram och tillbaka då jag ska byta kläder.
Idag så har skolan varit helt ok, måsta presentera seriealbumet som jag har skrivit en bokrecension om. Gick väl helt ok, men jag blandade bort mig där vid ett ställe så det blev ganska råddigt. Nåja, men man vänjer ju sig att stå framför klassen ju mera man gör det.
Nu så sitter jag bara här framför datorn och lyssnar på musik från min Ipod, väntar på att Alexandra ska sluta och jag vet inte riktigt när det är så jag väntar på att hon ska ringa upp mig. Skulle också måsta fara till stan och köpa en sport-bh, gör det säkert sen.
Oj, nu så ringde Alexandra och sade att hon ännu hade timme, men hon slutar snart. Så jag ska väl börja fara tillbaka till skolan och vänta på henne där, men jag far inte ännu. Jag träffade på min storasyster just, hon skulle låna några faktaböcker. Det är skönt att jag inte riktigt har några projekt i skolan som jag måste göra, okej jag har nog då jag men några andra personer måste skriva fakta om Kalle Anka men det är ju lätt ;) Ja, just det. Man har ju biologi prov imorgon, ska läsa sen efter träningarna då jag kommer hem. Hann läsa halva igår så idag behöver jag bara läsa andra halvan.
Men nu så ska jag börja dra till skolan, men först så ska jag svara på några av kommentarerna som jag har fått om jag hinner. :)
Ha det bäst! <3

kvällen..

Hej! ;) Alexandra for hem för en ganska lång stund sedan, vi gjorde inte så mycket innan. Spelade ett spel, vi blev helt inne i det då vi fattade vad man skulle göra egentligen, haha ;) Just nu så sitter jag här med min storasyster och tittar på en svensk film som vi har laddat ner på datorn, den heter Låt Den Rätte Komma In (Let the right one in).  Den är jättebra, det är en thriller. Fast jag har inte sett den färdigt men den är bra såhär långt ;) Jag rekommenderar att ni ska se på den!
Efter att jag har sett på filmen så ska jag fara till mitt rum och göra lite läxor och sådant som inte ännu är gjort. Ska säkert efter det fara och sova. Imorgon så börjar jag tidigt så jag måste vakna där vid 7 tiden på morgonen, har ju träningar på kvällen så jag far till Alexandra så länge. Men nu så ska vi fortsätta att se på filmen, Ciao! <3


nothing to do..

Shao! ;) vi har inte ännu hittat på något att göra. Vi har bara varit i mitt rum och möglat, suttit och spelat ett spel som man sedan tröttnade på men man spelade det ändå. Vi lyssnade också på en kasett som jag hela tiden lyssnade på då jag var mindre, haha jag hållde på att sjunga för full hals men den slutade med att jag har jättehård huvudvärk.. Klockan är redan ganska mycket och vi har bara möglat, men vi vet inte vad vi ska hitta på att göra. Inte vill man ju mögla bort hela dagen, och det är dessutom fint väder där ute. Men jag vet inte om vi orkar fara ut, haha ;) Men vi måste nog snart hitta på något innan hon måste åka hem.
Jag tror att jag ändrar om i mitt rum så jag kan ha en tv där, det skulle vara roligt :) Fast man har ju ingen digibox men nog kan man ändå använda den på andra sätt, men jag tror nog att jag ska fråga mamma om hon kan köpa en till mig (:
Men nu så ska jag fara till mitt rum där Alexandra är, måste ta och snacka med henne vad vi ska hitta på! :)
Seeyou! <3


Godmorgon ;)

Godmorgon! Vi vaknade för någon timme sedan, gick ner och tog morgonmål och kom upp och tittade på tv. Nu så gör vi inte så mycket. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men nog hittar vi säkert på något. Iallfall så ska jag flytta alla mina kläder till mitt nya rum, dom är ännu i mitt gamla. Jag vet inte om jag vill ha mitt nya rum såhär som jag nu har det, för nu kan jag inte ha en tv i mitt rum. Men om jag ändrar om det lite så kan jag ha en tv. Men den funkar inte för den har ingen digibox, men jag kan ha Playstation2 där så då kan jag spela lite eller titta på film ;) Men jag vet inte ännu hur jag ska göra, ska se vad som är bättre. Idag så måste jag också öva på biologi prov som jag har på tisdag, ska väl också göra nå läxor om jag har. Men det ska jag inte göra ännu. Det lämnade jättemycket bulla från igår, så man har nog något gott att smaska på om man blir snål haha.
Nej, imorgon är det skola och en ny vecka på gång. Jag hatar söndagar, för då är det sista helgdagen och det är skola nästa dag. Men man måste ju gå i skola så det är ju ingen skillnad hur mycket man än klagar ;)
bye! <3


Födelsedagskalas bilder
Födelsetårtan


Småplock


Bålen


chokladkaka


Födelsedagskalaset

Shao! ;) Idag så har vi ordnat ett födelsedagskalas för att min styvpappa fyller år. ;) Så det har varit ganska mycket på morgonen att ordna, all mat måste man laga färdigt och sådant. Sen nångång 3 tiden så började alla gäster att komma så då började vi att äta. Och gud vad mycket man proppade i sig, en massa med små plock, tårta, bål, bulla och en massa annat som man kunde välja på. Mumsig var det! Man har gått här propp full och haft ont i magen, haha ;) Sen så började dom fara men nu senare så har det kommit några andra. Men nu den senaste timmen så har jag och Alexandra flyttat mina saker till min storebrors gamla rum, mycket jobb. Vi måsta rensa vilka saker jag inte skulle ha och som skulle lagas upp på vinden och de saker som jag ville ha i mitt nya rum. Men nu så har vi gjort det mesta, har bara små saker att ordna. Vi ska också ordna till lite mitt gamla rum så det blir till ett gästrum. Okej, det här blev lite råddigt men jag hoppas ni förstod. Just så proppade vi oss lite mera tårta och ett glas sprite, mums. Haha vi har ennu ganska mycket mat här hemma kvar så jag och Alexandra har nog mat så det räcker ;) Nu så lyssnar vi på Spicegirls - Wannabe. Haha den låten är faktiskt bra fast den är så gammal. Vi tar väl en liten paus nu med rummena men vi ska nog säkert snart fixa till det färdigt, men inte orkar man nu hålla på med det hela kvällen. Ciao! <3God morron!

Hej! ;) Jag vaknade för någon timme sedan. Hjälpte lite min mommo som km hit med att laga tårtor, om det är nån somär bäst på att laga tårtor så är det min mormor! ;) Jag tvättade golvet färdigt just, måste nu hoppa i duschen eftersom alla börjar nästan komma tyyp, eller de kommer först 3 tiden men jag far nu i duschen så jag hinner fixa mig och sådant. I köket nu så håller de på att fixa maten, jag kan ta lite foton och visa sedan vilka godsaker de håller på att göra. Men nu så ska jag fara till duschen, måste sen också äta något eftersom jag har inte ätit nå morgonmål ännu, känner mig väldigt hungrig. Hejdå! ;) <3


Förlåt

Oj förlåt, jag har glömt bort att visa min klassring, så jag tar och visar den nu.
 Den är jättefin och jag är jättenöjd med den :) Inne i ringen så står det: Sabina 7-9A 4.6.2021. Det där sista är datumet då vi alla i klassen ska samlas efter 10 år :)
Men jag har den för det mesta på ett halsband runt halsen, för jag tappar så himla lätt bort ringar.
Vad tycker ni om den?


Är så trött.

Hej! ;) Städade just färdigt, men jag ska imorgon tvätta golvet här uppe så det hålls renare. Är jäkligt trött nu, ska väl kanske fara och sova om en liten stund. Jag bytte min hårda och dåliga säng mot min storebrors gamla som är så mjuk :) Längtar till att få pröva att sova på den, säkert så bättre än den där andra som jag hade. Men mitt rum blev lite litet, eller det är nog likadant som det var förut, haha. Men jag tänkte att jag skulle byta rum till min storebrors förra, det är nästan dubbelt så stort som mitt och där skulle jag har rum bättre. Är ganska störande att ha ett litet rum. Och vi skulle ändå ha lagat det där andra rummet till ett gästrum men vi kan ju lika bra göra mitt till ett ;) Och dessutom om jag skulle byta rum så skulle jag få ha en tv där. yey..haha, men den funkar inte ;s Men endå. Men jag kan berätta mera om det senare då jag vet hur jag ska göra, för det är ännu inte säkert. Och det skulle bli ganska mycket jobb att flytta alla mina saker. Men vi får se ;)
Idag så har alla i huset varit i farten, min mamma och mina två systrar har hållit på att baka lite inför kalaset imorgon. Och alla vi andra har städat för fullt ;) haha, det som de bakade blev så himla mumsigt! Kan visa lite bilder på vad de gjorde :)
Men nu så ska jag börja fara och sova i min "nya" säng ;) Godnatt alla söta! <3


Köttpirog, mums.


Nån slags paj, vet inte riktigt vad den innehåller men den ser mumsig ut.


Vet inte riktigt vad de heter, men kallar de nu för små plock haha ;)
Det var jättegott om man lagade en skinka bit emellan, mums.


Fredag

Shena! ;) Är hemma nu, ska just börja städa. Jag kom just hem, slapp inte tidigare då mamma hade så mycket på jobbet så jag väntade i några timmar. Idag ute så har det varit jätte varmt. Riktigt soligt och man ser att våren håller på att titta fram, yes äntligen! Jag måste städa ganska mycket nu för vi ska ha kalas imorgon och då kommer det en massa hit. Min mommo kommer hit typ 11 tiden på morgonen, man som skulle ha lust och sova lite längre då man har sovit så dåligt på vardagarna men jag tror nog att jag stiger lite tidigare upp.

Igår en halv timme före vi skulle börja släppa in folk till discot så märkte jag att det inte gick att höra på musiken från min Ipod. Och då så insåg jag att ALLA mina låtar från Ipoden hade raderats, och jag hade 689 låtar på den. Så ni kan gissa hur jäkla fittig jag blev, dels för att alla mina låtar var borta och dels för att då hade vi ju nästan ingen musik till discot. Men som tur är så hade Linda med CD-skivor som vi tog musiken ifrån. Så vi hade nog musik så det räckte, tur det säger jag bara! Men jag måste laga in pånytt en massa låtar till min Ipod, men det är ganska bra på ett sätt för jag hade ganska gamla låtar förut och jag måste ändå rensa den. Så nu kan jag bara laga in nya och bra låtar :) Men det blir ju ganska jobbigt också.. Men annars så tyckte jag att discot var jättekul, tiden for jättesnabbt. Men jag hade nog kul där, dansade ganska mycket så man fick jättevarmt. Vi hade köpt 12 kg godis där och allting for, och popcornet och sockervaddet. Ganska bra ;) Vi samlade in ganska mycket pengar, bra det! Men det känns så konstigt då man i lågstadiet bara längade tills man fick ordna disco och nu är det över.. Men som tur är så får vi fixa ett igen på våren också ;) Längtar..!

Men nu så ska jag börja att städa så man kommer igång, och man måste ju ändå städa tills imorgon. Så ikväll ska jag bara städa. Bloggar senare och det inte blir för sent. Men Later! ;)


Google bild.

Shao allihopa!

Hej! ;) Kom just hem från discot. Det blev nog ganska lyckat men det hände en sak men det löste sig nog till slut. Det var nog kul där och det kom nog ganska många. Jag har inte kunnat blogga fören nu för att jag har varit i skolan hela dagen och jag kom ju just hem. Men nu jag skriver mera imorgon om hur det var på discot och sådant för jag är jättetrött och jag vill bara fara och sova. Imorgon så slutar jag där vid 4 tiden och sen så kommer jag väl hem nångång efter det. Måste ju också städa imorgon, jipiie.. Men nu så ska jag fara och börja sova så jag hinner sova tillräckligt mycket så jag inte är så trött imorgon. Jag har något finska ordförhör imorgon och har inte övat ett dugg, men jag hinner göra det lite imorgon före timmen för jag orkar verkligen inte nu. Men ha det bäst och sov gott! :) <3


Hej!

Hej! :) Kom just hem från träningarna och jag har stoppat i mig en macka med ett glas mjölk. Idag på engelska timmen så var jag nog nervös, jag presenterade näst sist. Det är så hemskt då man bara väntar och vet att man snart måste fara upp. Men inte var det så hemskt som jag trodde, men jag var nog ändå nervös då jag berättade. Och jag hörde bara då jag skulle säga and så jag bara: aannd.. Jag liksom skakade i rösten och då blev jag mera nervös. Men annas så gick det jättebra, jag kom kom ihåg texten utantill och jag tittade inte änns på pappret. Skönt att det är över :) Läraren bedömde också och jag fick 9½ för min presentation, är jättenöjd eftersom jag inte hade förberett så mycket. Men jag skulle ha fått 10 om jag inte skulle ha rört på mig så mycket, tihii.. :) Anyway, idag efter skolan så stannade klassen och lagade godis i påsar och poppade popcorn ;) Det tog inte så länge och det hände ju ibland att man fick lite popcorn i munnen ;)
Ja just det, jag fick min klassring. Den är jättefin! Den passar bra också ;) Men jag ska ta en foto då jag hinner för nu så måste jag fixa lite bättre musik tills imorgon och så har jag säkert några läxor. Så nu ska jag gå igenom musiken och laga in dans låtar och tryckar låtar ;) Oj, jag vet inte ännu vad jag ska ha på mig till discot, måste gå igenom min garderob och titta vad som finns där. Be good! <3


Skönt..

Oj vad skönt, jag kan en liten text utantill om  Simon Wiesenthal som jag måste berätta om imorgon. Men jag har nog ändå en stöd lapp ifall jag kommer av mig. Jag har suttit här för mig själv med en text som jag har skrivit och printat ut om honom och försökt pluggat in den i min hjärna, jag trodde att det aldrig skulle komma in men det gjorde det nog som tur. Hoppas att det kommer att gå bra imorgon, hoppas jag inte får någon blackout då jag just ska börja berätta om honom för det vill jag verkligen inte. Men nu ska jag bara tänka positivt eller hur? ;) Inte är det ju så hemskt som jag tror att det är, jag vet inte varför jag gör en sådan stor sak av det. Men nu så ska jag fara och sova så att texten stannar i mitt huvud ;)
Imorgon så börjar jag 08.15 så det betyder att jag måste vakna tidigt. Jag ska stanna efter skolan med klassen och fixa inför discot som vi har nästa dag. Sen så ska jag väl fara till Alexandra om jag hinner för jag har ju träningar klockan 5. Så jag vet inte när jag hinner blogga men jag gör det då jag hinner :) Men nu så ska jag fara och borsta tänderna och sådant så sov gott allihopa! <3

Färdig med ena, andra kvar..

Hej! ;) Nu blev jag färdig med bokrecensionen, gick igenom den en sista gång så nu har jag printat ut den. Det blev 2 sidor med läsdagboken och 2 sidor själva bokrecensionen.  Jag lagade läsdagbok för man får högre vitsord om man lagade den, det var frivilligt. Men jag har ennu klar den där engelska saken, jag skulle nog kunna berätta om han på svenska men då jag måste berätta på engelska det är det svåra. Men det kommer nog att lösa sig hoppas jag, kommer att skriva ner några stödord, haha det blir säkert ganska många. Jag fattar inte änns varför vi måste göra det här, ingen annan klass måste göra det. Men det är säkert då vi har honde ena engelska läraren, *suck*. Men nog är det ju ändå en också ganska bra övning. Men endå det är så himla svårt. Men nu så ska jag sluta klaga och börja med att tänka på hur jag ska berätta om honom, och så ska jag också skriva ned några stödord. Later! <3

after school.

Shena! ;) Kom just hem. Jag slutade 13.05 men jag slapp hem först nu. Det är ganska störande att bo utanför stan för ibland så tar det ganska länge innan man slipper hem och så är det svårt ibland att veta hur man ska slippa till stan.
Nu så ska jag göra bokrecensionen, och sedan den där engelska saken. Jag vet inte heller riktigt ennu vad jag ska säga men det löser nog sig. Det är ganska dåligt för att de båda sakerna måst vara färdigt tills imorgon. Så hela dagen idag far till skolsaker. Vad ska ni hitta på då? :)

Men nu så ska jag börja med läxorna så jag hinner göra det idag. jipiie, man kommer bara att sitta hela dagen i sitt rum och göra skola. Inte så roligt men ibland måste man ju göra det. Och sen i gymnasie så kommer det säkert att vara dubbelt så mera så då kommer man säkert att måsta sitta varje dag hemma ungefär. Åh, då vill jag inte till gymnasiet, men jag tänker nog endå fara. haha ;) Seeyou! <3


Random bild

Hemma

Shao! ;) Kom just hem från träningarna. Jag är jätte trött. Jag ska just fara ner och hämta mat för jag är verkligen hungrig då man har tränat så ;) Nu på kvällen så var det inte så jätte kallt ute, men det snöade. Suck, varför kan sommaren inte bara titta fram snart och vara förevigt? Tänk nu, man behöver inte ha på sig en massa kläder, halsdukar, vantar, mössa,  mycket kläder och så. Man kan bara gå runt i linne och shorts. Hur skönt skulle inte det vara? Nå jag hoppas iallafall att sommaren kommer snart! Nu på kvällen före jag far och sover så ska jag titta lite på bokrecensionen och sådant. Är ganska trött så jag vet inte om jag orkar med så himla mycket, och klockan är redan ganska mycket.
Jag kommer inte på så mycket att skriva idag, inte har den hänt något speciellt. Så nu så ska jag fara iväg och hämta mat och sätta mig framför tv:n och titta på något bra pogram om det kommer. Ha det super! <3


Måndag

Hej! :) Första skoldagen efter sportlovet, var lång och ganska tråkig. Efter skolan så gick jag till LadyLine (alltså ett gym) för att vänta på Alexandra där då hon hade prao. Efter en stund så gick vi till stan och tittade runt, jag hittade en fin väska som man knäpper. Vet inte riktigt vad dom heter. Sen då vi hade gått runt en stund så började vi gå till Alexandra. Här så åt vi plättar med socker,det var jätte gott! Det var nog en stund sedan jag åt plättar så det var gott med det :) Nu så sitter vi här och lyssnar på musik, äter också plommon. Vi har träningar om en och en halvtimme, skulle inte riktigt orka fara. Nu så ska vi säkert inte göra så mycket, något kanske inte vet jag. I morgon så har jag en riktigt skön dag, bara 2 block. Börjar kvart före 10 och slutar 5 över 1. Jätte skönt! Men måste sen fara genast hem och göra bokrecensionen färdig och titta på vad jag ska berätta om den där gubben i engelskan ;) Ciao! <3

Huh!

Oj herregud ni vet inte hur lättad jag är just nu. Den senaste timmen så har jag suttit här i vardagsrummet med engelska böckerna framme och flera papper där det står fakta om Simon Wiesenthal.  Och sen så for jag på datorn för att hitta lite mera fakta om honom, jag for medsamma på msn för att jag skulle se om min ena kompis var inne så jag kunde fråga henne om hon vet vad hon ska berätta om sin gubbe. Och sen så började jag skicka med en massa. Och Linda sade att hon inte ännu har börjat. Och sen så sade hon att hade vi inte först det till onsdag. Jag var sådär att nä det var ju tills imorgon, och hon sade va!? Sen så blev jag osäker och gick till mitt rum och kollade min kalender, där stod det att på onsdag så skulle jag måsta berätta om Simon inför klassen. Och ni vet inte hur glad jag blev! Ja, jag vet jag har haft en hel vecka på mig att förbereda men jag har inte gjort det för jag orkade inte tänka på skolan ett tag. Och här nu så har jag suttit och varit i panik för att jag har inte vetat vad jag skall berätta om. oj gud va skönt! Men det är ju bra att jag har börjat med det nu, så jag tänker nog titta lite och läsa i texter. För jag vill inte på tisdag kväll sitta framför datorn i panik om vad jag ska säga som jag gjorde idag. Haha.. Så jag gick ner och tog en skål med glass och for på datorn igen. Som tur så har jag inga andra läxor tills imorgon, så jag ska ta det lite lugnt nu före jag far och sover :)

Imorgon så har jag ju träningar, har inte tränat på ett bra tag nu vet inte varför. Jag slutar där vid 3 tiden. Det är ganska skönt för att de två sista blocken så ska vi troligen planera vårat disco som vi ska ha :) Kula grejor! Sen efter skolan så far jag troligen till Alexandra, inte vet jag vad vi ska göra. Kanske fara på stan eller bara vara hemma hos henne och chilla :)

Men nu så ska jag titta vidare i lite texter om Simon Wiesenthal och chatta lite med mina kompisar :) Ska senare fara och borsta tänderna och sådant. Gonatt och sköt om er! <3


Det här är gubben som jag håller på att forskar om^
Vet ännu inte så mycket om han men han tycks vara någon slags hjälte.

Godmorgon

Godmorron ;) Jag vaknade ungefär halv 11. For ner och åt morgonmål och nu så sitter jag bara och tittar lite på tv:n. Idag så ska jag bara vara hemma, göra färdigt lite skolprojekt, ska inte göra något speciellt. Det är ju sista sportlovsdagen så man ska väl bara vara hemma och chilla. Nej, imorgon börjar skolan. Jag har ingen lust att gå dit, men en sak är roligt och det är att jag ska ju ordna disco med klassen, den blir så himla kul. Men annars så skulle det bara vara skönt att slippa allt stress och sådant som väntar en. Imorgon har jag i engelskan att jag ska stå framför klassen och berätta om nån gubbe, så jag måste idag bestämma vad jag ska säga och sådant. Och som tur är så får man ha stödord.
Hur har erat sportlov varti? Mitt har varit helt okej, skönt att inte ha gjort så mycket då man annars med skolan stressar en massa. Men det är synd att sportlovet är över, det skulle vara jätteskönt med en vecka till ledig haha ;)
Men nu så ska jag fara och fortsätta och se på tv, ska väl så småningom börja göra lite skola..
Ha det bäst! <3

RSS 2.0