Take Control

Hellou! Skulle egentligen måsta läsa till historia provet som är imorgon men här sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Idag så hade jag engelska prov och det gick helt okej. Annars så kollade vi bara mest på film i skolan. Igår så fick jag ut mitt religion prov, gick bättre än förväntat, fick 9+. Nä men nu så ska jag sluta prata om prov hit och prov dit och börja läsa på historia provet. Puss


Hello monday!

Shena! Såhär såg min dag ut igår för det mesta, jag hade ju planerat redan dagen men jag följde dem inte riktigt hehe. Jag har nämligen en helvit och tråkig vägg i mitt rum som jag har funderat länge på att fixa till men inte riktigt kommit på hur. Och igår fick jag en riktigt kick och började att gå igenom en massa tidningar och klippa ut bilder/texter som jag gillade. Jag tänker lägga upp en massa bilder på väggen, hela ska vara full av bilder. Häftigt va? Jag längtar tills jag är färdigt, såklar kommer det ju före och efter bilder in hit så ni också får se. Men det kommer nog att ta en bra stund innan jag är färdig, min vägg är ju ganska stor jag jag som har klippt ut så småa bilder..

Nu så har mamma kommit hem med häftmassa så jag kan nu börja men väggen, är riktigt full av energi!
Ja just det, måste ju öva på historia och engelska som jag har, men det kan jag göra lite senare ;)
Later!

söndag

Vaknade för ett tag sedan, sen kom Elli till mig. Vi gick ner och åt morgonmål som mamma hade fixat. OCh sen så måsta hon fa på match. Nu sitter jag bara här vid datorn och lyssnar på bra musik. Mina planer inför idag är att först städa, sen göra läxor och öva på prov. Sen då jag har gjort det så ska jag gå ut och gå på promenad med Elli en lång stund, men det blir först på kvällen.

Hejdå <3


See you!


Nu så drog jag iväg till Elli, tog med en film ifall vi inte har något att göra. Tror inte att jag kommer att blogga nåmera ida så ha en riktigt härligt lördag alla! <3

made by me

Det här bloggandet går inte så bra för mig just nu, jag funderar på att ta en bloggpaus igen. Men jag är inte säker ännu, får se.

Idag så har jag varit en soffpotatis, suttit framför tv hur länge som helst. Sen tänkte jag att inte kan man ju sitta inne på en lördag och bara möggla. Så jag ringde till Elli och gick snabbt i duschen och nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka. Har ingen aning om vad vi ska göra idag, hoppas vi hittar på något iallafall!

Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om så jag tänkte visa en litet söt sak som jag har gjort.
En söt liten börs eller vad man nu ska kalla den. Det tog inte så värst länge och jag är riktigt nöjd! Kan ni gissa vad den är gjord av?
Det ser inte alls ut så men den är faktiskt gjord av plastpåsar som jag hittade i mitt rum, häftigt va? ;)
Det är därför den är så skruttigt för att plastpåsarna som jag strykte ovanpå varandra skrynklade ihop sig så himla mycket. Sen när jag tyckte att jag hade strykt tillräckligt med plastpåsar så att de börjar bli hårda så sydde jag fast dragskedjan och ihop kanterna sedan. Inte svårt alls, fast det kanske låter lite invecklat.  Jag gjorde den här i skolan så jag har tyvärr inga bilder som kan visa hur man ska göra steg för steg. Men såhär blev iallafall resultatet:



torsdag

 

Tänk att det redan är fredag imorgon, kändes just som måndag. Shiet vad veckan går snabbt! Jag hade religion prov idag, var jättelätt men jag gjorde några småa slarvfel. Men det kommer nog säkert att gå bra. Efter skolan så åkte jag hem, har inte riktigt gjort något speciellt. Just så kollade jag på Idol och nu ska jag börja gå och sova.  Borde också kolla igenom finska läxan så man kan den. Godnatt bloggen!


CONTROL


Hej! Idag så fick jag ut mitt historia prov, fick 8- och är riktigt nöjd! Nu så har jag läst på religion provet så jag kan det någorlunda. Ska ut och gå med Elli nu, vi tar med våra småa hundar så de också får en promenad. Later!

prov och mera prov

Hej, kom just hem från dansen. Nu så ska jag väl hoppa snabbt i dushen och sen så blir det lite mera prov läsning. Har religion prov på torsdag, känns som de aldrig tar slut!
Sen kommer ju också Idol ikväll, trodde att det kom igår men det gjorde det inte.
<3

dancedance

Shao! :) Idag så har skolan varit lång och tråkig. Fick engelska provet och det gick bra, fick en 8. Hade historia prov idag, var 4 sidor långt och ganska svårt. Får se hur det går.
Nu så kom jag just till Josefina, har ju dans idag och den börjar om 1 timme. Bloggar sen mera då jag kommer hem. Puss


Hush Hush


Pussycat Dolls - Hush Hush

En av mina favorit låtar just nu

Pluggkväll

Hejsan! Är bara hemma och måste plugga mera till historia provet som är imorgon. Sen senare så blir det väl att kolla på Idol. Har inte så mycket annat att skriva, har inte hänt något speciellt idag. Det här blev nu ett liten kort uppdatering men nu så måse jag börja läsa.
Cya!

Boom



Lindsay Lohan

Halo! :) Sitter här i mys kläder och gör absolut ingenting. Idag så vaknade jag nångång 11 tiden och tittade på några avsnitt av Gilmore Girls. Sen senare så kom Josefina till mig och så kollade vi på film och åt lite mat. Nu för en liten stund sedan så cyklade hon hem. Så nu måste jag börja städa lite och sedan så ska jag väl ta och träna. Sen efter det måste jag nog börja att läsa på historia provet som är på tisdag. Jag har ju fått ut mitt finska prov, det gick verkligen inte bra, fick underkänt. Hoppas det går bättre nästa gång bara.
ciao!

home


Shaba, kom just hem. Har varit ute med kompisarna, shiet vad det har blivit kallt. Man måste ha halsduk och mössa på sig så man inte ska frysa ihjäl. Hittade den här ur fina paljett mössan från Kapahl idag, me like! Man kan se den lite på bilden ovanför^
Nu så ska jag kanske laga någon liten smörgås till mig och se om det kommer något bra på tv som man kan titta på.
Btw, jag har tittat igenom bilderna från filmkvällen igår och de var ganska suddiga och inte så bra. Så jag laddar inte upp några den här gången ;)
See ya!<3

Saturday morning

God morgon! :) Steg upp 9 tiden på morgonen för jag kunde inte sova någå mera, så jag lagade morgonmål till mig och satt mig framför tv:n. Nu så har jag klätt på mig och fixat mig färdigt, ska gå till stan idag med mina kompisar. De har någon dansuppvisning i centrum så vi ska säkert gå dit och titta ;)
Igår så hade vi det jätteroligt! Har nog några bilder som jag ska visa er men får si om jag hinner ladda upp de nu annars måste jag göra det senare då jag kommer hem.
Hoppas ni alla hade en bra fredag! <3

Fredag!

Gud vad jag är dåligt på att uppdatera just nu (!)
Nu så håller jag på att fixa mig för att jag ska gå på Ellis filmkväll som hon har ikväll då hon har fyllt år, blir säkert mysigt. Den börjar strax så måste väl börja gå dit, tar med kameran och knäpper några bilder så kan jag visa er senare.


Såhär ser jag ut ikväll:
linne Cheap Monday
kavaj H&M
svarta leggins Gina Tricot
ringar +armband H&M

(Man kan se en skymt av min "städade" rum i bakgrunden hehe)

Hello!

Hej! Håller på att läsa till engelska provet och snart så ska jag kolla på idol. Kom för ungefär 1 timme sedan hem från dansen, det var riktigt roligt! Idag så har jag haft en lång dag enda till klockan 4 då jag slutade. Men imorgon så kommer jag att ha en ännu längre, jag börjar 08.15 och slutar 16.00, gaah vet inte hur jag ska orka. Nä men nu så måste jag fortsätta att läsa på provet så man iallafall får godkänt.
Hugs from me!

monday


Halå! :) Idag så hade jag finska provet, gick väl helt såder.. Efter skolan så gick jag till Josefina. Där så gjorde hon sina läxor och jag övade på engelska provet som jag har på onsdag, och så käkade vi youghurt russin mums!
Nu så är jag hemma och ska ringa till Elli och fråga om hon kommer ut en stund. Sen så måste jag fortsätta att plugga engelska.
Idag så hade jag på mig en stor och schön stickad tröja, det var så himla kallt ute på morgonen..
Later! <3


13/9

Sha! :) Sitter här hos Elli med Josefina och käkar makaroner med köttfärs. Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag måste iallafall sen gå hem och öva på mitt finska prov som jag har imorgon. Hade helt glömt bort det, och jag har 2 andra prov samma vecka. Herregud, det blir nog nonstop prov läsning för mig på veckodagarna!
Hoppas ni har haft en bra helg, Kram<3

Ellis dag<3 11.9


Jag och Josefina köpte bland annat en grå väska till Elli

Födelsedagsbarnet <3

Josefinas och mitt mästerverk, vi bakade en tårta till Elli som tur blev lyckad (:



lördag

Hej! Ursäkta för en grymt dålig uppdatering! Har inte riktigt haft någon lust att blogga, har inte vissta vad jag skulle skriva. Och så har mina syskon bott bredvid datorn ganska mycket så ibland har jag inte kunnat.

Idag så har jag ätit mycket tårta och bulla. Min storebror fyller 19 år idag, grattis! :) Så min mormor kom hit igår och bagade en mega tårta som vi åt igår och idag. Och så hade hon tagit en massa bulla och annat gott, gissa om man har ont i magen nu ;) Nu så väntar jag på att Josefina och Elli ska komma till mig, vi ska säkert hitta på något roligt, fara ut eller något sådant.
Igår så fyllde Elli 14 år, ett stort grattis i efterskott säger jag här! ;) Jag har tagit lite bilder som jag kan visa er.
xoxo

8/9

Hej! :) Kom för en stund sedan hem från dansträningarna, har ätit en macka och inte så mycket annat. Idag fick jag reda på att jag har 5 prov på ungefär 3 veckor, great. Måste nu verkligen börja plugga ordentligt så man får bra i dem. Nu har chill dagarna varit och det är nu det hårda jobbet börjar..
Men nu så ska jag gå och titta på säsongstart av Idol, missa inte! :)
Hugs<3


Godmorgon :)

Godmorgon bloggen! :) Steg upp en en stund sedan, gick ner och åt flingor och nu sitter jag här. Vädret ser ganska dystert ut så jag kanske måste ta med ett paraply ifall det skulle börja regna. Idag så slutar jag klockan 4, usch skulle inte alls orka med en lång dag idag. Nåja, men efter skolan så ska jag väl fara en snabb sväng via stan och sen har jag dansträningar. Nu så ska jag packa min skolväska, sminka mig lite och sedan gå ut och vänta på bussen.
Bye! <3

COMEON


klänning - farmors garderob
svart linne - H&M
svarta leggins - Gina Tricot

måndag

Kom just hem från stan, gick runt lite där efter skolan. Idag så var väl skolan helt okej, gick ganska snabbt.
Gör inte så mycket just nu, är vid datorn bara och hör på musik. Har sönderspelat ganska många låtar just nu så vet inte riktigt vad jag ska lyssna på ;) Ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och kanske börja öva på något prov om jag orkar.  Igår började ju Top Model från tv3, hoppas ni inte missade det! ;)
Later! <3

Slapp dag

Hur snygga som helst!

Give me!

 


 

Gör ingenting just nu, sitter bara och jäser. Skulle egentligen måsta göra mina läxor men jag har inget ork. Proven börjar ju att komma snart så jag måste börja läsa i tid som man kan något, men behöver inte tänka på det nu. Imorgon börjar ju en ny skolvecka, shiet vad helgen har gått snabbt. Känns som om man inte har hunnit att göra något. Nä men nu så måste jag nog kanske ta en titt på dedär läxorna.
xo

 


lördag


Hej! :) Sitter här med Josefina och lyssnar på musik. Hon kom hit för en stund sedan och inte har vi gjort så mycket. Före hon kom så har jag städat, dammsugat och sådant. Skönt att ha gjort det nu så behöver man inte tänka på det sen. Ikväll så ska vi vara med Elli, har inte några direkta planer får si vad vi hittar på :)
Jeps, har inte så mycket annat att berätta.
Shao! <3

Filmkväll

Kom just hem från Ellis, filmen var inte så värst bra faktiskt, har sett bättre. Men annars hade vi det nog riktigt roligt där. Känner mig inte så jättetrött ännu, ska väl gå om ett litet tag och sova. Är vrålhungrig så jag tror jag går och fixar mig en macka och ett glas mjölk.
Hoppas ni har haft en bra fredag och gonatt! <3

Rings


Hejsan! :) Yes, äntligen är det helg igen, veckan går så himla snabbt. Just nu så gör jag inte så mycket, hör på musik. Ikväll så ska jag hyra film med Elli och Josefina och ha det riktigt mysigt.
Vad ska ni göra på en fredagskväll då? :)

Finally!

Har börjat få ganska ont i ryggen av då jag använder handväskor/armväskor och sådana hela tiden i skolan och sen då jag alltid har så mycket böcker. Så jag ville skaffa mig en ryggsäck. Sen för någon dag sedan så hittade jag den här gamla ryggsäcken som min storasyster hade då hon var yngre, och snygg är den ju också tycker iallafall jag. Tur det så nu behöver jag inte gå runt i butikerna och söka efter en då jag hittade den här ;)

Vad tycker ni om den?


2/9


Lookbook

Hej! :) Kom hem för en liten stund sedan, har varit på stan efter skolan en ganska lång stund men hittade ingenting som jag kunde ta med mig hem. Nu så ska jag titta om jag har några läxor att göra annars så tänker jag ändra lite i mitt rum, har tänk göra det ganska länge så jag kan väl börja lite nu.

Jag hinner aldrig blogga något mycket på dagarna har ni säkert märkt, jag kommer alltid hem först på kvällen så det blir bara nästan 1 bloggning per dag. Men jag har det ganska fullt upp med skolan och så, men jag försöker nog blogga så mycket jag kan!

Hello!

Ciao! :) Sitter och googlar, håller på med engelska läxan då man måste hitta en massa fakta om ställen i London som jag sedan måste kunna tills imorgon ;s
Idag så mådde jag nog bättre så jag åkte nog till skolan. Den var lång och tråkig, som vanligt. Sen efter skolan så gick jag iväg till Josefina. Vi hade ju dansträningar idag men jag bestämde mig för att inte gå på dem för jag vill inte bli sjuk igen nu när jag har blivit frisk.
Nä men nu så måste jag söka vidare på google så jag nångång blir färdig.
Puss

RSS 2.0