KEEP ON WALKING

tja! Jag vet, jag har inte bloggat på nästan en vecka nu, men jag har tappat inspirationen helt och hållet. Får se om jag ska ta en paus eller inte.

Btw, danstävlingen i FM gick nog ganska bra. Vi kom fjärde, så är nog ganska nöjd! :)

Sen igår har jag bara legat hemma från skolan, har varit sjuk med 38-39 graders feber igår men som tur så har jag det inte idag! Och i måndag så fick jag tandställning, som jag har väntat nu i över ett år på haha, fast det kanske inte är så himla roligt som jag trodde det skulle vara, kan inte tugga alls med tänderna så det blir bara soppa och annat löst som man inte behöver tugga.
Men nu så ska jag vila lite, Later!


Äntligen fredag!

tjalå! Är hemma hos mig med josefina, snart kommer Elli hit. Om några timmar så ska vi åka iväg till konvent och dansa hela kvällen ;)

 

Imorgon så åker jag iväg till Helsingfors eftersom jag har FM danstävlingar, är ganska nervös och hoppas att det går bra. Men jag tror inte jag hinner blogga något före eftersom jag ska åka iväg tidigt på morgonen. Men jag kommer hem på söndag så då bloggar jag + laddar upp en massa bilder ;)

 

Håll tummarna för oss!

 

SeeYa!


EVERYTHING GOES IN CIRCLES


Tja! Har inte något speciellt att skriva, har inte hänt så mycket idag. Ikväll så ska jag gå och sova tidigt, lyckas aldrig med det. Men före det så kanske jag ska ta och röja upp lite i mitt rum, eller var tycker ni?

På bilden ser ni också dagens look:
franströja - Gina Tricot
jeans jacka - Lindex
och ett par svarta jeans + röda converse ;)

LOOK OF MONDAY


Körde med en skön kofta idag (brorsans gamla)
randig t-shirt H&M
och svarta byxor Gina Tricot =)

Lördag 17 april



ZZZzzz...

Grabben vaknade då jag försökte knäppa några bilder på honom ;)

Sitter här med den här lilla pysen i famnen (min brorsas chihauhau Maui som är världens busigaste!) Ska väl ta och äta något före jag drar iväg till stan. Mina kompisar är redan där så jag måste skynda mig lite.
Btw, det snöar där ute (?) F*n också!

The last time..


18.47

Sitter hemma och käkar mat som mamma har lagat, har haft träningar idag så jag är helt utsvulten. Har inga direkta planer inför ikväll, skulle vilja gå ut i det fina vårvädret ;)


BUBBLEROOM

Hur snygga som helst!

 


The shabby corner

(bild från sommaren)

Ciao! Sitter hemma och gör absolut ingenting, tror jag ska ta något att käka. Har också matematik läxa som ligger ogjord i häftet men det lockar mig inte alls!


Here is my t-shirt!

Den var en tjej som heter Julia som undrade om jag kunde visa en lite bättre bild på min t-shirt som jag hade på mig idag och såklart kan jag det! So here is it!


sunglasses on every day!

Solen skiner ute och vårkänslan har äntligen kommit! Är hemma från skolan och nu så ska jag kolla på tv ett tag. Ska kanske gå ut på en promenad med lilla vovven då det är så fint väder (:
C Ya!

It´s a beautiful day!




Sunday again, school tomorrow

Helo! Sitter bara här hemma och chillar, sku måsta göra läxor men jag vet inte vad vi har så det får bli att göra senare då. Nu så ska jag zappa mellan tv-kanalerna och kolla om det kommer något bra!


Vero Moda modeshow 2010

Har inte så många bilder från modeshowen men här är lite inte så lyckade bilder som är tagen med inte den bästa kameran. Jag är på andra och fjärde bilden

19.24

Tjao! Sitter här hos mig med Elli & Josefina, försöker komma på vad man kan göra på en lördagkväll, kanske titta på en film?
Btw, laddar upp lite bilder från Vero Moda modeshowen sen senare, det gick riktigt bra och jag snubblade inte haha ;) Later

April 8

Hejsan! Kom just hem från modeshow träningen, blev ganska sent idag. Nu så ska jag tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig. Är ganska nervös inför imorgon, hoppas att det går bra och att jag inte snubblar haha!

Godnatt bloggen!


Home sweet home

Kom just hem från modeshow träningen, det var riktigt kul! =)
Nu ska jag göra lite läxor och sen gå och lägga mig till sängs.
Night!

hos josefina =)

Tjena! Sitter här hos Josefina med henne bredvid mig. Har varit och kollat på träningarna efter skolan eftersom jag ännu inte får träna.
Jag har klarat mig igenom alla prov nu, shönt att inte behöva stressa med det nåmera!
Men snart så ska jag iväg till stan igen, jag har nämligen träning till en modeshow vid Vero Moda som är på fredag. Lite nervöst är det ju, men kul blir det säkert!
Talk to you later!

pics of the day


Today´s


svarta jeans - Gina Tricot
t-shirt - Gina Tricot
väst - Second Hand
halsband - Lindex
+ olika armband

Monday

 

Shena! Om en stund så ska jag åka iväg till träningarna, fast jag får inte träna då jag har någon infektion i halsen så det blir att bara titta på. Efter träningarna ska vi alla åka hem till vår tränare där vi ska kolla på dansfilmer, från förra tävlingar och sånt. Men nu så ska jag bara chilla framför datorn, Later!


miss the summer!

Gud vad jag saknar sommaren, att bara kunna ligga på stranden och bränna sig i solen!


Har just ätit morgonmål, måste väl ta och läsa lite på prov nu och göra lite läxor eftersom jag har missat lite i skolan. Later!


going to sleep..

Hey! Josefina cyklade just hem och nu så ska jag börja gå och sova, so Goodnight!


Happy days again!

Haloj! Nu är jag frisk! Eller ja, från febern och det värsta av förkylningen har gått bort, har bara lite kvar. Fast jag har nu fått en infektion i halsen, men jag ska ta medicin i 10 dar och sen hoppas jag att den går bort. Men skönt iallafall att kunna vara med kompisar igen =)

RSS 2.0