Sick!

Tja! Hela dagen igår och idag har jag legat i sängen, ätit halstabletter och snytit mig hundra gånger. Jag måste ju såklart bli sjuk nu före påsklovet. Feber har jag också, igår hade jag upp till 39,0 grader, men som tur så har den sjunkit ner till 38,0 grader. Önskar att jag slapp febern helt och hållet. Har inte orkat lyfta mig från sängen fören nu och bloggat. Men nu så ska jag iallafall krypa tillbaka under täcket och ligga där resten av kvällen.
Hoppas ni alla hålls friska!

Friday


Hejsan allihopa! Kom just hem till Josefina från skolan, om en stund så ska vi gå till stan och träffa Lille och Matilda ;)
Äntligen helg, hur härligt som helst nu behöver man inte tänka på skolan!
Have a great day everyone!
cya<3

stressful days!

Hej! Jag har inte hunnit blogga så mycket då jag hela tiden har något prov som jag måste läsa till, och jag får bara reda på mera som jag kommer att ha. Så om ni undrar varför jag inte bloggar ibland på ett bra tag så sitter jag antagligen i mitt rum med en bok framför näsan ;)

It´s a new week again

 

Tjena bloggen, engelska provet gick bättre än förväntat och det är ju alltid positivt! Men det är inte över men pluggandet, måste plugga ennu mera till prov idag, har ett på torsdag och jag har inte ens börjat läsa! Men före jag nördar mig framför biologi boken ska jag kolla på tv ett tag ;)

Have a nice day!

 


plugga

Hej! Kom just hem från Elli, nu blir det super pluggning i engelska! Har prov imorgon och jag kan inte ett skit!

lördag

Sha! Åker iväg till Josefina nu, på kvällen ska vi tjejerna samlas där och ha hur kul som helst sen senare! Nä, men nu måste jag skynda mig så att jag inte missar bussen.
Over and out!


Dance

Helo! Kom hem just från dansen, och nu ska jag fortsätta att öva på koreografin här hemma. Sen blir det duschen och efter det att plugga!

DARE TO DREAM


Crystals

photobyme


Dagens look

linne - Cheap Monday

långärmad - Gina Tricot

byxor - Gina Tricot

skor - fynd från min vind

halsband - kappahl


school again

hey people! Kom just hem från skolan, första skoldagen nu då man har haft 2 veckor ledigt. Och nu börjar allt det här stressiga. Men nu så ska jag väl gå och käka något! ciao!


Back home!

Tjena! Kom hem för några timmar sedan och nu så har jag just gjort färdigt mina läxor tills imorgon + kollat på Life of Ryan. Nu så måste jag ta och städa mitt rum, känns som att jag städar hela tiden?

Min look på fredag

Stickad tröja - second hand
leggins - några som jag hittade i klädskåpet bara
klocka - fått i födelsedag av min mormor
halsband - min byrånyckel med någon silverkjedja



SEE YA!

Hej! Nu ska jag åka till mormor och morfar över helgen, fara på kalas och käka en massa gott! Vi hörs sen på söndag då jag kommer hem =)
Ha en super helg allihopa!

Second Hand

Fyndade dom här koftorna idag på second hand =)

 

2,50€

2€

 

 


10 mars

Hejsan! Just nu har jag bara kollat på tv,ska väl om ett tag börja gå och sova. Borde sova en bra nattsömn nu så jag orkar imorgon packa ut en massa kläder från lådor och vika dom i hyllor, har ju prao. Kan vara lite jobbigt ibland men iallafall skönare än att sitta inne och räkna matematik på dagarna!

night!


Brunett!

Nu är jag brunett! Tröttnade på mitt blonda hår så jag tyckte det var dags med en förändring. Min storasyster färgade det igår, men nu så ska jag färga om det med samma färg i dag eftersom mitt hår var så ljust från början att det blev lite ljusare på vissa ställen. Var också i frissan idag och klippte det ungefär 5 centimeter kortare eftersom det var så himla slitet.

 

Men vad tycks? ;)


20.33

Bild från sommaren

 

Har suttit och svarat på alla mina kommentarer som jag inte har hunnit göra, ska väl snart ta och träna lite.

Skönt att ha haft en hel vecka sportlov, och där slutar inte lovet nej. Jag har hela nästa vecka prao vid Vero Moda. Skönt att inte behöva gå till skolan!


tja!

Idag har jag sovit ut länge, sedan tränat, gått i duschen och nu så väntar jag på att Elli och Josefina ska komma hit och då ska vi ha en tjejkväll med bara oss tre och kolla på film =)

 

I förrgår så hade min lilla blogg ett besöksrekord på 99 personer! Kul att så många checkar in min blogg, och jag hoppas att ni stannar! (:

Kram!


friday night

Tja! Kom just hem från Elli, har varit där med henne, Linda och Josefina. Idag har jag jobbat från morgonen till dagen så det har inte blivit så mycket bloggning. Men nu så ska jag kanske se någon film, annars bara chilla.
Have a good friday night everyone!

Off I Go

Godmorgon! Har just klätt på mig, nu ska jag ner och se om det finns något att käka. Idag ska jag jobba, sen så ska jag gå till stan med Josefina, där vi ska gå runt i alla affärer och se om vi hittar något att ta med oss hem :)
Later Guys!


Random


Random bild som jag hittade på min dator som jag har tagit.

Blev för ett tag sedan äntligen färdig med städningen, nu skiner allting fint och rent. Nu ska jag slappa framför tv resten av kvällen!

Converse

Tar en liten paus nu från städningen, städade också igår och det blev ännu mera städning idag. Tänkte åka iväg till stan senare men vädret ser inte så bra ut, liknande storm där ute. Nåja, måste väl fortsätta att städa om en stund fast det inte är så himla lockande.. Hoppas ni andra gör något roligare än mig!


ACNE


1 mars

Sitter hemma hos mig med Josefina bredvid mig. Ska gå ner och hämta lakrits glass fast vi har att vi inte får äta något gott på vardagarna men screw that!


RSS 2.0