Mostly, we don't remember the days. We remember the moments.

Två låtar av Jasper Forks that I like
Tjao!
Igår blev det 5 timmars städning och i dag så lämnade jag också hemma så får se om det blir lika mycket städning i dag. Sedan i kväll blir det att fa på skriba möte.

Lookbook.nu
23.05

Hej!
Den här veckan så har jag prao vid mammas café, men i dag fick jag stanna hemma och städa något skåp och wc, ganska chill! Men nu så ska jag ta och käka morgonmål och sedan blir det städdags!

-->

Drar iväg till stan nu!

Bildbomb 1


Ciao!

Tjena, kom hem igår från stafettkarnevalen 1 på natten och for sedan genast och sova när jag kom hem. Resan var nog helt okej kul och jag laddar upp lite bilder senare!
Nu så ska jag ta och käka morgonmål, later :)

Some good songs


Förr gillade ja inte alls dubstep låtar, men nu så har jag börjar gilla dem för det är det enda som crisu lyssnar på, och här är två bra låtar som han har visat mig!

Life is full of challenges, being happy shouldn't be one of them

random pix by me
Hej!
Idag var skolan chill, sista riktiga dagen före sommarlovet yes! Efter skolan var jag på hejjarklacksmöte och sedan drog jag hem. Nu så ska jag börja packa, vilket inte riktigt min bästa sida så får hoppas att jag inte glömmer något hemma.
Cya!

Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve

Helou! Idag var jag tvungen att skriva ett biologi prov till vilket jag inte hade övat ett dugg till, så får hoppas på godkänt i alla fall.
Nu så blir det att klippa påsar i remsor, massvis med påsar.. . Måste nämligen fixa till mig två stycken pom poms, drar iväg till huvudstaden på fredag med hejjaklacken från skolan där vi ska hejja på vår skola i stafettkarnevalen. Så nu är det bara att börja klippa!

-

hey! Fick så jäkligt bråttomt att ja inte hann blogga något före, men ska se om jag kan få några bilder uppladdade från balen senare. Grymt skönt att bara kunna sitta och vila fötterna efter allt dansande som det blev där på slutet, blev nog en helt lyckad kväll!
Sry, då min blogg har svidit lite idag, men idag har inte det riktigt varit min dag..

15.06

Ciao! Dagen har varit helt ok. Är nu hemma och ska börja fixa mig till vårbalen som är ikväll, bloggar mer sen före jag drar mig iväg dit!

Good night


weheartit.com

Don't regret anything that ever made you smile

Tar en paus från skrivandet med den engleska bokrecensionen, fixade fram lite sallad med det!

You are a cinemaEn bra låt jag lyssnar på just nu (y)

Monday

Hej! Dagens frukost bestod av Nesquik Duo, fast själv kallar jag det för harbajs haha!

Stannade hemma idag från skolan, och jag tror ni redan vet hur jag kommer att spendera min dag. Yep, skolarbete, yey! ..


-


You're kidding, right?

Hey!
Idag så for jag till kyrkan, sista gången thank god!
Nu så käkade jag just och sen fortsätter jag med skolarbetet som aldrig blir färdigt, har ingen aning om hur jag ska få allting gjort?


Off I go!Drar iväg till sebbe nu där det är annat folk, sedan åker jag iväg till mattis och därifrån drar vi iväg till åminne en stund! Ha en bra kväll alla!
Later!

It takes time...


weheartit.com

tjao! Ligger just nu bara i min säng, hör på musik och gör absolut ingenting.

Igår så blev det int så mycket skolarbete gjort, drog iväg till stan och var ute och chillade med nå folk, sedan drog några av oss till mirre där vi sedan såg på ishockey match mellan Finland och Ryssland som Finland sedan snyggt vann 3-0! Själv är jag inte så insatt i ishockey men ibland går det nog helt bra att se på det.

Nu så ska jag försöka att läsa lite på biologi prov så heydå!

New shoes

De här skorna hittade jag på Aleksi 13, de hade kostat 60€ men fick 20% rabatt så köpte dem för 48€

Love doesn't walk away, people do.

Heya!

Kom hem för någon timme sedan, geografi provet gick nog helt bra faktiskt. Efter det drog jag iväg till stan där jag sedan hittade ett par skor som jag ska ha till vårbalen i skolan.


Nu så har jag har ännu en massa skolarbeten som jag måste få färdigt tills nästa vecka, det tar aldrig slut!
Så nu ska jag fortsätta med det där rella projektet som jag höll på med igår, bye!


Later!

Drar iväg till skolan och skriver ett geografi prov nu, wish me luck!

Try Sleeping With A Broken Heart


Never look back, unless it's a good view

Sitter just nu med rella projektet framför mig, vilket går väldigt trögt frammåt...

Me like!


It's a new day

God morgon! Jag vaknade för en liten stund sedan och såg att syrran hade lagat smoothie + smörgåsar till mj, thanks sis!
I dag är jag hemma från skolan, har inte något prov att skriva så lämnade hemma och vila pga. körtelfebern som jag har. Så jag ska passa på att läsa till prov, göra ett religion projekt och sedan läsa engelska boken om jag hinner/orkar.
Solen är högt upp på himlen och varmt är det också så jag tror att jag tillbringar dager där ute.
Have a good day!

Just nu...


Some pics from school

 

 

Håller på att sy en klänning i textilslöjd, har ännu lite kvar att sy men är nog snart färdig som ni kan se

 

ps. tror ni jag läser på prov? nä, här sitter jag och lyssnar på musik istället hehe. Nä men nu måste jag nog skärpa mig, har ju provet på fredag för fan!


18.40


Hey!
Kom hem för ett tag sedan från stan, hittade inte riktigt vad jag sökte så det blir att leta vidare. Åt även också årets första torgglass med johanna, mums!

Men nu så är det provläsning som gäller, ciao!

Sun is up

Godmorgon! Vaknade för ett bra tag sen, hoppade snabbt i duschen och käkade sedan morgonmål. Nu ska jag dra iväg till skolan och efter skolan tror jag att jag går runt på stan, måste leta efter ett par nya skor.
Cya!

Yum!

Sitter och gottar mig med favorit-laktris-glassen framför datorn + musik. Egentligen skulle jag måsta göra en massa skola som jag skulle måsta få gjort, är lite efter då jag har varit sjuk i 1 vecka. Och nu så är man fast med körtelfeber i 4-6 veckor, just great säger jag bara!

Fast jag tror att det får blir efter en stund, och sedan tar jag natten!


Beautiful people


I'm back!

mobilkvalite

Tjeena, I'm back!
Har bestämt mig för att börja blogga igen, har faktiskt saknat bloggen så here we go!
Borde ta och fixa lite på bloggen men det gör jag senare!

 

Just nu så sitter jag vid terassen och läser en engelska bok som jag måste läsa från skolan, solen värmer och brillorna är på!  ;)

Later!


RSS 2.0