170609

Hej! :) Igår så var jag med Elli och Josefina. Vädret var ganska dåligt så vi hade inte så mycket att göra, så vi cyklade till affären och köpte lite chips. Sedan så åkte vi till mig och kollade på Numbers medan vi smaskade i oss chipsen.

Nu för en liten stund sedan så tyckte jag att det var dags att stiga upp. Jag känner mig lite snuvig i näsan, men det är säkert bara morgonsnuva (jag brukar vara det ibland på morgonen). Jag hoppas iallafall det för jag vill inte bli förkyld nu!
Idag så ska jag fara och jobba igen, men före det så måste jag äta morgonmål och fixa mig. Solen skiner där ute och jag hoppas att det är varmt, äntligen så kommer det här sommarvädret som jag har väntat på! Men jag kan inte riktigt fara till stranden för jag ska ju jobba 2 tiden och är säkert färdigt 4 tiden. Men jag tror nog att efteråt så åker jag till stranden med kompisarna och tar mitt första dopp ;)

TESTAR!

Hej! :) Kom just ut ur duschen, tog ett par shorts och ett linne på mig och satte mig framför datorn. Jag solade lite över 3 timmar men sedan så började det bli lite kallt så jag for in. Skönt med riktigt sommarväder nu, det har ju varit så tråkigt väder på sistone. Men nu så ska jag fara och äta mat, har inte ätit något sedan morgonen så jag är nog hungrig!

TESt

TEEEEEEEEEST


Hej! :) Jag har börjat att blogga först på kvällarna nu, har inte haft tid på dagen. Måste försöka att blogga mera!
Nåja, utedagen i dag var riktigt rolig, skönt att vara ute och chilla. Men det var ganska kallt för det blåste ganska hårt, men som tur så lyste solen.
Efter skolan så lämnade jag tillbaka de där skorna som jag köpte igår. Gick sen runt lite och kollade bara, köpte ett par solglasögon och två par örhängen, riktigt snygga ;)
Sen senare så for jag och J till en kompis. Vi slappade bara där men sedan så for vi till affären och köpte godis, ibland kan man nog bli så himla snål.
Men nu så ska jag fara och tvätta tänderna och sådant, sen så blir det läggdags för mig.
I morgon så har jag ingen skoldag, ska fara på en konsert vid gymnasiet och sedan så slutar jag. Kan inte fatta att det är sommarlov om två dagar! ;)
Men nu så, byebye! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0