BLOGGPAUS (IGEN)

Hejsan! Jag har nu tänkt och jag tror att jag tar en bloggpaus (igen). Jag hinner inte blogga nå mycket på dagarna och det tror jag också att ni har märkt. Men jag är inte riktigt ännu säker på om jag ska fortsätta att blogga eller om jag ska sluta blogga helt och hållet, funderar ännu på det. Jag har ju tagit några bloggpauser och nu tar jag en igen. Men nåja, jag tänkte bara skriva så ni får veta hur det ligger till.
Kisses & Hugs from me!

PS. Kan inte vänta tills New Moon kommer ut på bio, håller på att dö här!

haloj!

Hej! :) Slutade klockan 1 idag och nu sitter jag här med Rebecka och vi nördar oss framför datorn vid biblioteket hehe ;) Jag väntar på att Josefina ska sluta och hon slutar först klockan 4 och jag ska till henne för att jag har ju dansträningar idag så jag får nu vänta ett bra tag. Efter träningarna ska jag bara åka hem och göra lite läxor. Har inte så mycket annat att skriva just nu.
Så Cya! <3

2 Oktober

Hej! :) Idag har skoldagen varit tråkig och slutade klockan 4, hatar sådana dagar då jag måste sluta så sent (!)
For en stund till Linda efter skolan men hann inte vara där nå länge innan jag måste åka hem. Nu sitter jag bara på datorn och lyssnar på musik. Tror jag ska kolla på Melrose Place 2009. Har ju följt med då jag var yngre på dem där gamla avsnitten så roligt att titta nu då det har kommit nya. Men det är ganska dåligt att alla som var med förr inte är med nu.
Btw, jag märkte inte att Ashlee Simpson är med i serien fören jag hade kollat något avsnitt, ganska konstigt är det nog.


RSS 2.0