Ingen expert

Oj gud! Jag har hållit på i 3 nästan 4 timmar med det här syandet. Först så började jag att sy de där byxorna och det gick bra till en början, men sedan så for allting helt åt skogen och jag måsta sprätta upp halva. Så det tog en stund och jag sydde om, men det blev inge bra heller så då fick jag nog och orkade inte med byxorna nåmera. Så jag tog fram en gammal kjol som såg ganska hemsk ut och gjorde om den. Jag klippte den kortare och skulle sy upp kanten där nere. Och såklart så måsta symaskinen bråka med mig, jag satte grymt länge och försökte att fixa den men det hjälpte inte ett dugg. Men jag ville göra färdigt kjolen så jag tog fram nål och tråd och sydde kanten för hand. Det tog en ganska lång stund, ungefär 1 timme för jag måsta sprätta också lite. Men äntligen så blev jag färdig nu. Jag hade ingen aning om att jag skulle sitta hela kvällen här hemma och hålla på att sy. Men jag blev väl helt nöjd med kjolen, vet inte riktigt om jag kommer att använda den men det är ju bra att ha en extra ;) Men nu så vet jag iallafall att jag inte ska bli en sömmerska då jag blir stor, det skulle ju bara bli en katastrof.
Här var den kjolen som jag ville göra något nytt av^Gud ni vet inte hur jäkligt stressad man blev.Och så här blev den, inte vet jag nu om den blev så jättesnygg. Men man kan nog ha någon fin tröja med den kanske ;)


onsdag

Hej! :) Jag kom just hem från skolan, eller min skoldag håller egentligen på till halv 4, men jag mådde/mår inte så bra, jag har så jäkligt sjukt i halsen och så har jag huvudvärk och är lite snuvig. I dag på morgonen så kunde jag nästan inte prata, men nu så har min röst nog kommit tillbaka lite.  Så jag far inte heller på träningarna i dag, jag skulle ha farit och tittat på men jag fick ingen skjuts hem dit. ;s Men istället i dag så ska jag bara vara hemma och vila, inte vill man ju bli sämre då det är vappen i morgon och 1 maj dagen därpå. Men jag ska kanske sy in ett par byxor om jag har lust, jag har aldrig sytt ett par byxor förr och jag är nog ingen proffs på att sy men vi får nu se om det blir till något haha ;)
I går så bloggade jag inte något, jag mådde så himla dåligt, jag hade ingen lust alls att göra något. Jag var bara i mitt rum och vilade, och kollade på tv ;s
Just så åt jag mammas supergoda bröd som hon har bakat, de slår allting!
Men jag bloggar senare, Later! <3 (;


270409

Hej! :) I dag så hade jag första timmen gymppa i skolan, men jag var inte med för jag mår sämre än jag mådde igår. Sedan så hade jag teckning och kemi efteråt. Gud vad jag har mått dåligt i dag, det tar sjukt då jag sväljer och det känns som om mitt huvud ska sprängas ;s Så jag far inte på träningarna i dag som jag har på kvällen, ska bara vara hemma och hoppas att jag blir frisk. Jag har sagt åt mamma att hon ska köpa citron saft till mig, hoppas att hon inte glömmer bort det.Men just så tittade jag på ett Gossip Girl avsnitt, och nu så ska jag säkert fara och se på OC. Haha, jag har nog börjat att se mycket på serier på sistone, men då det är så bra. Och inte har riktigt lust att göra något annat. Men jag ska också läsa på Twilight sen senare, har inte hunnit att läsa så mycket så jag måste nog börja att läsa mera. ;)
Shao!


nej!

Det blev inte heller någon träning i dag för mig, jag börjar att bli förkyld. Eller det känns så i alla fall, jag har huvudvärk och känner mig helt konstig. NEJ! Jag vill påriktigt inte bli det nu. Jag tänker äta mycket citron, det hjälper om man har ont i halsen haha kanske det hjälper om man börjar att bli förkyld också ;)
Men istället så kom Elli hit och vi kollade en film, inte gjorde vi så mycket annat. Sen senare på kvällen så flyttade jag mina kläder till mitt nya rum, jag vet först nu! Min storebror har varit så lat med att ta bort hans kläder och äntligen så gjorde han det! Men just så kollade jag på ett OC avsnitt, och nu så ska jag fara och sova. I morgon så har jag gymppa i skolan på morgonen, får se nu hur jag mår. Jag har också träningar på kvällen men jag vet inte om jag ska fara.
Men nu så gonatt <3

sunday

Heey! :) Förlåt igen då jag inte har bloggat på några dagar, men jag har inte riktigt orkat och har inte haft lust. Jag vet inte cad jag har för fel, ibland så vill jag bara blogga hela tiden och tycker att det är jätteroligt, men ibland så har jag ingen lust och orkar inte. Och så är det nu för mig ;s
På torsdagen så hände det nu inget speciellt, var i skolan och for sedan hem och städade. Som jag alltid brukar göra på torsdagar ;) Men på fredagen så var det grymt kul! På kvällen så var det konvent, det är ett disco ungefär som alla högstadie elever far på. Före konventen så for jag till min J men några andra, vi hade jättekul och var pirriga inför konventen.  Det är 3 stycken konventer per år och på fredagen så var det den sista. Det var grymt kul där och skit vad man blev trött då man dansade så mycket, orkade nästan inte gå. Efter konventen så åkte jag tillbaka till J, jag och L skulle sova över henne.  Gud vad vi var trötta, vi orkade nästan inte tvätta bort sminket och borsta tänderna. Men till slut så gick vi och sovde ungefär halv 3 på natten, vi hade kommit dit ungefär 12 på natten och konventen hade börjat 19.30.;)
Nästa dag så kände vi ännu oss ganska trötta, vi kollade på 2 filmer på morgonen men sedan på dagen så for vi iväg på stan och kollade i affärerna. Men sen på kvällen så åkte jag nog hem, men J kom till mig och sovde över. Vi var med en annan kompis också, inte gjorde vi nu något speciellt.

Men just nu så sitter jag bara här framför datorn och lyssnar på musik, J har just åkt hem. Idag så ska jag träna här hemma, vet inte riktigt vad jag sedan ska göra. Shiet, vet ni hur grymt fint väder det har varit de här senaste dagarna, och grymt varmt också. Det kändes riktigt som sommarlov. Nu äntligen så är våren här, och det menar jag påriktigt. Hejdå vinter och sheena våren! Gud vad sköönt, man behöver inte bära på en massa kläder nu ;)
Men nu så ska jag nog börja att träna, jag har bestämt mig att jag iallafall ska träna 1 gång hemma i veckan, men jag har ju också 2 andra träningar på vardagarna :)
Later! <3


onsdag

Hej! :) Just så kollade jag färdigt på ett OC avsnitt, kollade på några hade inte något annat att göra. I dag så har skolan varit helt okej, inte finns det nu något speciellt att berätta. Efter skolan så for jag på träningar, det var grymt härligt väder i dag så istället för att vara inne så gick vi ut och gå en sväng haha ;) Men vi for nog in sedan och gymppade lite. Efter träningarna så har jag bara kollat på OC ;) Gud vad skönt, jag börjar 11.10 i morgon, får en riktig lång sovmorgon. Det behöver jag verkligen. Men nu så ska jag vara lite på datorn och sedan checka om jag har några läxor tills i morgon.
Kramar


gonatt

Hej! :) Nu så är klockan redan ganska mycket och jag börjar att bli trött. Jag har gjort lite läxor, men jag har också tittat på OC. Det är så jäkla bra, skulle kunna se alla avsnitten efter varandra non stop haha ;) Men nu så ska jag börja fara och sova, måste bara borsta tänderna och sådant före. I morgon efter skolan så ska jag fara på träningar, och jag kommer hem på kvällen. Oj gud, i dag i skolan så då jag skulle gå ner för trapporna så gud det kändes i benen. Jag har riktigt träningsvärk från i går. Och sedan då jag måsta böja mig ner och ta min penna så aj vad det tog sjukt. Men jag hoppas att det far över tills i morgon. I  morgon i skolan så händer det väl inte något speciellt, slutar halv 4 och ska säkert genast åka med buss till träningarna med alexx.
Hejdå! <3


Shao!

Hej! :) Kom just hem och nu så göra jag inte något speciellt. Efter skolan så var jag med kompisar på stan lite, ouh skit vad det var kallt där ute. Det blåste grymt kallt, hoppas att jag inte blir sjuk! Men sedan så for jag till min mammas jobb, jag skulle fara hem med de. Men jag måsta vänta ganska länge innan jag slapp hem.
Nu så jag måste göra läxor, trååkigt. Jag har fått låna den fjärde boken av Twilight av alexx kompis, Så Länge Vi Båda Andas. Igår så läste jag 1 kapitel och det är grymt bra. Vill bara läsa läsa läsa, men jag har inte så mycket tid. Men jag säger bara TACK till Ida som lånade ut boken till mig! :)
Men nu så ska jag fara ner och ta en macka som mamma har lagat, är ganska hungrig och den kommer att smaka gott ;)
Seeyou! <3


hemma

Hej! :) Kom just hem från alexx. Hon alexx så såg vi på Ghost Whisperer, eller rättare sagt jag gjorde det och alexx övade på prov. Ghost Whispere är så jäkligt bra! Men nu gör jag inte så mycket, är bara på datorn. Jag måste fara och göra lite läxor som jag har tills i morgon, matematik och historia. Har ingen lust att gå och göra dem, jag har blivit jättelat när det gäller att göra läxor. Jag gör de alltid dagen före eller något sådant. Men alla har väl det så nångång haha ;)
I morgon så börjar jag 09.45, grymt skönt. Efter skolan så ska jag fara på hejjarklack övning, jag är med i hejjarklacken från skolan så vi kommer att ha 3 gånger i veckan nu. Vi måste ha en hejjarklack till den stora stafettkarnevalen som är om lite mindre än en månad, så övning övning ;) Men nu så har jag inte så mycket annat att berätta så Hejsejs! <3


Måndag

Shena! :) Just nu så sitter jag här framför datorn hos alexx. Vi kom hit efter skolan för en timme sedan ungefär. Idag så har skolan varit jobbig. Första timmen så hade jag gymppa och vi skulle ha något konditionstest och muskeltest. Vi skulle ta tid på en viss sträcka som vi skulle springa, vi gjorde magmuskler, längdhopp, armmuskler och så skulle vi hoppa över en pinne fram och tillbaka på en viss tid. Då vi skulle träna armarna så gjorde vi med hantlar, vi skulle göra 40 ggr men 3 kilos, 40 ggr med 4 kilos och sedan 40 men 5 kilos, så det blir 120 gånger sammanlagt. Och gissa om det var tungt då man hade gjort allt det där, armarna bara värkte och jag kunde nästan inte änns lyfta min vattenflaska. Och jag som nästan inte änns orkar göra med 2 kilos hemma, haha ;) Och sedan resten av skoldagen så hade jag nästan inga krafter, skulle bara ha kunnat gått och sova någånstans.
Nå nu för en stund sedan så åt vi mat, och nu så gör vi inte så mycket. Vi tänkte fara på träningar i dag men jag tror ändå att vi inte far för vi båda är så trötta från gårdagen, och sedan så har jag ännu haft gymppa i skolan i dag.
Men vi kanske far på stan om vi orkar änns göra det (;
Hejdå! <3

190409

Heej! :) Gud, förlåt då jag inte har bloggat på några dagar men jag har inte haft tid och så har datorn varit upptagen då jag just tänkte fara och blogga. På torsdag så kom mamma och min styyvpappa hem från Spanien, och skit vad mamma var brun. Hon var brun som en pepparkaka, jag blev ur chockad då jag såg henne haha ;)
Den här helgen så hade jag ju tävlingar från gymppan. Igår så åkte jag till skolan där själva tävlingarna skulle vara. Jag skulle sova över skolan med min trupp, några andra trupper sovde också där. Vi kom dit på kvällen, och där före vi gick och sovde så hjälpte vi till lite före tävlingarna som skulle vara morgonen därpå, alltså det vill säga idag ;) Vi plockade godisar i påsar, dammsugade den stora mattan som man skulle uppträda på, och så röjade vi undan i klassrum så att andra trupper skulle kunna sova där. En från vår grupp var sjuk, eller hon hade nå fel i knät så vi var en person mindre i vår grupp. Men det funkade nog ändå bra, vi var uppe till 11 på kvällen och övade pogrammet och sedan så gick vi genast och sovde.Vi vaknade 07.00 på morgonen och började att klä på oss och sådant och sedan så värmde vi upp. Och så for tiden så himla snabbt iväg och plötsligt var tävlingarna i gång. Det gick nog ganska bra för oss, vi kom på fjärde plats. Helt okej nog, gick bättre än förra gången iallafall för mig. Jag kom hem ungefär nångång över 3 tiden och jag gick genast till mitt rum. Var så himla trött och orkade inte göra ett dugg. Men som tur vad så hade jag med min kamera och tog lite bilder då jag hann. Ja, men jag ska ladda opp lite bilder så ni får se.
Men nu sen så ska jag fortsätta att se på serien OC, har avsnittet på DVD. Fick låna av alexx, och skit vad bra det är. Är riktigt fast för det nu, trodde inte att det skulle vara så bra ;)
Men nu också så måste jag verkligen skärppa mig med bloggandet!
Pussar! <3


I det här klassrummet så sovde vi i, och jag och alexx hittade genast ett hörn där vi bombade ner alla våra saker. ;)


Plockar godiset i påsar


mumsens..


Dammsugade den enorma mattan, det tog nog en liten stund med en sån liten dammsugare haha.


Föreställ er alla platser fulla av människor, yep lite nervös blev man nog allt


Vi gick sedan till en grill, men den visade sig vara stängd. Så skulle vi fara till en mataffär men den var också stängd.
Så istället så gick vi till en pizzeria och några köpte pizza, men inte jag för att jag hade inga pengar tihi ;)
Andra dagen, tävlingarna var igång och grymt nervös var man


I mellan åt så måste man ju såklart äta något (;


Vår trupp - Linda, Sara, Emma, Venla, Alexandra och Jag


Mina tränares trupp tävlade också där, och de vann! Grattis till er! ;)


Home

Hej! :) Kom just hem från träningarna, det blev en lite chillare träning idag för våra tränare kunde inte komma så vi fick träna oss själva.  Jag slutade halv 4 i dag så jag hade lite bråttomt till stan för bussen for kvart över 4. I stan så träffade jag alexx och vi gick snabbt in i en kamera butik, hon kollade på en systemkamera som hon ska köpa. Men sedan så skyndade vi oss till bussen och åkte iväg till träningarna.
Skolan idag har varit lååång och tråkig, den kändes som en evighet. Men det gör nog nästan alla skoldagar. Men nu så måste jag göra färdigt den där portföljen som jag måste lämna in i morgon, skit jag måste ännu utvärdera en massa. Så det är nog bäst att jag  börjar så snabbt som möjligt så jag inte måste sitta upp hela natten. Men jag börjar 11.10 i morgon så det är ju skönt ;)
Later! <3


140409

Heej! ;) Skolan har varit helt okej, jag fick ut mitt biologi prov och det gick jättebra, fick som vitsord 9 och 10 är det bästa man kan få. Efter skolan så for jag på stan med alexx, vi ville fara till några stycken Second Hand butiker, har inte varit i sådana på ett tag. Den ena så var lite längre borta från stan, så jag cyklade och alexx satte på packaren. Det var första gången jag cyklade i år så det var lite vingligt från början men sen fick jag nog det att gå bra. Den hade vi aldrig varit i förut den som vi cyklade till, så det var roligare att titta runt då. Och jag hittade en jättefin tröja/jacka som var svart. Och så hittade jag en jättefin liten väska. vi hittade också ett jättefint armband som var guld, och alexx köpte det. Men det var för stor för henne så jag ska köpa det av henne. Och då vi hade tittat igenom allting där så åkte vi vidare till nästa Second Hand. Och i den sista som vi orkade fara till hittade jag en grymt fin halsduk som jag grabbade åt mig ;)Jag kan ta lite bilder och visa halsduken och väskan, men alexx har tröjan så jag får visa den nån annan gång.Jag måsta gå hem för jag slapp inte hem på något annat sätt, men det gjorde mig inget för det var ändå så varmt och fint väder så det var roligare att gå ute då. Jag måsta gå ungefär 3 kilometer, men det tog snabbare då jag hörde på musik. Och sedan då jag kom hem så gud vad jag hade ont i fötterna.
Men nu så ska jag göra lite läxor som jag har tills i morgon, blir en liten pluggkväll för mig.
Shao! <3Gonatt

Hej! :) Jag har rättat två bokrecensioner, jag hade de sparat på datorn så jag behövde inte skriva om dem huh. Och så har jag printar ut en massa bilder till min pärm, den kommer att bli snygg ;)
Men nu så är jag så himla trött och vill bara fara och sova, jag gör matematik läxan i morgon i skolan. Jag kommer dit 45 minuter tidigare och jag orkar inte göra den nu. I morgon börjar jag 09.45, och slutar halv 3 tiden tror jag. Har inte någon lång skolddag och det är ju skönt. Men nu så säger jag bara gonatt! <3

älskar Twilight!

Sha! :) Jag kollade just på Twilight filmen från vår datorn med min storasyster, hon hade inte ännu sett den, lite out haha ;)
Oj guud, Twilight är så jäkla bra! Skulle kunna se filmen om och om igen hur många gånger som helst, och det kommer jag säkert också att göra ;) Jag längtar så grymt mycket tills då andra delen av Twilight kommer, New Moon.
Det är skönt då man har tränat i dag, jag cyklade på cykelmaskinen i 22 minuter och då cyklade jag 26,7 kilometer. Och skit då jag steg bort från cykeln, jag kunde nästan inte gå. Men sen så for jag till mitt rum och tänjde lite, och sedan sammanlagt så gjorde jag 200 sit-ups. Sen så tränade jag lite armarna med hantlarna, men sen så orkade jag inte göra något mera så jag for till duschen. Efter att jag hade varit i duschen så var jag jätte hungrig så jag for ner och tog lite mat som min storasyster hade lagat, ris och broilerssås. Ur gott!
Men nu så ska jag printa ut lite bilder som jag måste ha till modersmål lektionen i morgon, jag håller på att göra en portfolio och till den så måste jag ha en pärm. Och mitt tema är Fashion så jag måste printa ut lite fashion bilder ;)
hej så länge! <3


monday

Hej! :) Skönt då man är ledig idag också, vaknade ungefär 12 tiden i dag. I går så lagade jag med min storasyster scones och amerikanska plättar, och gud vad gott det var. Vi satte oss framför tv:n och såg på film då de var färdiga. Amerikanska plättar är så godare än vanliga, de är mycket tjockare och man behöver inte riktigt äta de med något annat. Men nog är det gott med lite sylt på.
Nu så ska jag byta om till träningskläder och träna lite här hemma. Ska göra på cykel maskinen och säkert också på magmaskinen. Jag har ju inga träningar ida för salarna är stängda så det blir träning här hemma. I dag så ska jag inte göra så mycket annat, vara hemma och göra lite läxor.  Men nu så ska jag börja träna, är riktigt på träningshumör just nu ;) Hejdå!

Jag kan ladda upp lite bilder från igår då vi lagade scones och plättarna ;)


Jag blandade ihop smeten till de amerikanska plättarna.


Och min storasyster stekte dem.


Och så var de färdiga, visst ser de mumsiga ut? ;)


Min storasyster lagade scones bröden, men jag hann inte fota nästan något för hon var så himla snabb.
Men såhär såg de ut när de kom ut från ugnen.


Och så brädde man på med smör, namm! :)

It´s a sunny day today!

Heej! ;) Jag kom just in, hade varit på en promenad med lilla vovvsen. Idag är det så fans fint väder, grymt varmt också. Så jag ville gå ut i det varma och njuta av solen.  Före jag kom hem så var jag hos J. Vi for ut i solen och klättrade upp på hennes skräpkorgstak och solade där med kläderna på haha, och så lyssnade vi på musik. (: Men påriktigt det var så varmt att jag hade lust att bara ta fram bikinin och sola. Men tyvärr så hade jag bikinin hemma.  Men sen så for vi in och lagade mat, blev hungriga efter en stund. Men sen så rann tiden iväg och jag måsta åka hem. Jag slapp inte på något sätt hem än att ta bussen, och skit vad det var varmt inne i den, kändes riktigt som en bastu där.

Sorry då jag inte bloggade igår men jag hade inte riktigt tid ;s Igår så gick jag på stan med Josefina och Linda, vi gick lite runt i affärer och jag köpte foundation för mitt är slut. Sen då vi hade gått några timmar så gick jag och J till henne, jag skulle sova över henne, L kom också med för hon orkade inte fara hem. Hos J så åt vi och sedan så for vi till hennes rum och pratade. Sedan blev vi lite uttråkade så vi gick ut i det fina vädret. Vi hörde på musik och hade roligt, vi gick lite omkring där. Sen så måsta L fara hem så jag och J for till Makuuni (en godisbutik nära henne) och köpte massvis med godis, namm ;) Sen for vi tillbaka till henne och såg på filmen Mamma Mia, jag var nog så out som inte ännu hade sett den haha ;) Men det var nog riktigt bra. Efter filmen så gick vi och lade oss.

Men nu så ska jag fara ut och fota lite, ska se om det finns något snyggt man kan fota. Annars så är jag nog bara ute i det varma, det är ungefär 11 grader varmt. Jag vet det låter lite lite men då det har varit en lång tid på 3 grader varmt så känns 11 grader ur varmt! ;)
KRAMAR!


Twiggy


Vad tycker ni om Twiggy?
iiihk.

Hej! :) Just nu så sitter jag bara här framför datorn och lyssnar på musik. Jag har nog städat färdigt för en stund sedan, skönt. Jag var ändå inte med min kompis, ska vara med henne i morgon, vi ska fara på stan och kolla på kläder med en annan kompis också :) Så idag har jag städat, chillat och varit på datorn. Det skulle nog ha varit kul att fara ut med kompisar istället men inte har jag något emot heller att bara vara hemma.

Jag är ensam hemma, mina syskon är borta och jag vet inte när de kommer hem. Ibland är det kul att vara ensam hemma och ha hela huset för sig själv, då brukar jag skruva på högsta volym på musik och sjunga allt vad jag kan ;) haha..

Men just nu så är jag faktiskt lite rädd, det är ju 2 våningar i mitt hus och där nere är det helt mörkt. Och Mindy håller på att skälla hela tiden och springa fram till ytterdörren, hon brukar göra det om hon hör något där utanför. Och det är just därför jag blir så himla rädd. Och nu så sitter hon och stirrar på ytterdörren, buuh.. Jag visste inte om dörren är låst så jag gick ner och kollade, och gissa om jag var rädd. Men som tur så var den låst, huh.
Men nu så ska jag inte skrämma upp mig själv såhär, det brukar jag alltid göra. Då jag var liten och vi bodde i ett höghus på högsta våningen. Och en gång då jag skulle sova och jag låg i min säng, då så inbillade jag mig att det gick en massa häxor och jättar upp för trapporna i trapphuset och att de skulle komma in i vår lägenhet och komma in i mitt rum och ta mig. Och då kan ni inte fatta hur rädd jag blev, jag kröp helt under täcket och jag har ingen aning om hur länge jag låg där under, jag vågade inte komma bort. Och sen efter en stund då jag vaknade så var jag helt svettig överallt och jag låg ännu under täcket..
Yeps, jag har bara en sak att säga.. Min fantasi skrämmer mig så jäkligt mycket ibland.


fredag

Heej! :) Idag så vaknade jag ungefär halv 9 tiden på morgonen, kände mig riktigt pigg. Jag for ner och lagade smörgåsar till mig med ett saftglas. I går så hann jag inte städa så mycket, så idag ska jag fortsätta. Men jag och min storasyster tittade på en film från datorn före, den hette Babysitter Wanted. Den var ur bra, en riktigt skräckis. Och fast det var morgon så blev jag nog lite rädd. Men nu så är klockan redan ganska mycket och jag ska börja städa, ska börja med köket och torka skåpen och sådant. Det är ganska tråkigt då det är långfredag idag för inga affärer är öppna så man kan inte riktigt fara på stan, men jag ska senare kanske vara med en kompis. Men nu så ska jag städa igen, super kul..
Kramar! <3


Sista skoldagen

Hej! :) Idag så var skolan kortare än vanligt, jag skulle egentligen slutat 16.00 men istället så slutade jag 14.30. Och dessutom så började jag 11.00 på morgonen så det var riktigt skönt med en lång sovmorgon. Idag i skolan så hade vi påsk lunch, alla i högstadiet åt på samma gång och rektorn sade några ord. Det var också en kille från 9:an som sjöng och han sjöng så sakens bra! Det var samma mat som det alltid har varit, ris med broiler och memma till efterrätt. Det gick nog att äta och var helt gott, men memma är så himla äckligt! Jag har aldrig tyckt om det, men alltid ändå varje år så har jag glömt bort hur det smakar och så smakar jag och då är det så äckligt. Idag först då jag smakade lite så tyckte jag att det inte var så himla illa, men sen efter en liten stund så började jag att må illa. Åh, jag tänker aldrig äta memma igen!
Men gud vad skönt, ingen skoldag i morgon. Har ledigt från fredag till måndag, yees! Och på lördag är det ju påsk, ska se vad roligt man ska hitta på med kompisarna haha ;)

Gud vilket tråkigt och blåsigt väder det har varit idag, hela dagen så har det regna och det gör det ännu. Jag hade nog med paraply men det jag hatar med att använda ett paraply då det är ett blåsigt väder är att paraplyet kan ju när som helst blåsa så det vänds åt andra hållet, och det är inte något kul ska jag säga. Då jag gick där med paraplyet så bad jag bara att det inte skulle blåsa uppåt och att det inte skulle fällas ihop med mig inuti. Och som tur så gjorde det inte. Men en bra sak med att det regnar är att snön snabbare far bort, och det är ju bra :)
Idag efter skolan så for jag till Alexandra och prövde ett par byxor som jag skulle köpa från henne, för de var för stora till henne och hon hade köpt ett par med mindre nummer. De passade nog, men de var nog lite lösa till mig men det gör ingenting. De kanske ju ännu krymper i tvätten eller något sådant. Och inte tror jag att jag skulle få på mig ett par med en mindre nummer, (laddar upp en bild senare).

Nu så är jag hemma, åkte buss hem. Jag har sett på lite serier från datorn, Skins och One Three Hill. De är så himla bra! Men nu så måste jag skärpa mig lite och sluta chilla, nu är det städdags för mig. Det är så himla råddig i hela huset, nu när mamma är borta en tid så har ingen orkat att städa så det ser ut som en svinstia, jag skämtar inte. Så nu måste vi skärpa oss och städa igenom hela huset.Så nu ska jag klä mig om till lite mjukare kläder, ta fram Ipoden och börja städa. Skönt då man inte har någon skoldag i morgon så man behöver inte stiga upp tidigt och stressa. :)
Shao!


photo: by me

busig hund man har.

Hej! :) Kom för en stund sedan in. Då jag kom hem så for jag ut och gå med vovven min, gick tillsammans med Elli och hennes lillebror + deras hundar.  Vi gick lite över 1 halvtimme, var skönt att få vara ute i den friska men lite kalla luften.
I dag på morgonen då jag skulle gå ner och äta morgonmål så sprang Mindy riktigt snabbt före mig, hon var riktigt glad. Och då jag skulle gå ner för trapporna så sprang och före mig och stannade och väntade på att jag skulle komma ner. Jag märkte att hon var lite konstig för inte brukar hon göra så, hon brukar oftast ligga kvar och sova. Ja, så då jag lagade på lamporna i hallen så såg jag bara att det var fullt med skräp över hela mattan. Gud, Mindy hade säkert bitit sönder påsen och släpat ut allting på mattan. Så det var säkert därför hon var så glad då jag steg upp, hon ville visa sitt mästerverk, haha ;) Så då måstade jag börja plocka bort allt bananskal och sådan annat äcklig.

Jag orkar inte heller göra den där huslig ekonomi läxan, klockan är ju ganska mycket och inte tänker jag nu äta nå spagetti och korv haha, så det får nu vara :) Nu så är jag en lite stund på datorn, ska sedan börja fara och sova.
I morgon så har jag träningar efter skolan, ska säkert åka buss dit.
Pussar!


0704

Hej! :) Sitter just nu på datorn hos Josefina. Efter skolan så gick jag på stan med kompisar, men vi fick lite tråkigt så vi for hem till C. Men sedan senare så gick jag och Josefina hem till henne. Vi kom nu hit för några timmar sedan, vi har ätit och varit på datorn. Nu så ser hon på ett finskt pogram som heter "Salatut Elämät", jag tycker inte att det är så jättebra, delvis för jag inte har följt med i det och delvis för att jag inte fattar så mycket haha. Så jag sitter på datorn istället ;)
Jag bytte period igår, min nya period är ganska skön faktiskt. Jag börjar inte en enda dag 08.15, gissa om det är skönt! Idag så hade jag min första matematik lektion på ur länge, och vi fick då veta när vi ska ha prov. Jättekul start jag vet. Jag har 3 gånger matematik lektioner i veckan, och man får läxa varenda gång. Det är jobbigt!
När jag kommer hem idag så måste jag laga någon huvudrätt, fick det i läxa från huslig ekonomi. Jag har det i morgon och jag har inte ännu lagat mat så jag måste göra det idag då jag kommer hem. Men jag vet inte riktigt vad jag ska laga för vi har inte så mycket att välja mellan hemma då mamma är utomlands och ingen har farit till butiken. Så jag tänker säkert laga spagetti med korv, haha mumsens ;)
Men nu så slutade pogramet så vi ska säkert fara till hennes rum och prata lite och lyssna på musik. Min storebror kommer om en stund efter mig, han skulle ringa då han orkar komma haha ;)
Kramar!

 
http://static.guim.co.uk/Guardian/media/gallery/2009/jan/07/channel4-television/Freddie-4203.jpg

gonatt

Hej! :) Just nu så har jag sett på några Skins avsnitt. De är så himla bra och jag har fastat för dem, skulle kunna vara hemma hela dagen och titta på Skins :) Jag kom nog hem från gymppan halv 9 på kvällen ungefär, träningarna var jätte roliga. Är lite trött efter dem bara. Men nu så ska jag fara och sova, börjar känna mig trött.
I morgon så börjar jag 09.45, sköönt. Efter skolan så ska jag fara på stan med kompisar, vi hittar säkert på något roligt att göra. Men Gonatt <3

http://farm4.static.flickr.com/3078/3222418301_f6e4dca396.jpg

hos alexandra

Hej! :) Kom för en liten stund sedan till Alexandra, före det gick vi på stan efter skolan en liten stund. Idag så hade jag en riktigt skön skoldag, inte några långa och tråkiga timmar. Jag hade gymppa första timmen, var ganska skönt för då blev man lite piggare efteråt. Vi åt just mat, nu sitter vi bara och gör inte så mycket. Har träningar om någon timme, är ganska trött och egentligen skulle jag inte orka fara på träningarna men måste ändå. 
Gud vilket tråkigt väder det är idag. På morgonen så regnade det först och då blev jag glad, men sedan då jag kom ut ur duschen så såg jag bara att det hade börjat snöa. Och så höll det på att snöa hela dagen, det är så störande då vädret ändras hela tiden. Kan inte bara våren komma nu? 
Men nu så far vi säkert och gör något, shao! <3

Söndag

Hej! :) Sitter nu bara hemma. Kom hem ungefär där vid 7 till halv 8 tiden på kvällen. Hos min storasyster så åt vi tortilla som hon hade lagat, det var super gott. Sedan så såg vi på en film, någon action. Den var nog bra men en sorlig slut. Har bara sett på tv, just nu så ska jag se på Skins. Det är en ur bra serie som jag har börjat att se på. Jag har ont i huvudet, inte nå roligt. Ska dricka lite vatten och äta lite och hoppas att den far bort.
I morgon så måste jag ta buss till skolan, måste ta en lite tidigare buss fast jag börjar halv 10. Har gymppa första timmen, roligt med gymppa tycker jag. Slutar där vid tre tiden, ska sedan fara till Alexandra för vi har ju träningar på kvällen. Men jag vet inte riktigt hur jag ska slippa hem från gymppan, ska fråga min storebror om han kan hämta annars vet jag inte. Men nu så ska jag se på Skins, Hejdå! :) <3

Håller på att fixa mig

Shena! :) Just så kom jag ut ur duschen, jag ska fara till min storasyster med min andra storesyster och min ena storebror, okej det där blev lite råddigt haha. Hon ska laga någå mat där, och pappa kommer också att vara där. Så vi kommer att sitta och umgås där då. Det blir kul, för jag har inte träffat min pappa på ett tag så. :)
Men jag måste skynda mig ganska mycket för vi ska just fara och jag har ännu blött hår och så måste jag sminka mig. Men jag tänkte bara blogga lite snabbt före vi åker iväg så ni vet vad jag håller på med idag ;)
Seeyou! <3


tillbaka från tävlingarna.

Heej! :) Idag har det varit en mycket lång dag, för er som inte visste så har jag varit på tävlingar. Jag tävlade i truppgymnastik, det som jag tränar med. Dagen har varit super kul och en riktigt spännande dag, älskar känslan då man står bakom scenen och ska just gå ut och visa sitt pogram. Men vi kom inte så himla bra placerat, jag vet inte riktigt exakt. Men sist kom vi inte i alla fall ;) Men jag har ju ännu två tävlingar kvar som jag ska fara på så det är bara att öva och hoppas på att det går bättre än den här gången. Men dagen har varit himla roligt, men nu så är jag så himla trött. Har ingen lust att göra något, så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Jag glömde ta med en kamera dit, så tyvärr så har jag inga bilder. Men jag ska nog fråga runt lite och se om jag kan få tag på några bilder, men annars så kan ni fara och se på --> alexxandrah.blogg.se  (funkar inte att länka)
Hon borde nog laga in några bilder för hon hade med en kamera, så ni kan fara på henne sida och titta om ni vill när hon har lagat ut lite bilder.
Men som sagt nu så ska jag bara vila, jag bloggar senare.
Pusshej! <3


VI hade en franskfläta och ett band i håret ;)


dagen före tävlingarna

Hej! :) Yes, äntligen är det fredag, skönt med helg! Nu så är jag hos alexx, vi åt just mat och gott var det. Idag sista blocken i skolan så hade jag simning från gymppa timmen. Det var kul, efteråt så gick jag till stan och träffade alexx i Gina Tricot. Vi var där en liten stund och hon köpte lite kläder. I kväll så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, tror faktiskt inte så mycket för vi har ju tävlingar i morgon och man måste ju vila lite så man orkar. Det känns inte som att vi har tävlingar i morgon, men det är nog säkert för att varje tävling så har vi varit i någon annan stad men nu så är det ju i den staden som vi bor i. Men det blir jätte kul och har hoppas att det går bra för oss. Och jag hoppas att jag har tagit med allting som jag behöver i morgon, det skulle nog bli lite panik om jag skulle ha glömt något.
 Shao! <3

inköp


Svart läder jackan från H&M
Hade kostat 49,90€ (ca. 499,90kr) men den var på rea så jag köpte den för 29,90€ (299,90kr)

En liten vit väska men nitar på från Gina Tricot
9.90€  (99,90kr)Svarta solglasögon från Gina Tricot
5,90€ (59,90kr)

PS. jag vet inte sedan om priserna stämmer i kronor för jag är vet inte riktigt skillnaden mellan euro och kronor, men det är ungefär typ ;)

Gina Tricot!

Hej! :) Igår så hade jag en ganska stressig dag så jag hann inte ens fara på datorn och blogga. Igår efter skolan så for jag till H&M och köpte den där läder jackan som jag ville ha, det fanns bara 1 nummer kvar av den som passade på mig så tur att inte de hade tagit slut.

Idag så hade jag biologi prov, jag tyckte nog att det gick helt okej, var inte så himla svårt. Före biologin så hade jag en hålltimme. Och Gina Tricot har ju kommit hit nu. Jipiie, jag är så glad, det finns så mycket fina kläder där! Ja, så idag så öppnade Gina Tricot och såklart så måsta jag fara dit och check it out. Det var så himla mycket människor där, proppfullt att man nästan inte kunde gå nånstans. Alla bara buffades och trängdes förbi. Och grymt fint är det i affären, den är 2 stora våningar, både omklädningsrum där uppe och nere. Jag hittade ett par jättefina byxor och några T-skjortor som jag ville pröva så jag for längst bak i kön med min kompis Linda, och skit vad kön var lång, säkert 10 meter. Men kön rörde nästan aldrig på sig, jag stod flera minuter på samma ställe. Så jag och Linda bestämmde oss för att fara bort från kön och titta på smycken istället för vi skulle ändå börja snart igen och vi skulle inte ha hunnit pröva kläderna. Det finns sjukt fina smycken, väskor och solglasögon där, men jag blev fast i 2 väskor och jag inte kunde bestämma mig vilken av dem som jag skulle köpa. Så jag köpte ingen av dem och tänkte fundera på vilken jag skulle ta. Men jag köpte nog ett par urfina solglasögon därifrån. Men sen efter skolan så for jag och köpte den där ena väskan som jag tyckte lite mera om, den är liten och vit med nitar på. Jättefin, men den där andra var nog också fin men jag kan ju köpa den sen någon annan gång. Men det var lite tråkigt då jag inte fick pröva några kläder där då det var så himla fullt, men i morgon efter skolan så tror jag att jag far och prövar lite.

Men nu så ska jag börja att städa lite, men först så ska jag ta foton på mina inköp så ni kan se hur de ser ut. Och idag så har min mamma och min styvpappa åkt iväg till Spanien, fuskigt. Men det blir 2 veckor fritt från vuxna, haha ;)
Pussar! <3

http://4.bp.blogspot.com/_fPIDCv73mgc/SQdfv5Lb1pI/AAAAAAAAErY/WvX2ryTTYdM/s400/ginatricot_webb_jellon.jpgRSS 2.0