iiihk.

   iiihk.

Hej! :) Just nu så sitter jag bara här framför datorn och lyssnar på musik. Jag har nog städat färdigt för en stund sedan, skönt. Jag var ändå inte med min kompis, ska vara med henne i morgon, vi ska fara på stan och kolla på kläder med en annan kompis också :) Så idag har jag städat, chillat och varit på datorn. Det skulle nog ha varit kul att fara ut med kompisar istället men inte har jag något emot heller att bara vara hemma.

Jag är ensam hemma, mina syskon är borta och jag vet inte när de kommer hem. Ibland är det kul att vara ensam hemma och ha hela huset för sig själv, då brukar jag skruva på högsta volym på musik och sjunga allt vad jag kan ;) haha..

Men just nu så är jag faktiskt lite rädd, det är ju 2 våningar i mitt hus och där nere är det helt mörkt. Och Mindy håller på att skälla hela tiden och springa fram till ytterdörren, hon brukar göra det om hon hör något där utanför. Och det är just därför jag blir så himla rädd. Och nu så sitter hon och stirrar på ytterdörren, buuh.. Jag visste inte om dörren är låst så jag gick ner och kollade, och gissa om jag var rädd. Men som tur så var den låst, huh.
Men nu så ska jag inte skrämma upp mig själv såhär, det brukar jag alltid göra. Då jag var liten och vi bodde i ett höghus på högsta våningen. Och en gång då jag skulle sova och jag låg i min säng, då så inbillade jag mig att det gick en massa häxor och jättar upp för trapporna i trapphuset och att de skulle komma in i vår lägenhet och komma in i mitt rum och ta mig. Och då kan ni inte fatta hur rädd jag blev, jag kröp helt under täcket och jag har ingen aning om hur länge jag låg där under, jag vågade inte komma bort. Och sen efter en stund då jag vaknade så var jag helt svettig överallt och jag låg ännu under täcket..
Yeps, jag har bara en sak att säga.. Min fantasi skrämmer mig så jäkligt mycket ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0