God morgon

   God morgon

God morgon på er sötisar! ;) Vaknade för nån timme sedan, har inte ännu ätit nå morgonmål. Känner mig inte så hungrig idag, men ska väl endå fara och äta nån liten frukt eller nå :) Idag så har jag inga direkta planer för mig. Det skulle vara ur shönt om jag skulle ta och tränat lite idag, har varit ganska lat med det. Så det kanske händer att jag hoppar i mina gymppa kläder och tränar nån timme :) Nu hör jag på lite disco låtar, är så himla danssugen nu. Snart är det ju konvent så då kan jag dansa allt ur mig ;) Konvent är ett disco ungefär, min skola och två andra skolor fixar ett stort disco där alla vi tre skolorna får fara till. Men det som är tråkigt är att det bara är ungefär 3 gånger om året.. Men nu är det den 7.02 så då ska man no passa på att fara ;)
Ja, jag har fått tag på noterna till Bella´s Lullaby från Twilight. Nu håller jag på att printa ut dom och sen är det bara att börja spela för mig, äntligen ;) Alexandra hittade noterna och skickade dom till mig. Tack! ;) Om hon inte skulle ha hittat dom skulle jag aldrig ha kunat spela, för jag skulle knappast ha hitta själv. ;)




Det här är en verison av Bella´s Lullaby^ Men jag har också en annan och det är den här under. Ska spela lite och se vilken som är bättre.






Kommentarer
Postat av: illustratör-Matilda

:) tack så mycket!!

2009-01-24 @ 11:33:01
URL: http://matildasalmen.blogg.se/
Postat av: josefine

bara suttit hemma änså länge:)

2009-01-24 @ 14:05:11
URL: http://josmarre.blogg.se/
Postat av: S a n n a

SV: Javisst är dom! Så personlig dessutom! (^^,)

2009-01-24 @ 15:15:28
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Alexandra

de va så liite ;D <3

2009-01-27 @ 19:14:40
URL: http://alexxandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0